2016 Şubat Anneleri

Bir satici kendi urununu kotuleyip baska bir urune yonlendiriyorsa bil ki digerini satmasi gerekiyordur :) .. en dogru sonuca kullanan kisilere sorarak ulasabilirsin bence .. benim arastirmalarima gore chicco lite way urununu kullanan anneler cok memnun kalmislar, digeri hakkinda hic bir fikrim yok acikcasi :/

Y yarens7 keten ipler yerine organize pembe fiyonklarını uzun yapsan daha uyumlu olur gibi geliyor bana. birde arkasında mıknatıs mı koyacaksın çöpşişe mi takıcaksın canım

Haha.. :)/ e görüyorlar tlfn elden dusmuyor.. Onlarda kk dan cikmadigimizi biliyor :))

arkadaşlar çok kötüyüm
midem yaniyomu aciyomu anliyamiyorum egilsem aciyo yemek yesem sanki midem kaburgalarimda
çok kötü oluyo batiyo yatsam karnim aciyo nefes almakta çok zorlaniyorum çok kötüyüm ben ne olur dua edin bana zordurumdayim

Nasıl olsa bi gün doğacak hayırlısı ile sağ salim doğsun cnm..o zaman

askılı kapı süsü dediğiniz nasıl bişey örnek var mı? ortası yuvarlak simit gibi olan mı? gelenlde içlerinden tül geçirilip kapının arka kısmından bağlanıyor....
yok canım benımkı sımıt gıbı degıl. Daha once eklemıstım resmını aslında ama kımbılır hangı sayfada. Kral tacı seklınde benımkı

Arkadasim bence guze olmus

Napalm bizimde kendimiz gibi halimizden anlayan arkadaşlara ihtiyacımız varr :)) kocalar azıcık 2. Planda kaldı bu aralar :) amaann azıcık sabretsin onlarda doğum+lohusalık sıksınlar dişlerini

Senin minik hepimizi korkuttu Daha zamanı var demekki hayırlı vakitte gelir inşallah

Bazıları kendi yaptığı şeyleri beğenmezler sende de öyle olmş canm gayet hoş duruyor ben çok beğendm şahsen
Aynen canim neyse bi prova oldu bu benim icin,hastane cantamiz arabada bekliyor,esim evde yokken napicagimi biliyorum,hastane dosyami hazirladi,o gun cok panik oldum ama suan her an dogum odakliyim.Bunda da var demek ki bir hayir

Senin minik hepimizi korkuttu Daha zamanı var demekki hayırlı vakitte gelir inşallah

Bazıları kendi yaptığı şeyleri beğenmezler sende de öyle olmş canm gayet hoş duruyor ben çok beğendm şahsen
Haklısın canım bazen biraz fazla mükemmeli arıyorum galiba çünkü başkalarından onay görünce fikrim değişebiliyo:))

Y yarens7 keten ipler yerine organize pembe fiyonklarını uzun yapsan daha uyumlu olur gibi geliyor bana. birde arkasında mıknatıs mı koyacaksın çöpşişe mi takıcaksın canım
Işte canım ben o keten ipleri de tek tek kestim şimdi onlardan vazgecsem emeğime acirim arkasında şeker var ama şekere temas etmeyecek şekilde mıknatıs yapistirmayi düşünüyorum

Arkadasim bence guze olmus
Saol canim beğenmeniz gaza gelmem açısından çok etkili oldu ozaman yola devam :)

firkan ayyyyy kardeşinizle iletişime geçti allahım çok tatlı bayan fiyat konusunda da çok yardımcı oldu çok teşekkür ederim canımmm çok mutlu oldum

Haklısın canım bazen biraz fazla mükemmeli arıyorum galiba çünkü başkalarından onay görünce fikrim değişebiliyo:))
Devam et canm sen en iyisi
Aynen canim neyse bi prova oldu bu benim icin,hastane cantamiz arabada bekliyor,esim evde yokken napicagimi biliyorum,hastane dosyami hazirladi,o gun cok panik oldum ama suan her an dogum odakliyim.Bunda da var demek ki bir hayir
Tabiki canm herşeyde bi hayr vardır

amin canım sağol Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Evet okul kapaniyo hatta iznin yaniyo bi haftasi evde sonra dogum..hic dinlenmeden ameliyat bebis ..zor gercekten.ona ragmen ikinci donem kapanmiyor birde rapor vs alcam diye ugrascam ki doktorlarda vermek istemiyo artik
evet canım maalesef ona rağmen 2. dönem kapanmıyor. Bi şekilde raporu halletmemiz gerekecek çünkü mayıs ayında okula gitsek okula da faydamız olmaz kendimize de. Bebeğe kim bakacak sıkıntısı var bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…