Bir satici kendi urununu kotuleyip baska bir urune yonlendiriyorsa bil ki digerini satmasi gerekiyordur :) .. en dogru sonuca kullanan kisilere sorarak ulasabilirsin bence .. benim arastirmalarima gore chicco lite way urununu kullanan anneler cok memnun kalmislar, digeri hakkinda hic bir fikrim yok acikcasi :/Arkadaşlar biz 36 haftalık olduk. Tek eksiğimiz bebek arabası kaldı. E-bebek mağazasına chicco lite way baston bebek arabası almak için gittik ama satıcı ısrarla bu üründen dolayı çok problem yaşandığını, ön tekerlerinin arızalandığını söyledi ve Joie Nitro baston bebek arabasını almamızı tavsiye etti. biz de eşimle karar veremedik. Bana yardımcı olur musunuz?
Amin inşallah canım .. Eşler de alıştı kk takilmamiza :)) geçenlerde bende peçetede çok az kan görmüştüm (önemli bisey yoktu). Eşine söyledim durumu. aşkım kadınlar kulübünde arkadaşlarına sorsana bi diyoro an sinirliydim güya, o cümleyi kurduya gülmemek için zor tutmuştum kendimi
Nasıl olsa bi gün doğacak hayırlısı ile sağ salim doğsun cnm..o zamanAslinda benim olay cok karisik. Sat'i bilmiyorum hos zaten bu yuzden hamileyim ya :)) .. detayli ultrason'a girdigimde doktora taklibi ne zaman dogum diye sordugumda bana 1 subat demisti ve bende imzami degistirdim.. oysaki kendi doktorum 8 subat olarak hesaplamisti.. hala bir hafta onden gittigi icin bende degistirme geregi duymadim.. zaten tam tarihinde dogmayacak cokta kasmaya gerek yok :)
yok canım benımkı sımıt gıbı degıl. Daha once eklemıstım resmını aslında ama kımbılır hangı sayfada. Kral tacı seklınde benımkıaskılı kapı süsü dediğiniz nasıl bişey örnek var mı? ortası yuvarlak simit gibi olan mı? gelenlde içlerinden tül geçirilip kapının arka kısmından bağlanıyor....
Arkadasim bence guze olmusKızlar bebek sekerlerini birlestirmeye başladım ama hiç içime sinmedikeşke hiç baslamasaydim diyorum şuan yapmadan önce çok hevesleniyorum bi hevesle basliyorum ama sonra istediğim gibi yapamayinca pişman oluyorum
Ben sadece coraspin kullanıyorum 36 da bıraktıracakClexane ve coraspin kullanan arkadaslar!!! Kacinci haftada birakacaksiniz? Ne dedi doktorunz?
Canimm bayıldım çok çok güzeller
Teşekkürler kızlar. Evet abimiz görünce çok sevindi. Şimdi kardeşini çok abartmak istemedim. Üzülmesin diye onun adınıda kullandık çok mutlu olduCok sirinler tatlimm.. bide abiyide unutmamissinizz, oda sevinir bunlari gorunce canim benim :)
dokora görünün kızlar alerji falan olabilir.Canım aynısı bende de oldu sırtım kollarım bacaklarım isilik gibi kabardı karaciğerle ilgili olabilir mi acaba
genc-anne ayy ben de eşimle akşam yemeğini yedikten sonra oturma odasına geçince hemen telefona sarılıp burayı okuyorum beni hiç mi özlemedin amma meraklıymışsın kadınlar kulübüne diyo sanki özlesem nolcak adam 28.haftada bıraktı o işi önceden de yeni oyuncağını buldun öyle mi diyodu ahahahhha
Aynen canimSenin minik hepimizi korkuttuDaha zamanı var demekki hayırlı vakitte gelir inşallah
Bazıları kendi yaptığı şeyleri beğenmezler sende de öyle olmş canm gayet hoş duruyor ben çok beğendm şahsen
Aynen oyle.. ben kendimi erkene hazirliyimde.. hos erkek bebekler daha gec geliyolarmis.. ama bana cok surem kalmamis gibi geliyor nedense bilemiyorum, gorucez :)Nasıl olsa bi gün doğacak hayırlısı ile sağ salim doğsun cnm..o zaman
Haklısın canım bazen biraz fazla mükemmeli arıyorum galibaSenin minik hepimizi korkuttuDaha zamanı var demekki hayırlı vakitte gelir inşallah
Bazıları kendi yaptığı şeyleri beğenmezler sende de öyle olmş canm gayet hoş duruyor ben çok beğendm şahsen
Işte canım ben o keten ipleri de tek tek kestim şimdi onlardan vazgecsem emeğime acirim
Saol canim beğenmeniz gaza gelmem açısından çok etkili oldu ozaman yola devam :)Arkadasim bence guze olmus
Devam et canm sen en iyisiHaklısın canım bazen biraz fazla mükemmeli arıyorum galibaçünkü başkalarından onay görünce fikrim değişebiliyo:))
Tabiki canm herşeyde bi hayr vardırAynen canimneyse bi prova oldu bu benim icin,hastane cantamiz arabada bekliyor,esim evde yokken napicagimi biliyorum,hastane dosyami hazirladi,o gun cok panik oldum ama suan her an dogum odakliyim.Bunda da var demek ki bir hayir
amin canım sağol Allah hepimizin yardımcısı olsun.ben de çok heyecanlıyım canım zaman ne çabuk geçti ya 6 haziranda gebe olduğumu öğrenmiştik eşimleve birbirimize sımsıkı sarılmıştık daha dün gibi... şimdi kızım kocaman oldu, eşim göbüşümü seviyo inanamıyorum, yarın birgün diş çıkarıyo, ateşi var, gazı var, kusuyo, uyku problemi var filan dicez
bu arada Allah sana kolaylık versin, inşallah gönlüne göre verir Rabbim ve hayırlısıyla doğum yaparsın.
evet canım maalesef ona rağmen 2. dönem kapanmıyor. Bi şekilde raporu halletmemiz gerekecek çünkü mayıs ayında okula gitsek okula da faydamız olmaz kendimize de. Bebeğe kim bakacak sıkıntısı var bi deEvet okul kapaniyo hatta iznin yaniyo bi haftasi evde sonra dogum..hic dinlenmeden ameliyat bebis ..zor gercekten.ona ragmen ikinci donem kapanmiyor birde rapor vs alcam diye ugrascam ki doktorlarda vermek istemiyo artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?