2016 Şubat Anneleri

Ben de varım, bugun 40. Haftamizi doldurduk doktor kontrolumuz vardi. Bebek asagi inmiyor, bir hafta daha beklicez hala inmemis olursa 26sina sezeryan icin gun verdi ve ben sezeryandan çok korkuyorum. Hakkimizda hayirlisi olsun

Bende senin gibiyim inmiyor inmiyorrr inmiyor
Pazartesi kontrolum var hala inmemişse sanırım bana da gün verecek normali cok istiyordum ama olmazsa da napalım sağlıkla kavusalım da..

Aç olabilir mi benimde ilk haftalarda öyleydi doktora götürdük sutun yetersiz dedi halbuki şiril şiril akıyor du. Şimdi arada mama takviyesi yapıyorum 2 yada 3 saat uyuyor
Ama her zaman olmuyo ki Canm eğer gece.iyi.uyuduysa gundz böyle yapiyo gundz iyi uyuduysa gece böyle yapiyo

Bende senin gibiyim inmiyor inmiyorrr inmiyor
Pazartesi kontrolum var hala inmemişse sanırım bana da gün verecek normali cok istiyordum ama olmazsa da napalım sağlıkla kavusalım da..
Benim sanci cikti nst de ,alttan baktiginda basinin inmesine biraz daha var dedi. Bugun plates topunda yaylanmaya basladim. Birkac kisi squat hareketi yapiyordu asagi inmesi icin netten bakip onu yaptim 20 sefer sabah ve oglen. Hurma yiyorum. Bakalim ne zaman gelmeye karar verecek bizimki :)

Ay bizimkinin adida okunmadi daha..baba yapabiliyorsa olur ama bende daha takvali biri okusun istiyorum..hocaya okutmak mantikli..para alinmaz bu iste ama verilebilir ..lohusayken namaz kilinmaz oruc tutulmaz Kurana dokunulmaz mescide girilmez..ilmihale bak yine istersen

Son düzenleme:
Kiz bebis anneleri..aktardan karinca yagi aldim.15 gunden sonra sur dediler..killari ciksada gucsuz ve sari cikiyo dedi aktarci bayan..sizde varmi kullanacak olan

Denemek için bir bardak içtim ben ama normali 3-4 bardak tabii.ya bebekle uğraşırken unutuyorum ki ben rutin şeyleri uyuduğu vakitlerde benim kolumu kaldıracak halim kalmıyor.

Bio gaia damla canım,gaz sancısı için benim kızımda işe yaradı da onu diyordum
Canim bu tarz gaz ilaçları bebekte bağırsak spazmini durdurdugu icin kabızlık yapabiliyor Muş. sende oldu mu

Kiz bebis anneleri..aktardan karinca yagi aldim.15 gunden sonra sur dediler..killari ciksada gucsuz ve sari cikiyo dedi aktarci bayan..sizde varmi kullanacak olan
Tehlikeli olmaz mi.benimde yapasim var ama ne olur ne olmaz diye kaciniyorum

Mama takviyesi ne zaman gerekli
Sütüm geliyo, bebiş de emince uyuyo,kaka ve çiş de yapıyo kilo almış mı diye evde tartcam zaten, ben kaygılanıyorum acaba doymuyo mu diye

Sezeryanla dogun yapan arkadaslar. Genel anestezi ile dogum yaptim 15inde hala oturup kalkarken yatarken acima gerilme oluyor normal mi? Ne zaman rahat rahat oturabilcem?

Mama takviyesi ne zaman gerekli
Sütüm geliyo, bebiş de emince uyuyo,kaka ve çiş de yapıyo kilo almış mı diye evde tartcam zaten, ben kaygılanıyorum acaba doymuyo mu diye
Yok canim sutun yetmese o sana zaten anlatir kendini sariligi yoksa. Ve sarilik olmadiysa suutun yetiyor demektir. Memende uyuyor ve istekli emiyorsa ek gidaya gerek yok. İcin rahat olsun. Yetmesen sarilik olur yada durmaz aglar.Birde bebekler dogdugu ilk hafta kilosu dusuyor sonra basliyorlar almaya. Doktorumuz oyle dedi bizde 80/gr dusmusuz.

Karnı tok altı temiz habire esniyor ama uyumuyor yahu 10 günlük bebe habire pışpış istiyo kucağa al yaylan memede uyut kendi kendine uyumaz mı bu bebeler

Canim. Aynı gün doğum olucak senle galiba bnm de ameliyat pazartesi saat 10 da bn de 8.30 gibi gideceğim. ..çok heyecanlıyım. .kızımi çok merak ediyorum..herkes süt gaz derdinde bizde bu kervana katılacağı z 2 gün sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…