2016 Şubat Anneleri

Babası okusa daha iyi bence...

Sağol canım içimi rahatlattın çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Sezeryanla dogun yapan arkadaslar. Genel anestezi ile dogum yaptim 15inde hala oturup kalkarken yatarken acima gerilme oluyor normal mi? Ne zaman rahat rahat oturabilcem?
Daha 4 gun olmus cnm..cok cok normal ben 5 gunden sonra ani hareket edip yorulmadigim surece iyi kalkip oturabiliyodum 15. gunum bugun gayet rahat yatip kalkip oturuyorum

Bebis terlemesin diye Ege de tuzlu suyla yikiyolar bilen varmi..asli astari varmiki..benim kiz simdiden terliyo..kafasi su gibi oldu bugun emerken uyurken..yikasammi dedim bian tuza batirip..komsular yap diyo

Kizlar bebelerimizi gorduk kocalari iyice bosladik Hiss ediyorum adam kendini bi garip hiss etmeye basladi canim ya

Kiz bebis anneleri..aktardan karinca yagi aldim.15 gunden sonra sur dediler..killari ciksada gucsuz ve sari cikiyo dedi aktarci bayan..sizde varmi kullanacak olan

Bebis terlemesin diye Ege de tuzlu suyla yikiyolar bilen varmi..asli astari varmiki..benim kiz simdiden terliyo..kafasi su gibi oldu bugun emerken uyurken..yikasammi dedim bian tuza batirip..komsular yap diyo

Yine de sen bilirsin ama kıl cikmasi sağlık demek. Evet her ne kadar epilasyon su bu dusunsek de hepimiz en azından ergenlik doneminde saglikli sekilde geçirmesi gerek diye dusunuyorum. Bu 'tür seyleri tazecik cildine zarar verir diye düşünüyorum. Kulagimda öyle kalmış. Tuzlama olayina gelince ayni sekilde ...tuz tazw cildini korunmasiz cildini yakar. Allah korusun bence gereksiz böyle şeyler.

Sezeryan doğum yapan arkadaşlar korse kullaniyor musunuz ve gece çıkarıyor musunuz

Seninde gözün aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :))

sezeryan olan arkadaşlar dikişleriniz hala acıyor mu kaç günde iyileşir bu dikişler

Daha 4 gun olmus cnm..cok cok normal ben 5 gunden sonra ani hareket edip yorulmadigim surece iyi kalkip oturabiliyodum 15. gunum bugun gayet rahat yatip kalkip oturuyorum
Saqol canim sanirim ben biraz acele ediorm. Birde dikisler alinirken acima oluo mu?

Arkadaslar karinca yumurtası yağı tam olarak nasil ve ne zaman kullanılıyor. Tuzlama ne zaman ve nasil yapılıyor acaba :)

Tehlike olarak icine surmicez sonucta kolalti bikini kismina azicik surerim
Cnm o yağın hakikisi gerçekten ise yarıyor ama çok fazla sahtesi çıkmışti 15 TL te bile satılıyor diye haberlere bile çıkmıştı vakti zamanında .

Kizlar bebelerimizi gorduk kocalari iyice bosladik Hiss ediyorum adam kendini bi garip hiss etmeye basladi canim ya
Anaaa koca vardı dimi bide :))))))

Sezeryan doğum yapan arkadaşlar korse kullaniyor musunuz ve gece çıkarıyor musunuz
Kullanıyorum hiç çıkarmıyorum ama çok aşırı sıkı değil korse medikal korse kullanıyorum yünlü olandan

sezeryan olan arkadaşlar dikişleriniz hala acıyor mu kaç günde iyileşir bu dikişler
Benim hala çok oturunca ve zorlanınca ani hareket yapınca açıyor 11.gün bugun

Son düzenleme:
Benim kizim da öyle yapıyor sanki boğuluyor çok korkuyoruz bizde hemen başına gidiyoruz Allah dan bişey olmuyor
Niye böyle oluyor bende anlamıyorum ki

Katma canım şeker. Bende bu karışımdan yapayım. İnşallah iyi gelir canım. Bebeklerimiz biraz rahatlarlar. Bir arkadaşımda elma yağı sür diyor ayak atlarına popo üstüne denesem mi bilemedim

Bende senin gibiyim inmiyor inmiyorrr inmiyor
Pazartesi kontrolum var hala inmemişse sanırım bana da gün verecek normali cok istiyordum ama olmazsa da napalım sağlıkla kavusalım da..
Skmayin caninizi ben dogumdan onceki aksam ananas,hurma ve acili cigkofte yemistimm fakat 8 cm acilmayla gitmeme ragmen nasip ki sezeryan olmak zorunda kaldim. Kendinizi stresten uzak tutun.

Valla deminde ben ayni seyi sordum cani. Benimde 4 gun oldu. Sabirim 10 gun sonra daha rahat oluyormus.

Özellikle gaz varken çok acıyor inşallah bir an önce geçer on güne razıyım daha fazla sürmesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…