Kızlar dini paylaşım yasak mı tam onuda bilmiyorum ama sorucam yinede
Şimdi biz çok tecrübesiz bir aile olarak bocalıyoruz hep
Çocuğa isim konulacak ezan okunacak kulağına
Babası ben okuyayım diyor ama ben hoca okusun istiyorum
Hatta oğlumu camiye götürüp okutmak istiyorum
Sizce dışarı çıkarayım mı hastalık kapar mı camide sonuçta hastaneye sğlık ocağınada gidiyoruz
Yoksa hocayımı eve getirtelim
İkincisi hocaya para veriliyor mu yada ne veriliyor
Nasıl veriliyor
Versek ayıp olurmu
Yada hani ihtiyacı olana versin diye para versek
Nasıl söyleyelim
Bizimkiler bohça falan diyolar
Onu yapamam
Yok canim sutun yetmese o sana zaten anlatir kendini sariligi yoksa. Ve sarilik olmadiysa suutun yetiyor demektir. Memende uyuyor ve istekli emiyorsa ek gidaya gerek yok. İcin rahat olsun. Yetmesen sarilik olur yada durmaz aglar.Birde bebekler dogdugu ilk hafta kilosu dusuyor sonra basliyorlar almaya. Doktorumuz oyle dedi bizde 80/gr dusmusuz.
Sezeryanla dogun yapan arkadaslar. Genel anestezi ile dogum yaptim 15inde hala oturup kalkarken yatarken acima gerilme oluyor normal mi? Ne zaman rahat rahat oturabilcem?
Daha 4 gun olmus cnm..cok cok normal ben 5 gunden sonra ani hareket edip yorulmadigim surece iyi kalkip oturabiliyodum 15. gunum bugun gayet rahat yatip kalkip oturuyorum
Bebis terlemesin diye Ege de tuzlu suyla yikiyolar bilen varmi..asli astari varmiki..benim kiz simdiden terliyo..kafasi su gibi oldu bugun emerken uyurken..yikasammi dedim bian tuza batirip..komsular yap diyo
Kiz bebis anneleri..aktardan karinca yagi aldim.15 gunden sonra sur dediler..killari ciksada gucsuz ve sari cikiyo dedi aktarci bayan..sizde varmi kullanacak olan
Bebis terlemesin diye Ege de tuzlu suyla yikiyolar bilen varmi..asli astari varmiki..benim kiz simdiden terliyo..kafasi su gibi oldu bugun emerken uyurken..yikasammi dedim bian tuza batirip..komsular yap diyo
Yine de sen bilirsin ama kıl cikmasi sağlık demek. Evet her ne kadar epilasyon su bu dusunsek de hepimiz en azından ergenlik doneminde saglikli sekilde geçirmesi gerek diye dusunuyorum. Bu 'tür seyleri tazecik cildine zarar verir diye düşünüyorum. Kulagimda öyle kalmış. Tuzlama olayina gelince ayni sekilde ...tuz tazw cildini korunmasiz cildini yakar. Allah korusun bence gereksiz böyle şeyler.
teyzeleri doğumumuz oldu salı günü. minik prensime kavuştum, yakışıklımı yakışıklı bir oğluşum var :)
suni sancı ile oldu. epiduralde yaptırdım. dikişlerim çok fazla ama acılar geride kaldı.
binlerce şükür olsun
Daha 4 gun olmus cnm..cok cok normal ben 5 gunden sonra ani hareket edip yorulmadigim surece iyi kalkip oturabiliyodum 15. gunum bugun gayet rahat yatip kalkip oturuyorum
Kızlar Merhaba dün gece ilk defa minnoşum güzel uyudu ben de uyudum bin şükür. .. ya bizimki bazen nefes alırken bir garip ses çıkarıyo hani tükürükte boğulur gibi bir ses tıkanmıyo ama sanki nefesi gidiyo gibi ne bileyim ufff anlatamadım doktor normal dedi de sürekli tedirgin uyuyoruz o yüzden var mı yaşayan duyan bilen
Aynı ben canjm benim bugün sab simplex danla aldjm fiyatı 3o TL. . ilk başta 3*6 damla emzirmeden mamadan sonra vericem. Haftaya 1o damlaya çıkarabiliirim. Birde aktardan otlar aldim. Rezene tane kimyon ısırgan çemen tohumu anason. 1 er tatlı kasigi demledim. Ama soguk icebildim bebekten.. Tadı kötü geldi. Şeker katılıyor mu ki bunlara
Katma canım şeker. Bende bu karışımdan yapayım. İnşallah iyi gelir canım. Bebeklerimiz biraz rahatlarlar. Bir arkadaşımda elma yağı sür diyor ayak atlarına popo üstüne denesem mi bilemedim
Bende senin gibiyim inmiyor inmiyorrr inmiyor
Pazartesi kontrolum var hala inmemişse sanırım bana da gün verecek normali cok istiyordum ama olmazsa da napalım sağlıkla kavusalım da..
Skmayin caninizi ben dogumdan onceki aksam ananas,hurma ve acili cigkofte yemistimm fakat 8 cm acilmayla gitmeme ragmen nasip ki sezeryan olmak zorunda kaldim. Kendinizi stresten uzak tutun.