2016 Şubat Anneleri

canim kalkanim var arada takiyorum bugun delikli olani takinca delikleri asagi gelmis sut ustume basima akti bende cikardim,deliksiz olani takayim o zaman,gervekten cok zorlamiyorum iki saate bir kan ter icinde emzirmeye calismsktan

Şöyle doya doya öksürmek istiyorum
Ne zaman geçecek bu dikişler acaba
Doğum ve doğum sancısjndan çok bu dikiş konusu beni yıprattı bir de demez mi ki dikişin çok yok, minicik bir yırtık vardı
Canımız kıymetli naplım

canim kalkanim var arada takiyorum bugun delikli olani takinca delikleri asagi gelmis sut ustume basima akti bende cikardim,deliksiz olani takayim o zaman,gervekten cok zorlamiyorum iki saate bir kan ter icinde emzirmeye calismsktan
Aynen canım. Ama inşallah geçiyor. Ben artık ful time kalkanlı geziyorum. Benimkisi chicco sadece deliklisinden vardı kapalısından yoktu. uzanınca akıyordu. Ona da çözüm olarak göğüs pedlerini ikiye bölüp alt kısmına koymayı buldum. Biriken süt akamıyor tabiki
O uçları zor yaptım kaybetmemeliyim

Kızlar bebişleri hala her istediğinde emziriyor musunuz? Ben emziriyordum ama sızıntı şeklinde olan kusmalarımız bugün arttı. Doyduğunu hissetmiyor mu acaba? Kustukça emiyor sürekli. 5 dakika emip uyuya kalıyor kusuyor mızmızlanıyor yine emziriyorum yine 5 dakika yine uyku. Anlayamadım bir türlü.

Bebişin ne kadarlık?

Arkadaşlar bebeğinin göğsü şişen var mı annem masaj yap Dedi ama doktorlarda hiç elleöeyin kendi kemdine geçer diyor var mı yaşayan

Gaz ilacı kullanan varsa yazabilir mi?
Ben zinco kullanıyorum.
Arkadaşlar az önce alt amçarken gördüm göbeği hafif kanamış düşmüştü ama neden oldu acaba sıkıntı Bi durum mu ki
K vitamini vuruyorlar canım. Kanama devam ederse içinde parça kalmış oluyormuş. O parçayı alıyorlar.
Kakası gayet normal. Böyle olması lazım. Kızarıksa pişik başlıyor olabilir. Krem sürsen iyi olur canım
firkan sizin kardeşiniiz mi paket hediyelik yapıyordu
Evet. İnstagram çocukçafikirler...

Kalkanin delikleri ykkari bakicak canim eger hava almazsa memen sertlesip yara olabilir. Hava almasi lazim ki ucta sut birikip tikanmasin.

Arkadaşlar bebeğinin göğsü şişen var mı annem masaj yap Dedi ama doktorlarda hiç elleöeyin kendi kemdine geçer diyor var mı yaşayan
Hepimizinki ayni canim cok normal aman sakin sikma.. Benim oglusunda memisler sisik. Herhangi birsey yapmiyorum kendiliginden duzelicekler

Oynatmaya başladı bile Can'ım uykuya çok düşkün memeyi iki çekiyor bırakıyor.uyandıramıyorum valla annelik zor işmiş ama bir o kadar da güzel :))
Kesinlikle ya mükemmel bir duygu.
Cektiginde uyumasina izin verme canım az beslenmesin. Kaynanalik yapmiyim ama ben hep besledim 9 günde 600 gram almis oğlum maşallah

Benimki böyle degil mama veriyor muydun sütle mama kakasi ayni degildir sanırım

Katma canım şeker. Bende bu karışımdan yapayım. İnşallah iyi gelir canım. Bebeklerimiz biraz rahatlarlar. Bir arkadaşımda elma yağı sür diyor ayak atlarına popo üstüne denesem mi bilemedim

Şeker katmadim canım tadı iyi değil ama içmek gerek.. Şimdi uyudu kuzum saat 8bucukda uyandı.. Agla agla.. (
Canım acı elma yağı bugün aktarda söyledi göbek çevresine ve ayak topuğuna.. Bizim bebekle daha minicikler içime sinmedi ondan almak.

Canım nasıl beceriyorsun benim ki uyuyor hemen. Sonra bir kıyamet zor aldiriyorum memeyi.. Birileri bana yardım etsin

Canım nasıl beceriyorsun benim ki uyuyor hemen. Sonra bir kıyamet zor aldiriyorum memeyi.. Birileri bana yardım etsin
Ya 2 saat de bir kendi uyaniyo normalde yani daha fazla uyumuyo ama ben sarılık icin saat başı altını actim kiyafetini değiştirdim altını acıyorum sik yedigi icinde pisletiyo uyaniyo islak mendille yanağına sürüyorum

Bebek olunca buralara girmek ne zormuş. Kendime bile zaman ayıramıyorum. Tepeden toplanmış dağınık saçlar.. göğüslerden pijamaya akmış sütler.. morarmış ve çökmüş göz altları.. acıyan ve yara olan memeler..ütülenmeyi bekleyen çamaşırlar.. gaz sancısından kıvranan bebeğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…