2016 Şubat Anneleri

Canim biri beni tarif ediyormus gibi hiss etdim ve kendimi kenardan izliyormus gibi. Bu halim ne diyesim geldi resmen

Arkadaşlar bebeğinin göğsü şişen var mı annem masaj yap Dedi ama doktorlarda hiç elleöeyin kendi kemdine geçer diyor var mı yaşayan

Canimm bziim anneanne ona da birşeyler yapıyor :) banyosunu yaptırırken ben suyu dokuyorum oda memelerini hafifçe ovaliyo dağıl,dağıl, dağıl diyor :) bir tanesi indi diğeri biraz daha sisik. Süt birikiyo dedi anneaane..

Arkadaşlar bebeğinin göğsü şişen var mı annem masaj yap Dedi ama doktorlarda hiç elleöeyin kendi kemdine geçer diyor var mı yaşayan
Hastanede ebr uyarmisti..bebisin gogsune de emdikce sut iner siser gibi bisey..ve msj ile onu yay.dagilsin demisti .

Cnm gunde bir defa 30 cc mama veriyom..ama paso memede

Maşallah oğluna ayrıca.. Benimki 5 günde sadece 8o gr

Hepimizinki ayni canim cok normal aman sakin sikma.. Benim oglusunda memisler sisik. Herhangi birsey yapmiyorum kendiliginden duzelicekler

Hastanede ebr uyarmisti..bebisin gogsune de emdikce sut iner siser gibi bisey..ve msj ile onu yay.dagilsin demisti .
Yahu şimdi masaj yapayım mı yapmayayım mı bilemedim

Memeyi alamıyor benimki kiyamet kopuyor resmen. Sonrada 5 çekip uyuyor ,
An geliyor eziyet oluyor bana emzirmek. Birde yasli biri var yanımda. Ben ne diyorsan tersi diyor. Cvp veremiyirum pek. Tüm gün ayaktaydm. Bugün eşim uyuyabildinmi dedi hayır dedim. Geç uyandı ama dedi birden. Ben şaşırdım .. Bütün gece uyumadim dedim anca.

Senin bu anneannede tam komedi haa öyle Bi anlatıyorsun ki
Allah dayanma gücü versin

Yahu şimdi masaj yapayım mı yapmayayım mı bilemedim

Kuzum ben ilk defa gordum boyle birseyi nene direk yapıyor yanı. Dr dedi diyorum bazen yok yani. Mesela su içirmek istiyor mesela ben hergun şampuan kullanmak istemiyorum o tersi diyor.. O kundak diyor ben yapmıyorum.
Ama nene yıkayıp hafifçe ovaladiktan sonra suyu dokerken ben artık alakası varmi bilmiyorum bir göğsü yumuşak diğer göğsü hafif sert kaldı. Bizde olan budur canım. Karar senin.

Senin bu anneannede tam komedi haa öyle Bi anlatıyorsun ki
Allah dayanma gücü versin

Aynen valla hiç sormaaa :) birde surekli konuşuyor. Ağzında bir torunu var Ki.. Onun memesiyle sütüyle uyanıp yatiyirum. Annem yanjma gelemiyor o gelse rahat edicem ama yaa birde işleri yemekleri yapıyorum biliyor musun.. Çok yoruluyorum

Sürekli aynı şeyi tekrar eden uyuz tipler gibi oldum :) ama ben gerçekten faydasını gördüm. O yüzden belki size de fayda eder diye

Göğüs ucum minnacıktı. Ve çıkık da değildi. Başta çok zorlandım ama kalkan kullanmahageçince, anca emmeye başladı. Kalkanı takınca en son ki emzirmede çıkan göğüs uçları daha da belirginleşiyor. Böylece emzirmeye başlafken bebek uç çıkartmayla uğraşmıyor
Çok faydasını gördüm .

Kızlar bebeğin ilk dişleri ne zaman çıkıyordu

Maşallah oğluna ayrıca.. Benimki 5 günde sadece 8o gr
Ama ben cok emzirdim uyanık tutmaya calistim hep en az 5dak en cok 35 dakika emzirdim hi2 saati gecirmedim bazen ysrim saatde 15 dakikada bi mizikladi emzirdim bakalim bundan sonra ne olacak önemli olan kilo alımı degil sagligi hepimizin bebesine allah sağlık versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…