2016 Şubat Anneleri

Afra48 canim benim bebegimin de sariligi biraz yuksek cikti. Hastaneye yatis yaptik persembe gunu aksami. Dun sarilik dustu ama kan degerleri biraz yuksek cikmis o yuzden taburcu olamadik. serum takildi yavruma . Iki gundur surekli kan aliyorlar. Aglamaktan harap oldu minigim. Annelik ne zormus. Rabbim sifa bekleyen herkese ve yavrularimiza da tez zamanda sifa versin ins. Dua edelim

Ayy kızlar büyük Bi kaza atlattık bebeği emzirdim göğsümde uyuyordu gözümü Bi açtım çocuk yataktan düşmüş uyuyakalmışım bebeği koymadan çok korktum eşim uyandı panik halinde bebeği aldı Can'ım yavrum Yaa çok üzüldüm çok ağlamadı emzirdim hemen
Rqbbimn korudu canı çok yanmışmışım Bi yerinde bişey var mıdır şimdi uyudu

Gecms olsn Canm valla bende o ksdar korkyrm ki emzirrken uyucam diye smdi gozum kapandı kapancak inşallah bsyi yoktur yavrunun

Günaydın kızlar bebeğimi uyutmakla meşgulum.. Önce emzirdim yatağına koydum baktım bacakları dikti uyumuyor :) Bayağı sonra farkettim ki altını değiştirmemişim hobbaa başa sardık altını değiştirdim yine meme verdim ama yatağına gitmek istemedi bu seferde.. Şimdi eşimin göbeğinde uyumaya çalışıyor tabi eşim horlamayı keserse :)))

Canım bebegini Allah korumuş. Kırık çıkık kontrolü yaptınmı?Kollarını ve bacaklarını kontrol ettinmi? Sen tuttuğunda yada kaldırıp bıraktığında aglıyormu? Aglamıyorsa problem yok.
Ama lütfen emzirirken uyumamaya çalış. Çok uykun varsa dayanamıyorsanda yatagın ortasına kay iki yanınada yastık koy.

Ben de emziremiyorum çok üzülüyorum ilk hafta eniyorlardı pamukçuk oldu bıraktı acı çekiyo gibi damla vs hep kullandım ama yok

Kabus gibi bir geceden sonra aydınlık gune Merhaba

oğlum dün oöğlen yutarken bogazinda kaldi. Sonra toparladi ama bütün gün ne sut emdi ne mama yedi. Dr götürdüm bisey yok dedi gece de ne yaptimsa bisey yemedi. Verdigim mama bogazinda geri cikiuor yutmadi bogulur gibi oldu rengi değişti balgam vardi sanki gece 11 de gittik dr 3 de geldik. GGörünürde bir şey yok dedi simdi kucağımda bisey yiyesi yok

Aynennn :)) bizimki de bi kaka yapmış sırtından yukarı altını değiş emzir temizle derken iki saat tir ayaktayiz ufacık totodan bu kdr kaka nasıl çıkmış anlamıyorum yanı

Ben fazla mi takintili oldum normalde olabilir mi bilmiyorum ki yaa Allah im senin icin deyip susuyorum sadece... ne guzel cumartesi bugun kocam erken gelecek diyodum adam sinemaya gidecekmis is arkadaslari ile. Bende kendi pazarima kendim cikcam artik ütü yemek temizlik aksam olur. Ben laf diyecegim yerde pantolonumun düğmesi gevsemis hic bakmiyosun diye laf duyan yine ben... sen de Allah a emanet kocacim... dogursam da bugun gelemesen... isine de gelir mi bilmem ki...

Çok geçmiş olsun.Allah şifa versin...

Cok sukur bende dogum yaptim carsamba gunu 38*2 de saat:14.00 de 3100 gr bir erkek evlat dunyaya getirdimmm...
Sezeryan oldu ve benim icin zordu gercekten ve hala zor.
Gecmis olsun...sezeryan da okadsr kolay degil..neyse zor kismi epey atlatmissin

Yok hemen sustu kollarını ayaklarını oynattım ağlamadı şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…