Çok geçmiş olsunAyy kızlar büyük Bi kaza atlattık bebeği emzirdim göğsümde uyuyordu gözümü Bi açtım çocuk yataktan düşmüş uyuyakalmışım bebeği koymadan çok korktum eşim uyandı panik halinde bebeği aldı Can'ım yavrum Yaa çok üzüldüm çok ağlamadı emzirdim hemen
Rqbbimn korudu canı çok yanmışmışım Bi yerinde bişey var mıdır şimdi uyudu
Yok canım takıntı değil bu yaptığın. Veya takıntıysa bende takılırdım bu kısmaBen fazla mi takintili oldum normalde olabilir mi bilmiyorum ki yaa Allah im senin icin deyip susuyorum sadece... ne guzel cumartesi bugun kocam erken gelecek diyodum adam sinemaya gidecekmis is arkadaslari ile. Bende kendi pazarima kendim cikcam artik ütü yemek temizlik aksam olur. Ben laf diyecegim yerde pantolonumun düğmesi gevsemis hic bakmiyosun diye laf duyan yine ben... sen de Allah a emanet kocacim... dogursam da bugun gelemesen... isine de gelir mi bilmem ki...
Ben de...ama emzirme yastığım yine de iş Görüyor.bazen tek elim Boşta bile kalıyor ama işte çok uzun saatler emzirince yine ağrın oluyor tabii...boyun,bel , kol...Gece çıkardığı yaygaraya bakılırsa bizim sarılığımız geçtiüzülsem mi sevinsem mi bilemedim mışıl mışıl uyuyan bebem gitti, naparsan yap memnun olmayan uyumayan bebe geldi
Emzirirken boynu tutulan bir ben miyim?
İlk günden beri sol boynum omzum ağrıdan bitirdi beni
Emzirirken öok kasıyorum o kolumu
Şimdi düZene girdik Can'ım çok şükür iyi emiyor :)Kesinlikle ya mükemmel bir duygu.
Cektiginde uyumasina izin verme canım az beslenmesin. Kaynanalik yapmiyim ama ben hep besledim 9 günde 600 gram almis oğlum maşallah
Benimki böyle degil mama veriyor muydun sütle mama kakasi ayni degildir sanırım
Uzulme canim dedikleri gibi tedbir amaclidir cok uzun tutmazlar,benim kizimda 5 gun kaldi dogdugu zaman anliyorum seniMerhaba çok üzgünüm kızlarbebeğim dün 2600gr ve 48cm olarak dünyaya geldi her şey yolundaydı fakat öğleden sonra emzirirken ağzında sütü bekletmiş sabırım befesini de döndüremedi göğsümde nefesi kesildi sonra ağladı çıkardı ağzından burnundan ama hemşireler götürdüler önce oksijen vermişler sonranyoğun bakıma almışlar küveze konuldu. Bana tedbir amaçlı denildi be olduğunu bile bilmiyorum dünden beri görmedim yavrümü çok kötüyüm ya o an hiç gitmiyor aklımdan olabilir her bebek yaşayabilir falan diyolar da içim acıyo kızımı 2vçkta görcem inş dua edin noolur. Sabırım yarın ben tabırcu olacağım ama bebeğim hastanede kalacak
Benim de 41.haftada geldi kızım bi akşam sürekli yürüdüm merriven çıktım sıcak duşa girdim 1saat sonra sancım tuttu bol yürüyüş ve ilişki işe yarıyor canımBende saskinimyuruyus, merdiven cikma, hurma, yok anacim ne yaptiysam olmuyo, hatta bugun doktorumuz alttan mudehale etti bakalim ise yarayacak mi
Aynen sana katiliyorm ve meme ucunda sus birikip kalmiyor hazneye akiyo meme rahatliyo ne bi yara ne sizi hicbirsey yok hamd olsun. Bulunmaz nimetmis gercekten ilk gunden beri 1/dk cikartmadim emzirip tepizleyip takiyorum. Bende chicco nun ki var bence denemeli skinti yasayanlar.Sürekli aynı şeyi tekrar eden uyuz tipler gibi oldum :) ama ben gerçekten faydasını gördüm. O yüzden belki size de fayda eder diye
Göğüs ucum minnacıktı. Ve çıkık da değildi. Başta çok zorlandım ama kalkan kullanmahageçince, anca emmeye başladı. Kalkanı takınca en son ki emzirmede çıkan göğüs uçları daha da belirginleşiyor. Böylece emzirmeye başlafken bebek uç çıkartmayla uğraşmıyor
Çok faydasını gördüm .
Oyyy kızlar yaaKabus gibi bir geceden sonra aydınlık gune Merhaba
oğlum dün oöğlen yutarken bogazinda kaldi. Sonra toparladi ama bütün gün ne sut emdi ne mama yedi. Dr götürdüm bisey yok dedi gece de ne yaptimsa bisey yemedi. Verdigim mama bogazinda geri cikiuor yutmadi bogulur gibi oldu rengi değişti balgam vardi sanki gece 11 de gittik dr 3 de geldik. GGörünürde bir şey yok dedi simdi kucağımda bisey yiyesi yok
Annem gördükçe bizim zamanızda yoktu ki emzireydim sizi doya doya diyor :/Aynen sana katiliyorm ve meme ucunda sus birikip kalmiyor hazneye akiyo meme rahatliyo ne bi yara ne sizi hicbirsey yok hamd olsun. Bulunmaz nimetmis gercekten ilk gunden beri 1/dk cikartmadim emzirip tepizleyip takiyorum. Bende chicco nun ki var bence denemeli skinti yasayanlar.
2 saat arayla 15 dk falan emziriyorum canm.Emzirme süreniz nedir arkadaşlar? Kaç saatte bir ne kadar süre emziriyorsunuz?
Benimki doyunca da uyurken memede kalıp yalancı meme gibi kullanmayı seviyor.çok yoruldum.
Diyorum ki eskiden ben yatıyormuşum:)) iş yaptım sanmışım :))
Aynen benim.annemde oyle dio. Sutler akardi heryanimizdan oh kolaylik diyo. Bide yara olurmus gariplerin memisleri. Allah razi olsun bulandan satandanAnnem gördükçe bizim zamanızda yoktu ki emzireydim sizi doya doya diyor :/
Çok emmemişiz uç davasından
Resmen bunu bulan cennetlik :)
Ya benm goguslerim de çok yara silikon uç aldm ama arada bi onla emiyo bazen istemyo onu ne zaman geccek bu yaralarAynen benim.annemde oyle dio. Sutler akardi heryanimizdan oh kolaylik diyo. Bide yara olurmus gariplerin memisleri. Allah razi olsun bulandan satandan
Mama takviyesi yapıyor musun bazı saatlerde?2 saat arayla 15 dk falan emziriyorum canm.
Canım sarılıkın süt ile de pek alakası yok. Benim oğlan 3600 doğdu 2 gün sonra eve çıkarken 3400 e düşmüştü. 2 gün daha geçti çocuk doktoruna kontrole gittik 3640 olmuştu. Yani sütüm fazlasıyla yaramış. Doktor dediki normalde yine azalarak gelmesi lazımdı ama bu bebiş kg almış sütün çook yaramış sakın mama verme dedi. Sarılık ölçtük 14.30 çıktı. 2 günde bir takip amaçlı kan aldılar. 13.50 a düştü birkaç gün hiç düşmedi. Doktorda endişelendi ama yatırmadı hastaneye.. birkaç gün daha geçti şükür 11.30 a düştü. Tamam artık gelme düşmeye başlamış dedi. Yani sütün çok doyursada kg aldırsada sarılık olabiliyormuş. İnş biran önce düşerde iyice rahatlarız. Uykusu normal ama 2 saat içinde uyanmıyor ben uyandırıyorum. Ama uyanıkken bayagı bir uyanık kalıyor. Bazen 2.3 saat uyumafığı oluyor. Bende senin gibi uyanık kaldığında resmen havalara uçuyorumGece çıkardığı yaygaraya bakılırsa bizim sarılığımız geçtiüzülsem mi sevinsem mi bilemedim mışıl mışıl uyuyan bebem gitti, naparsan yap memnun olmayan uyumayan bebe geldi
Emzirirken boynu tutulan bir ben miyim?
İlk günden beri sol boynum omzum ağrıdan bitirdi beni
Emzirirken öok kasıyorum o kolumu
Canım çook geçmiş olsun. Tedbir amaçlı almışlardır ensişelenme.. inş kısa sürede çıkar.Merhaba çok üzgünüm kızlarbebeğim dün 2600gr ve 48cm olarak dünyaya geldi her şey yolundaydı fakat öğleden sonra emzirirken ağzında sütü bekletmiş sabırım befesini de döndüremedi göğsümde nefesi kesildi sonra ağladı çıkardı ağzından burnundan ama hemşireler götürdüler önce oksijen vermişler sonranyoğun bakıma almışlar küveze konuldu. Bana tedbir amaçlı denildi be olduğunu bile bilmiyorum dünden beri görmedim yavrümü çok kötüyüm ya o an hiç gitmiyor aklımdan olabilir her bebek yaşayabilir falan diyolar da içim acıyo kızımı 2vçkta görcem inş dua edin noolur. Sabırım yarın ben tabırcu olacağım ama bebeğim hastanede kalacak
Canım 2 saatte bir tek meme emiyor 15 dk sürüyor. Uyuyunca parmagını agzının kenarından yavaş yavaş sokarsan agzı aralanınca memeyi bırakıyor. Az pişpişliyorum yatırıyorum hemen. Memede uyumaya alışması senin için zor olur. Çünkü süt iyice bitince meme ucu iyice acımaya başlıyor.Emzirme süreniz nedir arkadaşlar? Kaç saatte bir ne kadar süre emziriyorsunuz?
Benimki doyunca da uyurken memede kalıp yalancı meme gibi kullanmayı seviyor.çok yoruldum.
Diyorum ki eskiden ben yatıyormuşum:)) iş yaptım sanmışım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?