2016 Şubat Anneleri

Gece çıkardığı yaygaraya bakılırsa bizim sarılığımız geçti üzülsem mi sevinsem mi bilemedim mışıl mışıl uyuyan bebem gitti, naparsan yap memnun olmayan uyumayan bebe geldi

Emzirirken boynu tutulan bir ben miyim?
İlk günden beri sol boynum omzum ağrıdan bitirdi beni
Emzirirken öok kasıyorum o kolumu

Çok geçmiş olsun
Aklıma teyzem geldi. O sabah kalktığında çocuğun olmadığını farkediyor ve evdekiler sldı sanıyor. Meğer çocuk düşüyor ve bazanın altına giriyor rabbim koruyor melekleri :)

Yok canım takıntı değil bu yaptığın. Veya takıntıysa bende takılırdım bu kısma
Evet benimki de arkadaşlarıyla buluştu beni evde bıraktığı oldu ama ben git diye ısrar ettiğim için. Yardımcı olduğundan nefes almasını istedğim için.
Eğer ısrsr etmesem aynen senin düşündüğün gibi sinir basardı beni

Merhaba çok üzgünüm kızlar bebeğim dün 2600gr ve 48cm olarak dünyaya geldi her şey yolundaydı fakat öğleden sonra emzirirken ağzında sütü bekletmiş sabırım befesini de döndüremedi göğsümde nefesi kesildi sonra ağladı çıkardı ağzından burnundan ama hemşireler götürdüler önce oksijen vermişler sonranyoğun bakıma almışlar küveze konuldu. Bana tedbir amaçlı denildi be olduğunu bile bilmiyorum dünden beri görmedim yavrümü çok kötüyüm ya o an hiç gitmiyor aklımdan olabilir her bebek yaşayabilir falan diyolar da içim acıyo kızımı 2vçkta görcem inş dua edin noolur. Sabırım yarın ben tabırcu olacağım ama bebeğim hastanede kalacak

Ben de...ama emzirme yastığım yine de iş Görüyor.bazen tek elim Boşta bile kalıyor ama işte çok uzun saatler emzirince yine ağrın oluyor tabii...boyun,bel , kol...

Emzirme süreniz nedir arkadaşlar? Kaç saatte bir ne kadar süre emziriyorsunuz?
Benimki doyunca da uyurken memede kalıp yalancı meme gibi kullanmayı seviyor.çok yoruldum.
Diyorum ki eskiden ben yatıyormuşum:)) iş yaptım sanmışım :))

Şimdi düZene girdik Can'ım çok şükür iyi emiyor :)

Kızlar bebeğimin cildinde kırmızı noktalar var ucu sivilcelenmiş.doktor ciddi birşey değil geçer dedi nette okudum da deterjanda yapabilirmiş.dalan kullanıyordum değiştireceğim hangi markayı tavsiye edersiniz

Uzulme canim dedikleri gibi tedbir amaclidir cok uzun tutmazlar,benim kizimda 5 gun kaldi dogdugu zaman anliyorum seni

Bende saskinimyuruyus, merdiven cikma, hurma, yok anacim ne yaptiysam olmuyo, hatta bugun doktorumuz alttan mudehale etti bakalim ise yarayacak mi
Benim de 41.haftada geldi kızım bi akşam sürekli yürüdüm merriven çıktım sıcak duşa girdim 1saat sonra sancım tuttu bol yürüyüş ve ilişki işe yarıyor canım

Aynen sana katiliyorm ve meme ucunda sus birikip kalmiyor hazneye akiyo meme rahatliyo ne bi yara ne sizi hicbirsey yok hamd olsun. Bulunmaz nimetmis gercekten ilk gunden beri 1/dk cikartmadim emzirip tepizleyip takiyorum. Bende chicco nun ki var bence denemeli skinti yasayanlar.

Oyyy kızlar yaa
Çok dikkatli klmak lazım. Allah korumuş
Belki korku falan olmuştur yutkunmakta bilmiyrm olur mu öyle şey.
Sende stres yapma ki bebeler etkilenmesin

Annem gördükçe bizim zamanızda yoktu ki emzireydim sizi doya doya diyor :/
Çok emmemişiz uç davasından
Resmen bunu bulan cennetlik :)

2 saat arayla 15 dk falan emziriyorum canm.

Annem gördükçe bizim zamanızda yoktu ki emzireydim sizi doya doya diyor :/
Çok emmemişiz uç davasından
Resmen bunu bulan cennetlik :)
Aynen benim.annemde oyle dio. Sutler akardi heryanimizdan oh kolaylik diyo. Bide yara olurmus gariplerin memisleri. Allah razi olsun bulandan satandan

Aynen benim.annemde oyle dio. Sutler akardi heryanimizdan oh kolaylik diyo. Bide yara olurmus gariplerin memisleri. Allah razi olsun bulandan satandan
Ya benm goguslerim de çok yara silikon uç aldm ama arada bi onla emiyo bazen istemyo onu ne zaman geccek bu yaralar

Canım sarılıkın süt ile de pek alakası yok. Benim oğlan 3600 doğdu 2 gün sonra eve çıkarken 3400 e düşmüştü. 2 gün daha geçti çocuk doktoruna kontrole gittik 3640 olmuştu. Yani sütüm fazlasıyla yaramış. Doktor dediki normalde yine azalarak gelmesi lazımdı ama bu bebiş kg almış sütün çook yaramış sakın mama verme dedi. Sarılık ölçtük 14.30 çıktı. 2 günde bir takip amaçlı kan aldılar. 13.50 a düştü birkaç gün hiç düşmedi. Doktorda endişelendi ama yatırmadı hastaneye.. birkaç gün daha geçti şükür 11.30 a düştü. Tamam artık gelme düşmeye başlamış dedi. Yani sütün çok doyursada kg aldırsada sarılık olabiliyormuş. İnş biran önce düşerde iyice rahatlarız. Uykusu normal ama 2 saat içinde uyanmıyor ben uyandırıyorum. Ama uyanıkken bayagı bir uyanık kalıyor. Bazen 2.3 saat uyumafığı oluyor. Bende senin gibi uyanık kaldığında resmen havalara uçuyorum
Çocuk doktoruda aynı hastanede Özlem hanıma götürüyorum. Ben çok begendim doktoru kadın bayagı bbir ilgilendi ve bilgilendirdi bizi.. ilgi alakası güzeldi.

Bez olayına gelirsek pipisinin üzerine peçete koymak yetmiyor canım. Hangi elin ile altını siliyorsan diğer elinle bacaklarını kaldırırken o elinke aynı zamanda peçeteyi de tutman lazım. Bacaklarını kalfırırken ayaklarını tepeden tutarak kaldırma elinin tersi ile dizlerinin arka kısmından kaldır yani elinin tersi ile ittirir gibi.. o zaman peçeteyide elinin tersi ile tutmuş oluyorsun çiş yapsa bile peçetenin altından aşağı akıyor kıyafetler ıslanmıyor. birde pipi mutlaka aşağı doğru dursun. Öyle peçete koy.

Canım çook geçmiş olsun. Tedbir amaçlı almışlardır ensişelenme.. inş kısa sürede çıkar.
Canım 2 saatte bir tek meme emiyor 15 dk sürüyor. Uyuyunca parmagını agzının kenarından yavaş yavaş sokarsan agzı aralanınca memeyi bırakıyor. Az pişpişliyorum yatırıyorum hemen. Memede uyumaya alışması senin için zor olur. Çünkü süt iyice bitince meme ucu iyice acımaya başlıyor.

Kızlsr bişey sorcam
Pompayla sağdığımız süt Ölçüsü ile emzirdiğimiz süt ölçüsü aynı mı yoksa bebekler daha mı fazla emiyor

Ginaydin...1.bebisi olanlar eslerinize yaptiginz kadar naz yapin..2.cide hic oyle olmuyo kaciyolar..ufff suan cok kizginim esime..annesi tv izliyo o uyuyor..ben kizi emzirdim uyuttum..kahvalti haxirliyorum oglum vir vir etrafta...haksizmiyim kizmakta..samki gece kalkan o..bari aci kalk kahvalti hazirla bende hazir sofraya oturimm..simdi tam masaya otururum bebek uyanir...ayy kimse olmasa zaten yapicam bu isleri hic olmazsa kendime gore hazirlarim .yer kalkar dinlenirim...uffff kendi ailemede cookk kizginimm..ulan bikere pesimden gelin bi isimin ucundan tutun..universite okudum iki cocuk dogurdum ne anam ne babam yoktu yanimda...deli olcamm zaten emzirme bitsin gidicem psikologa taka taka bi hal ildum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…