2016 Şubat Anneleri

Çok sasrdm Canm Allah yardımcın olsn tek başına kalmak o kadar rahat ki inşallah bi an önce giderlee

Meme ucu olmayan arkadaşlar size tavsiyem emzirme den önce elinizle azıcık oynayın göğüs ucu çıkıyor o zaman.yani bnm çıkıyor sizde deneyebilirsiniz. ..Birde sutunuz akıyor mu?ben henüz doğum yapmadım pazartesi ama göğsümde süt var sizliyor bazen .. doğum yapmamış olanlar sizde n de süt geliyor mu??

Ayy evet Yaa kemikleri çok yumuşak olduğundan bişey olmuyormuş gözümü Bi açtım çocuk yerde o amı unutamam herhalde şok oldum canım eşimde uyku sersemi çocuğu alıyım derken az daha düşüyordu çok kötüyüm hala o an aklına geldikçe kötü oluyorum

canııımm gözünaydın,çok sevindim.Allah analı babalı büyütsün

Kızlsr bişey sorcam
Pompayla sağdığımız süt Ölçüsü ile emzirdiğimiz süt ölçüsü aynı mı yoksa bebekler daha mı fazla emiyor

Bebekler ile anne arasinda oluşan duygusal bağ sayesinde bebek emdiği sirada pompadan daha fazla süt salgilaniyor.

Zeytinyağı suryodum ilk başlarda gecmeyince biraktm lanolin diye bi krem kullanyrm oda iyi gelmedi bide göğüs kalkanını deneyim bakalm islakta kptmyrm goguslerimi kuruyana kadar açık birakyrm öyle kaptyrm
Hava almio ya canm gogsun o nedenle gecmio yaralarin. Kalkan olunca hem meme ucun hava alio ne nemli kalio nede kuru ikisnin ortasi. İnsaallah en kisa zamanda iyi olurlar canim. Bende o kadar kremler aldm ama.anne sutunu surup kapatiyorum kalkani hamd olsn skıntı olmuyor.

benim kızımın yuzunde de var sivilce gibi kırmızı noktalar .ben sıcaktan oluyor diye düşünüyorum.sonuçta bebek deterjanları kullanıyoruz

benim kızımın yuzunde de var sivilce gibi kırmızı noktalar .ben sıcaktan oluyor diye düşünüyorum.sonuçta bebek deterjanları kullanıyoruz
Yok canım onun nedeni annedrn bebege gecen hormonlar. kisa sure sonra geçiyor. Benim kızım da 4 gunde filan geçti. sık sık yüzünü ılık su ile yika

Ben
ben doktora 40cc sağdım dedim. O zman bebek 60cc çıkarır dedi. En iyi pompadan daha çok sut çıkarıyormuş bebekler özel teknikleriyle

Canım sağol ya

Çok geçmiş olsun canım ya
Yatarak emzirme bidaha Allah korumuş

Bide kalkanı deneyim inşallah iyi gelir

kızlar rezene tohumu ndan baska gaza ne iyi geliyor?aktardan aldıracağım bunları?

Benim bebeğim çok uzun süre memede kalıyor ve çekmeme izin vermiyor.gaz sebebi ile sürekli Aranıyor ve yarım saat bazen saat başı uyanıp meme istiyor.yoksa asla uykuya geri dönemiyor gaz sebebiyle.dolayısıyla sütümü atıştırmalık gibi kullandığı için tam dolmadan emziriyorum.o da aç olduğu anlara yetmiyor.gece-gündüz böyle son 3 gündür ve boynum,belim,sırtım çok ağrıyor.mecbur günde 3 kez 45 ml lik mama veriyorum hiç istemezdim ben de ama napim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…