Bende oyleyim kafayi yicem ve gercekten bi tik yok sadece diz kapagimdan asagisi davul gibi sisti. Iki oglumda hasta. Dun gece bi saat uyuyamadim oglumun kulak agrisindan. Bu sefer ben cok zorlandim yaArtık sormayın dogurursam haberiniz olur dememe rağmen .... Yeni soru şekli ürettiler 'tık varmı tık' çıldırıcam....
Süt yapıxicı çay içebilirsin ben Rezene anason ISIRGAN ve tane kimyandan çay yapıyorum bence doyuyor BebekBenim bebeğim çok uzun süre memede kalıyor ve çekmeme izin vermiyor.gaz sebebi ile sürekli Aranıyor ve yarım saat bazen saat başı uyanıp meme istiyor.yoksa asla uykuya geri dönemiyor gaz sebebiyle.dolayısıyla sütümü atıştırmalık gibi kullandığı için tam dolmadan emziriyorum.o da aç olduğu anlara yetmiyor.gece-gündüz böyle son 3 gündür ve boynum,belim,sırtım çok ağrıyor.mecbur günde 3 kez 45 ml lik mama veriyorumhiç istemezdim ben de ama napim...
Kuzum benim uclarim var. Kalkan hatta baya rahatsız etti beni. Uzun sure takamiyordum.Sürekli aynı şeyi tekrar eden uyuz tipler gibi oldum :) ama ben gerçekten faydasını gördüm. O yüzden belki size de fayda eder diye
Göğüs ucum minnacıktı. Ve çıkık da değildi. Başta çok zorlandım ama kalkan kullanmahageçince, anca emmeye başladı. Kalkanı takınca en son ki emzirmede çıkan göğüs uçları daha da belirginleşiyor. Böylece emzirmeye başlafken bebek uç çıkartmayla uğraşmıyor
Çok faydasını gördüm .
Bendede yaşlı var ben cevap veriyirdum ama anlamamazliktan gelme ve inanmama var bilimsel gercekleri kabul etmiyo yani cevap vermekte yetmez. Artık taktik degistircem. Esimde cok uykusuzum dedi bana gece benimki bizim yanimizda yatiyo allah razi olsun acil durumlarda sadece kaldiriyorum ama aglayinca uyaniyo ama kalkip destek olmuyo.. yani öyle uykusuzluk bana çok sacma geldi ama bende birsey diyemedim. Sabaha kadar gaz cikartan babalardan olsa ne yapcaktik allah bilir
tarifini verir misin aktardan mı alıyorsun canımSüt yapıxicı çay içebilirsin ben Rezene anason ISIRGAN ve tane kimyandan çay yapıyorum bence doyuyor Bebek
Evet Bi çay kaşığı olarak hepsinden koyuyoruz 4 bardak sıcak suda 5 dk demleniyor süzüp termosa koyup içiyoruz benim çok şükür sütüm daha iyitarifini verir misin aktardan mı alıyorsun canım
Ben de emziremiyorum çok üzülüyorum ilk hafta eniyorlardı pamukçuk oldu bıraktı acı çekiyo gibi damla vs hep kullandım ama yok
Canım bitkisel otlardan aldin sanırım. Bende dün yaptım göğüslerim dolgunlasti. Ben porselen demlikde yaptım termosa koymadim. Yemeklerden sonra iciyorumEvet Bi çay kaşığı olarak hepsinden koyuyoruz 4 bardak sıcak suda 5 dk demleniyor süzüp termosa koyup içiyoruz benim çok şükür sütüm daha iyi
Canım nene niye yanında kalıyor anlamadım :/Bugün saat 12 yi geçiyordu annem geldi de yemek yedimbebek durmadi.. Banyo yaptırdık. Nene peşimde.. İkide bir diyorum nene AC değilmisin.. Yok diyor .. Artık açlıktan basım döndü ( annem geldiğinde ağlıyordum. Yanına al benj anne dedim. Şuan kuzenler geldi de. Kafam dağıldı çok sukur
Ya Dr dediğini yok sayıyor.. Banyodan sonra emzircem emzirme diyor ağzı kokartam suya koymusum bebeği dolaptan et getir diyor bir parça .. Ne yapixaz ya eti dedim. Getirmedim.. Daha neler neler...
Ben memede uyandirdigimda o kadar çok ağlıyor kiAyrica benimki karnimdayken haftada 8o gram bile almadigi zaman oldu 1 2 hafta geriden geldi hep.
Ya özür dilerim ama çok komikmiş gülücem müsadenleArtık sormayın dogurursam haberiniz olur dememe rağmen .... Yeni soru şekli ürettiler 'tık varmı tık' çıldırıcam....
Canım nene niye yanında kalıyor anlamadım :/
Ama ben cok emzirdim uyanık tutmaya calistim hep en az 5dak en cok 35 dakika emzirdim hi2 saati gecirmedim bazen ysrim saatde 15 dakikada bi mizikladi emzirdim bakalim bundan sonra ne olacak önemli olan kilo alımı degil sagligi hepimizin bebesine allah sağlık versin inşallah
Kız toilette filan karşılaşırsın kadıncağızdan korkmayasın sonra Mazallah :))) Vay nenem vayy, saolsun gelmiş kalmış.. Tek olmaman iyi bence birde işe güce yardım edeydi daha iyi olurdu :))Kimse yok yanımda canım. E çıkarmışlar bir adet kirk olana kadar yalnız olmazmış. Gece yalnzi değilim sonuçta. Dayimin son zmanlarj annem surekli oraya gidiyorneneye çok gel dediler oda geldi ama ben hiç mutlu değilim. Git de diyemem o gitmeden Günlerim kötü geçiyor .
Ben bir haftadır yoruluyorum. On tarafa doğru oturamiyorum bu yüzden olabilir yaniYaa kızlar normal doğum yapmış olanlar siz siz olun alttan dikişleriniz varsa çok kendinizi yormayın, akşama misafirimiz var diye ben evi önce bir güzelll temizledimm, çayın yanına mücver, börek ve muffin yaptım ve an itibariyle ağrım var biraz :/ duşumu alıcam ilaçlarımı kremimi sürücem, dinlenicemm
Geçmiş olsun cnm.benimkide kusuyor o yüzden yan yatıriyoruz.yastıkta bende alayım o zaman canım.Ben de yan ystırma yastığı aldım ona ystırıyorum internette araştırınca güvenli yatış pozisyonu diye sırt ustu diyor dun sırt ustu yatırdım kustu boğulacak gibi oldu zor ters çevirdim ya yanında olmasaydım yan yatış daha güvenli geliyor bana da
Canim bunları dedim zaten üstelik bunu yapan eltim yani onun çocukları.çocuklar uzaktan baktı diyo bide.gitmiş çocuk dr na sormuş oda bişe olmaz olsada biz müdahale ederiz demiş.yersem tabi! Ben daha da sert tepki belli edicem ama eşim anasinin kuzusu olunca o ne derse onu doğruluyor sinir oluyorum esimden de destek görmeyince etkisiz kalıyorum böyleGüzelim ne ağlıyorsun ki çocuklar hastaysa aman geçmesin bebeğe kusura bakmayın başka zaman gelin şuan bebek için çok tehlikeli diyip postalıyacaksın. Kesin konuşacaksın kv bık bık yapsın kime ne bebeği koruman ilk vazifen.. İyice saçmalamışlar.. Benim hiç tahammülüm yok böyle şeylere ya! Kim üzülürse üzülsün!
Seni cok iyi anlıyorum canım hiç anlayışları yok maalesef.bu kız lohusa uzmeyelim diyecekleri yerde aglatmak üzmek için ellerinden gelen herseyi yapıyolar. Ama bırak yapsınlar diyorum bazen nasıl olsa allah görüyor ben herseyi ona havale ediyorum eminim ki vakti geldiğinde soracak dökülen her bir gozyasimizin hesabını..Nedir su kaynar kazanda kaynayasica kaynanalardan cektiyimiz ya RabbimnBenide daha hastanedeyken aglatdi kör olasica. Yeminlen esimin ailesine o kadar nefret ediyorumki bebegimi onlarin sevmesini bile istemiyorum
Aynen canım ya bnm de içime sinmedi daha da artacakmış gaz sancıları nasıl dayanacaksak canım. Bugün sürekli kucağıma ydı dikişlerim ağrıdı.Şeker katmadim canım tadı iyi değil ama içmek gerek.. Şimdi uyudu kuzum saat 8bucukda uyandı.. Agla agla..(
Canım acı elma yağı bugün aktarda söyledi göbek çevresine ve ayak topuğuna.. Bizim bebekle daha minicikler içime sinmedi ondan almak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?