2016 Şubat Anneleri

Artık sormayın dogurursam haberiniz olur dememe rağmen .... Yeni soru şekli ürettiler 'tık varmı tık' çıldırıcam....
Bende oyleyim kafayi yicem ve gercekten bi tik yok sadece diz kapagimdan asagisi davul gibi sisti. Iki oglumda hasta. Dun gece bi saat uyuyamadim oglumun kulak agrisindan. Bu sefer ben cok zorlandim ya

Süt yapıxicı çay içebilirsin ben Rezene anason ISIRGAN ve tane kimyandan çay yapıyorum bence doyuyor Bebek

Kuzum benim uclarim var. Kalkan hatta baya rahatsız etti beni. Uzun sure takamiyordum.

Bugün saat 12 yi geçiyordu annem geldi de yemek yedim bebek durmadi.. Banyo yaptırdık. Nene peşimde.. İkide bir diyorum nene AC değilmisin.. Yok diyor .. Artık açlıktan basım döndü ( annem geldiğinde ağlıyordum. Yanına al benj anne dedim. Şuan kuzenler geldi de. Kafam dağıldı çok sukur
Ya Dr dediğini yok sayıyor.. Banyodan sonra emzircem emzirme diyor ağzı kokar tam suya koymusum bebeği dolaptan et getir diyor bir parça .. Ne yapixaz ya eti dedim. Getirmedim.. Daha neler neler...

Ben de emziremiyorum çok üzülüyorum ilk hafta eniyorlardı pamukçuk oldu bıraktı acı çekiyo gibi damla vs hep kullandım ama yok

canım ince tülbent vardır bebek için onu karbonatlı suya batırıp bebeğin ağzının içini silmeyi denedin mi? Birde emzirmeden sonra-once göğsünü karbonatlı su ile temizle böylede pamukçuk önlenmiş oluyor. Ne yapıyorsun? Biberon kullanıyorsunuz dimi

Evet Bi çay kaşığı olarak hepsinden koyuyoruz 4 bardak sıcak suda 5 dk demleniyor süzüp termosa koyup içiyoruz benim çok şükür sütüm daha iyi
Canım bitkisel otlardan aldin sanırım. Bende dün yaptım göğüslerim dolgunlasti. Ben porselen demlikde yaptım termosa koymadim. Yemeklerden sonra iciyorum

Canım nene niye yanında kalıyor anlamadım :/

Canım nene niye yanında kalıyor anlamadım :/

Kimse yok yanımda canım. E çıkarmışlar bir adet kirk olana kadar yalnız olmazmış. Gece yalnzi değilim sonuçta. Dayimin son zmanlarj annem surekli oraya gidiyor neneye çok gel dediler oda geldi ama ben hiç mutlu değilim. Git de diyemem o gitmeden Günlerim kötü geçiyor .

Yaa kızlar normal doğum yapmış olanlar siz siz olun alttan dikişleriniz varsa çok kendinizi yormayın, akşama misafirimiz var diye ben evi önce bir güzelll temizledimm, çayın yanına mücver, börek ve muffin yaptım ve an itibariyle ağrım var biraz :/ duşumu alıcam ilaçlarımı kremimi sürücem, dinlenicemm

Kıyamet kopuyor bizde.. Bebek.memede yaa mutfak da ocak yanmiyo. Ben kalkıp yemek yapiyorum. Kendim birşeyler atamiyorum agzima. Su sisem var bir onu iciyorum birde dün bitkiler aldım onu içtim. Sabah kalktik 12 de hala birşey yemememiştim annemde içi rahat nene yapıyor sanjyir ben neneye nasil diyeyim yap diye. Masallahi var nenenin. Gelinin evinde temizlik yemek o yapıyor hatta bana da anlatıyor..
Ayyy nene nene.... Agzimdan düşmüyor ama dayanamıyorum daraliyorum. Anneme demiş söylesin yemekleri yapayim ya demem mi lazım..sen başla bende gelirim ben yan gelip yatmam zaten.

Kız toilette filan karşılaşırsın kadıncağızdan korkmayasın sonra Mazallah :))) Vay nenem vayy, saolsun gelmiş kalmış.. Tek olmaman iyi bence birde işe güce yardım edeydi daha iyi olurdu :))

Ben bir haftadır yoruluyorum. On tarafa doğru oturamiyorum bu yüzden olabilir yani

Geçmiş olsun cnm.benimkide kusuyor o yüzden yan yatıriyoruz.yastıkta bende alayım o zaman canım.

H heridigine tatlım bizim sarılık ölçüldü 7.5 çıktı değer doktor 10 altında olanlar kendisi atlatabiliyor dedi çok şükür öylede oldu

Canim bunları dedim zaten üstelik bunu yapan eltim yani onun çocukları.çocuklar uzaktan baktı diyo bide.gitmiş çocuk dr na sormuş oda bişe olmaz olsada biz müdahale ederiz demiş.yersem tabi! Ben daha da sert tepki belli edicem ama eşim anasinin kuzusu olunca o ne derse onu doğruluyor sinir oluyorum esimden de destek görmeyince etkisiz kalıyorum böyle

Nedir su kaynar kazanda kaynayasica kaynanalardan cektiyimiz ya Rabbimn Benide daha hastanedeyken aglatdi kör olasica. Yeminlen esimin ailesine o kadar nefret ediyorumki bebegimi onlarin sevmesini bile istemiyorum
Seni cok iyi anlıyorum canım hiç anlayışları yok maalesef.bu kız lohusa uzmeyelim diyecekleri yerde aglatmak üzmek için ellerinden gelen herseyi yapıyolar. Ama bırak yapsınlar diyorum bazen nasıl olsa allah görüyor ben herseyi ona havale ediyorum eminim ki vakti geldiğinde soracak dökülen her bir gozyasimizin hesabını..

Aynen canım ya bnm de içime sinmedi daha da artacakmış gaz sancıları nasıl dayanacaksak canım. Bugün sürekli kucağıma ydı dikişlerim ağrıdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…