2016 Şubat Anneleri

Kızlar bu süt arttırıcı çayları emzirme dönemimiz boyunca(atıyorum 2 yıl emzircez) sürekli içecek miyiz? Belli bi süresi var mı? tecrübeli annişler yardımcı olursanız sevinirim

Bebişleriniz günde ortalama kaç saat uyanık duruyorlar, uyanıkken nasıl vakit geçiriyosunuz, yatağında mı duruyo, kucağa mı alıyosunuz, sallıyo musunuz, uyanıkken ağlıyolar mı?

Canim sana alternatif tip onerisi sunayim. Sariligin kolay gecmesi icin sen camiz yogurdu ye ve bebegini de imkanin varsa camiz sutu ile yika bir kez. 2 puan dusuruyor sariligi camiz sutu ile yikadiktan sonra.
Camiz sütğ ve yoğurdunu ilkkez duydum. Sordurayım bi yerim varsa.

cnm sen kalkanı devamlı mı takıyosun? Rahatsız etmiyor mu? Birde markası ne kalkanın?
Ben devamlı takanlardanım hatta doktora giderken de takıyrum.
içine ped de koyuyorum biriken sütü emiyor
Pedi atıyorum. Bazen unutup uzanıyordum ve üstüme dökğlüyordu çözmüş oldum.

Önemli olan 2 saati geçirmemek canım bende erken kaldırmaya başlıyorum. Anca uyanıyor. Yapacak birşey yok. Sütün yetmiyorsa mama ver canım. Sen anlarsın doyup doymadığını
Canım normalde sarıya döndüyse sonra yeşil yapıyorsa üşümüştür. Banyo yaptırdığın yeri yeteri kadar ısıtıyorsan sorun olmaz.
@Topitikk cnm sen fizyolojik serum mu kullanıyordun bebeğin burnu için? Benim ki emerken burnu tıkalı gibi ses çıkartıyor burnundan. Ama normalde ses yok. Tıkalı mı acaba bende mi kullansam
Canım burnuna arada damlatmak lazım içi kuruyor yoksa... emerken burnundan rahat nefes alması lazım. Alamıyorsa burnundan ses gelir

ayyy kıyamam yaaa çok güldüm no tık tık de sende soranlara

Herkese söyledim dogum basladı gelin diye kimseye haber vermiycem o yuzden bosuna sorup beni strese sokmayın zaten yeterince stres mevcut. Hepinize dogurdum diye haber vericem dedim o haberi de henüz vermediğime göre sormanıza gerek yok.. Cok meraklılar illa dogum sancısı cekerken basımda olacaklar kimsenin hastaneye dökülmesini istemiyorum bu benim için ayrıca da bir stress ama anlamıyorlar ya gerçekten ...!!! Bi annemi birde eşimi istiyorum bu kadar.. Tık yok anam tık yok her sabah whatsapp da bir cok ileti hepsine aynı cevap evet gelişme yok tık yok

Bazen gelmiyor bazen de çok az geliyor çok sık emzirince.mesela 40 dk bile olmuyor emzireli ki 1 saat emzirmiş bulunuyorum.o zmn gelmiyor.rengi de bazen beyaz bazen de Saydama dönük.
Ben oldum olası gazlıyımdır zaten,sezaryenden sonra bomba gibi dolaşıyorum.ilk gaz çıktı ama her gün yineleniyor

Herkese iyi akşamlar tatlı annişler bazi nedenlerden dolayi giremiyordum bayadir. Doğum yapan bütün arkadaşlar gözünüz aydin. Rabbim sağlıklı sihhatli mutlu bir ömür nasip etsin bizlere evlatlarimizla ailemizle.
Bende perşembe günü öğlen saat 14:30 da dogum yaptim prensesimi kucağıma aldim. Normal doğum oldu ve en guzelide sıfır dikiş. Rabbim olmayan herkese nasip etsin bu duyguyu anneligi.

Gecen burda paylastim..bebegin atak donemindede olabilir ...2ci haftadan sonra basliyo..buyume atagi deniliyor..aglama..uykusunun azalmasi vs gibi birsuru belirtisi var..
Bunu duymamıştım.nedir tam olarak ? Ben de araştırayım bakalım.

Ayy allah o memeleri  kesecem bi doğurumda hele bide süt olmazsa kökünü kazıcam

Gözün aydın cnım Allah hayırlı saglıklı uzun ömürler versin. Dikişsiz yapmana çok sevindim

Ayni ben gunumuz ayni hadi bakalim kim once pirtlatcak:)

Bizim durumda aynı cnm stres yaptım galiba bebek geri kaçıo gibi hissediom bazen inio bazen geri çıkıo göğüslerime dayanıo yicem ayaklarını

Maşallah gözünüz aydın. Sağlıkla güzellikle büyütün inş meleğinizi.

Yok yavrum ya ama bugun bi baskı hissediyorum kanala inmiş olabilir mi acaba..
Bugun tam tamına 6 km yürüdüm canim sonra eve gelip yemek yedim tekrar bi avm yaptım 1 saat kadar eve geldim sicak bi duş aldım simdi yatiyorum pert durumdayim.esim de benle yürüdü bugun dogurmazssan artik beklemeyecem dogurmani diyo..cunku o mahvoldum diyo uyuyor simdi

Kızlar 2 gundr hiç uyumuyo bu oglan düşüp bayilcam artk ya kucagmda durmak istyo yada emmek felaket durumdayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…