Bizum kızda dandini dastana ninni si var 1 saatlik versiyon onu dinleyip uyuyor...ben bile uyuyup kaliyorum.Amaaannn sabahtan beri otobusunnn tekeriii donuyoooorrr donuyorrrrrr dinliyoruz :)))) oglan bi bunu seviyo . beynimde otobüsler korna caliyo valla :)))
Ben de varım.Artık foruma hiç giresim yok. herkescikler doğurdu ben kaldım.
kaka yapmadı gaz çıkarmadı çok ağladı diyemiyorum.
Aynı durumdayız. Korktugum başıma geldi. 2 cm açılma kanala girmemiş sancı yok. Suni vericek yarın doktor. Allah yardımcımız olsun.İyiyim canım ne yaptımssa şu 2 günde kızımı kendiliğinden getirtemedim,,
Yarın için kafamda deli sorular 1cm açıklıkla suni almalımıyım?
Bebeğim tam kanala girmemişken suni sancının faydası olacak mı?
Direk sezaryen mi istesem?
Yoksa suni de şansımı denemelimiyim?
Kayınvalidemin sanki yarın tırnak aldıracakmısım gibi durumumu hafife alıp boş konuşmasını mı takayım?
Evi tertemiz yapmışken kızımı temiz eve sokmak isterken 3 gunde batırdıklarına mı?
Sürekli yanımda annem olsun isteğimimi bastırayım ?
Pek bi düşünceliyim anlayacağın..
Sen nasılsın?
Ben de o tık icin cok bekledim ama nafile. Yine suniye kaldımGunlerimiz ayni ama bende de tik yok
Allah bir avazda inşallahDua ediyorum sana sancim basladi 3bsaattir evde çekiyorum kendi sancimi inşallah seninde kendi sancin ni anda başlarda bu sıkıntıların geçer. ..6bya kadar dayanip hastaneye gidecwgim ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN. ...BANA DUA ET
Benimkinin dili beyaz dudakları kuruyor, sodalı suyla silin diyen oldu ben tülbeni normal suyla ıslatıp silicem.. Bende emmesi değişmedi ama rahatsız ediyomudur düşüncesi bile beni tedirgin etmeye yetiyorKızlar oğlumun dis etinde beyazlik var galiba pamukçuk . Başına gelen var mı dilinde damaginda yok sadece anne sütü içiyor suda vermedim . Icimden bi ses su ver diyo. Karbonatli suyu kimi doktor onagliyormus kimisi tedavi etmez diyor kafam karışık Üzgünüm emmesi degisti çünkü mizmizlaniyo
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahİnş. Sağ salim kavuşursun kuzuna can
Bu tomris e gıcık oluyorum
Şarkı sözü dağarcığım genişledi,ev turu atıyoruz tüm gün:) vallahi 2-3 günde bir kahve yeniliyor vücudumu başka türlü dayanamam zaten canım.ilk 4 ay olabiliyormuş.araştırıyorum neler yapabilirim bakalım.kuzum çok acı çekiyor gibi geliyor.ona dayanamıyorum.Oyyy kiyamsm ben onaaRabbim yardım etsin. Sen sakin olmaya Çalis bu bir surec ve geçecek canım bunu unutma.
ınstagramdan nasıl aldın? ben ebebek ve babymal sitesinde gördüm 0-3 vardı. ama 3 aysonrası yok. o yüzden işte kararsız kaldımBizimkisi duz yeşil
Evet canim +3m olarak var
ben 0 3 ayi instagramdan aldim
+3m almayida düşünüyorum
Oglan sonunda uyudu yavrucum kaka yapamıyor iki damla yapiyo ikina ikina bi hal oldu sabah beriyukardan gazimiz hemen çıkıyor ama alttan çok zorlaniyo biogaia damla aldık eczaneden pek fayda etmedi sanki yaa dünden beri kullanıyoruz da ne bilim kivraniyo yavrum gece iki saat masaj yaptım da öyle yaptı kakasini.
Bir diğer konu mevlit. Acil zayıflayıp kıyafet dikmem lazım model konusunda çok kararsizim. Bebisler için neler dusunuyosunuz . kaftan kıyafetler hoşuma gdiyordu ama herkes gydirdi hevesim kaçtı. Değişik bebis kıyafetleri önerileriniz varsa süper olur instagramda takip ettiğiniz yerler fln .birkaç yerden fiyat aldım da çok pahalı .dikiş biliyorum ama bebek için hic dikmedim :/
Canım memeyi ne kadar verirsen sütün o kadar artar mamayı ne kadar verirsende sen kolaya alışırsınCanım Dr.a nereye goturuyorsun bebeği. Bende göbeği için gidicem Dr.a bugün.
Ya ne bilim batıl geliyor bana da ama yaptım mi yaptım valla
İnsallah değer dusmusdur canım .. Bizde 18 günlük olduk çok sukur
Şey dicem ben biberon veriyorum mama için sütum yetmiyordu ama memeyi almamaya başladı dün hiiicc vermedim mama maşallah memeyi güzel aldı. Ancak bu sabah yarım saatte bir kalktı. Memede uyuyor doyamiyor. Ne yapım bilmedim
Canım karbonatlı su bir zarar vermez. Ayrıca sen agzına kaşık ile dökmüyorsunki gazlı bezi parmagına sarıp suya batırıyorsun dilini siliyorsun . Bebek sadece ıslaklığını hissederYa ağzına su bile damlatmazken karbonatli suyla silince suda veriyim o zaman bundan sonra diye düşünüyorumm . Su veren var mi ??
Dudklarının kuru olması pamukçuk degil canım. Dilinin üzerinde pamuk gibi hafif parça parça gibi beyazlıklar oluyor. Pamukçuk o.. ve pamukçuk olursa bebek emmez, ememez... o yüzden dilinin üstü biraz fazla beyaz olursa ben hemen karbonatlı su ile siliyorum. Çünkü pamukçuk olursa bu sefer ilaç kullanmak gerekiyorBenimkinin dili beyaz dudakları kuruyor, sodalı suyla silin diyen oldu ben tülbeni normal suyla ıslatıp silicem.. Bende emmesi değişmedi ama rahatsız ediyomudur düşüncesi bile beni tedirgin etmeye yetiyor
Ayysss istediğim tarza çok benziyor :) çok ciciii cnmEki Görüntüle 1781818
Oyy mevlüt işi var birde değil mi.? Ben birde iki yerde yapacağım mevlüdü, biri 20sindd diğerini 40ında
Kilo olarak iniyorum ama sanki hiç toparlanmıyorum
Ben mevlüt için bebeme askılı pantolon düşünmüştüm. Eki Görüntüle 1781818 Buna benzer birşey zıbının üstüne yaptırıcaktım en kötü ihtimalle.
Şimdi 3hadta erken geldiği için zıbınla üşür diye düşünüyorum.
Güya Buna uygun da kendime askılı etek diktiricektim. İçine gömlekle :)
Hatta kara kara ne giydiricem ve ne giyicem diye de düşünüyorum
Düdük mü kalmışDoktordan geldik göbegin içinde düdük kalmış dedi. İnce damarlardan kan geliyormuş. Önce yaktı sonrada k vitamini vurdu. İnş kanaması durur kuzumun..
bskn canım sarılık içinde dediki gündüz 2 saati geçirme gecede kendi uyanmasını bekle hiiiç bişey olmaz dedi.
ayy o kadar sevindimki gece zırtpırt kaldırmayacagım.
16 günlük olduğumuz içinmiş... seninki kaç günlüktü? Herhalde o ilk sarılığın yükselebilecegi günleri atlattık o yüzden... birde 4 kg olmuş süt yaradığı için ve kg aldığı için gece uyandırmama gerek yokmuş. Sen ne zaman kontrole götüreceksin minnoşu? Bak bakalım seninkide kg alımı iyiyse en azından gece uyandırmana gerek kalmaz.
Günaydın yorgun ve emekçi annelerrr :)))
Canım ben rezene iciyorm 3 4 çay kaşığı da bebise veryrm damladan daha çok ise yaryoOglan sonunda uyudu yavrucum kaka yapamıyor iki damla yapiyo ikina ikina bi hal oldu sabah beriyukardan gazimiz hemen çıkıyor ama alttan çok zorlaniyo biogaia damla aldık eczaneden pek fayda etmedi sanki yaa dünden beri kullanıyoruz da ne bilim kivraniyo yavrum gece iki saat masaj yaptım da öyle yaptı kakasini.
Bir diğer konu mevlit. Acil zayıflayıp kıyafet dikmem lazım model konusunda çok kararsizim. Bebisler için neler dusunuyosunuz . kaftan kıyafetler hoşuma gdiyordu ama herkes gydirdi hevesim kaçtı. Değişik bebis kıyafetleri önerileriniz varsa süper olur instagramda takip ettiğiniz yerler fln .birkaç yerden fiyat aldım da çok pahalı .dikiş biliyorum ama bebek için hic dikmedim :/
Hadi ya :) bende YouTube da bebek sakinleştirici müzik var onu acyrm bazen hemen susuyo 1 saat onu dnliyo ama uyumuyodaAmaaannn sabahtan beri otobusunnn tekeriii donuyoooorrr donuyorrrrrr dinliyoruz :)))) oglan bi bunu seviyo . beynimde otobüsler korna caliyo valla :)))
Aynen bizde sabaha kadar uyumuyoruz... 've bizdede aynen bogazina tikaniyor zaman zaman l an Helen kaldirip sirtini sivazliyorum süt çok geldiği için oluyormuş bebeği emzirirken göğsümü iki parmağımin arasına alıyorum o zaman süt az geldiği için tikanmiyor birde öyle dene...Kizlar sabaha kadar uyumadik o kadar cok agladiki bebegim hic bisey kar etmedi bende onunla birlikte agladim
Bide emzirirken ve ya biberonla yerken fark etmiyor bigazina tikaniyor boyle biseyke karsilasan varmi o an kizariyor morariyor cok korkuyorum o an(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?