2016 Şubat Anneleri

Kızlar hepiniz iyiki varsınız..
Bir cok konuda beni rahatlatan , desteğim olan sizdiniz.. Aynı anda yaşadıklarımız birbirimize güç verdi bakmayın doğum konusunda size yetişemedim ama güzel haberlerle döneceğim öğleden sonra inşallah..
Şubat anneleri topiği bebişlerinden ve annelerinden Kocaman öperim

Kızlar oğlum 6 gündür hiç kaka yapmadı ama her bezi çişli. Doktor kakasını bir ay bile yapmayabilir dedi ama içim rahat değil.Bebek de huzursuz görünmüyor sadece nadiren ıkınıyor ama kaka yok. Fitil kullansam mı acaba?

16 günlük olduk. Ahh bu neneler güneş hariç diğerlerine inanmıyorun canım ben gneşdede birkaç kere çıkardım ama havalar yine serinledi. Bugün baktıracagım bakalım hiç düşmüşmü? İnş biraz azalmıştırda bebişde rahat eder bende
Allah yardımcın olsun canım. 1 avazda çıksın inş.

Hadi hayırlısı canım inş saglıkla kucagına alırsın

Canım Dr.a nereye goturuyorsun bebeği. Bende göbeği için gidicem Dr.a bugün.
Ya ne bilim batıl geliyor bana da ama yaptım mi yaptım valla
İnsallah değer dusmusdur canım .. Bizde 18 günlük olduk çok sukur
Şey dicem ben biberon veriyorum mama için sütum yetmiyordu ama memeyi almamaya başladı dün hiiicc vermedim mama maşallah memeyi güzel aldı. Ancak bu sabah yarım saatte bir kalktı. Memede uyuyor doyamiyor. Ne yapım bilmedim

Fitil e alıştırma cnm..bnmkide öyle zeytinyağıni pamuga döküp popo deliğine sürüyorum biraz yaptı öyle

Valla karnı yeterince doyunca geçiyor ve güneş karşısında 10 dk bekletince bizimki çok şükür gecmis

Bebekyapimbakimonarim.blogspot..okumalisin bence cnm

Kızlar sabah bebeğime müzik açtım, dans ettim karşısında (ne kadarını anladı emin değilim) masal dinlettim, gözlerini fal taşı gibi açmış dinliyodu.. Vee iki saat böyle oyalandık şimdi uyuyoruz.. İyice yoruldu iki saat uyur artık Bende bakkala iniyim ekmek filan alıyım feci açım çünkü :/

huzurunmeraklivermişti: 45317024 .!.:
Dr verdiği minoset midir nedir onu içiyorum pek faydasini gormedim. Baska ağrıkesicide emin oolamadım
Vagi norm diye bi jel vermisti doktor bana çok memnun kaldim ben surunce ağrı sizi kalmiyordu

Benimkininde aynen oyle canim 3. Gununden sonra oyle yapmaya basladi hep oyle yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…