2016 Şubat Anneleri

Kızlar merhaba, benim 24 günlük oğluş son 10 gündür takip ediyorum, 4 güne bir kaka yapıyor ama rahatsız da değil.dr a sordum normal takma kafana dedi, içim hiç rahat değil niye böyle oldu ki önceleri gayet düzenli yapardı.. Var mı böyle sorun yaşayan.

Evet yaa abartı degil malesef normal dogumda oluyor bunlar göze alarak giriyoruz zaten ..rabbim hepimizin yardimcisi olsun..

Yok canm korkma benm kizimda oyleydi 3 aydan sonra duzeldi..simdi oglumda tam zıtti gunde 3 4 defa yapıyor. .o da normalmis

17 günlük olduk bizde normal dogum dikisleriniz nasl kizlar ne kadar da iyilesiyor...2.dogumum amaa kizimda 2 ayi bulmustu tamamen iyilesmem ..

Müziği bende aciyorm yüksek sesle çok seviyo

Cnm ben varım bnmkide 33 günlük son 4 gundur bu şekilde poposuna zeytinyağı sur..ovala cnm sonrada ayakları yla bisiklet çevir. Masaj yap iki elinin orta kısmıyla karnına yapıyor ozaman

Cnm ben varım bnmkide 33 günlük son 4 gundur bu şekilde poposuna zeytinyağı sur..ovala cnm sonrada ayakları yla bisiklet çevir. Masaj yap iki elinin orta kısmıyla karnına yapıyor ozaman
Her altını değiştirmemde sürüyorum zeytinyağı masaj da yapıyorum ama 4 günü buluyor yapması, herhalde bu şekilde olacak düzeni çünkü rahatsız olmuyor

Ahh oğlum ahh
Beni yalanciktan emiyo
süt sagdim biberondan vereyim dedim
Onu da iki emip itekledi su an göğüsum de oylece duruyor

kimuon istahi mi kapatti napti
sabah 4den beri doğru düzgün yemiyor

yaa her bebegin karakteri baska baska
bizimkisi emzigi görüp memeyi unutmuyor
Avent soothie emzik kullanıyorum 0 3 ay
Ve memnunum

bilemedim ama bence etkisi var gibi :)

canim 2 cay kasigi bebege verdim
Anne de yerse faydasi varmis
bu emzik konusunda aventin soothie ile diğer 0-6 ay arası olanlar arasında kaldım.3.aydan sonra soothie küçük gelirse ötekileri de almazsa diye.. biberon avent natural kullanıyodun di mi?

bu emzik konusunda aventin soothie ile diğer 0-6 ay arası olanlar arasında kaldım.3.aydan sonra soothie küçük gelirse ötekileri de almazsa diye.. biberon avent natural kullanıyodun di mi?

Ben ilk sipariş verdiğimde oyuncakli olanindan istiyordum bayan
0 3 olani al eger sever ve tutarsa +3 olani alirsin dedi o yüzden 0 3 aldim
biraz ufak gelebilir galiba
Evet biberonda avent cam sise kullanıyorum

Oglan sonunda uyudu yavrucum kaka yapamıyor iki damla yapiyo ikina ikina bi hal oldu sabah beri yukardan gazimiz hemen çıkıyor ama alttan çok zorlaniyo biogaia damla aldık eczaneden pek fayda etmedi sanki yaa dünden beri kullanıyoruz da ne bilim kivraniyo yavrum gece iki saat masaj yaptım da öyle yaptı kakasini.

Bir diğer konu mevlit. Acil zayıflayıp kıyafet dikmem lazım model konusunda çok kararsizim. Bebisler için neler dusunuyosunuz . kaftan kıyafetler hoşuma gdiyordu ama herkes gydirdi hevesim kaçtı. Değişik bebis kıyafetleri önerileriniz varsa süper olur instagramda takip ettiğiniz yerler fln .birkaç yerden fiyat aldım da çok pahalı .dikiş biliyorum ama bebek için hic dikmedim :/

Kızlar oğlumun dis etinde beyazlik var galiba pamukçuk . Başına gelen var mı dilinde damaginda yok sadece anne sütü içiyor suda vermedim . Icimden bi ses su ver diyo. Karbonatli suyu kimi doktor onagliyormus kimisi tedavi etmez diyor kafam karışık Üzgünüm emmesi degisti çünkü mizmizlaniyo

Bnde karbonatlı suyla ince tulbentle silince iyi geliyor diye duymuştum geçmiş olsun cnm uff bebislerimiz huzursuz olunca bizde huzursuzuz

Ben ilk sipariş verdiğimde oyuncakli olanindan istiyordum bayan
0 3 olani al eger sever ve tutarsa +3 olani alirsin dedi o yüzden 0 3 aldim
biraz ufak gelebilir galiba
Evet biberonda avent cam sise kullanıyorum
soothie nin 3+ ay onrası var mı? ben bakıyorm internete göremedm. 0-6 ay arası gece parlayan var şeffaf falan var .onlar asında kaldım soothie ile.

Bnde karbonatlı suyla ince tulbentle silince iyi geliyor diye duymuştum geçmiş olsun cnm uff bebislerimiz huzursuz olunca bizde huzursuzuz
Ya ağzına su bile damlatmazken karbonatli suyla silince suda veriyim o zaman bundan sonra diye düşünüyorumm . Su veren var mi ??

17 günlük olduk bizde normal dogum dikisleriniz nasl kizlar ne kadar da iyilesiyor...2.dogumum amaa kizimda 2 ayi bulmustu tamamen iyilesmem ..
Valla tatlım ben bugün otururken batmada hissetmiyorum.. 25 gün oldu, ağrılarım çoktandır yok, batma, çekme vardı.. artık onuda hissetmiyorum.. Dün dikişlerimin bir kısmıda düştü, fırsat bulup bakamadım.. Hep toilet sonrası yıkadım ve batikonladım, gazlı bezle kendim ped yaptım, sık değiştirdim, birde vajina için jel kullandim hızlı iyileşsin diye..

soothie nin 3+ ay onrası var mı? ben bakıyorm internete göremedm. 0-6 ay arası gece parlayan var şeffaf falan var .onlar asında kaldım soothie ile.

Bizimkisi duz yeşil
Evet canim +3m olarak var
ben 0 3 ayi instagramdan aldim
+3m almayida düşünüyorum

Eklentiler

• 1456314134807.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 65
Ayy benimki ishal olabilir mi acaba karnı gurul gurul kakada sulu gerçi full sulu değil de bilemedim ahh bebek kakası böyle olur diyo millet acemilik uff ishalse ne olur ki ne yapmak lazım
canım yeni doğan bebeklerin kakası biraz sulu olur ishal gibi diye biliyorum ama istersen sağlık ocağındaki hemşirelere yada doğum yaptığın hastanenin çocuk sevisi bölümüne telefon açıp sorabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…