2016 Şubat Anneleri

Canım Canım bizim sarılık da sizin kadar herhalde bugün 17.gunumuz 9 gunlukken goturmuştum doktora 13 çıktı sarılığımız kafada ve goğuste var takibe gerek yok dedi. Üzerinden kaç gün geçti rengimiz hala aynı bence. Emzirme 3 saati geçirme demişti ama 2 gundur uyandığında emziriyorum o da 3,5-4 saat oluyor. Biz uyandırınca neredeyse hiç emmeden uyuyor kendi kalkınca 10'dakşka kadar emiyor. Doktor size kaldırmayın mı dedi. Kaldırmıuorum ama kafam da rahat değil. Çocuğu da tekrar hastanelere suruklemek istemiyorum.

Vaji norm a bakayim bende. Benim doktorum biaey vermedi sadece batikonla temizleyip kuru tut dedi. Sagol canim. Normal dogum rahat olur dedim ama bunun acisida bambaska
Aynen pazarlık yaptım doğumda ama fayda etmedi :/ kesti biçti hain doktor :))

Canım doktora götür bizimde oldu sadece zıbın ı leke oluyordu parça kalmış o yüzden miş k vitamini yapıldı ve yakıldo

Canım bizim ilk 14.30 du 2 gün sonra 13.50 du. 2 gün daha geçince yine 13.50 du. Hiç düşmemişti. Oysa ben 1.5 saatte bir emzirmiştim birde uyurkende sagdığım sütten kaşıkla az az döküyordum agzına.. okadar yani... neyse bir 3 gün daha geçti şükür 11.30 u gördük. Artık gelme demişti doktor. Aradan 1 hafta geçti bugün göbek kanaması için götürdüm tekrar sarılığına bakalım dedim. Doktor boşuna delmeyelim dedi vücuduna baktı gayet normal dedi. Birde bir hafta önce kg su 3.750 di bugün 4080 çıktı. Sütün yarıyor sarılık düşüyırdur dedi. Ve gündüzleri 2 saatte bir emzir ama geceleri uyandırma kendi uyansın dedi. Ayy dü yalar benim oldu diyebilirim. Gece uyandırmak kabustu çünkü bazen saati duymuyordum resmen saati kaçırdım diye oturup agladığım bile olmuştu. Psikopata baglamıştım yani...
Seninde kg alımı iyiyse sarılık düşüyordur canım. Sende gece kendi uyanmasını bekleyebilirsin kaç saat uyuyorki? Benimki 3.5 saat uyuyor bazen... (kurduğum saati duyamayınca birkaç kere bukadar uyudu. )

Ayy Can'ım yavrum bende dün kana alırken ağlayınca ağlayacaktım az daha annelik buymuş demekki

Kizlar mastıt oldm sanırım ateşim 38 buçuk daha da yükselcek heralde donuyorm hep onu emzrdm bugn ama tam bosaltamams heralde süt akiyo ve nasl sizliyo

Canım bnm ki 1 saat bile uyumuyor gece baxen gece 11 den 3 e kadar uyumuyor

Kizlar mastıt oldm sanırım ateşim 38 buçuk daha da yükselcek heralde donuyorm hep onu emzrdm bugn ama tam bosaltamams heralde süt akiyo ve nasl sizliyo
Canım o çok kötü bn oldum sağ sütü yoksa ateşin 40 a kadar çıkar ve göğüslerin üşür

Sıcak uygulama yap sağ bol bol emzir masaj yap duşa gir Allah korusun süt akıyorsa sıkıntı yok ama akmazsa sıkıntı olur çok dikkat et

Canım o çok kötü bn oldum sağ sütü yoksa ateşin 40 a kadar çıkar ve göğüslerin üşür
Sagcam smdi ama çıkarmaya korkyrm nasl usuyo goguslerim
Sıcak uygulama yap sağ bol bol emzir masaj yap duşa gir Allah korusun süt akıyorsa sıkıntı yok ama akmazsa sıkıntı olur çok dikkat et
Surekli bundan emzirdm bugn çok dolu diye hala da dolu sagcam smdi ama nasl usuyrm

Sıcak uygulama yapma canım bana dediler bn yaptım aksine dahada sütü çoğalıyor hem akıtıyor hemde tekrardan şişiriyor

Bugün oğlumu yıkarken kasığında şişlik farkettim. Doktora götürdüm hemen kasık fıtığı dedi. Çok üzüldüm canım çok sıkkın. Çocuk cerrahına götürün dedi. Var mı aranızda böyle durumla karşılaşan. Ameliyat mı gerekir acaba?

Bezi

Surekli bundan emzirdm bugn çok dolu diye hala da dolu sagcam smdi ama nasl usuyrm
sıcak su ile yıka göğsüne sar kanalları açıyor benim hastahanede taş gibi olmuştu önce sıcak sonra emzirme sağma sonra soğuk uygulama yaptırdılar ama Ateş'im normaldi

Çok üşür canım bn acillik oldum 40 dereceye kadar ateşim çıktı serum takılar eve geldim sürekli sağdım.

Canım bnm akrabamda vardı 6 ay sürdü sonradan geçti dedi

Sıcak uygulama yapma canım bana dediler bn yaptım aksine dahada sütü çoğalıyor hem akıtıyor hemde tekrardan şişiriyor
O zaman sagiyim ben en iyisi
Çok üşür canım bn acillik oldum 40 dereceye kadar ateşim çıktı serum takılar eve geldim sürekli sağdım.
O kadar olmam inşallah ya iyi mi farkettm zaten çok halsizdm bgn
Bezi

sıcak su ile yıka göğsüne sar kanalları açıyor benim hastahanede taş gibi olmuştu önce sıcak sonra emzirme sağma sonra soğuk uygulama yaptırdılar ama Ateş'im normaldi
Ay napcagimi sasirdm bi sagiyiım bakalm nolcak

Canım benim gece de gunduz de 3,5-4sastte bir uyanıyor. Geçen hafta 3800 du bu hafta 4050 çıktı ikiside kıyafetli kilosu. Kilo almış yani ben 3 saatte uyandırıyordum öyle demişti doktor fakat çok az emiyor öyle 5 dk bile emziremiyordum yarım saat zuyandırmaya uğraşıyordum. 2 gundur bıraktım kendi kalkıyor ortalama 3,5-4 saatte biry kalkıyor aç olduğu için de 10-12 dk falan emiyor. Yarım ya da bir saatin lafı olur mu bilmiyorum. Sanki 2 gundur daha bir sarı geliyor psikolojik mi bilmiyorum ama uyandırmak işkence. Uyandırmaya uğraş en az yarım saat sonra uyutmaya uğraş en az 1,5-2 saat çocuk bir saat uyuyor sonra uykunun en tatlı yerinde yine uyandırmaya çalış çocuğu. Hem bize hem çocuğa işkence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…