2016 Şubat Anneleri

Canim ben Aventin biberonunu kullaniyorum ondan mama cok gelmiyor onu verdiyimde bile ogle oluyor dk normal diyor ama beni korkutuyor

Bizimki de son günlerde bu modaya uydu bebegi hemen dik tutun ve ardına yavaş yavaş vurun her gün yaşıyorum.yerken uyuyor lar oda sıkıntı uyandırmak gerekiyor.bebisleryle işimiz zor.

Aaa yok pamuk pamuk değil hemen siliyim yaa sütten beyazlamış ama kalınca dönüşüyor demek, iyi oldu söylediğin canım!

9 günde 450 gram ,maşallah :) daha nereye yarayacak:)

Cankm.senin dikislerin gecti degil mi? Suan rahat misin pturup kallarken ya da yururken zorlaniyor musun? Benim 9. Gun bugun hala pturup kalkarken yabas plmam.herekiyor aciyor da ne kadar daha bpyle olacak merak ediyorum
Tatlım geçti benim ama 25 gün oldu yani.. Yapman gereken şey çok iyi temiz tutmak, her toilet sonrası batikonla, gazlı bezi al ortasına pamuk kes kendine ped yap, hem yumuşak ve emici hemde değdiğinde acıtmıyor, diğer türlü kedi cırmalamış gibi sesler çıkarıyor insan birde jel yazdı doktorum, o yarayı dezenfekte edip uyusturuyor artı hızlı iyileşmesine yardımcı oluyor (vaji-norm).. Dediklerimi yaparsan, bir kaç güne hafiflemesi lazım ağrılarının canım ..

Ben de kontrolden geliyorum. Catin cok iyi diyor ama ne acilma var ne de bebisin kafasi kanala girmis. Yuruyusler squatlar hurmalar ananaslar fayda etmemis demek pazartesiye kadar gelemzse gel dedi. Biraz daha beklemeyi dusunuyor galiba doktorum. Ve bu seferki muayenede baya bir kurcaladi alttan. Dogumu baslatacak birseyler yapmistir ins :)

nm iyi oldugunuza sevindim... kuzular ins uyku duzeni olusturcak... anlattiklarina benzer seyler bizdede var... oglum a- esim ve ben a + kizim a+ bazen oluyormus... :)) cok cok kokla minigi benim yerime de opuyorum

anneler kizim 3 gundur kakasini yapamiyor bugun cok sancisi var agliyo ne yapayim yardim edin.....

Kıvrım degil canım direk içini açtı doktor baktı. Bazı göbekler düşerken içinde böyle parça kalıyormuş. İnş kanama dururda bir daha gitmeyiz.
Kilo alıyor işte maşallah. Sende birkaç gün daha geçince götür doktorada sanada der belki gece kaldırma diye...
Bugün vücuduna baktı. Parmagıyla bastırdı her yerine.. kafasında ve gögsünde vardı sarılık karnının alt taraflarında iyice azalmış dedi. Tahlil yaptırtmadı. Boşuna delmeyelim çocuğu dedi.
Canım bizimde kanıyordu bugün götürdüm parça kalmış yaktı onu birde k vitmini vurdu. Bu yüzden kanarmış mutlaka götür. Mantara çevirmeden yakmaları gerekiyormuş. Bizimde 6 gündür leke leke kan geliyordu.
Aaa yok pamuk pamuk değil hemen siliyim yaa sütten beyazlamış ama kalınca dönüşüyor demek, iyi oldu söylediğin canım!
Evet canım o dilin üzerindeki tabaka çoğalınca oluyor. silmektede sakınca yok zaten

cnm ben 7 aylik dogurdum... prematurelerde yutma olurken bazen nefes almayi unuttuklari icin dusme olabiliyor... sana medela calna ve kasik biberon oneririm... biraz pahali biberonlar ama ben aldim ve cok memnunum...

Niye yaaa çocuğun canını yaktı diye öi

Yaa batırdı incecik iğneyi damara olmadı bir daha yaptı, ikinciye olmayinca bende ne yapıyorsun sen yaaa dedim obur Hems. Geldi sen yapma dedim bana siz çıkın dışarıya dedi çıkmıyorum , sen bırak obur Hems. Siz yapın dedim obur kız aynı yerden çıkarmadan iğneyi buldu damarı.. İcim gitti.. İncecik çıkmaya başladı sesi yavrumun: (( ağladım aglicaktim yanı

Selam hanımlar..

Bugün 1 aylık olduk..hastanedeyiz şuan..doğum kilosundan 1490 gr almış 3960 olmuş..boyumuz 6 cm uzamış 52 cm olmussuz..halen sarılık var o yüzden kan testi ve idrar istedi..idrar için bizim oğlanın isemesini bekliyoruz..

Yoruldu çok bugün ne doğru dusurt uyudu ne emdi..akşama bari pestili çıksın da güzel uyusun..

Girlmother var mi bir gelişme ne yaptın oldu mu doğum haber ver bize..

Vaji norm a bakayim bende. Benim doktorum biaey vermedi sadece batikonla temizleyip kuru tut dedi. Sagol canim. Normal dogum rahat olur dedim ama bunun acisida bambaska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…