2016 Şubat Anneleri

Selam tecrübeli yeni annisler size bir sorum olacak cevaplarsaniz çok sevinirim.37+1im şuan.druma ulaşamadım.her zaman ara ara olan kasılmalar im bugün 3dkda bir 5 dkda bir 8dk da bir 10 dk da bir falan olmaya başladı. Yarım saatte 8 kasılma saydim.kasilma olurken biraz da adet sancısı gibi acı oluyor.sizce ne durumdayım bunlar yalancı sancı mı acaba yoksa doğum sancısı mi emin olamıyorum.yardimci olurmusunuz

Canim sakin ol biraz daha takip et. Rahmin artk doguma hazirlaniyor. Kanama yada su gelmesi olmadigi surece rahim kasilmalarin normal artk yaklasiyorsun. :) hayirlisiyla evladini kucagina al insaallah.

Kızlar ya benim bebeğimin hep aynı gözü birkaç günde bir çapaklanıyor süt sağıp damlatıyorum başka ne yapabilirim birde aynı gözün kapağında ve burnunun alt kısmında dudak çizgisine doğru kızarıklık var çapaklanmadan dolayı mı oluyor acaba kalıcı olmaz umarım

Canim sakin ol biraz daha takip et. Rahmin artk doguma hazirlaniyor. Kanama yada su gelmesi olmadigi surece rahim kasilmalarin normal artk yaklasiyorsun. :) hayirlisiyla evladini kucagina al insaallah.
Çok sağol canım henüz kanama su falan yok.kasilmalar sık olunca telaş yaptım birden. İnşallah bekleyen herkes hayırlısıyla alsın. Doğum yapanlar da sağlıkla büyütsün inşallah

Benim bebisimdede var cani capaklanma gunde 6 kez sutuple silip gogus ucundan sutu skip suruyorum. Aksi taktirde mikrop kapmasin die. Bugn sordm suan normal fakat uzun surerse doktora gosterilmeli goz kanal tikanmasi varmi die baktirirsiniz dedi hemsire.

Çok sağol canım henüz kanama su falan yok.kasilmalar sık olunca telaş yaptım birden. İnşallah bekleyen herkes hayırlısıyla alsın. Doğum yapanlar da sağlıkla büyütsün inşallah
Hic panik olma canim. Artk bunlar normal. Yinede takipte ol canm.

Peki kızarıklık var mı tatlım çapaklanma olan gözde ?

Bugun mevlut yaptik biz..cok guzel oldu..arkadaslar gelelim dediler bugun icin bende cevirmedim..aslinda kizim 19 gunluk bugun..sohbet grubum vardi.15 20 kisi idik..Allah razi olsun hicbiseye el surdurmediler..aksamdan tatli yaptim..kv tavuk hasladi..gelenlerden bikac ablam var .pilavi cayi vs yaptilar..servisi vs herseyi onlar yapti..bende oturdum kizim uyudu cok sukur...cok guzel oldu..

Kizlar eslerinizle ilgilene biliyormusunuz? Ben ilgilenemiyorum ve uzaklastigimizi hiss ediyorum
Iki cocuk var.anca onlar uyuyunca..gel sarilayim uyut beni diyorum... yoksa o iste ben minnakla evde .oglan krestn geliyo...ilgileniyorum desem yalan olur..bende cocuklarla yatak odasinda o salonda uyuyo..hele 40 ciksin ..kv gitsin..bilahere ilgilencem))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…