- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
Kizlar eslerinizle ilgilene biliyormusunuz? Ben ilgilenemiyorum ve uzaklastigimizi hiss ediyorum
Aynen bnde öyle hssedyrm arada ilgi bklyrm genelde ben ondan önce uyuyorum uyurken opuyo sarilasim geliyo ama uykm kaçmasın diye hiç tepki vermyrmKizlar eslerinizle ilgilene biliyormusunuz? Ben ilgilenemiyorum ve uzaklastigimizi hiss ediyorum
Ayy gecmis oldun..cani yandi minnakin....Canimm bende bugün okudum bunu.. Emzirme kampına girmem gerek kesinlikle.. Hastanedeyim şimdi.. Oglusa göbek kanaması için k vit yapıldı ve kan tahlilleri alındı..( hemşirenin saçlarını yolacaktim az daha. Yanında ki arkadaşa devretmeseydi işi!!!
Ayy icim.nasıl parçalandı anlatamam
40 ı çıktıktan sonra degişebiliyor canım. İnş bol bol uyur.Canım bnm ki 1 saat bile uyumuyor gece baxen gece 11 den 3 e kadar uyumuyor
Evet uyandırmak tam bir işkence... sen bir kere mi ölçtürdün? 3.4 saat gündüz için uzun canım. Sarılıkın hızlı düşmesi için sık emzirme şart maalesef. En azından gündüz..Canım benim gece de gunduz de 3,5-4sastte bir uyanıyor. Geçen hafta 3800 du bu hafta 4050 çıktı ikiside kıyafetli kilosu. Kilo almış yani ben 3 saatte uyandırıyordum öyle demişti doktor fakat çok az emiyor öyle 5 dk bile emziremiyordum yarım saat zuyandırmaya uğraşıyordum. 2 gundur bıraktım kendi kalkıyor ortalama 3,5-4 saatte biry kalkıyor aç olduğu için de 10-12 dk falan emiyor. Yarım ya da bir saatin lafı olur mu bilmiyorum. Sanki 2 gundur daha bir sarı geliyor psikolojik mi bilmiyorum ama uyandırmak işkence. Uyandırmaya uğraş en az yarım saat sonra uyutmaya uğraş en az 1,5-2 saat çocuk bir saat uyuyor sonra uykunun en tatlı yerinde yine uyandırmaya çalış çocuğu. Hem bize hem çocuğa işkence
Kizlar tecrubeli oldugunuz icin burda sormak istedim suan 38+5teyim. Pazartesi nst de sancilarim 60larda cikti doktor bisi demedi. Bugun sancim var ama bebek hareketleri de fazla biraz. Canimi da cok acitio. Birbirine karistiriyorum acaba dogum sancisi mi diye. Nasil ayirt edebilirim fikri olan varsa yazabilir miii?
Aynen öyle ya.. Zaten şimdi evimde değilim kv kalıyorum ama hamileliğin basından uzaklık hissediyorum en son oğlumu yaptık işte.. Biraz önce kuzenimin fotolarını gördüm nette oda yeni anne ama mankenlerden farksız ful makyaj giyim felan cocugunu da süsleyip püslemiş hep... Ben kendimden soğudum yuzumu zor yıkıyorum..Kizlar eslerinizle ilgilene biliyormusunuz? Ben ilgilenemiyorum ve uzaklastigimizi hiss ediyorum
Iste kasik agrim zaten var da belde hafif var cok siddetli deil ondan emin olmak istedim. Cok saollCanim dogum sancisini farkedetsin kesinlikle, duzenli oluyor, belin kopucak gibi agriyor ve kasiklarinda.
Canim ya biliyorum bende ogle oldum kendime bakamaz hale geliyoruz cunki zaman yok zamanda olunca dinlenmeye calisiyorum o kadar Insallah bi yol buluruz bebeklerimiz saglikla buyusundeAynen öyle ya.. Zaten şimdi evimde değilim kv kalıyorum ama hamileliğin basından uzaklık hissediyorum en son oğlumu yaptık işte.. Biraz önce kuzenimin fotolarını gördüm nette oda yeni anne ama mankenlerden farksız ful makyaj giyim felan cocugunu da süsleyip püslemiş hep... Ben kendimden soğudum yuzumu zor yıkıyorum..
Eşim hediye pırlanta alacaktı erteledim cıkmadım aldırmadım cünkü onu bile takacak yerim yok cunku... Doğum yaptım bir allahın kulunu görmüyorum kimsem yok cunku kv ve görümcem var sadece tebrik eden yada hayırlı olsuna gelen tek kişi bile olmadı bende saldım iyice zaten insan görmeye görmeye.. Off cık doluymuşum cok
esım benımle uyumuyo sabah erken kalktıgı ve ısyerınde yogun oldugu ıcın uykum kacar dıye o yatakodasında yatıyo ben dıkıslı halımle bebegın yanında. Dıyorumkı bı sure sonra yatak odasında yatarım ben de telsızle cocugu duyarız, sen kalkınca ben de uyanırım uykum kacar dedı, nasıl canım sıkıldı anlatamamKizlar eslerinizle ilgilene biliyormusunuz? Ben ilgilenemiyorum ve uzaklastigimizi hiss ediyorum
Yemin ederim anlamiyorum bende annemin yanindayim kv olucak cadaloz annemde niye kaliyorum diye kavga cikarmaya calisiyor sana ne be sen annemin baktigi gibi bakamazsin evladima alicak bebegi kucagina sunu yap onu yap diye gosteris vericek. Bide kocamin bana bebegine para harcamasi ona dokunuyor. Of ya gerekten bende ogle dusunuyorum beni esimle bosattirmak istiyorlar o kadarHerkese Merhabalar
Bugun yıne sezeryan yerımden bırden acık pembe akıntı bosaltı. Doktor sorun yok aksın demıstı ama ustum basım kanepe battı. Annem eskı hemsıre,bı arkadasına sordu, genelde kılolu kısılerde oluyomus bu durum, akması ıyıymıs, ıcerdekı akıntı bıtınce ordakı acıklık kapanacakmıs.acıklık dedıgım cok mınık bısey ordan yer bulmus akıyo, ıns bıranonce bıter resmen dıken ustundeyım.
Bebısım uyuyor. 2-2.5 saatte bır uyanıyor emzırıyorum. Yalnız 2 gece 4 saat kadar uyumadı bızı nöbete tuttu. Gaz sancısımı vardı bılmıyorum ama dun gece 1 cay kasıgı gaz surubu verdım. Her emzırmeden sonra cıkarmaya calısıyorum gazını, belkı de gunduz cok uyudugu zamanlar gece uyumak ıstemıyor olabılır. Ben genelde gece parca parca 4-5 saat uyuyorum. Gunduz de uyumam lazım ama 2 gundur uyuyamadım. Yarın doktor kontrolumuz var.
Bugun canım cok sıkıldı, annem 40ı cıkana kadar yanımda kalacak, kayınvalıde ıcınde bırıktırmıs bırıktırmıs, sabah anneme neler demıs neler. Bız cocugu onun kucagından alıyomusuz,cocuga babanelık yapamıyomus, annem onun yemek yapmasına ızın vermemıs kendı yapmıs, ben o gelınce surat asıyomusum. Neler neler. Annem sok olmus tabı. Ben bu kadın ıcın neler yaptım kendıme o kadar kızıyorumkı, esımle aramız bozuldu onlara yaptıgımız maddı yardımlar yuzunden, resmen bızı somuruyolar yıllardır, ben agzımı acıp gık demedım ama kadın bunları dıyebıldı. Annem canını dısıne taktı bana dogal seyler yapmaya calısıyo, neymıs benım annem evlat ayrımı yapıyomus, ısın kotusu esımle aramız bozuk ve eve gelınce annem anlattıgınde kesınlıkle bızı haksız gorecek. Bunlar bızı bosattıracaklar ve rahat edecekler en sonunda. Mınık tatlıo yawrum olmasa benı hayata tutan bısey kalmadı, herkesten herseyden nefret edıyorum artık
Bogle devam edersek kopucaz hepimiz esimizden diye korkuyorum( bende bebegim icin baska odada uyuyorum dua ediyorum rabbim uyusunda esimin yaninda vakit gecire biliyimde yuvam dagilmasin ama nerde yavrum ciyak ciyak agliyoresım benımle uyumuyo sabah erken kalktıgı ve ısyerınde yogun oldugu ıcın uykum kacar dıye o yatakodasında yatıyo ben dıkıslı halımle bebegın yanında. Dıyorumkı bı sure sonra yatak odasında yatarım ben de telsızle cocugu duyarız, sen kalkınca ben de uyanırım uykum kacar dedı, nasıl canım sıkıldı anlatamam
Bızımkıde aynı saatlerde uyanıyor vallahı. Sadecee 2 gece rutını bozdu ve 4 saat uyumadı.Düdük mü kalmışay bizimkilere desem nerden çıkartıyorsunuz böyle işler derler ben bakamıyorum göbek bağına. Kıvrımlarda birşeyler duruyor çünkü
Sizin için çok sevindim. Gece en azından piskopata bağlamayacaksın
Bizim bugün 12.günümüz. Eğer gece uyanmayıp veya emme yapmasaydı bugün gidexektim ama gece rutin saatlerinde uyandı. 11buçuk 12, 2buçuk 5 veeeee 8 de bile uyanınca. Emip emip doyamayınca vaz geçtim gitmekten. Bana kalsa ben gene bi giderim de annemler bırakmıyor
Bende dün tarttım tabi hassas terazi değil ama olsun :) 3.100 olmuşuz. Doğum kilomuz 3.010idi.
Kızlar bende ayrı odada uyuyorum malesef eşim evde abim gibi tek takılıyor ayrı odada yatıyor.Bogle devam edersek kopucaz hepimiz esimizden diye korkuyorum( bende bebegim icin baska odada uyuyorum dua ediyorum rabbim uyusunda esimin yaninda vakit gecire biliyimde yuvam dagilmasin ama nerde yavrum ciyak ciyak agliyor
Esım kendı boyle ıstedı ben cok uzuldum ama yapacak bırsey yok, bahane one suruyor benımkı bence, haftasonu en azından bırlıkte uyuyabılırız ama ıstemıyo,uykusu kacıyomusBogle devam edersek kopucaz hepimiz esimizden diye korkuyorum( bende bebegim icin baska odada uyuyorum dua ediyorum rabbim uyusunda esimin yaninda vakit gecire biliyimde yuvam dagilmasin ama nerde yavrum ciyak ciyak agliyor
Benımkı 9 gunluk gunduz de gece de kendı alarmı var uyanıyor:) 3 saatı zor gormustur 2.5 saate bır uyanıyor emıyor, yarın kontrolum var ıns sarılık yokturDoktordan geldik göbegin içinde düdük kalmış dedi. İnce damarlardan kan geliyormuş. Önce yaktı sonrada k vitamini vurdu. İnş kanaması durur kuzumun..
bskn canım sarılık içinde dediki gündüz 2 saati geçirme gecede kendi uyanmasını bekle hiiiç bişey olmaz dedi.
ayy o kadar sevindimki gece zırtpırt kaldırmayacagım.
16 günlük olduğumuz içinmiş... seninki kaç günlüktü? Herhalde o ilk sarılığın yükselebilecegi günleri atlattık o yüzden... birde 4 kg olmuş süt yaradığı için ve kg aldığı için gece uyandırmama gerek yokmuş. Sen ne zaman kontrole götüreceksin minnoşu? Bak bakalım seninkide kg alımı iyiyse en azından gece uyandırmana gerek kalmaz.
Aynen öyle ya.. Zaten şimdi evimde değilim kv kalıyorum ama hamileliğin basından uzaklık hissediyorum en son oğlumu yaptık işte.. Biraz önce kuzenimin fotolarını gördüm nette oda yeni anne ama mankenlerden farksız ful makyaj giyim felan cocugunu da süsleyip püslemiş hep... Ben kendimden soğudum yuzumu zor yıkıyorum..
Eşim hediye pırlanta alacaktı erteledim cıkmadım aldırmadım cünkü onu bile takacak yerim yok cunku... Doğum yaptım bir allahın kulunu görmüyorum kimsem yok cunku kv ve görümcem var sadece tebrik eden yada hayırlı olsuna gelen tek kişi bile olmadı bende saldım iyice zaten insan görmeye görmeye.. Off cık doluymuşum cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?