- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
Bogle devam edersek kopucaz hepimiz esimizden diye korkuyorum( bende bebegim icin baska odada uyuyorum dua ediyorum rabbim uyusunda esimin yaninda vakit gecire biliyimde yuvam dagilmasin ama nerde yavrum ciyak ciyak agliyor
Kızlar bende ayrı odada uyuyorum malesef eşim evde abim gibi tek takılıyor ayrı odada yatıyor.
Ben kiziyorum bide neden ben uyuyamiyorumda o uyuyor misil misil sonra bakamaz diyorum bebegimi emanet edipte uyuyamam zaten diyorum sanirim bizim ilgiye cok ihtiyacimiz var ama kadiniz iste sogukluk bizdenmi diye dusunuyoruz aslinda ilgi gostermesi gereken kisiler onlarEsım kendı boyle ıstedı ben cok uzuldum ama yapacak bırsey yok, bahane one suruyor benımkı bence, haftasonu en azından bırlıkte uyuyabılırız ama ıstemıyo,uykusu kacıyomus
Amin cnm inşallahİnşaalah geçer kendiliğinden üzme kendini sütün etkilenir Allah şifa versin
Haklisin canim ama benim sorunlar ogle kucuk deyip gececek gibisinden degil. Gectikce buyudu maalesef. Bakalim sonumuz nolucak hayir olur insallah. Bu arada masallah iyi yapiyorsun esinde bakmali ben daha kiyamiyorum galiba ona bide esime birakamiyorum bebegimi uykuya duskundur korkuyorum bebegimi dusurur dige:)Biz bir haftadır aynı odafayiz canım. Gece uyanınca bazen onu da kaldırıyorum. İkimiz bakacağız az az o da sorumluluk alsın istiyorum. Gece 11-1 arası bazen oğlum uyursa ben de uyuyorum eşim de genelde bekliyor Uyanırsa diye... Uyuyunca da sarılıyorum. 40 i bekliyoruz amaev şimdi annem bar kv kp gelecek annem gidince :)
Bu arada kv takılma canım ya boşver. Benim kv de annem hep kalsa ona hiç iş kalmasa diye bekliyor sanırım da hiç de öyle olmayacaktorunlari ise gelsinler yardım etsinler :) evet evet manyaklastim ben ama sen de takma canım. Taktıkça sorunlar buyuyor bence görmezden gelmeli
Haklisin canim ama benim sorunlar ogle kucuk deyip gececek gibisinden degil. Gectikce buyudu maalesef. Bakalim sonumuz nolucak hayir olur insallah. Bu arada masallah iyi yapiyorsun esinde bakmali ben daha kiyamiyorum galiba ona bide esime birakamiyorum bebegimi uykuya duskundur korkuyorum bebegimi dusurur dige:)
Hic bell olmaz canm :) ben 1 saatlk sanciyla 8/cm aciklikla hastaneye gitttim bebism kakasini yaptgi icin sezeryan olmak zorunda kaldim. Sakin oldugn surece sanci cekilmeyecek sancilar degil. Sadece aakin ol ve sancilarini karin nefesiyle karsila.Tamam canım.ama bu kasılmalar bu kadar sancılıysa doğumu düşünemiyorum ben.
Insallah tatlim tesekkur ederim. AynenHayırlısı canım benim. İnşallah bebeginiz size huzur getirir bol bol... Ben de bırakmıyorum yanında kucağında gece... Ya ben oluyorum ya da beşikte oluyor oğlum. Yoksa eşim ayakta uyur
Canim emin ol sirke butun temizlik malzemelerinden daha etkili cu ku bahteri uremesini engelliyo ve mikroplari olduruyor. Ve karbonatta ayni sekiilde. Doktorlar kapagini bile evde acmagyin diyor temizlik.maddelerinin ki artk bebekle yasiyoruz malum. Ben oldm olsi uzum sirkesi ve karbonatla mutfagimi ve yerleri silerim. Umarim.sende icine sine sine oyle yaparasn. Burda kadn dogum hastanesi bile sadece sirke kullaniyor temizlik icin.
Bence bekle..ara ara gwlebilir.bak benim nerdeyse 10gundur yoktu bugun kan geldi yineBenim kanamam bitti... Uç gün filan oldu gelmiyor... Şimdi ibadet yapabiliyor muyuz bu durumda. Ayet okuyabikiyor muyuz? Biliyor musunuz?
Bnmde ara ara gdip geliyorBence bekle..ara ara gwlebilir.bak benim nerdeyse 10gundur yoktu bugun kan geldi yine
Bir kere olçuldu elinden alındı 12,64 çıktı topuktan alsaydık 10 kusur çıkardı dedi. Tekrar getirmrnize gerek yok emzirmede 3 saati geçirme dedi. Ama 9 gün oldu rengi falan aynı çocuğun bit değişiklik yok gibi geliyor bana. Bu pazartesi sağlık ocağına goturdum oradaki hemşire azalmış sanki biraz dedi. Bana aynı geliyor. Günde bir ya da iki defa mama veriyorum. Sutum az pompayla tek meme 30cc çıkıyor bu aralar. Bir de pompayla sağınca ne geliyorsa ilk6-7 dk geliyor sonra gr süt gelmiyor. Acaba onun için mi bizim oğlan emmiyor belli bir dkdan sonra40 ı çıktıktan sonra degişebiliyor canım. İnş bol bol uyur.
Evet uyandırmak tam bir işkence... sen bir kere mi ölçtürdün? 3.4 saat gündüz için uzun canım. Sarılıkın hızlı düşmesi için sık emzirme şart maalesef. En azından gündüz..
Uyandırırken altını açıyorum ben uyanıyor hemen. Birde emzirmen bittikten sonraki saate bak canım. 5 dk dan biraz daha fazla emse daha iyi olur. Ek mama veriyormusun sen ?
Bence bekle..ara ara gwlebilir.bak benim nerdeyse 10gundur yoktu bugun kan geldi yine
40 bitene kadar gelir diyorlar canım. Benim kesilip kesilip tekrar oluyor kanamaHimm. Annemin de ilk hafta bitmiş o yüzden dedim bitti herhalde
40 bitene kadar gelir diyorlar canım. Benim kesilip kesilip tekrar oluyor kanama
Iste kasik agrim zaten var da belde hafif var cok siddetli deil ondan emin olmak istedim. Cok saoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?