- 21 Ağustos 2015
- 696
- 407
- 53
- 34
Canim ne yaptın merak ettim. Insallah hersey yolundadir. Dua et bizim için deKızlar hepiniz iyiki varsınız..
Bir cok konuda beni rahatlatan , desteğim olan sizdiniz.. Aynı anda yaşadıklarımız birbirimize güç verdi bakmayın doğum konusunda size yetişemedim amagüzel haberlerle döneceğim öğleden sonra inşallah..
Şubat anneleri topiği bebişlerinden ve annelerinden Kocaman öperim
Biz degilde bebek mafiyasi bulusup anlasiyorlar galiba analara rahat vermek yok digeValla bna kalsa bnm kocam girmiş lohusa depresyonuna :)) hamileliğimin son iki ayı annemde kaldım adam resmen değişmiş üst baş o biçim hiç dikkat etmiyor temizliğine vs bnde çok takintiliyim bu konuda bn yokken salmış kendini yanı . Allah razı olsun başka hiç bi sıkıntımız yok oyuzden konuşup kalbini kırmak istemiyorum elinden gelen yardımı yapiyo bana hep güzel sözler söylüyor fln hiç bise diyemiom bnde :)))
KV mevzusu zaten ohooo :)))
Doğum yptim bi hafta annm durdu 5 günde gorumcem durdu şimdi tekim. KV de de mart sonunda gelecekmis neyime lazımsa o saatten sonra ! Hizmet etcek kıvama gelir bu gelin ozmna kadar diye dusunuyo heralde ! Milletin lafından çekindiği için gün aşırı ariyo napion iyi misin diye gelemedim de odun yapıyoruz da inek var da cart curt . hos gelse de on saate sofra kuramaz ya neyse.
Kız anam ne dertliymisiz.o değilde buluşup birbirimize suslenelim KK üyeleri olarak hahaa :))
Kizlar gobegimiz duseli 4 gun oldu ama hala hafif kanamasi oluyor. Kan bulasmiyor ama kuru kan oluyor gobegi. Annemler normal diyor ama korkuyorum bisey olur diye. Hastaneden cikarken gobege etil alkol sik demislerdi. Gobek dusunce sikmayi biraktim ama kanamasi devam edince yine sikmaya basladim yanlis mi yapiyorum ki? Sizde de var mi boyle bir durum, siz ne kullaniyorsunuz?
Kizlar sabaha kadar uyumadik o kadar cok agladiki bebegim hic bisey kar etmedi bende onunla birlikte agladim
Bide emzirirken ve ya biberonla yerken fark etmiyor bigazina tikaniyor boyle biseyke karsilasan varmi o an kizariyor morariyor cok korkuyorum o an(
Canim ben Aventin biberonunu kullaniyorum ondan mama cok gelmiyor onu verdiyimde bile ogle oluyor dk normal diyor ama beni korkutuyor
Canimm bende bugün okudum bunu.. Emzirme kampına girmem gerek kesinlikle.. Hastanedeyim şimdi.. Oglusa göbek kanaması için k vit yapıldı ve kan tahlilleri alındı..( hemşirenin saçlarını yolacaktim az daha. Yanında ki arkadaşa devretmeseydi işi!!!
Ayy icim.nasıl parçalandı anlatamam
Canım ilk doğduğunda yapıldı .. Göbek bağı dustukten sonra kanamamiz oldu bugün 2.kez yapıldı k vit
Al buda bendenSaat 6dan beri memedeyiz. Yoruldum resmen. Neden doymuyir bu cocukagzindan sut geldigini gormesem sutum yok dicem sutte var ama doymuyor ben anlamadim bu isi
Rica ederim canim yardmci olabildiysem.ne mutlu.Cevabın için teşekkür ederim canım. Bu kadarıyla içim daha bi rahatladı. Demekki sirke karbonat la devam etcez bundan sonra ☺
İnş yoktur canım illa olacak diye birşey yokBenımkı 9 gunluk gunduz de gece de kendı alarmı var uyanıyor:) 3 saatı zor gormustur 2.5 saate bır uyanıyor emıyor, yarın kontrolum var ıns sarılık yoktur
Rengi sana öyle geliyordur canım üzülme.. sarılığı düşüyordur.B
Bir kere olçuldu elinden alındı 12,64 çıktı topuktan alsaydık 10 kusur çıkardı dedi. Tekrar getirmrnize gerek yok emzirmede 3 saati geçirme dedi. Ama 9 gün oldu rengi falan aynı çocuğun bit değişiklik yok gibi geliyor bana. Bu pazartesi sağlık ocağına goturdum oradaki hemşire azalmış sanki biraz dedi. Bana aynı geliyor. Günde bir ya da iki defa mama veriyorum. Sutum az pompayla tek meme 30cc çıkıyor bu aralar. Bir de pompayla sağınca ne geliyorsa ilk6-7 dk geliyor sonra gr süt gelmiyor. Acaba onun için mi bizim oğlan emmiyor belli bir dkdan sonra
Uzulme canm hem hastane piskolojisi hem yeni dogum sebebiyle benim ilk 2 gun gelmedi eve gelip dus aldiktan sonra duzene girdik. Sarilik olmasin die mama vermen lazim. Elinden geldigi kadar emzirmeye calis ilk bebekse ucun yoktur tam kavrayamiyordur biraz ugrascaksin annesi.Güzel anneler oğlumu dün kucağıma aldım şükürler olsun bu günleri gösteren rabbime. Oğlum mis kokulum maşallah iyi. Ama sütümüz yok malesef mama takviyesi yapıyoruz. Sütüm için ne yapmalıyım. Çok üzülüorum
Var canim hatta biraz da sisligi var. Memenin ucunu skip oyle sutunu sur cunku diger turlu mikrop kaptirabilirsin canim merak etme gecmeye basladigini goreceksn.Peki kızarıklık var mı tatlım çapaklanma olan gözde ?
İlk gün mideleri kiraz kadar. Az az şeffaf süt gelse yeter onaGüzel anneler oğlumu dün kucağıma aldım şükürler olsun bu günleri gösteren rabbime. Oğlum mis kokulum maşallah iyi. Ama sütümüz yok malesef mama takviyesi yapıyoruz. Sütüm için ne yapmalıyım. Çok üzülüorum
Benim ilk vebekte 40 gun surdu bundada 40i beklicez..eger ilkinde atiyorum 20 gun surseydi..ikincidede 20i baz alirdin..ama sanrim senin ilk bebis beklicen...ilmihalden oyle okudumHimm. Annemin de ilk hafta bitmiş o yüzden dedim bitti herhalde
Doyuyordur..ama tek silahi meme..bi yeri agriyor olabilir.gazi varsa rahatlmk icin kullaniyor olabilir..keyifci olabilir:) benimkide yapiyor bunu cok..belim kopuyo ama sutum artiyo habire eminceSaat 6dan beri memedeyiz. Yoruldum resmen. Neden doymuyir bu cocukagzindan sut geldigini gormesem sutum yok dicem sutte var ama doymuyor ben anlamadim bu isi
Canım aynen bizde de bu sorun var
Korkuyorum ne memeyi ne biberonu rahat rahat veremiyorum
Soluğu kesiliyor yavrumun
Dr sordum korkma sakince ters çebir hafifce sırtına vur diyo
Ama bizimki öksürüyor tamamen soluğu kesiliyor öyle hafif değil
Bu arada bizimkide aventin ondada kalıyo
Napcaz bi çare bulursan burdayım
Birz buyuyune kadar idare etcez.mecbur napalm sonra uykumuzda düzene girer bzde yorgn olmayizilknurrr22 sessizyazar karincam bskn Kizlar hepimiz dertliyiz galiba bu konuda Valla sariliyim uyuyum diyorum 10dakika cekmiyor kizim uyaniyor iste sabaha kadar ugrasiyorum esimde uyuyor kaliyor ogle bogle kac ay ceker bilmiyorum ama gercekten bayaga bi sogukluk giriyor aramiza.
Canim ya biliyorum bende ogle oldum kendime bakamaz hale geliyoruz cunki zaman yok zamanda olunca dinlenmeye calisiyorum o kadar Insallah bi yol buluruz bebeklerimiz saglikla buyusunde
Benim ilk vebekte 40 gun surdu bundada 40i beklicez..eger ilkinde atiyorum 20 gun surseydi..ikincidede 20i baz alirdin..ama sanrim senin ilk bebis beklicen...ilmihalden oyle okudum
Doyuyordur..ama tek silahi meme..bi yeri agriyor olabilir.gazi varsa rahatlmk icin kullaniyor olabilir..keyifci olabilir:) benimkide yapiyor bunu cok..belim kopuyo ama sutum artiyo habire emince
beninde damla yoktuGüzel anneler oğlumu dün kucağıma aldım şükürler olsun bu günleri gösteren rabbime. Oğlum mis kokulum maşallah iyi. Ama sütümüz yok malesef mama takviyesi yapıyoruz. Sütüm için ne yapmalıyım. Çok üzülüorum
Tatlim sizinde dk normal dedimi? Aynen benimde kuzum oksuruyor gizariyor morariyor cok korkutuyor beni. Canim ben bisey denedim mesela saatle veriyorsan ben 2 saatde bi veriyorum cunki 2 saatde bi uyaniyor yemek icin aglamadan verince sakince emiyor aglayinca bogle saldiriyor o nedenle nefes almayi unutuyor sanki bide agzinda cikara cikara verdim fazla olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?