2016 Şubat Anneleri

Saat 6dan beri memedeyiz. Yoruldum resmen. Neden doymuyir bu cocuk agzindan sut geldigini gormesem sutum yok dicem sutte var ama doymuyor ben anlamadim bu isi

Canim ne yaptın merak ettim. Insallah hersey yolundadir. Dua et bizim için de

Biz degilde bebek mafiyasi bulusup anlasiyorlar galiba analara rahat vermek yok dige

Aynı durumdayız bizde canım
Ben dokunmaya korkuyordum
Bez mi değiyor tekrar kanatıyor diyordum
Aynen hep kuru kan var
Doktora götürdük, dr iyice aça aça genişleterek içine kadar baktı eliyle şaşırdım korktum sonra rahatladım
K vitaminiyle ilgiliymiş çok kanama yok normal dedi ama yinede aklımızda kalmasın 2. Dozu vuralım dedi vurdu
Bende şimdi acaba boşunamı yaptırdık diye düşünüyorum
Ya fazla geldiyse nolcak
Off çok evhamlıyım yaa

Canim ben Aventin biberonunu kullaniyorum ondan mama cok gelmiyor onu verdiyimde bile ogle oluyor dk normal diyor ama beni korkutuyor

Canım aynen bizde de bu sorun var
Korkuyorum ne memeyi ne biberonu rahat rahat veremiyorum
Soluğu kesiliyor yavrumun
Dr sordum korkma sakince ters çebir hafifce sırtına vur diyo
Ama bizimki öksürüyor tamamen soluğu kesiliyor öyle hafif değil
Bu arada bizimkide aventin ondada kalıyo
Napcaz bi çare bulursan burdayım

Canım ilk doğduğunda yapıldı .. Göbek bağı dustukten sonra kanamamiz oldu bugün 2.kez yapıldı k vit

Canım şey için sordum
Bizede yapıldı ikinci doz
Ama kanama yok denecek kadar azdı
Acaba ikinci de fazla gelir mi
Of boşunamı yaptırdık
Dr kanama yok dencek kadar ama içimiz rahat etsin dedi ve vurdu iğneyi

Saat 6dan beri memedeyiz. Yoruldum resmen. Neden doymuyir bu cocuk agzindan sut geldigini gormesem sutum yok dicem sutte var ama doymuyor ben anlamadim bu isi
Al buda benden
Yahu burda kim ne sorun yazsa bizdede var
Canım benimkide bu iki gündür öyle
Yapışık ikizler gibi yaşıyoruz

Dr a sordum
Her ağlamada meme verme saat tut dedi iki saatte bir yarım saati geçmicek tarzda emzir dedi
Her ağlama açlık değildir dedi

Sonra bi yerde okudum sanırım burda
Gaz oluncada emmek istiyorlarmış
Rahatlamak için

Belki gazınız vardır

Benımkı 9 gunluk gunduz de gece de kendı alarmı var uyanıyor:) 3 saatı zor gormustur 2.5 saate bır uyanıyor emıyor, yarın kontrolum var ıns sarılık yoktur
İnş yoktur canım illa olacak diye birşey yok uyuma saatleri iyi maşallah. İnş dahada çok uyumaya başlar
Rengi sana öyle geliyordur canım üzülme.. sarılığı düşüyordur.
Pompa ile sütünü sagdığında 6.7 dk geliyorsa bebişin 5 dk da sütü bitirebilir.

Uzulme canm hem hastane piskolojisi hem yeni dogum sebebiyle benim ilk 2 gun gelmedi eve gelip dus aldiktan sonra duzene girdik. Sarilik olmasin die mama vermen lazim. Elinden geldigi kadar emzirmeye calis ilk bebekse ucun yoktur tam kavrayamiyordur biraz ugrascaksin annesi.

Emzirirken canım çok sıkılıyor .kafama tuhaf tuhaf SORULAR geliyor. Mesela doğum kolaylaştırmak için squat sıcak duş yürüyüş tarzı şeyler yapıyorduk Buda açılmayı kolaylaştırıyordu .

Peki açılannı toparlamak için yapılması gereken bir şey var mı? Bebeklere bakmaktan böyle şeyler aklımıza hiç gelmiyor belki geliyor ama Önemsemiyoruz .
Bir de karnımı toparlanması için hareket yapmak istiyorum da ne zaman başlamalıyız .12 gün oldu Erken midir şuan ?

İlk gün mideleri kiraz kadar. Az az şeffaf süt gelse yeter ona

Himm. Annemin de ilk hafta bitmiş o yüzden dedim bitti herhalde
Benim ilk vebekte 40 gun surdu bundada 40i beklicez..eger ilkinde atiyorum 20 gun surseydi..ikincidede 20i baz alirdin..ama sanrim senin ilk bebis beklicen...ilmihalden oyle okudum
Doyuyordur..ama tek silahi meme..bi yeri agriyor olabilir.gazi varsa rahatlmk icin kullaniyor olabilir..keyifci olabilir:) benimkide yapiyor bunu cok..belim kopuyo ama sutum artiyo habire emince

Tatlim sizinde dk normal dedimi? Aynen benimde kuzum oksuruyor gizariyor morariyor cok korkutuyor beni. Canim ben bisey denedim mesela saatle veriyorsan ben 2 saatde bi veriyorum cunki 2 saatde bi uyaniyor yemek icin aglamadan verince sakince emiyor aglayinca bogle saldiriyor o nedenle nefes almayi unutuyor sanki bide agzinda cikara cikara verdim fazla olmadi

Birz buyuyune kadar idare etcez.mecbur napalm sonra uykumuzda düzene girer bzde yorgn olmayiz

Çok sağ ol canım. Evet ilk canım.

Kızlar yaa biz bugun 8 günlük olduk ilk günler en az yarım saat emen oğlum şimdi iki gündür filan en fazla 5-10 dakika emip birakiyo iki saatte bir zor uyandiriyorum(geceleri haric) acaba yetiyor mudur sizce?

beninde damla yoktu
Sıkınca bile bir iğne ucu kadar gelmiyodu

Bol bol maltana içtim
Elimle her gün ucunu uyardım sıktım
Sonra el pompası aldım saatlerce boş boş sıktım pes etmedim
Sıcak su torbasını göğüslerime koydum uyudum

Geldi
Önce damla damla şimdi fışkırıyor

Kızlar bebeğim saat başı yarım saat emiyor uyuyor gece gündüz.belli bir saate kadar yetiyor ama sonra atıyorum 4 saat sonra yetmiyor,sütüm biraz duru gibi.o zmn mama veriyorum.yani süt var ama kalitesi iyi değil ,doyurmuyor galiba.sizde durumlar nasıl?

Evet canım ya bizimde dr normal dedi

Aynen açken saldırınca çok daha fazla yaşıuoruz bu sorunu
Bende denim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…