2016 Şubat Anneleri

Hareket etmek için erken değil ama ufak ufak başlamakta fayda var, önce yürüyüş gibi.. Ve takmaaa hepsi gider, kafana koyarsan çocuk oyuncağı.. Yavaş yavaş bir seneye koy hedeflerini bence, ulaşılır olsun..

Kızlar yaa biz bugun 8 günlük olduk ilk günler en az yarım saat emen oğlum şimdi iki gündür filan en fazla 5-10 dakika emip birakiyo iki saatte bir zor uyandiriyorum(geceleri haric) acaba yetiyor mudur sizce?
Aynısı banada oldu, ilk başlarda sütün yetmediği için çok emiyor gibi gözüküyodu, ama şuan sütün çoğaldığı için yetiyodur, zaten yetmese durmaz merak etme

Peki nasıl anladın kalitesini?

Ya bu surec meselesi cnm ve sebat onlar içinde bizim içinde öyle. . 3 ay sonra yada 4 ay sonra inşallah hepimiz bebelerimizi dışarda arabasıyla gezdiriyor olacağız öyle düşünmeli yim diyorum mesela ben kendimce havalarda ısınacak. İyi bi ayda doğum yaptık kışın herkes içerde...yazın çıkarız bizde Allah in izniyle bizim kucukler de ele gelirler o zamana hem eslerimizide artık o zaman yakinlasiriz tam manasıyla. Zaten hamilelikte de çok yakinlasmadik hepimiz 9 ay öyle mi değilmi alışık onlar..

Bugun 25. Gunumuzdu..gaz sancimiz yok diye seviniyodum bugun basladi gaz cok zor kizlar yaa...birisinin bitiyo bunlarda gecip gidiyo bisekilde demesine ihtiyacim var sanirim

Görümce olacam ayol fit görümce olmalıyım

Kızım hala hastanede 6. Günümüz de ayrı geçti yavrumla bu gün işk kez gözleri açıktı öyle göz göze bakıştık durduk Allahım noolur artık gelsin yavrum o kadar özlüyorum ki onu

allah şifa versin, inşallah bir an önce hastaneden çıkar ve göz göze bakışmaya evinizde sağlıkla devam edersiniz. doktorlar ne diyorlar peki?

Kızım hala hastanede 6. Günümüz de ayrı geçti yavrumla bu gün işk kez gözleri açıktı öyle göz göze bakıştık durduk Allahım noolur artık gelsin yavrum o kadar özlüyorum ki onu
Canımm güçlü ol, o iyi olucktır ama sağlam bir anneye ihtiyacı var, ona güzel pozitif enerji gönder, bol bol dua et.. Hissedicektir kuzum

O cümle sana ait değil. Biri tarafından senin bilinç altına işletilmiş. Nerden mi biliyorum, kendimden

Kalitesiz süt yoktur, bunu söyleyen elalem vardır!
Geçen bir yerde okudum. sütün bir miktarı emme sırasında salgılarınır. O da bebeğin tükürüğü meme ucu reseptörlere iletilirmiş analizi yapılır ve bebeğin ihtiyacına göre süt üretimi yapılırmış. A madde şazımsa a madde çoğaltılırmış...
İnanması zor ama Rabbim çok büyük, ilk süt ile 2yaş sütü aynı olmasını bekleyemeyiz değil mi.

Sonuç olarak kalitesizliğini anlayabilmen için bebeğin kilo alımı düşük olmalı. Ki buda kalitesizlik göstergesi değil emmiyor da olabilir bebek

Sen mamayı elinin altında tutma bence. Emdikçe sütün artacaktır.
Her ne kadar uygulayanasam da tomris'in emzirme notları var nette aratırsan çıkar karşına. Okumanı tavsiye ederm. İnsanı gaza getiryor.

Allah sabır versin şifa versin inşallah. Boncuğuna tez zamanda kavuşursun inşallah

Görümce derken? kardeşinmi evleniyor? Valla ne olursun bilmem ama sağlıklı olucağın kesin :))
Evet yaza kardeşim evlenecek. Mayıstaydı düğün Allahtan ertelediker ertelediklerni öğrendiğim ay 5kilo almıştım. Nasıl saldıysam kendimi
Yogaya başlasam mı ki acaba

biriken sayfalari okumaya tecrubelerinizzi not almaya calisiyorum kizlar. hic sancim olmuyor benim nasil anlarim kasilmayi sanciyi korkunc mide yanmasi disinda problemim yok ama artik biseyler olsun istiyorum nisandir sancidir yalancisi gercegi her turlu kabulum :)

Kızlar oğlumun göbeği bugün düştü iltihaplanmıştı acile götürdük bir krem yazdı.birşey olur mu çok kötüyüm (

allah şifa versin, inşallah bir an önce hastaneden çıkar ve göz göze bakışmaya evinizde sağlıkla devam edersiniz. doktorlar ne diyorlar peki?

Canımm güçlü ol, o iyi olucktır ama sağlam bir anneye ihtiyacı var, ona güzel pozitif enerji gönder, bol bol dua et.. Hissedicektir kuzum

Allah sabır versin şifa versin inşallah. Boncuğuna tez zamanda kavuşursun inşallah

V vasilema doktorlar iyi diyorlar çok şükür ki şu an tek dayanağım da bu zaten. Antibiyotik tedavimiz devam ediyor. Çok zorlansa da 60cc alabilmiş bıgün sütünden yavrum. keryneia sağol canım inşallah hissediyordur kuzum. bskn amin canım inşallah

Bugün 3. Gün kuzum hâlâ yoğun bakımda. .. hâlâ koklayamadim. Umudumuz o ki yarin cikacak ordan. Bakalım ne diyecekler bugün gittiğimizde. .. sagmaya calisiyorm sk sk sutum gelsn kizim gelene kadar diye ama 10cc yi asmiyo. InsaAllah geldiginde emer de artar tekrar hasta etmem yavrumu...

Bugün 3. Gün kuzum hâlâ yoğun bakımda. .. hâlâ koklayamadim. Umudumuz o ki yarin cikacak ordan. Bakalım ne diyecekler bugün gittiğimizde. .. sagmaya calisiyorm sk sk sutum gelsn kizim gelene kadar diye ama 10cc yi asmiyo. InsaAllah geldiginde emer de artar tekrar hasta etmem yavrumu...

[QUOTE="cndn87, post: 45334422, member: 664091"kadarken sayfalari okumaya tecrubelerinizzi not almaya calisiyorum kizlar. hic sancim olmuyor benim nasil anlarim kasilmayi sanciyi korkunc mide yanmasi disinda problemim yok ama artik biseyler olsun istiyorum nisandir sancidir yalancisi gercegi her turlu kabulum :)[/QUOTE]
Herkeste baska baska bende dogum yaptigim gune kadar hic bi belirti yoktu hatta o gun kontrole gittim 2 gun sonrasina tekrar cagirmisti doktor ama daha eve gelmeden sancim ve nisanim gelmisti. Hatta ben doktor daha az once bakti bsey değil buciddiye alma demiştim kendime. Aksamina dogmustu kuzum. Snde kolayca atlatrsn umarim

[QUOTE="cndn87, post: 45334422, member: 664091"kadarken sayfalari okumaya tecrubelerinizzi not almaya calisiyorum kizlar. hic sancim olmuyor benim nasil anlarim kasilmayi sanciyi korkunc mide yanmasi disinda problemim yok ama artik biseyler olsun istiyorum nisandir sancidir yalancisi gercegi her turlu kabulum :)[/QUOTE]
Herkeste baska baska bende dogum yaptigim gune kadar hic bi belirti yoktu hatta o gun kontrole gittim 2 gun sonrasina tekrar cagirmisti doktor ama daha eve gelmeden sancim ve nisanim gelmisti. Hatta ben doktor daha az once bakti bsey değil buciddiye alma demiştim kendime. Aksamina dogmustu kuzum. Snde kolayca atlatrsn umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…