2016 Şubat Anneleri

Aynen canım zaten burası olmasa kafayı yemiştim bit aydır evimden uzağım daha 15 gunum daha var eşim baya dedi bit hafta yanımda kaldığında cıkalım felan die ama hiç içimden gelmiyor... Eskiden suslu bit insandım evlendim evleneli hep paspalım ya yakıştıramıyorum artık kendime makyajı felan.. Su isteksizlik bir bitse bir kendime gelsem ..

Canım bebeğin bacaklarını kendini ne cekiyormu.. Benim yavrumda çok ağlıyor ve katılıyor.. Nefesi kesiliyor gibi oluyor. Ben de ağlıyorum o zaman.
İğne konusunda için rahat olsun. Kanaması iyi değil.. Takip et yine var ise kanama kan lekeleri yaktirma yapılıyor

Kızlar bebeğinizin kilosunu tartın evde ben anne sutu diye tutturdum 2 haftada 250 grcik aldı ben yarım saatte bir emzirmemë rağmen..ağla agla agla cocuk durmuyor gunduz olunca yorgunluktan sizip kaliyor.sonra eşime kv dedim bence bu çocuk kilo almıyor doymuyor diye.kv dedi aynı şekilde esimde dogunca kilo vermiştir yeni almaya başlamıştır vs.peki bu kadar niye aglasindi ki?benimki erken doğdu birde miadindan baya bir.sonra işte ben ağladım çok geceleri içim rahat değildi birde sarılık olmayan bebek sapsarı kesildi 4.günden sonra eşim benim üzüntumu ve rahat olmadığımı farkettim aldık götürdük doktora tartı bebegi 259 az dedi 2 haftada ve sarılık olmuş bu çocuk doymuyor dedi evolvia diye mama verdi gaz yapmayan 10 gün sonra gelin dendi gittik 700 gr almış 10 günde en onemlisi de sarılığı gecmis

Evet canım ya bizimde dr normal dedi

Aynen açken saldırınca çok daha fazla yaşıuoruz bu sorunu
Bende denim
Denedinmi canim? Ben bogle yapmaya devam ediyorum aglamadan mizmizlaninca saatini biliyorum artik veriyorum sakince yiyor cok sukur bayaga fark var
Bende hayalini kuruyorum hep bebegimle disarda parkda gezmeyi insallah kisa surede havalar isinirda cikariz bebislerle

O zaman bir dahakine çik canım mutlaka... Suslen o halde ben hiçbir zaman süslü biri olamadim ama olsam güzel olur artık o halde bugün biraz Suslen hadi

Nasıl kullanıyorsun ? İçinde yaş grupları ayrılmamış.sadece günde 3 kez 4 damla diyor.

Kızlar ben göğüs pompası alıcam elektrikli.. Avent mi? Lansinoh ikisi bir arada mı? İkisinide iyi fiyatlara buldum, ama seçemiyorum

Aynen aynen sütü en kısa 10 dak vermek lazım bu durumda sanırım..

Vermeyince de resmen açım ben der gibi ağlıyor.artık çok net anlıyorum.aynı şekilde üstüne bir de huzurlu uyuyunca diyorum ah yavrum O kadar mı açtın da uyuyamadın...veriyorum ben de...bir Yöntem öğrenirsen haber ver...mamayı kesmek benim yapamıcam birşey...

Bende bi tek benim bebegim ogle yapiyor saniyordum kizlar. BAzen 15 dk yeyip doyuyor bazende yarim saati geciyor emmesi emiyor agzinda uyuyor uyaninca agziyla yine araniyor veriyorum bu seferde agliyor meme agzinda sikiyorum ama sut oldugunu biliyorum mama 30c veriyorum bazen susuyor uyuyor bazende aglamasi artiyor anlamiyorum gazdanmi agliyorlar yoksa doymuyorlarmi

Bak sen yılların yürüyüşünü yabana atma, dene çok işine yarıyacak :)).. Bir kere hantallığı atıcaksın üzerinden

peki emmesine ragmen niye doymuyormus.sariligi kacti. benimkide bir haftada 170gr almis ben ektra sagip da vericem emdikten sonra.bir hafta sonra degismemisse mama veririm diye dusunuyorum ama yanlismi yapiyorum.sutum bol birde

Ya bazen süt yaramayabiliyormuş, çok israr etme bence, önce bir sağ yeterince geliyomu diye, ha yeterince geldiği halde doyurmuyorsa sütün yaramıyor demektir, ek olarak mama verirsin bunda birşey yokki, sütte vermeye devam et o bebeğini korur. Çok emziriyorum ama ağlıyor demişsin doymuyor gibi duruyor tatlım ya

peki emmesine ragmen niye doymuyormus.sariligi kacti. benimkide bir haftada 170gr almis ben ektra sagip da vericem emdikten sonra.bir hafta sonra degismemisse mama veririm diye dusunuyorum ama yanlismi yapiyorum.sutum bol birde
Bir ayda min 500gr almalı demişti ebe bana.. Kötü değil, hiç almayanlar var :/

Nasıl kullanıyorsun ? İçinde yaş grupları ayrılmamış.sadece günde 3 kez 4 damla diyor.
Eczacı günde 4 kere 4 damla demişti. İlk oğlumdada öyle kulkanmıştım. Bu bebişdede öyle başladım ama git gel dereotu yiyorum. Faydası oldu gibi gazını rahat çıkarıyor o yüzden damlayı azalttım bayagı..

Tecrübesizlik ne kötü,okuyorum da hemen hemen herkesin derdi aynı emiyor,durmadan aranıyor,ağlıyor...bizde Aynı durumdayız ve çözüm bulamıyorum bunaldım iyice kızım güzel emiyor maşallah göğsümde kalması minimum 30 ek her istediğinde vermeye çalışıyorum göğsümde sızıyor ama yatırdığım an ağlamaya başlıyor ağzı durmadan açık ve aranıyor ,gaz sorunumuz yok şükür rahat çıkarıyor,altı temiz,o sırada kucağımızda oluyor ama asla susmuyor hiçbirşey oyalamıyor ne zamanki mama içiyor anında susup uykuya geçiyor.
Sütümde beyaz hafif cıvık kıvamda ama bebeğim emdikçe geliyor. Anlamadım ben bu işi golden goat mama kullanıyoruz çok tavsiye edildi,kullanıcı yorumları güzel,keçi sütüyle formüle edilmiş ama yinede anne sütünün asla yerini tutmaz onu biliyorum da bu kızı nasıl doyurucam onu bilmiyorum

Kızlar ben göğüs pompası alıcam elektrikli.. Avent mi? Lansinoh ikisi bir arada mı? İkisinide iyi fiyatlara buldum, ama seçemiyorum
Bende almaya karar verdim cık dogdugunda sağmak için önerileri alalım kullananlardan? Bugun siparis vereyim diyordum e bebekten avent in manuelnden?önerisi olan

Çok şükür meme ucu sorunumuz yok emiyor minnakım. Tabi kopmak üzere o ayrı mesele

Bana da sürekli bu çocuk aç diye geitiriyorlar. Halbuki yeni yedirmiş oluyorum. Yanağına elini deydiren ( neden deydiritorlarsa ) aç bu çocuk aç, aranıyor diyor.
Takma kafaya
Mama verdğinde tokluk hissi daha çabuk oluşuyor. Yemekle kola içmek gibi tıkıyor birden. Ondan sebep emme isteği de azalıyor. Halbuki emdikçe daha çok süt lazım diye ürteime geçecek ama zaten maama takviyesi yaptığın için daha çok ğretilmiyor. Bekki de şeffaflaşan kısımlar bu yüzdendir
Sen emzirmene bak

Yoga için biraz erken ya.. İyileşir iyileşmez başla hocanada dersin ona göre başlatır, yogada esneyeceğin için dikişleri pek zorlamamak lazım ilk etapta :/

Ay doğru. En azından sırt kısmını yapayım evde. Kamburum çıktı
Evde herkes spora gidiyor sinir oluyorum iyiden iyiye

Gözün aydın hayırlı olsun cNım :) ç
Sütü kafaya takma gelecektir. İyi düşün iyi olsun.
Öutlu anne mutlu bebek :)

200cc bir bardak yapar. On günlük bebek için çok değil mi ya hu :/ ben on günlükken 75-80ml veriyordum.
Ay benim yavrucuk ondan mı hep aç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…