Sütün durumu nedir bilmiyorum ama manuel önermem. Ben ikili almadığıma pişmanım. Her emzirmede olmasa da iki üç emzirmede bir diğer göğsümü sağmak zorundayım. Ve emzirmek uzun sürüyor, üstüne bir de sağma işlemi var.çoğu vaktimi alıyor. Dinlenirken sağmak istiyorum ama uzanırken göğüs altından süt akıyor. Bir şekilde gene oturmak gerekiyor.Bende almaya karar verdim cık dogdugunda sağmak için önerileri alalım kullananlardan? Bugun siparis vereyim diyordum e bebekten avent in manuelnden?önerisi olan
Ya kizlar sutunuzu saginca ne kadar oluyor? Bizim.bugun 10. Gunumuz tek gogsumu sahdim 80cc cikti. Bebekler daha cok cekiuorlarmis yani 100cc desem bebege yetmesi gerekmez mi? Bazen iki gogsude veriyorum 200cc olurBenim bebis neden surekli araniyor elini emiyor. Omzuma koyzam omzumu emiyor koluma alsam kolumu emiyor 10dk vermesem.aglamaya basliyor yikiyor ortaligi kendimi inek gibi hissediyorum artik valla odadan cikamaz oldum surekli emzirmekten
Aynen canım gazdan oluyo gazı ckarnca birakyo memeyiGazdan olabilir o zaman cunku emdigi seyden sut gelmeyince aglamaya basliyorkesif emişi degil yani
Nasıl oldun Can'ım iyisisin biraz dahaAynen canım gazdan oluyo gazı ckarnca birakyo memeyi
İyiyim Canm akşam atesim 39a cknca dusa girdm bi parol ictm düştü allahtan ama gece baya bi terlemsm gogsum hala dolu sagyrm emzryrm inşaallah oda geçerNasıl oldun Can'ım iyisisin biraz daha
Tarlum benim kiz da öyleydi. öncelikle bol bol emzir.su eksikliği gitsin.ben zeytinyağı kullandim hix memnun kalmadim ise yaeamadi yani.chicco bebek yağı sürdü m her alt degistirmesinde.10gunde geçtiSlm anneler :)
Bebegimiz dogdu detaylari yazacagim su gunlercok yogun geciyooo
vucudu pul pul kuru zyagi kullaniyodum dr muz mustela losyon yazdi zyagi bide bunu kullan dedi
Siz neler kullaniyosunuz ucut icin???? losyon yada yag vs?? Cildi cok kotu yavrumunmustela urunlerini kullananlar memnun mu yoksa gerek yok sadece zyagiyla mi devam edryim??
Brnim ilk oğlanda böyleydi canım bütün vücudu kupkuru pul puldu. Heryeri kabuk kabuk kalkıyordu. Ben göbegi düşene kadarda yıkamadım. 18 gün yani.. zeytinyagı degilde sadece bebek yagı ile yaglıyordum. O daha faydalı olmuştu. Hafif hafif dökülüyordu pullar. 1.2 banyo ile de bitti sona erdi. Bebeyagı sürmen yeterli olur. Banyo ile geçecek onlar. Banyo sonrası yag sürüp hafif ovalayanca çabucak dökülüyyor.Slm anneler :)
Bebegimiz dogdu detaylari yazacagim su gunlercok yogun geciyooo
vucudu pul pul kuru zyagi kullaniyodum dr muz mustela losyon yazdi zyagi bide bunu kullan dedi
Siz neler kullaniyosunuz ucut icin???? losyon yada yag vs?? Cildi cok kotu yavrumunmustela urunlerini kullananlar memnun mu yoksa gerek yok sadece zyagiyla mi devam edryim??
Canım bizimde dün yaktı doktor bugün sarı iltihap geliyor anlamadım bendeKızlar ya çok üzgünüm 5 günlükken göbeğimiz düştü tam iyileşiyo derken 14 günlükken kanamaya başladı 2.k vit iğnesi yaptırdık, dr yaktı, ilaç sürdü, evde ağlayınca gene kanıyo, napcaz çok üzgünüm
Gaz sancılarımız başladı yavrucak kıvranıyo kıpkırmızı oluyo masaj yapıyorum bacaklara egzersiz yaptırıyorum ama uğunuyo resmen
Emzirme alt değiştirme gaz çıkarma sırası nasıl olmalı önce altınu temizleyim diyorum çok ağlayınca meme verip sakinleştiriyorum altını açıyorum tekrar ağlama krizi emziriyorum gaz çıkarırken gene uyanıyo
İlla her emzirme sonrası gaz çıkarmak mı gerekiyo
Uyandırmamak için yapmak istemiyorum
Sizin yöntemleriniz neler nolur yardım edin
Dün aynı şeyi doktora sordum icebilir dedi ama rahatsız olur dedi..gaz sancısı kusma uyumama gibi..ayrıca bu zamanlarda bebeklerin emme refleksi çok yüksek her yeri emmek istiyor..
Kahverengi bolgeyide agzina ver canim.sadece ucu mu aliyor damagina cok canin yanar. Bas parmagin ve isaret parmagini C şeklinde yapip biraz bastirip ver agzina canim.Çok şükür meme ucu sorunumuz yok emiyor minnakım. Tabi kopmak üzere o ayrı mesele
Az önce içirdim bakalım pırtlatacak mı...deneme yanılmayla bulacam ne işe yarıyor...ben de dün pazar vardı söylemeyi unuttum eşime al dereotu diye ya tüh...kahvaltıda peynirle çok yiyorum ben aslında.demek buna da yarıyormuş...sağol canım...Eczacı günde 4 kere 4 damla demişti. İlk oğlumdada öyle kulkanmıştım. Bu bebişdede öyle başladım ama git gel dereotu yiyorum. Faydası oldu gibi gazını rahat çıkarıyor o yüzden damlayı azalttım bayagı..
Kusma çok olmuyor ama benim oburix kızımın gaz ve uykusuzluk sıkıntısı var.sürekli emiyor.ben de emerkenhava yutuyor da mı gaz yapıyor ki diyordum...Dün aynı şeyi doktora sordum icebilir dedi ama rahatsız olur dedi..gaz sancısı kusma uyumama gibi..ayrıca bu zamanlarda bebeklerin emme refleksi çok yüksek her yeri emmek istiyor..
Şükür sutüm iyi.. Oğlumun emiş gücüde:) normalde düşünmüyordum almayı ama arada gerekli olur diye bitane manuel alayım dedim... Elektrikli pahalı geldi cok kullanmayacağım çünkü.. Avent te kalitelidir diye dusundum... Bi iki defa elimle sağmam gerekti öyle zamanlar için alıyorum...Sütün durumu nedir bilmiyorum ama manuel önermem. Ben ikili almadığıma pişmanım. Her emzirmede olmasa da iki üç emzirmede bir diğer göğsümü sağmak zorundayım. Ve emzirmek uzun sürüyor, üstüne bir de sağma işlemi var.çoğu vaktimi alıyor. Dinlenirken sağmak istiyorum ama uzanırken göğüs altından süt akıyor. Bir şekilde gene oturmak gerekiyor.
Ben lansinoh kullankyorum. Memnunum. Avrnt nasıldır bilmesem de weevl den kuzrnim memnun değildi.
Bunarada kuzenim söyledi lansinoh tekliyi ikiliye çeviriyormuşlar teknik servis aparat yolluyormuş.
Canım benim oğlumun da gaz problemi var. Nurse harveys aldırdı Dr. Bakalım ise yarayacak miKusma çok olmuyor ama benim oburix kızımın gaz ve uykusuzluk sıkıntısı var.sürekli emiyor.ben de emerkenhava yutuyor da mı gaz yapıyor ki diyordum...
Canım bizimde dün yaktı doktor bugün sarı iltihap geliyor anlamadım bendeneyte baktım bazı durumlarda 2. Kere 3. Kere yakma işini tekrarlamak gerekebiliyormuş. Yarına kadar bekleyecegim iltihap gelirse götürecegim tekrardan.
Canım bebegin öncelikle altını degiştirmelisin. Sonra emzirme emzirirken ıkınıp sıkılmaya başlayınca kaldırıp gaz çıkarıyorum yine emziriyorum bir daha gaz olursa tekrar gaz çıkarıp emziriyorum. Sonraki emişte yüksek ihtimal uyuyor.
Emerken gazdan dolayı kaldırıp gaz çıkarttığında bebek doymuş olmuyor. Gaz sıkıştırınca doyduğunu sanıyor insan. Ama çıkarınca açlığı geri geliyor canım. Tekrar emzirmen lazım
Cnm bn dün çıktım hastaneden duş bandı taktılar.gece duş aldım. Dikiş aldırma yok bizde estetik iç dikiş i var onlarda kendinden gidiyormuş.Sezeryen dogum yapan arkadaslar bugun dikislerimi aldirdim. Banyoda dikkat etmem gereken birsey varmi? Yoksa.normal dus.alabilirmiyim? Dikis yerindeki pansuman izlerini nasil temizliycem?
Yurtdışı alışveriş sitesinden bulmuştum. Güya alacaktım doğuma kadarbskn cnm sen dün bebis kıyafeti atmıştın ya onu nereden bakmistin tekrar yollayabilir misin ay sayfalar karıştı bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?