2016 Şubat Anneleri

Bende almaya karar verdim cık dogdugunda sağmak için önerileri alalım kullananlardan? Bugun siparis vereyim diyordum e bebekten avent in manuelnden?önerisi olan
Sütün durumu nedir bilmiyorum ama manuel önermem. Ben ikili almadığıma pişmanım. Her emzirmede olmasa da iki üç emzirmede bir diğer göğsümü sağmak zorundayım. Ve emzirmek uzun sürüyor, üstüne bir de sağma işlemi var.çoğu vaktimi alıyor. Dinlenirken sağmak istiyorum ama uzanırken göğüs altından süt akıyor. Bir şekilde gene oturmak gerekiyor.

Ben lansinoh kullankyorum. Memnunum. Avrnt nasıldır bilmesem de weevl den kuzrnim memnun değildi.

Bunarada kuzenim söyledi lansinoh tekliyi ikiliye çeviriyormuşlar teknik servis aparat yolluyormuş.

Dün aynı şeyi doktora sordum icebilir dedi ama rahatsız olur dedi..gaz sancısı kusma uyumama gibi..ayrıca bu zamanlarda bebeklerin emme refleksi çok yüksek her yeri emmek istiyor..

Slm anneler :)
Bebegimiz dogdu detaylari yazacagim su gunlercok yogun geciyooo

vucudu pul pul kuru zyagi kullaniyodum dr muz mustela losyon yazdi zyagi bide bunu kullan dedi
Siz neler kullaniyosunuz ucut icin???? losyon yada yag vs?? Cildi cok kotu yavrumun mustela urunlerini kullananlar memnun mu yoksa gerek yok sadece zyagiyla mi devam edryim??

Tarlum benim kiz da öyleydi. öncelikle bol bol emzir.su eksikliği gitsin.ben zeytinyağı kullandim hix memnun kalmadim ise yaeamadi yani.chicco bebek yağı sürdü m her alt degistirmesinde.10gunde geçti

Brnim ilk oğlanda böyleydi canım bütün vücudu kupkuru pul puldu. Heryeri kabuk kabuk kalkıyordu. Ben göbegi düşene kadarda yıkamadım. 18 gün yani.. zeytinyagı degilde sadece bebek yagı ile yaglıyordum. O daha faydalı olmuştu. Hafif hafif dökülüyordu pullar. 1.2 banyo ile de bitti sona erdi. Bebeyagı sürmen yeterli olur. Banyo ile geçecek onlar. Banyo sonrası yag sürüp hafif ovalayanca çabucak dökülüyyor.

Kızlar ya çok üzgünüm 5 günlükken göbeğimiz düştü tam iyileşiyo derken 14 günlükken kanamaya başladı 2.k vit iğnesi yaptırdık, dr yaktı, ilaç sürdü, evde ağlayınca gene kanıyo, napcaz çok üzgünüm

Gaz sancılarımız başladı yavrucak kıvranıyo kıpkırmızı oluyo masaj yapıyorum bacaklara egzersiz yaptırıyorum ama uğunuyo resmen

Emzirme alt değiştirme gaz çıkarma sırası nasıl olmalı önce altınu temizleyim diyorum çok ağlayınca meme verip sakinleştiriyorum altını açıyorum tekrar ağlama krizi emziriyorum gaz çıkarırken gene uyanıyo

İlla her emzirme sonrası gaz çıkarmak mı gerekiyo
Uyandırmamak için yapmak istemiyorum
Sizin yöntemleriniz neler nolur yardım edin

Canım bizimde dün yaktı doktor bugün sarı iltihap geliyor anlamadım bende neyte baktım bazı durumlarda 2. Kere 3. Kere yakma işini tekrarlamak gerekebiliyormuş. Yarına kadar bekleyecegim iltihap gelirse götürecegim tekrardan.
Canım bebegin öncelikle altını degiştirmelisin. Sonra emzirme emzirirken ıkınıp sıkılmaya başlayınca kaldırıp gaz çıkarıyorum yine emziriyorum bir daha gaz olursa tekrar gaz çıkarıp emziriyorum. Sonraki emişte yüksek ihtimal uyuyor.
Emerken gazdan dolayı kaldırıp gaz çıkarttığında bebek doymuş olmuyor. Gaz sıkıştırınca doyduğunu sanıyor insan. Ama çıkarınca açlığı geri geliyor canım. Tekrar emzirmen lazım

Az önce içirdim bakalım pırtlatacak mı...deneme yanılmayla bulacam ne işe yarıyor...ben de dün pazar vardı söylemeyi unuttum eşime al dereotu diye ya tüh...kahvaltıda peynirle çok yiyorum ben aslında.demek buna da yarıyormuş...sağol canım...

Sezeryen dogum yapan arkadaslar bugun dikislerimi aldirdim. Banyoda dikkat etmem gereken birsey varmi? Yoksa.normal dus.alabilirmiyim? Dikis yerindeki pansuman izlerini nasil temizliycem?

Dün aynı şeyi doktora sordum icebilir dedi ama rahatsız olur dedi..gaz sancısı kusma uyumama gibi..ayrıca bu zamanlarda bebeklerin emme refleksi çok yüksek her yeri emmek istiyor..
Kusma çok olmuyor ama benim oburix kızımın gaz ve uykusuzluk sıkıntısı var.sürekli emiyor.ben de emerkenhava yutuyor da mı gaz yapıyor ki diyordum...

Şükür sutüm iyi.. Oğlumun emiş gücüde:) normalde düşünmüyordum almayı ama arada gerekli olur diye bitane manuel alayım dedim... Elektrikli pahalı geldi cok kullanmayacağım çünkü.. Avent te kalitelidir diye dusundum... Bi iki defa elimle sağmam gerekti öyle zamanlar için alıyorum...

Kusma çok olmuyor ama benim oburix kızımın gaz ve uykusuzluk sıkıntısı var.sürekli emiyor.ben de emerkenhava yutuyor da mı gaz yapıyor ki diyordum...
Canım benim oğlumun da gaz problemi var. Nurse harveys aldırdı Dr. Bakalım ise yarayacak mi

Canım bizim bugün ikinci yakma işimiz oldu c.ertesi tekrar randevu verdi. Arkadaş da çocuk cerrahina goturseniz daha iyi olurdu dedi

Sezeryen dogum yapan arkadaslar bugun dikislerimi aldirdim. Banyoda dikkat etmem gereken birsey varmi? Yoksa.normal dus.alabilirmiyim? Dikis yerindeki pansuman izlerini nasil temizliycem?
Cnm bn dün çıktım hastaneden duş bandı taktılar.gece duş aldım. Dikiş aldırma yok bizde estetik iç dikiş i var onlarda kendinden gidiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…