2016 Şubat Anneleri

Bak sen yılların yürüyüşünü yabana atma, dene çok işine yarıyacak :)).. Bir kere hantallığı atıcaksın üzerinden
Ahaha bana kalsa oğlanı slinge koyup çıkacam dışarı ama bırakmıyorlar ki :) hemen nereye gidiyorsun arabayla götürelim seni diyorlar
Muhafızlarım çok, annemden kaçsam babanem üst kattan çıktığımı görüyor. Halam da ayrı dert
Hiç alışık değilim bu kadarına kocam gelse de götürse beni :d özgür kalsam

Bizim başta yoktu ama şimdi şimdi dökülüyor. Bezini değilirken eğer huysuzluk yapmıyorsa losyonluyorum, o sırada soyuluyor biraz :)
Büyüyor annesi deri değişiyorlar :)

Sürekli kullanmayacaksan manuel daha mantıklı tabi bol sütümüz olsun inşallah :)

Kızlar kanamam bitti demiştim buraya da yazmıştım. Az önce tuvalete gittim resmen kan patladı şimdi de oluyor baya. Korktum birden normaldir inşallah

Sutunu emiyos mamayi azalt hatta verme..cunku mama verdikce sut uretimin azalir..mamayi sindirmek zor oldugu icin bebek gec acikir.uyur dedigin gibi...

Geçmiş olsun canım inşallah bu sorunlar hallolur teşekkür ederim bilgi verdiğin için, peki en son emzirmeden sonra direkt yatırmalı mıyım?

Kızlar kanamam bitti demiştim buraya da yazmıştım. Az önce tuvalete gittim resmen kan patladı şimdi de oluyor baya. Korktum birden normaldir inşallah
Aaaaa korkutma bizide yaa, ben hamileliğimden bu yana sevmiyorum bu kan olayını benim göbek gitti, düşünceme göre kanama fazla olmamam lazım ama her duştan sonra biraz geliyor

Benim bebeğimin de çok soyuluyordu. Bübchen vücut sütü kullandık biz çok iyi geldi bir hafta içinde düzeldi.

Kızlar ya 4 gündür kaka yapmıyor benim bebeğim çok kolay gazını çıkarıyor ağrısı sancısı yok ıkınma yok ağlama mızırdama yok. Doktor bir haftaya kadar yapmaması normal dedi. Kime sorsam aynı şeyi söylüyor. Ama bir haftayı geçerse makat darlığı olabilirmiş bir hafta boyunca yapmazsa çocuk cerrahisine götürecekmişim kuzumu. Zeytinyağı içirdim karnına masaj yaptım ama nafile.

Ay kizlar delirecem yaa dk 2 saatdan erken emzirme diyor bebegim saat basi emmek istiyor vermeyince de ciyak ciyak agliyor nasil vermiy ya

Sabsimplex ve nurse denedim.. Bakalim sirada ne var

Canim bebisi kedin ile tanistirdin mi? Bi henuz kedimiz ile bir arya getiremedik
Cunki cok koskanc ve asbi bir kedicigimiz var ;( tam tanistiralom dedigimi gun kokusunu aldi hirya basladi

Si ne yaptiniz nasil .tepki verdi ;(

Aaaaa korkutma bizide yaa, ben hamileliğimden bu yana sevmiyorum bu kan olayını benim göbek gitti, düşünceme göre kanama fazla olmamam lazım ama her duştan sonra biraz geliyor

Ben de hiç sevmiyorum. Aynen orda kan beni olumsuz etkiliyor doktoru arasam mi bilrmedim. Annem olabilir dedi ama dün dus almıştım az az başlamıştı.

Ben de hiç sevmiyorum. Aynen orda kan beni olumsuz etkiliyor doktoru arasam mi bilrmedim. Annem olabilir dedi ama dün dus almıştım az az başlamıştı.
Yok önemli birşey yoktur ama pedini çok dolduruyorsa git tabi.. Ayy bir biteydi bu eziyet :/

Kızlar ben mart başı işe başlıyorum :)) Dilerim kolay olur bir kaç gündür 7:30dan sonra uyumuyorum şimdilik iyi gidiyor ama sonrası Allah kerim.. Yaşayıp görücez.. Ek gelir iyi olucak şimdilik, bayağı açıldık çünkü.. Kv iyi bakıyor deneyip gördüm, dilerim bende ki gibi uysal olur akşama kadar uyuyor yavrum, karnını doyurup.. Kuzum benim akşam ilgilenicem artık yavrumla, biricik kuzum pıtırcığımm

Ay kizlar delirecem yaa dk 2 saatdan erken emzirme diyor bebegim saat basi emmek istiyor vermeyince de ciyak ciyak agliyor nasil vermiy ya
Ver ya dinleme doktoru o nerden bilicek kaç cc iniyor mideye, zamanla baktın çok kilo alıyor, oyalamaya çalışırsın bir şeylerle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…