Kıskaç kedi zor.. Zarar vermez dimi?Canim bebisi kedin ile tanistirdin mi? Bi henuz kedimiz ile bir arya getiremedik
Cunki cok koskanc ve asbi bir kedicigimiz var ;( tam tanistiralom dedigimi gun kokusunu aldi hirya basladi
Si ne yaptiniz nasil .tepki verdi ;(
Komşum demişti canım oğlu kolikmiş 4 ay uğraşmış. Sonra dereotunu duymuş habire yemiş. Çok faydasını görmüş. Çocuğu rahatlamış. Bende başladım bugün 3. gün gazı oluyor ama maşallah rahat çıkarıyor. Kendimde de faydasını gördüm özellikke mide gazım çok rahat çıkıyor. Midemi hiçbirşey rahatsız etmiyor. 2 demet aldırdım temizleyip kavonıza doldurdum. Git gel yiyorum.Az önce içirdim bakalım pırtlatacak mı...deneme yanılmayla bulacam ne işe yarıyor...ben de dün pazar vardı söylemeyi unuttum eşime al dereotu diye ya tüh...kahvaltıda peynirle çok yiyorum ben aslında.demek buna da yarıyormuş...sağol canım...
Cqnım uygun arıyorsan kraftın elektriklisi uygundu. Ondan aldım ben gayet memnunum. Elektrikli olması daha iyi aslında çünkü elle acayip yoruyor.Şükür sutüm iyi.. Oğlumun emiş gücüde:) normalde düşünmüyordum almayı ama arada gerekli olur diye bitane manuel alayım dedim... Elektrikli pahalı geldi cok kullanmayacağım çünkü.. Avent te kalitelidir diye dusundum... Bi iki defa elimle sağmam gerekti öyle zamanlar için alıyorum...
Aa evet çocuk cerrahı daha iyi aslında.. peki senin bebişinde gmbek kenarlarında hafif deri kalkması gibi birşeyler olmuş mu bu doktor yakarken kenarına mı degdirmiş ne yapmış.Canım bizim bugün ikinci yakma işimiz oldu c.ertesi tekrar randevu verdi. Arkadaş da çocuk cerrahina goturseniz daha iyi olurdu dedi
Canım en son uyuduğu zamanda yavaşça kaldır omzuna birkaç pıt pıt yap varsa çıkarıyor. Öyle yatırırsan daha çok uyur. Yada hemen yatırırsan bile azıcık kıpırdanmaya başlarsa yavaşça uyandırmadan kaldır omzuna pişpişle gazını çıkarıp uyumaya devam edebiliyorlarGeçmiş olsun canım inşallah bu sorunlar hallolurteşekkür ederim bilgi verdiğin için, peki en son emzirmeden sonra direkt yatırmalı mıyım?
Vercem Valla sakinlestiremiyorum cocugu yol gostermesi kolay tabii verme demesi kolay bide yapanin halini gorseler. Bu arada canim sen saatlemi veriyorsunVer ya dinleme doktoru o nerden bilicek kaç cc iniyor mideye, zamanla baktın çok kilo alıyor, oyalamaya çalışırsın bir şeylerle..
gunde 30gr almalıymıs sanırım, bızımkı hastaneden cıktıktan sonra bır haftada sadece 100gr almısBir ayda min 500gr almalı demişti ebe bana.. Kötü değil, hiç almayanlar var :/
Öğlen 3 gibi içirdim zincoyu.az önce arka arkaya 3 kez pırtlattı.uykusubdan uyandırıyor ya çok fazla var.sabsimplex kullanımdan kaldırıldı sanıyordum.demek satılıyormuş hala.bakalım işte herşeyi deniyoruz....Sabsimplex ve nurse denedim.. Bakalim sirada ne var
Kıskaç kedi zor.. Zarar vermez dimi?
Vallahi baya bakıyorum sağa sola canım.herşeyi deneyeceğim.içim parçalanıyor onu acı çekerken görünce...yavrum aslında o kadar ılımlı bir bebek ki...ah bu gaz...Canım ya nasıl çözeceğiz bu gaz meselesini bizimkisi de sabaha kadar uyumuyor
canım benim 2 kedim var erkek kedim bebişi görünce geldi kokladı ve bi daha yanıma gelmedi...dişi kedim hala gelip koklar ve gider yani bi tepki falan ters bidurumla karşılaşmadık..Canim bebisi kedin ile tanistirdin mi? Bi henuz kedimiz ile bir arya getiremedik
Cunki cok koskanc ve asbi bir kedicigimiz var ;( tam tanistiralom dedigimi gun kokusunu aldi hirya basladi
Si ne yaptiniz nasil .tepki verdi ;(
Ben de aynı durumdayım, bebegım dogum kılosundan 100gram az sımdı. Beklenen bır haftada dogum kılosuna gerı gelmesymıs. Bır haftada 100 gram almıs sadece. Aslında benımkı gunduz emıyor uyuyor sadece 2 gece huysuzluk yaptı hep agladı. Sutum de bol kıvamı da ıyı ama demekkı kucuk oldugu ıcın tam performans ememıyor. Bana da aynı mamadan verdı doktor ama ben doktoru begenmedım, cok bastansagma konustu. Ben bu hafta hem emzıme hem sagıp bıberonle vermeyı yapıcam, gene kılo almazsa o zaman haftaya baslıycam mamaya. Sarılıgı da 12.5 cıktıKızlar bebeğinizin kilosunu tartın evde ben anne sutu diye tutturdum 2 haftada 250 grcik aldı ben yarım saatte bir emzirmemë rağmen..ağla agla agla cocuk durmuyor gunduz olunca yorgunluktan sizip kaliyor.sonra eşime kv dedim bence bu çocuk kilo almıyor doymuyor diye.kv dedi aynı şekilde esimde dogunca kilo vermiştir yeni almaya başlamıştır vs.peki bu kadar niye aglasindi ki?benimki erken doğdu birde miadindan baya bir.sonra işte ben ağladım çok geceleri içim rahat değildi birde sarılık olmayan bebek sapsarı kesildi 4.günden sonra eşim benim üzüntumu ve rahat olmadığımı farkettim aldık götürdük doktora tartı bebegi 259 az dedi 2 haftada ve sarılık olmuş bu çocuk doymuyor dedi evolvia diye mama verdi gaz yapmayan 10 gün sonra gelin dendi gittik 700 gr almış 10 günde en onemlisi de sarılığı gecmis
Canım senin bebişdede sarı su geliyormu yada gelmişmi?firkan canım ben göbeğine bakamiyorum ;( dayanamıyorum cani yanmiyor biliyorum ama annem ve eşim ilgilendi hep. Krem sürüyorlar o yapmış olabilir mj
normal dikişmü ver sende canım benim estetik dikişmiş kendi eriyecek dedi doktorum sezeryandan 3 gün sonra ilk duşu aldım 3 gün sonra 2. duş sonra isteğme göre alıyorum doktoruna sor canım peki kontrole çağırdımı doktorun benimki gerek yok dediSezeryen dogum yapan arkadaslar bugun dikislerimi aldirdim. Banyoda dikkat etmem gereken birsey varmi? Yoksa.normal dus.alabilirmiyim? Dikis yerindeki pansuman izlerini nasil temizliycem?
Canım ön süt arka süt diye bir durum varmış. Asıl kg aldıran yaglı süt arkadan gelen sütmüş. Memeyi kaç dk emiyor bu önemli.. faydalı olan kısmı emiyormu? En az 5. 10 dk emmesi lazım. Memede uyuyorsa mutlaka uyandır. Emmeyip uyuyorsada mutlaka o sütü sağ.. benimkininde sarılığı çıktığı için sütümü sagıp bebek uyurken çay kaşıığı ile minik minik agzına akıttım hep bayagı uğraştım o zaman 1 günde 14.30 dan 13.50 a düşmüştü. Daha sonraki günlerde yapmadım rahat uyusın diye bıraktım. Biberon verme uyurken emmez. Ama uyurken çay kaşığı ile (yarım yarım ama sakın tam doldurma ) ağzına yavaşça dök. Uyurken bile yutuyor sütü.Ben de aynı durumdayım, bebegım dogum kılosundan 100gram az sımdı. Beklenen bır haftada dogum kılosuna gerı gelmesymıs. Bır haftada 100 gram almıs sadece. Aslında benımkı gunduz emıyor uyuyor sadece 2 gece huysuzluk yaptı hep agladı. Sutum de bol kıvamı da ıyı ama demekkı kucuk oldugu ıcın tam performans ememıyor. Bana da aynı mamadan verdı doktor ama ben doktoru begenmedım, cok bastansagma konustu. Ben bu hafta hem emzıme hem sagıp bıberonle vermeyı yapıcam, gene kılo almazsa o zaman haftaya baslıycam mamaya. Sarılıgı da 12.5 cıktı
Canım birkaç gün daha yapmazsa doktora götür. 1 haftaya kadar normal diyor doktorlar.Ya kızlar kakasını yapamayan bebiş var mı? 4 gün oldu. Gazını çok rahat çıkarıyor ama günlerdir kaka yapmıyor.
Cnm benimkide gaz cikarirken uyaniyo ama cikarmadan yatincada kusarak uyaniyor..ben minnosu emzirirken kucagimda kafasini yuksek tutuyorum ve yum vucudu bana donuk oluyo.kafa ve vucut yan bisekilde bana donuk olunca daha meme agzindayken gark ediyo..cozum bu oldu..gece bu sekilde emzirip direk yataga koyuyorum bikacgundur gayet iyiKızlar ya çok üzgünüm 5 günlükken göbeğimiz düştü tam iyileşiyo derken 14 günlükken kanamaya başladı 2.k vit iğnesi yaptırdık, dr yaktı, ilaç sürdü, evde ağlayınca gene kanıyo, napcaz çok üzgünüm
Gaz sancılarımız başladı yavrucak kıvranıyo kıpkırmızı oluyo masaj yapıyorum bacaklara egzersiz yaptırıyorum ama uğunuyo resmen
Emzirme alt değiştirme gaz çıkarma sırası nasıl olmalı önce altınu temizleyim diyorum çok ağlayınca meme verip sakinleştiriyorum altını açıyorum tekrar ağlama krizi emziriyorum gaz çıkarırken gene uyanıyo
İlla her emzirme sonrası gaz çıkarmak mı gerekiyo
Uyandırmamak için yapmak istemiyorum
Sizin yöntemleriniz neler nolur yardım edin
Lansinoh manuel pompam var..cok mrmnunum..5 dk da 150 ml sut sagdim gecen gun ..fiyat olarakta uygunBende almaya karar verdim cık dogdugunda sağmak için önerileri alalım kullananlardan? Bugun siparis vereyim diyordum e bebekten avent in manuelnden?önerisi olan
Tomrisin emzirme notlari ni okumalisin arkadasim..her anne bebisini doyuranilir..mamaya cok yuklenmeVermeyince de resmen açım ben der gibi ağlıyor.artık çok net anlıyorum.aynı şekilde üstüne bir de huzurlu uyuyunca diyorum ah yavrum O kadar mı açtın da uyuyamadın...veriyorum ben de...bir Yöntem öğrenirsen haber ver...mamayı kesmek benim yapamıcam birşey...
Ohhhooo bunun icin hic üzülme bu en basit olay bence gaz tuvalet emme bunlari düşün karnı mi agriyo kulagimi agriyo bunlar var soyulma neki demekki güzel kilo almış benimkide pul pul pantolonu bi cikariyorum sanki konfeti patliyo heryer döküntü . Yikayinca ve losyon yagla geçiyo.Slm anneler :)
Bebegimiz dogdu detaylari yazacagim su gunlercok yogun geciyooo
vucudu pul pul kuru zyagi kullaniyodum dr muz mustela losyon yazdi zyagi bide bunu kullan dedi
Siz neler kullaniyosunuz ucut icin???? losyon yada yag vs?? Cildi cok kotu yavrumunmustela urunlerini kullananlar memnun mu yoksa gerek yok sadece zyagiyla mi devam edryim??
Evet aynen öyle yapıyor canım ve susturamıyorum çaresiz kalıyorumCanım bebeğin bacaklarını kendini ne cekiyormu.. Benim yavrumda çok ağlıyor ve katılıyor.. Nefesi kesiliyor gibi oluyor. Ben de ağlıyorum o zaman.
İğne konusunda için rahat olsun. Kanaması iyi değil.. Takip et yine var ise kanama kan lekeleri yaktirma yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?