2016 Şubat Anneleri

Aynen canım işe yaradı sanki baya azaldı :)

Ya kızlar kakasını yapamayan bebiş var mı? 4 gün oldu. Gazını çok rahat çıkarıyor ama günlerdir kaka yapmıyor.
Benimki de yapamıyor canım, son 10 gündür bi pazar bi çarşamba yapıyor,4 güne bir yani.. Dr a sordum bende bi sorun mu var diye, bir haftaya kadar yapamayabilir sorun yok dedi.

Teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun

Vercem Valla sakinlestiremiyorum cocugu yol gostermesi kolay tabii verme demesi kolay bide yapanin halini gorseler. Bu arada canim sen saatlemi veriyorsun
Yok artık sarılık riski bittiği için her uyandığında veriyorum, uzun uyumuşsa çok emiyor 1,5 saat uyumuşsa biraz emip bırakıyor.. Şimdilik patron o :)

Benimki de yapamıyor canım, son 10 gündür bi pazar bi çarşamba yapıyor,4 güne bir yani.. Dr a sordum bende bi sorun mu var diye, bir haftaya kadar yapamayabilir sorun yok dedi.

Bana da aynısını dedi doktor. Zeytinyağı içirdim karnına masaj yaptım ama hala bir şey yok. Bir haftayı geçerse makat darlığı olabilir dedi inşallah bir şeyi yoktur kuzumun. Dört gözle kakasını yapsın diye bekliyorum bir yapsa rahatlayacağım. Ağlamıyor huzuru yerinde çişini yapıyor gazını sırtını sıvazlamadan bile çok rahat çıkartıyor ama kaka yok.

Arkadaşlar bebeğim pazartesi akşam doğdu sezeryan le sütüm var biraz ama beni emmiyor ya 2-3 kez kisa emdi o kadar zorla ya sagip veriyoruz ya kasikla ama az alıyor mamaya da alisir diye vermedik ama artik icimiz gidiyor denicez mamayi uyanınca sizlere sorum sizinkiler gunde kac cc anne sütü alıyor ilk cocugum cok panigiz nolur tecrübeliler yardimci olsun kendi agrimi sizimi dikisimi unuttum

Almış ama canım ya, ilk bir kaç hafta biraz zor oluyor, ama düzene giricektir..
ıns kılo alır. ben mamayı aldım ama bu hafta vermıycem. Bebegım tam ememıyor bence cunku bugun emdıkten sonra gogsumde kalan yaglı sutu sagdım, yenıdogan ıcın olan uçla bıberonla verdım ve doydu. Hatta cısını az yapıyordu bır sonrakı kalkısında dırek cıs yaptı. Eger haftaya da cok az aldıysa o zaman mama verırım. Sarılıgı da dusuk degerde, yuksek cıksaydı mamayı dırek verıcektım

Bıberonu gunduz verdım canım gece vermem. Gece ben de cay kasıgıyla verıcem, senın dedıgın gıbı yarım yarım vereyım. Once emzırcem sonra emmeyı bırakınca ya da uyuyakalınca kalan sutu sagıcam. Zaten bebebım o kalan sutu alamadıgı ıcın kılo alamıyor bence, q hafta denıycem olmazsa o zaman mama verırım. Bu arada emerken hep uyuyor ben cenesıne alnına felan dokunuyorum ya da ayagına devam edıyor. sureklı ıteklemeyle emıyor, demekkı hepsını ememedıgınde kılo aldıran kısım kalıyor

Ay kizlar delirecem yaa dk 2 saatdan erken emzirme diyor bebegim saat basi emmek istiyor vermeyince de ciyak ciyak agliyor nasil vermiy ya
valla benimkine 2 saatte bir versem ağlamaktan içi şişer..ben her acııkmasında veriyorum yarım saatte bir de oluyor saatte bir de..bebek bu sonuçta koca insan değil ki acıktıkça emecek

Vallahi baya bakıyorum sağa sola canım.herşeyi deneyeceğim.içim parçalanıyor onu acı çekerken görünce...yavrum aslında o kadar ılımlı bir bebek ki...ah bu gaz...
Aynen canım ya. Dün sabah kadsr ağladı o ağladı bn ağladım anne olmak çok zormuş. Annemin kıymetini Daha iyi anladım. Canım çözüm bulursan banada söyle

Canım enfeksiyon var bebeğimde tekrar götür bebeğini canım bende çok az geldi tekrar götürdük az bir şey enfeksiyon çıktı kanamada olunca ikinci doz yapıldı sonra geçti

Alışıcaktır, memeyi vermek eziyetti başlarda hala tam bilmiyor bana göre emmeyi benim ki.. Biraz sabredicez, düzelicektir, yoksa bak doyuyormuş aslında..

Slm herkese,bebisleriniz iyidir inşallah bizim gazimiz çok ama iyiyiz şükür, sizler doğumdan sonra hangi ilaçları kullanmaya devam ediyor sunuz

Ya bilemedim şimdi, yinede bebek ayrı, hayvanlar kolay kolay zarar vermezler, hatta vahşi hayvanlar yemiyor bile.. Tanıştır bence çok uzatmanın bir anlamı yok :)

Canım ilk günden itibaren emzirdim doymasada, zamanla alıştı..

Doktor zeytin yağı kullan sadece başka bir şeye gerek yok dedi

Bende belki lazım olur diye manuel aldım gayet iyi bileğimi biraz yoruyor ama zaten şimdiye kadar 2 kere kullandım süt var mi yok mu diye

valla benimkine 2 saatte bir versem ağlamaktan içi şişer..ben her acııkmasında veriyorum yarım saatte bir de oluyor saatte bir de..bebek bu sonuçta koca insan değil ki acıktıkça emecek
Artik ogle yapicam canim butun gece aglatiyordum bebegimi illede 2 saati gecmiycek diye( bi de su gaz problemi cozulse guzel olucakda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…