2016 Şubat Anneleri

Kızlar göğüs pompasında Aventımı yoksa Lansinohumu tavsiye edersiniz :/ Daha önce sormuştum kimse yorum yapmamış :/ Avent elektriklisi 230 Lansinoh ikisi bir arada 200 liraya buldum.. İnternetteki yorumlara göre avent daha opsiyonlu ve beğenilmiş.. Bilemedim

Canım benim oğlumun da gaz problemi var. Nurse harveys aldırdı Dr. Bakalım ise yarayacak mi

diğer topikte yazmadım kaynamasin diye.biz araştırdık bulduk ilacı doktorumüza sorDuk kullanabilirsiniz dedi oyle başladık.çok zor bi durum allah yardimcin olsun.ama 3 ayı dolunca düzeldi bizimki şükür.

Biz lansinoh aldık
Ilk hafta cok iyi geldi göğüsum cok sert ve şiş oldu onlari aldı

kızkaaaaarrr yaaa
Benim iki göğüsten yarım saate 40 cc anca çıkıyor
ama sütum var kalkana akiyor cunku
merak ediyorum oglum doyuyor mu ?
eskiden 1 saat emerdi ben cekerdim
simdi 20 dk emip gogusumu itekliyor ve hic bir sekilde almiyor
normal mi ya

Canim doymasa zaten aglamasindan duramazsin. Kendi virakiyor ve uykuya daliyorsa doyuyor demekki :) bol sutun olur insaallah

Doktor zeytin yağı kullan sadece başka bir şeye gerek yok dedi

Bende belki lazım olur diye manuel aldım gayet iyi bileğimi biraz yoruyor ama zaten şimdiye kadar 2 kere kullandım süt var mi yok mu diye
Seninkinin markası ne canım?

Hayirli olsun, saglikla kavusmaniza cok sewindim. Allah anali babali buyutsun.
Yarin sabah erkenden bizde sezeryana girecegiz, hareket bizede fayda etmedi anlayacagin. Ameliyattanda cok korkuyorum ve suan cok gerginim, dualarinizi eksik etmeyin nolur.

Pes etmeyin kasikla besleyin ama surekli memeyi vermeye calisun..ilk bebegimde aynisini yasadim.oglum 7.gun meme tuttu..15.gun ohh artik emiyor dedim..gwlen giden gogsume tutuyodu .cocugun ensesi kizardi benim gogusler sagmaktan ellenmekten yara oldu..dedigin gibi sezeryan acisini unutmustum..ama ugrastik eni sonu tuttu..insallah tutar sizinkide .benim oglumun agzina hemsire parmagini sokmus emiyomu diye damagini acitmisti uzun turnagiyla sonradan ondan emmedigini dusunduk ama birazda tembeldi.sariligi coktu felan..

Canım benim kızımda eskiden 40 dk kadar emiyordu uyur uyanık halde son bir haftadır maşallah 15 dk göğsüm iniyor oda emmeyi bırakıyor büyüdükleri için daha hızlı emiyolar bence seninki kaç günlük biz yarın 23 oluyoruz

Girlmother dogum yapmis sonunda.instgrmd gordun..buraya yazdimi ben goremedim

Evet canım sonunda
Kavustum kuzuma herkese dert oldu

En çok ben korkuyordun hiç korkma canım.. Gerçekten bebeğinle kavuştuğun an dünyalara bedel.. Hayırlı saglıklı dogumlar diliyorum sana inşallahhh..

Ben lansinoh aldım tatlım işte değilim manuel yeterli olur gerektiğinde diye üç yada dört kez kullandım çok pratikti hiç yorulmadımda sağarken

Aynen benim de öyle canım, rahatsızlık duymuyor, Dr da o yüzden bişey olmaz bekleyin dedi. Bende her gaz çıkarışını kaka zannedip bi sevinçle beze bakıyorum ama yok.. herhalde düzeni böyle olacak,inşallah bi sıkıntı çıkmaz canım..

Yirmi dak iyiymiş benimki yeni yeni 15 dak buluyor oda bazennn ama kilo alıyor bezinden farkediyorum

Aktardan annesutu artiran cay karisimi aldim tadi hic guzel diil..neyke tatlanir bu Topitikk
Benim içtiğimin tadı fena değil... Yada ben midesizim artık :/ valla ben birazcık seker atıyorum hiçbirşeyi Şekersiz içemem cunku.. Şeker butun içeceklerin yapısını değiştiriyormuş ama yapacak bişey yok.. Günde bir litre felan içiyorum rahat o caydan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…