2016 Şubat Anneleri

Gaz sancisi cok fena yaa bugunlerde gecicekmi diyorum bi yandanda bu gunleride ozlerim diyorum...hergece uykusuzuz..gaz icin aci elma yagini cok onerdiler kizlar..sizde bi bakin..sayfalari okuyamiyorum belkide konusulmustur..rezene cayi iciyorum bide

diğer topikte yazmadım kaynamasin diye.biz araştırdık bulduk ilacı doktorumüza sorDuk kullanabilirsiniz dedi oyle başladık.çok zor bi durum allah yardimcin olsun.ama 3 ayı dolunca düzeldi bizimki şükür.

Tesekkur ederim canım bende amcama söyledim insallah gönderebilir. İlacın faydası ne kadar surede oldu. Birde kolik olmak şart değildir umarım. Siz dozunu nasıl veriyordunuz.

Acı elma yağını bir arkadasimda önerdi.. Bende rezene kimyon anason ısırgan karisminbir çay iciyorum.
Bende ayni senin gibi düşünüyorum

Aynen cnm bende ikisinden veriyorum napıyım.

peki emmesine ragmen niye doymuyormus.sariligi kacti. benimkide bir haftada 170gr almis ben ektra sagip da vericem emdikten sonra.bir hafta sonra degismemisse mama veririm diye dusunuyorum ama yanlismi yapiyorum.sutum bol birde
170 az değil ayda 680 yapar verme bence cnm ama doktorun daha iyi bilir..

Bence önce başka bir doktora görünmek cnm..Sonrasındada sarılığıni ilerletme bence yaziktir.kafana göre is yapma sen..

Canim doymasa zaten aglamasindan duramazsin. Kendi virakiyor ve uykuya daliyorsa doyuyor demekki :) bol sutun olur insaallah

Yirmi dak iyiymiş benimki yeni yeni 15 dak buluyor oda bazennn ama kilo alıyor bezinden farkediyorum

Acemilik iste canlarim ya
14 gunluguz biz
Eskiden 40 dk emerdi dogru duzgun doymazdi
Simdi 20,dk emince endise eder oldum

Bende emzirmeden once bakiyorum
Goguslerim sert ve siskin
O 20 dk sonra yumusak hale geliyor
Bu emdigi ve yettigi anlama geliyor o zaman hee

Evet annisler biz hala uyumadik kizimin uyumama sebebini bulduk yavrum kucagimda uyumak istiyormus karninin ustune uzatiyorum gogusume kuzum uyuyor birakiyorum uyanip agliyor napcaz sabr edelim bakalim kizim beni besiyiyle karistirdi galiba
Bazen oyle ilgi istyolar canım benim oglus çok yapiyo onu omzumda uyuyo boynu iki buklum yatağa yatyrm hemen bagiriyo

Bazen oyle ilgi istyolar canım benim oglus çok yapiyo onu omzumda uyuyo boynu iki buklum yatağa yatyrm hemen bagiriyo
Bunlar bizi bayaga ugrastiracaga benziyorlar esim gel odada yat diyor bende uyudu uyuyacak odama gidiyim diyorum e bizim kiz musade edermi kiskaniyor herhal

Bunlar bizi bayaga ugrastiracaga benziyorlar esim gel odada yat diyor bende uyudu uyuyacak odama gidiyim diyorum e bizim kiz musade edermi kiskaniyor herhal
Minnaciklar ama işlerini biliyolar parmaklarında oynatyolar benmkide simdi emerek gazını cikaryo hırsını memeden çıkardı oh ne guzel annemin canı yaniyo demiyo hiç

Allah razı olsun kizlar sütümu sagip biberonla veriyorum onu bile dinlene dinlene iciyor baktik sut az mama verxez emzirme denemeye de devam inşallah

Canim bebisi kedin ile tanistirdin mi? Bi henuz kedimiz ile bir arya getiremedik
Cunki cok koskanc ve asbi bir kedicigimiz var ;( tam tanistiralom dedigimi gun kokusunu aldi hirya basladi

Si ne yaptiniz nasil .tepki verdi ;(
Canım bende iki kedi var ikiside kokladı bebeği sonra da hic sallamadilar.. Arada kokluyorlar ama ilgilenmiyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…