Öğlen 3 gibi içirdim zincoyu.az önce arka arkaya 3 kez pırtlattı.uykusubdan uyandırıyor ya çok fazla var.sabsimplex kullanımdan kaldırıldı sanıyordum.demek satılıyormuş hala.bakalım işte herşeyi deniyoruz....
Saat 6 dan beri ayaktayım küçük bey emiyo memede uyukluyo yatağa koyunca kıyamet batıyor çocuğa o yatak ay bir de alt değiştirmek işkence kiyameti kopariyo her defasında ... emdikçe süt olur diyorlarda benimki bırakmıyor ki dolsunlar yumuş yumuş habire emmekten hiç taş gibi olmadı ya öyle diyenlere çok özeniyorum bir kere sağıp bir göreyim diyorum ne kadar süt var diye de fırsat vermiyoki
:) ne guzel muhabbetleriniz var :) herkesin dilinde bi melek :) bende bişey dicem. Dogali 4 gun oldu ama Dün kizimizla ilk gunumuzdu 12.30 gibi karnini doyurdu bi daha uyandirabilene ask olsun nerdeyse aksam 5 civari tekrar emdi. Gece de ayni sabaha kadar dikti bizi ayaga ama aksam 8den gece 2 ye kadar ac bekledi. En son sabah 5 te emdi gerisi yok. Uyandiramiyorum naparsam yapayim. Sizler bu asamalardan gectiniz boyle oluruna birakayim mi yoksa emzirmeye zorlamaya devam edeyim mi.
:) ne guzel muhabbetleriniz var :) herkesin dilinde bi melek :) bende bişey dicem. Dogali 4 gun oldu ama Dün kizimizla ilk gunumuzdu 12.30 gibi karnini doyurdu bi daha uyandirabilene ask olsun nerdeyse aksam 5 civari tekrar emdi. Gece de ayni sabaha kadar dikti bizi ayaga ama aksam 8den gece 2 ye kadar ac bekledi. En son sabah 5 te emdi gerisi yok. Uyandiramiyorum naparsam yapayim. Sizler bu asamalardan gectiniz boyle oluruna birakayim mi yoksa emzirmeye zorlamaya devam edeyim mi.
Kizlar vajinamda tatli bir kasinti var. Dikislerim iyilessin diye ekstra ozen gosteriyorum. Batikon falan suruyorum guya ama mantar falan mi oldum ben anlamadim sizin oldu mu hic ?
Kizlar vajinamda tatli bir kasinti var. Dikislerim iyilessin diye ekstra ozen gosteriyorum. Batikon falan suruyorum guya ama mantar falan mi oldum ben anlamadim sizin oldu mu hic ?
Hayır canım sakın oluruna bırakma sarılık olursunuz enfazla 3 saat.. mutlaka uyandır altını aç.. ayagının altını elinle ovuştur. Hızlı hızlı ovunca sinir olup uyanıyorlar .
Boklu bez gorunce sevincen deseler inanmazdim :) dün doktora gttik kontrole biogaia almıştık eczaneden iki gündur kullandık pek faydası olmadı bnce doktora söyledim uzun vadede etki eder kullanmaya devam et dedi.kendi cocugu da kolik olmuş bnmkine hiç birşey fayda etmemişti doktor oldugum halde elimden buse gelmedi 4 ay çektim dedi kadın . kendimi bırakıp doktora acidim :))))
Ay bnde tam yeni bezi bağlıyorum yeniden yapıyor öyle de bırakmaya gönlüm razı olmuyor hobaa bidaha değiş bez dayanmiyo valla yok mu bunun yöntemi ayol
Xx hnm
valla uyandır dicem ama ne kadar uyursa da onun için iyi..ama ilk 1 ay sarılık olmaması için uyandırılması lazım.. Sonra bırak uyusun.. Altını AC burnunu sık uyanır.. :)))