2016 Şubat Anneleri

Zinco arkadaşımda cok ise yaramıştı. Sende de yarar insallah. Bende bugün alip denecegim

Ah kuzummm aç gozlulugunun kurbani oldu emdi emdi hobaaaa cikardi tabi acikti yine araniyor kuzum benim :))

Günaydın bitkin, bezgin, lohusa annelerrr.. Nasıl gidiyor annelik bakalım :))

Kizlar saglik ocagi D vitamini verdi 15.
Gunden itibaren kullanmamiz icin ama siz kullaniyor musunuz ?

Bizde gece 1.5 saatte bir kalktik emdik uyuduk. Simdi gazini cikarmaya calisirken dizimde uyudu yerine koymaya korkuyorum uyanicak diye

Saat 6 dan beri ayaktayım küçük bey emiyo memede uyukluyo yatağa koyunca kıyamet batıyor çocuğa o yatak ay bir de alt değiştirmek işkence kiyameti kopariyo her defasında ... emdikçe süt olur diyorlarda benimki bırakmıyor ki dolsunlar yumuş yumuş habire emmekten hiç taş gibi olmadı ya öyle diyenlere çok özeniyorum bir kere sağıp bir göreyim diyorum ne kadar süt var diye de fırsat vermiyoki

:) ne guzel muhabbetleriniz var :) herkesin dilinde bi melek :) bende bişey dicem. Dogali 4 gun oldu ama Dün kizimizla ilk gunumuzdu 12.30 gibi karnini doyurdu bi daha uyandirabilene ask olsun nerdeyse aksam 5 civari tekrar emdi. Gece de ayni sabaha kadar dikti bizi ayaga ama aksam 8den gece 2 ye kadar ac bekledi. En son sabah 5 te emdi gerisi yok. Uyandiramiyorum naparsam yapayim. Sizler bu asamalardan gectiniz boyle oluruna birakayim mi yoksa emzirmeye zorlamaya devam edeyim mi.

Canim emzir mutlaka en fazla 3 saat ac kalsin. Topugunu sik. Kulagiyla oyna. Olmadi altini ac. Sok agzina memeyi :)

Hic yapamazsan sutunu sagip kucuk kasikla agzina ver. Uyurken bile iciyorlar oyle olunca

Kizlar vajinamda tatli bir kasinti var. Dikislerim iyilessin diye ekstra ozen gosteriyorum. Batikon falan suruyorum guya ama mantar falan mi oldum ben anlamadim sizin oldu mu hic ?

Kizlar vajinamda tatli bir kasinti var. Dikislerim iyilessin diye ekstra ozen gosteriyorum. Batikon falan suruyorum guya ama mantar falan mi oldum ben anlamadim sizin oldu mu hic ?
İyi bakterileri öldürüyoruz batikın vs ile. Hele antibiyotik de içiliyorsa kaşıntı kaçınılmaz.

Saatlerdir ağlıyor yavrum yeni uyudu cok sukur. Ağlamaktan gözleri sisti..
Biz ne yapıcaz kuzum böyle
Canım okuyormusunuz bebişe nazardanda çok aglarlar 5 felak 6 nas okısın birisi bebişine..
Hayır canım sakın oluruna bırakma sarılık olursunuz enfazla 3 saat.. mutlaka uyandır altını aç.. ayagının altını elinle ovuştur. Hızlı hızlı ovunca sinir olup uyanıyorlar .

Bebikle mi ilgili canım yaptığınız sey
Evet canım
Çok acıkınca deli gibi saldırıyor ağlıyor kızıyor deliririyor resmen
O zaman süt soluk borusuna kaçıyor
Öksürüp nefesi kesiliyor

Onu diyoduk bizde
Tam acıkmadan memeyi yada mamayı vermek
Bu sorunu biraz daha azalttı

Boklu bez gorunce sevincen deseler inanmazdim :) dün doktora gttik kontrole biogaia almıştık eczaneden iki gündur kullandık pek faydası olmadı bnce doktora söyledim uzun vadede etki eder kullanmaya devam et dedi.kendi cocugu da kolik olmuş bnmkine hiç birşey fayda etmemişti doktor oldugum halde elimden buse gelmedi 4 ay çektim dedi kadın . kendimi bırakıp doktora acidim :))))

Şu bezleri hep yanlış zamanda açmaktan bıktım :)
Pipiye çözüm bulmuştum ama iki seferdir popoya denk geliyorum, üstüm başım battı resmen

Açarken resmen pazarlık yapıyorum
Ay bnde tam yeni bezi bağlıyorum yeniden yapıyor öyle de bırakmaya gönlüm razı olmuyor hobaa bidaha değiş bez dayanmiyo valla yok mu bunun yöntemi ayol

Sarilik olur .uyandir emzir..ugrasican artik..ay oglumda cok ugrastirirdi bizi uyanmazdi..

Şu bezleri hep yanlış zamanda açmaktan bıktım :)
Pipiye çözüm bulmuştum ama iki seferdir popoya denk geliyorum, üstüm başım battı resmen

Açarken resmen pazarlık yapıyorum

Hahaha al benden de o kadar..sakin diyorum etme edersen de ben bezi kapatayim öyle et..geçen gece bodysine gelmesin diye elime işedi.. :)))

X x hnm valla uyandır dicem ama ne kadar uyursa da onun için iyi..ama ilk 1 ay sarılık olmaması için uyandırılması lazım.. Sonra bırak uyusun.. Altını AC burnunu sık uyanır.. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…