2016 Şubat Anneleri

Kizlar saglik ocagi D vitamini verdi 15.
Gunden itibaren kullanmamiz icin ama siz kullaniyor musunuz ?

ilk muayenesinde doktor verdi
ertesi gün sağlık ocağına kaydini yaptırmıştık direk ordan aldik
15ci gün baslyacagiz biz

Kizlar vajinamda tatli bir kasinti var. Dikislerim iyilessin diye ekstra ozen gosteriyorum. Batikon falan suruyorum guya ama mantar falan mi oldum ben anlamadim sizin oldu mu hic ?

ahhh ahh onu birde bana sor
bende baricon ile yikiyorum ama.kasimti cok
travazol kullansam mi diyorum

Hahaha al benden de o kadar..sakin diyorum etme edersen de ben bezi kapatayim öyle et..geçen gece bodysine gelmesin diye elime işedi.. :)))
Kapalı beze yapmasına veya üstüne işemesine alışmıştım Level atladık kakayı püskürtmeli yapıp üstüme başıma saçıyor

Açtıktan sonra hemen silme bence ben aciyorum ayaklarina masaj yapiyorum sonra bisiklet hareketi filan yoksa sildikce yapıyo kullan at alt açma aldık yoksa durduraklari yok bez gevseyince basliyolar saldırıya.

Bizim gaz problemimiz mercimekten sebep anneme ne kadar mercimek gaz yapar desem de inanmıyordu. Gazını alıyormuş, alamadıkları da içimde kalıyor vallahi.
Her yemeğin içinden yeşil mercimek çıkıyor ya huuu :) neymiş süt yaparmış, lifliymiş, bitkisel proteinmiş

bugün çaydanlığı kontrol ettim acaba çayda da varmıdır diye
Bir yandan ben bir yandan yavrucak gazdan ölüyoruz. Bugün de mercimekli birşey görürsem dışarıdan yemek söylicem

Açtıktan sonra hemen silme bence ben aciyorum ayaklarina masaj yapiyorum sonra bisiklet hareketi filan yoksa sildikce yapıyo kullan at alt açma aldık yoksa durduraklari yok bez gevseyince basliyolar saldırıya.
Bana da bebek hediyesi alt açma getiriyorlar
Hatta kuzenim büyük hastane yataklarına serilenlerden almış getirmiş
Dalga konusu olduk

İşin komiği 'bak böyle yapacaksın' diye göstermek için tüm bilirkişi akrabalarım denedi hepsi nasibini aldı
Sağolsun oğlum

Nene okuyorum diyor. Bende okuyorum canım hatta şimdi okuyayim yine

Ah kuzummm aç gozlulugunun kurbani oldu emdi emdi hobaaaa cikardi tabi acikti yine araniyor kuzum benim :))

Günaydın bitkin, bezgin, lohusa annelerrr.. Nasıl gidiyor annelik bakalım :))

Ben çok emip kusunca bir daha vermiyorum sonra üzülüyorum ama kusuyor doyduğunu bilse aç gözlü evlat

Şu bezleri hep yanlış zamanda açmaktan bıktım :)
Pipiye çözüm bulmuştum ama iki seferdir popoya denk geliyorum, üstüm başım battı resmen

Açarken resmen pazarlık yapıyorum

Haha :) benim de derdim o :) o işi bir cozsem bütün derdim bitecek sanki her seferinde günde kac bez bu yüzden boşa gidiyor temiz beze yapmaya bayılıyor olmalılar

Zinco arkadaşımda cok ise yaramıştı. Sende de yarar insallah. Bende bugün alip denecegim
Yaradı inanamazsın:))) çok şükür :)) eskisi kadar değil şu an.tabii hala var ama günler sonra ilk kez gece bebeğimle bakışa bakışa oynaştık:)))

Anam canım mercimek mi :) yapma nette var gaz yapan yiye ekler çıktı al ver annene zaten süt yapan her şey gaz yapıyormuş. Çay da gaz yapıyor sanırım işte ben de hamilelikte azaltmaya çalıştığım cayi yine çok iciyorum

Aynen canım ya. Dün sabah kadsr ağladı o ağladı bn ağladım anne olmak çok zormuş. Annemin kıymetini Daha iyi anladım. Canım çözüm bulursan banada söyle
Dün gece zinco ile çok huzurluyduk.akşam 3 kez arka arkaya pırtlattı.sonra kakasını da yaptı.uyudu uyandı.bir de baktım bakınıyor uyanmış:)) yatırdım Yanıma ne sohbet ettik ne dedikodu yaptık teyzesi bi bilsen :))) çok şükür:)

gunaydin herkese

gece hep uyanip uyumayan bebegim dun gece 4 saat ve sonra emdikten sonra 3saat uyudu.Dun iki kez emmesi bitince gogsumde kalan sutu sagip verdim bunhn etkisi olabilirmi.Bebegim gogsumu tam bitiremiyormuski doymuyormus uzun sure memede kalmasina ragmen. Cok uyumasi da iyi degil yoksa sariligimi artiyor diyorum ama daha dun 12.5cikti sariligi ayni gun birden artmaz heralde

Canm onu bende farkettm emzrp yatrdgmda bi buçuk saatte uyaniyo ama sagip biberonla verince çok güzel uyuyo dedgn gbi yoruluyolar çok ememiyolar o yzden cabuk acikiyolar

Yaradı inanamazsın:))) çok şükür :)) eskisi kadar değil şu an.tabii hala var ama günler sonra ilk kez gece bebeğimle bakışa bakışa oynaştık:)))
Ayyy ne diyosun çok sevindimm:)))
Günde kaç kere kaç damla vereceksin? Gidip alayim bende..

Çok sevindim canım. Rahatlamasına. İnşallah hep böyle gider canım

89u gördüm
85 ile hmile kaldim 98 ile doguma girdim
94 ile ciktim bugun 11ci gun 89 dedi
hamile kaldigim kiloya az kaldi
sonra ilk hedef 70 -75 arasi

Sabah 5ten beri uyanık kızım yok arkadaş uyumuyor bi türlü bu bebikler topluca anlaşıp uyumama grevinemi girdi ne yaptı

Canm onu bende farkettm emzrp yatrdgmda bi buçuk saatte uyaniyo ama sagip biberonla verince çok güzel uyuyo dedgn gbi yoruluyolar çok ememiyolar o yzden cabuk acikiyolar
evet canim bir de goguste kalan son sut kilo aldirirmis benimki onu ememiyodu ondan kilo alamamis diye dusunuyorum,o yuzden az emdigini hissettigimde sagicam artik kalani

Slm hanimlar bebislerinzi ne zaman yikadiniz.benim bildgim gobegi dusunce ama carsamba gunu dr a gittigmzde gobegi kurumuş dusmesine gerek yok yikayabilirsnz dedi.sizin dr lar ne onerdi

canim kimyon koy yemeklerine gazini aliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…