2016 Şubat Anneleri

evet canim bir de goguste kalan son sut kilo aldirirmis benimki onu ememiyodu ondan kilo alamamis diye dusunuyorum,o yuzden az emdigini hissettigimde sagicam artik kalani
Benimki kilo aldı mi blmyrm pazartesi gitcez sağlık ocağına ama çok cisini kakasini yapiyo

Slm hanimlar bebislerinzi ne zaman yikadiniz.benim bildgim gobegi dusunce ama carsamba gunu dr a gittigmzde gobegi kurumuş dusmesine gerek yok yikayabilirsnz dedi.sizin dr lar ne onerdi
Bizde dusunce yikadk 11. Gün düştü oda artk yikayalim düşeceği yok dedik tam hazrladk banyo yaptırmak için o zaman dustu

Selam yorgun ama mutlu anneler biz dün gece kaka savaşı verdik resmen benim bebeğimde kaka düzenini bozdu önceden hergün yapan bebek şimdi 3-4 günde bir yapıyor. Dün gece 4e kadar ağladı durmadan,sürekli arandı emmek istedi durmadan emzirdim ama memeden çektiğim anda ağlamaya başladı,uyumadı. Bezini bir açtım ki ne göreyim resmen bir parça kapkatı kaka yapmış poposu kanamış bildiğiniz kabız gibi,annemi aradım hemen poposuna z.yağı sür biraz makatıyla oyna dedi tezahuratlar eşliğinde yaptı kızım tuvaletini kakaya,gaza sevinir olduk şükür bu günümüze
Bende beklemiştim 1 haftaya kadar normal diye ama çok huzursuz oldu kızım hergün yapabilmesi için bildiğiniz bir yöntem var mı

Şu bezleri hep yanlış zamanda açmaktan bıktım :)
Pipiye çözüm bulmuştum ama iki seferdir popoya denk geliyorum, üstüm başım battı resmen

Açarken resmen pazarlık yapıyorum
Bizimki istisnasız kaka ve çiş yapıyor ve hep yeni beze... Çift dikiş bez kullanıyorum... Babası dedi olsun diyo... Bizimki duydu dun 3 bez kirletti napcam bilmiyorum :)

Kiz bebek anneleri bebeginiz kac cm dogdu. Benim bebegin herkes uzun dogdugunu soyluyor ama ne esim ne de ben uzun boylu degiliz. Kizim 52cm dogdu.

Cocuk dr u karbonhidratlı yiyeceklerden uzak dur gaz yapar dedi... Yani şekerli ve unlu şeyler... Bol su iç protein al ve taze sebze yeşillik ye dedi... Sukur bizim gaz sorunumuz yok bskn

Canim mutlaka uyandir. 2 saati gecirme. İki emmesi arasinda en fazla 2 saat olsun. Beninkide cok uyuyordu. Altini acinca uyaniyordu. Topuktan kan alinirken bile uyanmadi dusun :)

Sabah 5ten beri uyanık kızım yok arkadaş uyumuyor bi türlü bu bebikler topluca anlaşıp uyumama grevinemi girdi ne yaptı
Benimkinin uyku sorunu yok ama gece 4_8 arası uyumuyor bende cok yorgun oluyorum acaba tam emzirip ilgilwnenediğim içinmi die dusunuyorum cok sersem oluyorum cunku emmesinde felan dk tutamıyorum hatta uyusun die gözüne bakıyorum

Kizlar bebeklerinizin tirnaklarini kestiniz mi. Benim kizin tirnaklari cok uzamis bukulmus. Acaba uclarindan kessem mi

89u gördüm
85 ile hmile kaldim 98 ile doguma girdim
94 ile ciktim bugun 11ci gun 89 dedi
hamile kaldigim kiloya az kaldi
sonra ilk hedef 70 -75 arasi
68 ile hamile kaldım 81 le doğuma girdim ertesi gün 77 idim. Simdi 16. Gun 71 im.. Boyuma kısa o yuzden bu emzirme dönemi boyunca 50 leri görmem gerek :)

Slm hanimlar bebislerinzi ne zaman yikadiniz.benim bildgim gobegi dusunce ama carsamba gunu dr a gittigmzde gobegi kurumuş dusmesine gerek yok yikayabilirsnz dedi.sizin dr lar ne onerdi
Göbeği düşsün dedi.. Düşmeden de yıkanabilir ama sonrasında alkolle silip cok iyi kurulamak lazım.. Bırak dursun sanki kirlendi mi.. Biraz daha kendi tabakasıyla kalsın koruyor onları.. O yuzden bebekler doğunca yıkanmıyor artık sadece kurulanıyor

Cocuk dr u karbonhidratlı yiyeceklerden uzak dur gaz yapar dedi... Yani şekerli ve unlu şeyler... Bol su iç protein al ve taze sebze yeşillik ye dedi... Sukur bizim gaz sorunumuz yok bskn
Off cay iciyorum cok acik..kv surekli komposto yapiyo ve sekerli..azoncede sutlac yedim...gaz yapiyo kiloda yapar bunlar bana puffg

Arkadaşlar ben yurtdışımdayım burdakileri bebekleri iyice giyindiydim balkonda uyutuyorlar temiz havada üç dört saat uyuyorlar iki haftadan sonra çıkartabilirsiniz Dedi bizede çocuk hemşiresi
Bende şimdi tulum monta koydum portbebenin ayakörtüsüde var balkona koydum hava 6 derece yabancı Bi arkadaşım bişey olmaz bende yapıyorum Dedi
Hasta olmaz umarım ama açık havada iyi gelir gerçekten.. ben şimdilik Bi saat tutacağım bence denenebilir tr de havalar daha iyi sanırım

68 ile hamile kaldım 81 le doğuma girdim ertesi gün 77 idim. Simdi 16. Gun 71 im.. Boyuma kısa o yuzden bu emzirme dönemi boyunca 50 leri görmem gerek :)

50
bana çok uzak bir rakam valla
Kisa değilim ama uzunda degilim
daha önce diyetisyene gittigimde
sen 60-65 in altina inme yapina göre
en ideal kilon 65 demişti
Ama benim şimdilik hedefim 75 sonra 70
65 i bile uzak bana

Biz aynı gün doğum yaptık canım salı yikadik bebeği pazartesi kontrole gittik yıkayabilirsiniz dedi çocuk doktoru dünde göbeği düştü çok şükür
Kiz bebek anneleri bebeginiz kac cm dogdu. Benim bebegin herkes uzun dogdugunu soyluyor ama ne esim ne de ben uzun boylu degiliz. Kizim 52cm dogdu.
49 cm 3410 gr doğdu ben 162 baba 178

Biz aynı gün doğum yaptık canım salı yikadik bebeği pazartesi kontrole gittik yıkayabilirsiniz dedi çocuk doktoru dünde göbeği düştü çok şükür

49 cm 3410 gr doğdu ben 162 baba 178
3 kilo 40 gram dogdu. Ben 1.65 babasi 1.70.

Evet canim aynen oyle. Memislerini bitiriyor bebisin rabbim nazardan saklasin bol sutun olsun. İcin rahat olsun doymasa zaten anlatir sana annesi kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…