2016 Şubat Anneleri

Valla tatlim surune surune yatagin ortasindan benim yastiga gitmis.. zaten dogar dogmaz kafasinida kaldirabiliyordu.. enteresan bir bebek, hayretler icerisindeyim
bızımkıde kafasını saga sola arkaya attırıyor cok hareketlı ama henuz emeklemedı

:)) valla bende hayretlerdeyim surunmus yavrucak, emeklemekle ayni anlama geldigini saniodum bu arada
Ay neyse nazar degicek yavruma yaa Masallah deyin kizlar :)
Maşallah canım Allah nazarlardan korusun ayağını dayiyacak bi yer varsa kaymış olablr çünkü benmkide bazen beşiğin başına Kadar gelmiş oluyo ayagyla iterek

Ay neyse nazar degicek yavruma yaa Masallah deyin kizlar :)
Masallah canim ama senin kv unutmustur benimki de bi saclamadi dun bebegimin emzigini mutfaga goturmus aramakdan geberdim bi de gelmis benimle birlikte ariyor gitdim mutfaga bi baktim emzik orda senmi getirdin diyorum aa yok canim ben almadim e emzik ayak acmis kendisimi gelmis dedim:) arkasini donup gitti))

Maşallah canım Allah nazarlardan korusun ayağını dayiyacak bi yer varsa kaymış olablr çünkü benmkide bazen beşiğin başına Kadar gelmiş oluyo ayagyla iterek
Olabilir canim, eve gidip kendi gozlerimle gormem lazim :))

Valla tatlim gormeden bende inanmam ahahaha ama hareketli bir bebek bu gercek Kucagimdayken kendini aticak diye tirsiyorum anidan kafasini attiriyor kolumdan kayiveriyor

Bendim canım o,titreşimi güzel oyuncakları,müziği,white noise özelliği var kızımda rahat içinde.
Allah kolaylık versin canım hepimize bizde sabah 5e kadar uğraştık durmadan ağladı,emmek istedi eşimle perişan olduk dün aşımız vardı o mu huysuzluk yaptı anlamadım,umudum bu gece uyuması gözlerim kan çanağı gibi oldu
Ana kucağınında fotoğrafını yükleyeyim ona göre bak istersen

Eklentiler

• images.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 44
olsun canim sen emzirmeye devam et tabi ek takviyede veriyosundur,emzirdikce artar diye dusunelim benim ilk zamanlar sutum coktu simdi benimde bebek biraz emdikden sonra sagdigimda 50cc anca cikiyor

Benimde oyle son birkac gundur sutum azaldi sanki. Bebek ne kadar emerse emain tas gibi oluyordu gogsum. Simdi hemen yumusuyor. Sagincada emdikten sonra 120-130 oluyordu. Dun 50yi zor gordum

Kombim 40 da.mugladayim ki okadar soguk biyer deil. Ama alt ve ust acmiyo konbilerini yada cik cok dusuk.oyuzden ev serin oluyo ya..bu yilbyeni gectik dogalgaza.4 katli yalitimsiz bi ev ayrica..kizi usutuyoruz sanirim

Valla tatlim gormeden bende inanmam ahahaha ama hareketli bir bebek bu gercek Kucagimdayken kendini aticak diye tirsiyorum anidan kafasini attiriyor kolumdan kayiveriyor
Masallah canim benim kizda ogle bide aciktimi durdura bilene odul veriyoruz

Arkadaşlar 27.gündeyiz yüzünde boynunda özellikle kulak arkasında anlık kızarıklık pişik gibi isilik gibi izler oluyor kullandığınız krem var mı

Yanlislikla 2014 subat annelerinin sayfasina girmisim..kendini cocuklara vermis bi arkadasin esi onu aldatmis oda hic farketmemis..sonra uyarida bulunmus kendinizi ihmal etmeyin eslerinize ilgi gosterin baskasina bakmasin vs diye...

Soyle bi kendime baktim aksam yattigim pijamayla duruyorum hala sacim tepemde ki kuafore gidicektim bugun ama kiz anca uyudu agladim artik sinirlerim bozuldu uyumuyo aksama kadar agliyor ..nerdeee kendime bakicam bu totoyada bisey olmuyo da kilo oldugu gibi duruyo...

Arkadaşlar 27.gündeyiz yüzünde boynunda özellikle kulak arkasında anlık kızarıklık pişik gibi isilik gibi izler oluyor kullandığınız krem var mı
Canm sütun degmesn bebegn yüzüne senin yedigin seyler den dolayı sütun değince oluyo o kizarlik

cnm benim oglaninda cildi cok hassas. azcik aglasa azcik terlese hemen isilik oluyor.
bephanthol cilt ve yuz icin olani gunde bir sefer suruyorum. iki gune geciyor. denemeni tavsiye ederim.

boylelerine dencek cok guzel laflar var da, dersem Mune banlayabilir beni
hicte umrum degil valla. ben yapmiyorsam oda yapmayacak.
haa yapiyorsa da yolu acik olsun.

burda bebeklerimizi saglikli bi sekilde buyutelim diye kendimizden geciyoruz, bir de pasalarin gonlunu etmeyi mi dusuncez

Allahim yasatmasin ama tahamulsuzum bu konuda..

Aglamak demisken, benim oglan aglayinca gozunden yas gelmiyor, bildigin numaradan agliyor galiba.. baazen nemleniyor ama goz yasiyla hic gormedim henuz.. garip bir durum :)

Eyer esim beni bebegime baktipta kendime bakamadigim icin ve ya bebegimle ilgilenipte onunla ilgilenemedigim icin aldatirsa zaten adam degildir o kapi acik gitsin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…