benimki de oyle cnmAglamak demisken, benim oglan aglayinca gozunden yas gelmiyor, bildigin numaradan agliyor galiba.. baazen nemleniyor ama goz yasiyla hic gormedim henuz.. garip bir durum :)
Aynen öyle
A mantikli :)) cunku garip cocugum agliyor agliyor gozleri hep kuru kaliyorrrbenimki de oyle cnm
henuz goz yasi bezleri islevini yapamiyor sanirim.
5 aylik yegenim var, daha bu ay gozlerinden yas geldigini gordum
@m3rv3_gkn canim sizin ana kucağının modeli neydi.
Burada bir arkadaş Fisher price yağmur ormanı ndan memnunum demişti.
Bu arada bu gece saat 11 de kalktı oğlum sabah 4 e kadar ağladımasaj yaptım altını açtım.. Ahh birde bende susmuyoor esimde duruyor.. Garibim.ise Gec kaldı
anam ben caysız bı hayat dusunemıyorum gayet de ıcıyorumCanim acik cay icebilirsin bu kadar takmamaliyiz bence ya anne sutunun hic bir zarari olmaz
benım de evım de dıs yalıtım yok altım da bos petekler hayatta ısıtmıyo baktık olcak gıbı degıl dogalgaz sobası takdrdık da rahat ettık esımle oturma odasında yatıyoruz bebegın besıgıını de koyduk oturma odasına napalım valla usutmektense hep bırlıkte yatıyozKombim 40 da.mugladayim ki okadar soguk biyer deil. Ama alt ve ust acmiyo konbilerini yada cik cok dusuk.oyuzden ev serin oluyo ya..bu yilbyeni gectik dogalgaza.4 katli yalitimsiz bi ev ayrica..kizi usutuyoruz sanirim
ay benım esım benden beter ya sankı o dogum yapmıs ben saldım dıye adam da saldı galıbaYanlislikla 2014 subat annelerinin sayfasina girmisim..kendini cocuklara vermis bi arkadasin esi onu aldatmis oda hic farketmemis..sonra uyarida bulunmus kendinizi ihmal etmeyin eslerinize ilgi gosterin baskasina bakmasin vs diye...
Soyle bi kendime baktim aksam yattigim pijamayla duruyorum hala sacim tepemde ki kuafore gidicektim bugun ama kiz anca uyudu agladim artik sinirlerim bozuldu uyumuyo aksama kadar agliyor ..nerdeee kendime bakicam bu totoyada bisey olmuyo da kilo oldugu gibi duruyo...
Kilo demeyin be kardesim yemem icmem kesilmiyorki sanki hamileyim. Ekmek arasina parmagimi koysam yicem yani o durumdayimM melankoliaLover bende oyle dusunuyorum.eger adam bunu kendine gururuna yediriyosa yapsin benden degil Allahtan korksun..
Ay benim kilolar yerinde hic biseyim olmuyoki hala hamile pantalonu giyiyorum
Ya kızlar bebişlerinizin gündüz uykusu nasıl? Biz doğru düzgün uyumuyoruz. Sabah 9'dan beri en fazla 1 buçuk saat falan uyumuştur. 1 haftadır bu şekilde. Sürekli memede. Kucağımda dalıyor bazen beşiğine ya da kanepeye koyuyorum hemen geri uyanıyor bir daha da kucağa almadan uyumuyor. Emziğe de alıştıramadım.
Bu ruh hali beni de cok üzüp yoruyorYanlislikla 2014 subat annelerinin sayfasina girmisim..kendini cocuklara vermis bi arkadasin esi onu aldatmis oda hic farketmemis..sonra uyarida bulunmus kendinizi ihmal etmeyin eslerinize ilgi gosterin baskasina bakmasin vs diye...
Soyle bi kendime baktim aksam yattigim pijamayla duruyorum hala sacim tepemde ki kuafore gidicektim bugun ama kiz anca uyudu agladim artik sinirlerim bozuldu uyumuyo aksama kadar agliyor ..nerdeee kendime bakicam bu totoyada bisey olmuyo da kilo oldugu gibi duruyo...
Canim benim kizimda da ayni hiriltili ses var bizim de 2 farkli dk bakti normal dediler . Su gaz problemide ayni ya hepimizdeKızlar bebeğiniz hırıltı şeklinde ses çıkartıyor mu sanki öksürse atacak gibi. Bugun doktor kontrolu vardı söyledm ama normal dedi içime sinmedi yinede.. Birde gaz problemimiz var, çıkartıyoruz ama parça parça uzun sürüyor 2 gündür. Emzirdikten sonra cıkartıp yatırıyorum gazdan ses çıkartıyo tekrar kaldırıp cıkarıp yatırıyorum tekrar aynısı.. her emzirmede hemen hemen aynı problem var. Emip uyuyan bir yavrum var ama uyku sırası o gazının sıkıştırması yüzünden bende gece yatamıyorum tek seferde çıkarttıgı günler ilk zamanlardı şimdi çözümü yok mu bunun
M melankoliaLover bende oyle dusunuyorum.eger adam bunu kendine gururuna yediriyosa yapsin benden degil Allahtan korksun..
Ay benim kilolar yerinde hic biseyim olmuyoki hala hamile pantalonu giyiyorum
Ahhh ahhhh.. Maşallah ogluna canjm.Ya sükür evladım cok sorunlu değil ama gazı olurda panik olursan daha kötü oluyor... Ben acayip soğukkanlı bir sekilde direk gaza odaklanıyorum önce telefonda bi ninni acıyorum sakin bişey... Ondan sonra ben cok piş piş yapmıyorum elini tutuyorum göğsünü karnını oksuyorum omzuma yatırıp sırtını sivazliyorum bacaklarını karnına ititiyorum kimyon içiyorum ona içiriyorum tum bunları yaparken odanın ısısını biraz artırıyorum... Akşamları zaten sadece abajur acık oluyor tepe ısığı cok rahatsız ediyor oğlumu... Kısacası sen tamamen sakin ol cünkü eğer gergin olursan bebek inanılmaz huzursuz okuyor
Kızlar benim minnak 80cc ile anca doyuyormuş normal mi ki?
Alala o kadar süt sağmam imkansız :/ İş yerindede sağmam şart oldu o zaman..Canim benimki 16 gunluk benimkide 80le doyuyor. Seninki 100 falan icer bence
Ya o alt cene apayrı bişey bi ikinci gün gördüm... Bide doğumda topuk kanı alınırken öyle ağlamış videoda gördüm sükür şimdi öyle değil.. Ben günde bir litreye yakın karısık bitki cayı içiyorum kimyon anason rezene ıhlamur papatya ısırgan felan var anne cayı diye geçiyor... Kimyon tane ise bi takım kaynatıyorum bi cezveye bi tatlı kaşığı felan Tozsa bi bardak sıcak suya biraz kaşığı atıp cökmesini bekliyorum ben içiyorum bebeğe de bi iki çay kaşığı yada biberonla bes altı fırt veriyorum..Ahhh ahhhh.. Maşallah ogluna canjm.
Bugün de krizimiz devam etti tektim evde lavaboya gidemedim.
Öyle bir ağlıyor ki tatlım anlatamam kıpkırmızı oluyor sesi kesiliyor oyyyy hele o alt çeneyi titretiyor... Bebekliginin hakkını veriyor ingaaaa ingaaaa diye ağlıyor :) arada bir anne diyor sanki ya sankisi yok anne diyor resmen :)
Kimyonu nasıl kullanıyorsun. Bebeğe nasıl veriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?