2016 Şubat Anneleri

Aglamak demisken, benim oglan aglayinca gozunden yas gelmiyor, bildigin numaradan agliyor galiba.. baazen nemleniyor ama goz yasiyla hic gormedim henuz.. garip bir durum :)
benimki de oyle cnm
henuz goz yasi bezleri islevini yapamiyor sanirim.
5 aylik yegenim var, daha bu ay gozlerinden yas geldigini gordum

ben de tiny love 3 ın 1 aldım ama okdr para etmezmıs valla :)

Canim acik cay icebilirsin bu kadar takmamaliyiz bence ya anne sutunun hic bir zarari olmaz
anam ben caysız bı hayat dusunemıyorum gayet de ıcıyorum afyonum patlamıyo benım caysız

Kombim 40 da.mugladayim ki okadar soguk biyer deil. Ama alt ve ust acmiyo konbilerini yada cik cok dusuk.oyuzden ev serin oluyo ya..bu yilbyeni gectik dogalgaza.4 katli yalitimsiz bi ev ayrica..kizi usutuyoruz sanirim
benım de evım de dıs yalıtım yok altım da bos petekler hayatta ısıtmıyo baktık olcak gıbı degıl dogalgaz sobası takdrdık da rahat ettık esımle oturma odasında yatıyoruz bebegın besıgıını de koyduk oturma odasına napalım valla usutmektense hep bırlıkte yatıyoz yazın yatak odasına tasınırız :)

ay benım esım benden beter ya sankı o dogum yapmıs ben saldım dıye adam da saldı galıba
kendımıze oyle yuk bındırmeye gerek yok bence cocuk dogurduk yanı afedersınız bı tarafımız ayrıldı yanı . bunu bahane edıp karı kıza bakan adam da adam degıldır zaten. hastalıkta saglık da dedık . kaldıkı hastalık degıl dunyanın en guzel nımetını verdık okadar
azcık zaman gecsın tabıkıde bızde toparlancaz :)
bugun hastaneye gıttım ay bı gıyındım fln ozlemısım valla kendımı dogru duzgun gormeyı polar pıjamalar sutlu atletlerden sonra

M melankoliaLover bende oyle dusunuyorum.eger adam bunu kendine gururuna yediriyosa yapsin benden degil Allahtan korksun..

Ay benim kilolar yerinde hic biseyim olmuyoki hala hamile pantalonu giyiyorum

M melankoliaLover bende oyle dusunuyorum.eger adam bunu kendine gururuna yediriyosa yapsin benden degil Allahtan korksun..

Kilo demeyin be kardesim yemem icmem kesilmiyorki sanki hamileyim. Ekmek arasina parmagimi koysam yicem yani o durumdayim

Ya kızlar bebişlerinizin gündüz uykusu nasıl? Biz doğru düzgün uyumuyoruz. Sabah 9'dan beri en fazla 1 buçuk saat falan uyumuştur. 1 haftadır bu şekilde. Sürekli memede. Kucağımda dalıyor bazen beşiğine ya da kanepeye koyuyorum hemen geri uyanıyor bir daha da kucağa almadan uyumuyor. Emziğe de alıştıramadım.

Canım kucakta meme de uyuduğu ona yetiyordu sen merak etme..benim ilki öyleydi..kucağında memede uyur yatağa koy hoppp gözler faltasi gibi açılır..
Geceleri bu şekildeydi.. Uykusuz bir anne olarak şimdi oğlum maşallahi var valla.. Ama bence yine de bunu söylemek için erken cuma 40miz çıkıyor erken daha erken..

Kızlar ya bebişlerin olduğu odanız kaç derece?? Benim evim doğal gazlı tüm odalarda yanıyor ama serin oluyor gibi 23 derece. Oyüzden ben de çocuk odasında oturuyorum burası 26 derece. Çok mu sizce?? Bir bronşit atlattık diğer odada iken oyüzden çıkarmıyorum artık çocuk odasından..ve soğuktan gelir sıcağın zararı olmaz mantığıyla 26da ben sıcaklasam da yavruma iyi gelir diyorum. O dönem fazla depresif olduğum için yazamadım 10 gün yoğun bakımda kaldı kızım 20-30 günlük arası.. Allah kimseye yaşatmasın çok zor günlerdi. Gelen birinden grip bulaşmıştır veya üşütmüş de olabilir dedi doktoru

Kızlar bebeğiniz hırıltı şeklinde ses çıkartıyor mu sanki öksürse atacak gibi. Bugun doktor kontrolu vardı söyledm ama normal dedi içime sinmedi yinede.. Birde gaz problemimiz var, çıkartıyoruz ama parça parça uzun sürüyor 2 gündür. Emzirdikten sonra cıkartıp yatırıyorum gazdan ses çıkartıyo tekrar kaldırıp cıkarıp yatırıyorum tekrar aynısı.. her emzirmede hemen hemen aynı problem var. Emip uyuyan bir yavrum var ama uyku sırası o gazının sıkıştırması yüzünden bende gece yatamıyorum tek seferde çıkarttıgı günler ilk zamanlardı şimdi çözümü yok mu bunun

Bu ruh hali beni de cok üzüp yoruyor hayırlısıyla bi normal insan olaydık

Canim benim kizimda da ayni hiriltili ses var bizim de 2 farkli dk bakti normal dediler . Su gaz problemide ayni ya hepimizde

Ayy valla ben de aynı dertten muzdaribim 79la doğuma girdim 23 günlüğüz şu an 68im 7 kg kaldı, bu 7 kgda popoda ve göbekte hiçbirşeyim olmuyo hala hamile pantolonu giyiyorum bu sefer de belimden düşüyo bu yüzden dışarı çıkmak istemiyorum

7 saat suni sanci ve 2 cm acilma olunca sezeryanla bebisimi kucagima aldim. Biraz tombik okdu 4270 gr. Ve sutum tam gelmedigi icin ortaligi yikiyor. Doktor mama verelim dedi. Biraz agrim var ama cok sukur. Normal olsa da cok zor olurdu zaten bu tosbigi cikarmak diye teselli ediyorum kendimi

Böyle daha birsürü sey yapmışlar :) bskn

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-02-19-59-47.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 82
  • Screenshot_2016-03-02-19-59-47.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 84
  • Screenshot_2016-03-02-19-59-42.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 74
  • Screenshot_2016-03-02-19-59-31.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_2016-03-02-19-59-26.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 81
  • Screenshot_2016-03-02-19-59-21.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar benim minnak 80cc ile anca doyuyormuş normal mi ki?

Ahhh ahhhh.. Maşallah ogluna canjm.
Bugün de krizimiz devam etti tektim evde lavaboya gidemedim.
Öyle bir ağlıyor ki tatlım anlatamam kıpkırmızı oluyor sesi kesiliyor oyyyy hele o alt çeneyi titretiyor... Bebekliginin hakkını veriyor ingaaaa ingaaaa diye ağlıyor :) arada bir anne diyor sanki ya sankisi yok anne diyor resmen :)
Kimyonu nasıl kullanıyorsun. Bebeğe nasıl veriyorsun

Ya o alt cene apayrı bişey bi ikinci gün gördüm... Bide doğumda topuk kanı alınırken öyle ağlamış videoda gördüm sükür şimdi öyle değil.. Ben günde bir litreye yakın karısık bitki cayı içiyorum kimyon anason rezene ıhlamur papatya ısırgan felan var anne cayı diye geçiyor... Kimyon tane ise bi takım kaynatıyorum bi cezveye bi tatlı kaşığı felan Tozsa bi bardak sıcak suya biraz kaşığı atıp cökmesini bekliyorum ben içiyorum bebeğe de bi iki çay kaşığı yada biberonla bes altı fırt veriyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…