2016 Şubat Anneleri

Canım sende de oluyor mu ateş? Bende ara ara oluyor. Sağımi azıcık gecikti sem 3 değil de 4 4.5 saat mesela hooop ateş. Çok yoruldum. Ne zaman azalacak ? Goguslerim hep dolu sanki

Canim en iyi makine bile bebege gore %30az sagiyirmus. Ondan olabilir. Bebisin emmedigi icin goguslerin tam bosalmiyor ve hemen geri doluyordur

Canim en iyi makine bile bebege gore %30az sagiyirmus. Ondan olabilir. Bebisin emmedigi icin goguslerin tam bosalmiyor ve hemen geri doluyordur

Bilmiyorum ki canım çok sıkkın. Annem gidicek yalnız kalınca napicam bilmiyorum. Bi tutsa memeyi guzelce

Evet cnm damla kullanıyoruz çıkarıyor ama yinede ikinmaya devam ediyor ikinarak uyaniyo bazen . bide memede uyuduğu için gazını çıkartmıyoruz bazen çünkü uyanınca uyumuyo daha offf iki ucu .... Yanı
Benimkiler de oyle sureklivgaz cikariyorlar ama yine karinlari semsert gazdan uyumuyorlar gece hunduz birden uyanip agliyorlar kis sebzelerinin hemen hemen hepsi gaz yapiyor ondan mi gazli bu cocuklar

Ben uyurken cikardgi seslerden korkyrm esimde panik yapyo hemen niye böyle ses cikaryo noldu bsy mi var nolcsksa

Hahahaha ayni bizim ki
gecem oglum cigliga benzer bi ses cikardi
gece saat 3 kocam yataktan firladi panik halde bisey mi noldu neden bagirdi
hasta mi bisey mi batti yanlis mi kaldirdin diye

korkma sadece ruya goruyor dedim
uzerine oku da sakinlessin dedim
artik ikiside oyle rahatladi :)

Kizlar mesajlarinizi okudum da keske benim kizim da gece uyutmasa beni. Surekli memede kalmak istese. Ama bes gundur kuvozde zature oldu, sadece gunde iki kez gorebiliyorum. O da yarimsar saat. Ne emzirebiliyorum ne bisey...Yanimda olsa katlanirdim herseye

bebeğin mi emekledi yoksa canım? benim bebekde epey haraketli yatakta güzelce yer değiştirebiliyor ama hala emeklemedi annemler alay edip senin bebek bi aya yürür diyorlar ama:) şaka maka emekledi mi?
Canim dun cok zamanim olmadi ama soyle denedim.. aldim bebegi kucagima yuz ustu.. ayaklarinin altina ellerimi koydum oda yukariya kadar tirmandi, yuz ustu ayni seyi yerde yapmis olmasi gayet normal gibi duruyor :)

Ben bayiliyorum cikardigi sese arada ciglik atiyor, arada guluyor garip sesler cikariyor falan izliyorum ben

Cnm ya cok gecmis olsun.bir anne olarak cok uzuldum yasadgin duruma.ama bu gecici bir ayrilik.kizin iyilesecek kavusacalsnz.senin kokunla sutunle gun gun büyüyecek toparlanacak.guclu ol annesi.bebisin geldiginde seni iyi gorsun sana ihtyaci var

Evet cnm damla kullanıyoruz çıkarıyor ama yinede ikinmaya devam ediyor ikinarak uyaniyo bazen . bide memede uyuduğu için gazını çıkartmıyoruz bazen çünkü uyanınca uyumuyo daha offf iki ucu .... Yanı

Çıkartıp sonra az daha emse olur mu ki? Biz de cikartmazsak yatinca geri uzanıyor

Sezeryan dikiş yerlerin aciyor neden olur ki? Üsütünce olur mu ki?

ahahah.. valla korkuyorum ben bebegimden yavas yavas :)

Herşeye panik oluyolar zaten geçen günde ilk defa mama verdk az kilo alms dedi diye doktor uyurken sesler çıkardı diye neyi var bu çocuğun noldu ki başında dur bisey olmasn hey allahım

Geçmiş olsun canım bi an önce bebeğine kavuşursun inşallah Allah acil şifalar versin

Bende 52 ile gebe kaldım 67 ile doğuma gittim 13. günüm bugün 10 kilo gitmiş kaldı 5 kilo umarım sende çabucak verirsin

Ahh kuzummm cok gecmis olsun .. Allahim tez zamanda sifa versin, yavrum benim ya

Yazdiklarinizi mumkun oldugu kadar okumaya çalışıyorum ama hic birinin evresine gelmedigimiz icin kimseciklere bisey diyemiyorum. Bizim daha göbegimiz duruyo bi de sol bacagima vuran oylece kalan agrilarim...

Benimkide ayni canim ikinarak uyanio surekli geriniyo falan doktora goturduk rontgen cekti resmen gazman olmus cocuk dedi. İki hareket gosterdi hareket ettirceksiniz cocugu emzirip uyutmayin hemen dedi 3 gundur oyle yapioruz daha rahat sanko bide nurse haywers bitkisel surup kullaniyorum hamd olsn baya iyi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…