"Canımmmm bebek uyuduğunda sende uyu" (!) Diyenlerin yok muKızlar bakınca hepimizde aynı sorunlar oldugunu görünce rahatlıyorum.
Kızım çok değişken meme emmezken şimdi memeden ayrılmıyor ama her emdıgınde doymak için değil bazen beni emzik olarak kullanıyor hiç ara vermediğinden süt birikmiyor ve göğüs uçlarımı tahmin edersiniz :) Emziği seviyordu şu 2 gündür bıraktı kendı kendine bağlanıp bırakıyor çözemedik..
Deliksiz bir uyku 1 haftadır hayal gibi.
Sez. Olanlar Dikişleriniz ne alemde bu arada?
Lohusa dediğin yatacak arkadaş azcık ben hep ayaktayım dikişlerim artık zonk zonk modunda.
Doğum yapalı bugun tam 1 hafta oldu 10 kilo vermişim bu kısmı pek güzel :)))
biraz daha zonglar canım o 10 gün daha. benim 25. günüm arada hafif zonglama oluyor kendimi yordugumda.sende hızlı kilo vermişsin maşallah benimde sadece 2.5 kg fazlam kaldı:)
"Canımmmm bebek uyuduğunda sende uyu" (!) Diyenlerin yok mu
Bebek uyuduğunda beni bi rahat bıraksanız uyurdum da neyse diye çığlık atasım geliyordu
Neyse ki bir gün bu düşüncemi sesli dile getirmişim daha rahatım artık
Valla benim dikişler (normal doğum dikişi olmasına rağmen) hala sızı mı deseemmmm gerginlik mi deseemm yoksa benim çıt kırılganlığım mı desem ne desem bilemiyorum, bir tuhaf amasizin dikişleri düşüneniyorum
Dikkat edin canlar
Ayy benim de yüzüstü uyumak hala hayal, yan bile yatarken yorganı destekliyorum dediğin gibi. Dikişim yok ama korkum çok. Tedirgin oluyorum karnımın lıkır lıkırlığı yeni yeni geçiyor:) haaaa karnın düzelimce de memeler izin vermiyor acıdanBen zati kilolu hamile kalmıştım o yüzden verecek kilom çoook :) ama cadı kızım böyle giderse annesini dala çevirir..
Yatakta hangi pozisyonda rahat uyuyorsun canım? Ben sırt üstü yatamıyorum zonkluyor yan yatınca göbegımın altına yastıklar dizme ihtiyacı duyuyorum sanki karnım kopacakmıs gibi gelıyor.. Yüzüstü yatmayı o kadar özledim ki doğurmayı dört gözle beklıyordum şimdi bide dikişlerin toparlanmasını beklemek var...
Analık zor ama çok güzel ..
ilk başta sadece sırt üstü yatabiliyordum canım yan tarafa Yatmam zamanımı aldı epey. daha yeni yeni istediğim gibi yan yatabiliyorum. şimdilerde ise altima yastık koymak şartıyla hafif yüzüstü yatabiliyorum ama uzun süreli değil.bende yüzüstü yatmayı çok seviyorum sanki yüzüstü yatmayınca uyumamis gibi oluyorum. evet annelik çok zor bazen isyanlarda oluyorum ama yüzüne bakınca her şey geçiyor:) evet bizi daha çoook dala çevirirler bizimde işimize gelir:)Ben zati kilolu hamile kalmıştım o yüzden verecek kilom çoook :) ama cadı kızım böyle giderse annesini dala çevirir..
Yatakta hangi pozisyonda rahat uyuyorsun canım? Ben sırt üstü yatamıyorum zonkluyor yan yatınca göbegımın altına yastıklar dizme ihtiyacı duyuyorum sanki karnım kopacakmıs gibi gelıyor.. Yüzüstü yatmayı o kadar özledim ki doğurmayı dört gözle beklıyordum şimdi bide dikişlerin toparlanmasını beklemek var...
Analık zor ama çok güzel ..
Bende doyurramadm bugn bi surekli meme istyo emmyoda sadece memeyi tutuyoBugunde var bi sorun o zaman buzde ayniyiz sabahtan durmadi banyo yaptirdiktan sonra uyudu bi uyandi anca yeni uyutabildim vik vik durmuyo neyseki uyudu daha yeni helak olmustu demek butun bebisler ayni
Ykleyebildim mi ki acaba?Böyle daha birsürü sey yapmışlar :)bskn
Aman yaa... Jüpiter mi geçiyor bunlara obur etkisi yapıyor, meme uçlarım acıdı. Süt dolmadan gene emmek istiyor , çıldır geldi resmenBende doyurramadm bugn bi surekli meme istyo emmyoda sadece memeyi tutuyo
Canım üzülme bol bol emzir. Ayrıca google da tomrisin emzirme notlarından 3.sünü okumanı tabsiye ederim. Emzirme kampını bir gün bile uygulasan epey farkeder. Ve hurma kesinliklr tavsiyem
Aynen ya emzrmekten canım cktiAman yaa... Jüpiter mi geçiyor bunlara obur etkisi yapıyor, meme uçlarım acıdı. Süt dolmadan gene emmek istiyor , çıldır geldi resmen
Hurma ne kadar yiyelim peki?? 3-4 tane yeter mi günde??
benim deAynen ya emzrmekten canım ckti
Maşallah bizimkide sundure sundure emiyobenim de
Kuru incirde süt arttiriyomus canımHurma ne kadar yiyelim peki?? 3-4 tane yeter mi günde??
Bana kalsa yarım kilo hurmayı bir oturuşta yerim. Öyle deli gibi severim hurmayı. Miktar bilmiyorum ama süt kaliesini de arttırırmışHurma ne kadar yiyelim peki?? 3-4 tane yeter mi günde??
Mışıl mışıl uyusun inşallah canım oğluşun ana kucağındaCanım ben baktım bunlara o günden beri :) ama dışarı cikamadik esimle bir turlu. Dün gece sabaha kadar durmayınca benim oğul esimde bugün almış güzel bir anakucagi
Birşey diyeyim ben ikinci el ürünlerde bakiyordum aldığı urune bekle alma bakarız diye diye bekledim. Gitti 75o TL ye almış bir ana kucağı insallah iyi gelir de hakkını verir fiyatının. Gerçi 7 gün içinde iade hakkimiz varmış belli olur insallah ak mi kara mi o vakite.
Ah keşke benimki de emmek istese yok mememle kavga ediyor o anlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?