2016 Şubat Anneleri

"Canımmmm bebek uyuduğunda sende uyu" (!) Diyenlerin yok mu
Bebek uyuduğunda beni bi rahat bıraksanız uyurdum da neyse diye çığlık atasım geliyordu
Neyse ki bir gün bu düşüncemi sesli dile getirmişim daha rahatım artık
Valla benim dikişler (normal doğum dikişi olmasına rağmen) hala sızı mı deseemmmm gerginlik mi deseemm yoksa benim çıt kırılganlığım mı desem ne desem bilemiyorum, bir tuhaf ama sizin dikişleri düşüneniyorum
Dikkat edin canlar

biraz daha zonglar canım o 10 gün daha. benim 25. günüm arada hafif zonglama oluyor kendimi yordugumda.sende hızlı kilo vermişsin maşallah benimde sadece 2.5 kg fazlam kaldı:)

Ben zati kilolu hamile kalmıştım o yüzden verecek kilom çoook :) ama cadı kızım böyle giderse annesini dala çevirir..

Yatakta hangi pozisyonda rahat uyuyorsun canım? Ben sırt üstü yatamıyorum zonkluyor yan yatınca göbegımın altına yastıklar dizme ihtiyacı duyuyorum sanki karnım kopacakmıs gibi gelıyor.. Yüzüstü yatmayı o kadar özledim ki doğurmayı dört gözle beklıyordum şimdi bide dikişlerin toparlanmasını beklemek var...
Analık zor ama çok güzel ..

İnşallah rahatlarsın en kısa zamanda hala neden gergin ki Güzel tarafı çok be kuzuum hareketlerin kısıtlı değil bizim kadar ben kalkarken yatarken falan of offf yanii atik olmayı hızlı hareket etmeyi o kadar özledim ki normal doğum candır can o kadar da beyin olarak hazırlandım, yolları aştım yürüme rekorları kırdım olmayınca olmuyor demekki
O uyurken uyu diyen çoook ama görüyorlar ki beybi uyumuyor anası Nası uyusun

Ayy benim de yüzüstü uyumak hala hayal, yan bile yatarken yorganı destekliyorum dediğin gibi. Dikişim yok ama korkum çok. Tedirgin oluyorum karnımın lıkır lıkırlığı yeni yeni geçiyor:) haaaa karnın düzelimce de memeler izin vermiyor acıdan

Ay acaba ne zaman yüz üstü yatacağız.

ilk başta sadece sırt üstü yatabiliyordum canım yan tarafa Yatmam zamanımı aldı epey. daha yeni yeni istediğim gibi yan yatabiliyorum. şimdilerde ise altima yastık koymak şartıyla hafif yüzüstü yatabiliyorum ama uzun süreli değil.bende yüzüstü yatmayı çok seviyorum sanki yüzüstü yatmayınca uyumamis gibi oluyorum. evet annelik çok zor bazen isyanlarda oluyorum ama yüzüne bakınca her şey geçiyor:) evet bizi daha çoook dala çevirirler bizimde işimize gelir:)

Ntv.de suan bi doktor sezeryani anne sutunu ve mamayi anlatiyo kizlar...anne sutunu artirmanin yollarina bakmali her anne..mamalar uzun vadede ciddi zararli..sutumuz yetersizse artirmak icin caba sarfetmeliyiz..doktorlar mamaya surekli tesvik edio diyoo

Kilolar ahh kilolar zaten kilolu hamile kalmıştım. Göbek hep vardı ki bu 2.doğum üzerine 2 katlı bi gobusum oldu.Basil gidecek onu da bilmiyorum dr bile dedi be yapıcaz senin bu gobusu dikiş in çabuk iyilesmex Bile demişti ama şükür iyileşti. Açılar ağrılar hep var bugun doğum yapalı 10.gün bitti.. benim sorunum yumurtalık larda bıçak sokup cikartir gibi ağrılar ..Dikiş yerimde ağrı hissetmiyorum ama karnım çok acıyor hala...2. Bebegi olanlar abi abla nasıl tepki veriyor? ?benim oğlan bıraksam dövecek bazen de çok seviyor öpüyor. Kardeşim diyor ama zarar vermeye de çalışıyor. . Nasıl başa çıkacam bilmiyorum.az önce abiyi uyuttum sürekli bna sarılıyor öpüyor kokuyor canım annem diyor ki 3 yaşında oğlum. .bni paylaşmak istemiyor..o böyle yaptıkça içim gidiyor..üzülüyorum. Halbuki hep onunlayim bebeği uyutup onunla vakit geçiriyorum ama yinede yetmiyor ... kizomin bi gozu capak oldu ne yapicammm...oyy uzun yazmışım. ..daha yazacak çok şey varr.

Bugunde var bi sorun o zaman buzde ayniyiz sabahtan durmadi banyo yaptirdiktan sonra uyudu bi uyandi anca yeni uyutabildim vik vik durmuyo neyseki uyudu daha yeni helak olmustu demek butun bebisler ayni
Bende doyurramadm bugn bi surekli meme istyo emmyoda sadece memeyi tutuyo

Canım üzülme bol bol emzir. Ayrıca google da tomrisin emzirme notlarından 3.sünü okumanı tabsiye ederim. Emzirme kampını bir gün bile uygulasan epey farkeder. Ve hurma kesinliklr tavsiyem

Hurma ne kadar yiyelim peki?? 3-4 tane yeter mi günde??

Hurma ne kadar yiyelim peki?? 3-4 tane yeter mi günde??
Bana kalsa yarım kilo hurmayı bir oturuşta yerim. Öyle deli gibi severim hurmayı. Miktar bilmiyorum ama süt kaliesini de arttırırmış
Bence azı karar çoğu zarar mantığı ile 3-5tane yetelidir
Bol su bol emzirme ve emzirme kampı kesinlikle çok önemli. İhmal etmeyin
Rabbim bol sütlü günler nasip etsin inşallsh z

Emzirdim yatirdim ama bizimki boncuk boncuk bakiyo ben nasıl uyucam böyle bakarken

Mışıl mışıl uyusun inşallah canım oğluşun ana kucağında artık dün geceden nasıl tak ettiyse canına eşin fiyatına bakmadan seni beklemeden almış ben bizimkini tutumlu anneden 2.el 100 liraya almıştım satan bayan çok az kullanmış yepyeni geldi pilleriyle birlikte.
Senin kuzu sanırım biraz uğraştırıyor sizi,inşallah düzene girersiniz tez zamanda,mina ne kadar ağlarsa ağlasın mememe alınca anında kesiyor sesini eşim susturucu diye sesleniyor bana bazen kız tutturunca iadesinin olması güzelmiş baktın uyumuyo senin oğlan geri verirsin gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…