2016 Şubat Anneleri

bskn ilknurrr22 @mevsimMehtap sütum var yok değil ama ne kadar fazla onkadar iyi tabii..ben zaten dereotu maydanoz roka ve bal ve hosaf çok tuketiyorum..bunlarda süt yapıyor.. :)) sizinde aklinizda olsun..
ilknurrr22 Yok kızlar ne kadar fazla o kadar iyi değil :) bebek ne kadar emiyorsa o kadar olmasıniyi. bebek emdikten sonra sağım yapmak veya ateş yapmasınkadar kötü birşey yok
Herşeyin kararı güzel

Gündüz mesaisi başladı :)
Simdi emzirdim yataga koydum
Çok tuhaf sesler çıkarıyor
Sanirim rüya görüyor kereta, merak ediyoruk bu kadar hryecanli ne görüyor
Hiiii haa hiiii aaaaa hihi ıııhhhh hmmm

O alt çeneyi ısırıp yemek istiyorum :) agzjm sulanıyor . ya ben opuyorum günde 2-3 defa ama bal gibi geliyor.. Babam aktardan almış demleme çay içerisinde pem çok şey var. Ben gün içerisinde 1 bardak rezene, 2 bardak mamsel cay ve o babamin aldığı çayı iciyorum su da iciyorum 2-2.5
Eveeeeyttttttt oğul babada tamamen sakin ben olamiyorum kesin

Memede uyuyor az birşeyler Fırt Fırt çekti.. Ama yatağa koysam kıyamet kopucak..
Senin ki konuşacak ona hazırlık yapıyor :)

Memede uyuyor az birşeyler Fırt Fırt çekti.. Ama yatağa koysam kıyamet kopucak..
Senin ki konuşacak ona hazırlık yapıyor :)

Ilcedeyiz diye gelen giden yok bize
Surekli yatakta beyfendi o yüzden yatagimizi seviyoruz sşimdilik

Şimdilik bana çekmiş
erken konuşursa şaşırmam

Kızlar 2 gün önce göbeğimiz düştü.. Dün doktor kontrolümüz vardı akıntısı var yakalım dedi telrar ederse getir dedi. Ben akıntıyı fark etmemiştim şimdi bezlerken göbek deliği içinde sarı gibi ıslak duran bişe var akmıyo ama ıslak gözüküyo kurumamış ne yapsam acaba kuruması için? Bu alkol spreyini sıkmaya devam etsem mi acaba ?

Günaydın canlar. Ben bugün 25 günlük lohusa oldum ve bugün veya önümüzdeki 4 gün içinde ameliyat olmam gerekiyor safra yolu taşlarla tıkanmış karaciğerimde göllenme varmış safranın içinde de taş varmış bir ay sonra da safra kesesi alınacak anlayacağınız iki ay içinde 3 operasyon geçirmiş olacağım. Sizden isteğim bana ayetel kürsi ve salavatı tefriciye okumanız çünkü ilk ameliyatım çok masum bir ameliyat değilmiş özellikle. Korkuyorum ne olur küçük yavrumun yüzü suyu hürmetine iyileşirim inşallah

İnşallah hemen cik toplarsın kendini rabbim şifa versin canım. Yavrunun yüzüne baksın.

ilknurrr22 Yok kızlar ne kadar fazla o kadar iyi değil :) bebek ne kadar emiyorsa o kadar olmasıniyi. bebek emdikten sonra sağım yapmak veya ateş yapmasınkadar kötü birşey yok
Herşeyin kararı güzel
Evet bide o var ben bi kere ateslendm de ne sağmak fayda etti ne emmesi zar zor dusrdm

İnşallah heme iyilesrsin Allah yardmcin olsun

Ben uyurken cikardgi seslerden korkyrm esimde panik yapyo hemen niye böyle ses cikaryo noldu bsy mi var nolcsksa

Herşeyin kararı güzel
Canım sende de oluyor mu ateş? Bende ara ara oluyor. Sağımi azıcık gecikti sem 3 değil de 4 4.5 saat mesela hooop ateş. Çok yoruldum. Ne zaman azalacak ? Goguslerim hep dolu sanki

Allahım çocuk illa memede uyucak deli olcm iyice dalmadan beşiğe koyamiyorum hopp uyaniyo. Ya bu is nasıl olcak belim kopuyo uyumasını beklim diye diye . boş memede almiyo bi çözüm bulan söylesin ya

Çok geçmiş olsun Can'ım Rabbim şifa versin moralini yüksek tut

Bir iki gune kuruyoe canim ben alkol u sikmaya devam etmistim

Allahım çocuk illa memede uyucak deli olcm iyice dalmadan beşiğe koyamiyorum hopp uyaniyo. Ya bu is nasıl olcak belim kopuyo uyumasını beklim diye diye . boş memede almiyo bi çözüm bulan söylesin ya

Ağzından ve alttan gazını çıkarabiliyor mu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…