Of bu asilarla ilgili de binturlu sey geziyo ortalikta zararlarida var..hic sevmiyorum asi olayinidun bebeğimin aşısını yaptırdık.akşam çok huzursuzdu,sürekli ağladı.
evet aynen bizde de oyleGünaydın tatlı annişler
Evin sabit sıcaklığı 23.5
Bebişlerimizi nasıl giydirmeliyiz, bizden 1 kat fazla diyo ebeler, altını açınca sürekli hapşırıyo acaba üşüyo mu ya da kıyafet değiştirirken hapşırıyo alt çene titriyo sizde de öyle mi
canım bende hafifçe sallayarak uyutuyorum,yoksa uyumuyor.Ilk bebegimi 4 ay sallamadim..sonra bigun pesedip ayagima aldim ohhh be dedim...eger cocuk hicbirsekilde durmuyosa yapcak bisey yok.kuralci olmak cozum olmuyo..ya kucakta gezcek ya pispislancak ya sallancak..
Canim bazi cocuk drlari ucretli bazilari da ucretsiz asilarini yapiyorlar kendi yerlerinde. Ben ankarada umit sariciya gidiyorum. Tavsiye ederim. Hem cok anlayisli hem ilgili asilari da ucretsiz yapiyor. Bir de taze muhabbeti donuyor. Karma asi ve verem asisi gunluymus. Dr da ogun yapicak insallah asimizi.Dr yapiyomuki asiyi saglik ocaginda yapiyorlar diye biliyorum bizimde pazartrsi olcak asimiz bakalim buyumusmuyuz cok merak ediyorum
Evet canım. Nette iyi bir çocuk cerrahı arıyordum en iyi hekim sitelerine falan baktım. Bekir bey karşıma çıktı. Çok sevindim yoksa iyi bir doktor için İstanbulun neresinde olsa gidecektim.Canım hangi hastanede yaptırdın yuzyulda mi ?? 500 tl demislerdi zam gelmiş mi doktor nasıl ?
Bebegin nasıl çok kesmemis dimi kan var mi dikis var mı ?
Benim bayıldığım pozisyonda iki eli ile memeyi sagdan soldan tutuyor gözler şaşı memeyle oynaşıyor burnunu sürtüyor dili ile yalıyor. Memem açık olmasa videoya çekecegim büyüyünce izletecegim o kadar yani... beni benden alıyor.Ya birde su var, artik daha cok emiyorlar yani yetmiyormu acaba onuda dusunuyor insan.. ek gida donemi baslasada rahatlasak yaa.. simdi sute mamaya muhtaciz.. ama emerken arada bir memeyi atiyor ya agzindan yalaniyor gozler kayikkk aahhh bitiyorum iste o sahneye
Canim ilk 3 gun kanli akinti oldu. Sonrasinda 1 hafta aralikli devam etti seffaf akinti. Simdi bir ayligiz sukrolsun suanda yok gibi.Kız bebeği olanlar bir sorum var vajinal akıntı varmı bebeklerinizde doğduğundan beri var anneden geçen hormonlardandir dedik ben gebelikte kullandığım progestana bağladım ama hala devam ediyor anlamadım gitti doktora da sormadık bir dahaki kontrol de 1.5 aylık olunca
Saglik ocagi direk tarihi soyluyo..su tarihte gel diye..hemsire kendi hesaplio cnmŞimdi biz 8 subay dogumluyuz. 8 martta mi aşı için gidiyoruz. 9 unda gitsek sorun olur mu?
O zamn hastanede yaptirmak daha mantikliCanim bazi cocuk drlari ucretli bazilari da ucretsiz asilarini yapiyorlar kendi yerlerinde. Ben ankarada umit sariciya gidiyorum. Tavsiye ederim. Hem cok anlayisli hem ilgili asilari da ucretsiz yapiyor. Bir de taze muhabbeti donuyor. Karma asi ve verem asisi gunluymus. Dr da ogun yapicak insallah asimizi.
Cnm bn doğalgaz sobası yaktgm halde titriyo :) altını acana kdar eli ayağı usuyo hapsiriyo bnde bi kat fazla gydiriyodum ama şimdi birde beline pamuklu tülbent bağlıyorum okdr iyi glfiki anlatamam bide ayağına mutlaka çorap giydir . ben bide sıcak su torbası koyuyorum ayağına çıkarıyor gazını çok sukur ona rağmen ikiniyor yavrum bide yapmasam hiçten huzursuz olacak bazen büyükleri dinlemek gerekiyomus yasli teyze gelmisti gormeye bu bebek usur dedi bnde bilmiş b ilmiş doktor bir kat fazla gydirin dedi dedim :) sen beni dinle dua etcen dedi teyze gitti deneyeyim barı dedim iyice sıcakladı beli sonra pirtlar çıkmaya başladı :)Günaydın tatlı annişler
Evin sabit sıcaklığı 23.5
Bebişlerimizi nasıl giydirmeliyiz, bizden 1 kat fazla diyo ebeler, altını açınca sürekli hapşırıyo acaba üşüyo mu ya da kıyafet değiştirirken hapşırıyo alt çene titriyo sizde de öyle mi
burun solisyonu dokuyorum ama bi şey çıkmıyor canım ya. bi arkadas dr sormuş solunum boruları daha taze diye 3 aya kadar olabilir demiş hiriltı . genede ben dr götürecem pazartesi günü bakalım ne diyecek dr. burda bi arkadasda odanın nemsiz kalmasından dedi bakalım artık.Sağol canım birçok arkadaş normal diye yazmış sevindim çok bize özel bişey değilmiş soyulma demek ki hirilti yok canım benim bebiste seninkinin burnu tıkalı olabilir belki
bizde pazartesi olacağız tam 30 günlük oluyor bebisim seninkide mı öyle:)Yesil kakayi usudukleri zaman yapiyorlar masaallah siz asinizi olmussunuz bizde pztsi olcaz insallah gelisiminiz nasl
Canim peki sen uyandırıp emzirmıyor musun ya da bebek kalkıp emmıyor mu kesintisiz olarak mı uyuyor?Canim onlar da yorgun dusuyor. Bizimki gun icinde iyi uyumussa gece 3 gibi uyaniyor ama gunduz uyumamissa falan gece 5 te ben uyandiriyorum. Yani seninki de uyuyamadigi icin uykusunu alamamistir simdi onu tamamliyordur bence.
Gecen ay 29 cektiği için 9 unda 30 günlük oldugu için 9 unda git zaten canımŞimdi biz 8 subay dogumluyuz. 8 martta mi aşı için gidiyoruz. 9 unda gitsek sorun olur mu?
aşı tam 1 aylıkken yapılıyor di mi canım biz pazartesi 30 günlük olacagiz pazartesi götüreyım diyorum aşı için. burdaki sağlık ocağı pek ilgisiz ben burdan okuyup haraket ediyorum. Bu arada kalça çıkığı için muayene ettiler mı bebeğiSukrolsun Rabbime gelisismimiz iyi aylik almasi gereken kiloyu almis biraz eksik ama dr telafi edilebilir dedi. Yesil kaka usumenin yani sira sindirilemeyen sut de yaparmis. Yagli olmayan ilk sut cok emdiyse yani ilk sutu emip uyudu sonra ikinci memede ilk sutu emip uyuduysa ya da haddinden fazla emdiyse ve kusmadiysa da kaka yesil olabilirmis. Biz bi grip olduk. Ondan beri dikkat ediyorum usutmemeye. Rabbim hepimizin meleklerini korusun
Ben veriyorum valla emzik candır hayat kurtarıyor resmenGaz sancisi tuttugunda emzik veriyo musunuz kizlar..yada gaz olmadigindada emzik kullaniyo musunuz..ben bgn aldim bi tane ama kullansammi kullanmasammi bilemedim
Ben kullanmıyorum hepsini geçtim paraben var bha denilen madde koruyucu bir katkı maddesi imkanın varsa yurtdışından baby ddrops d vitamini getirt ya da internetten amazondan falan al o katkısızBu saglik ocağının verdiği vitamin kullanıyor musunuz? Onun oglumu gaz yaptığını hatta kabuz yaptığını düşünüyorum. Sizce olabilir mi?
Canim bende cok dusunmustum ama temiz yapildiginda saglik ocagindada sorun olucagini sanmam.. ben asidan sonra yara bandi istedim.. pamukla gecistirmedim.. eve gidincede kendim yine gazli bezle temizledim ve zaten igne deligi iyilesmisti bile.. saglik ocagindaki en guzel sey, herseyin cok taze olmasi, bakanlik SIKI kontrol ediyormus
Dr yapiyomuki asiyi saglik ocaginda yapiyorlar diye biliyorum bizimde pazartrsi olcak asimiz bakalim buyumusmuyuz cok merak ediyorum
Sabahtan beri memem agzında..
Uyuyor memeyı bırakıyor koyuyorum yatağa maksimum 5 dakika sonra meme aranması baslıyor emzık kabul etmıyor.. Aç dicem ama ac olunca vakum gibi cekıyor oysa şimdi mızmız bir emme şekli var napıcam böyle ...
Evet canım. Nette iyi bir çocuk cerrahı arıyordum en iyi hekim sitelerine falan baktım. Bekir bey karşıma çıktı. Çok sevindim yoksa iyi bir doktor için İstanbulun neresinde olsa gidecektim.
Ben doktoru çook begendim çok ilgili ve bilgilendiriciydi. Fiyatta 500.. herşey içinde önce çocuk doktoruna gönderiyor kontrolleri yapılıyor. Hastamı diye bakılıyor. Sonra odaya çıkıp serum takıyorlar. Böyle işte canım.
Benim bayıldığım pozisyonda iki eli ile memeyi sagdan soldan tutuyor gözler şaşı memeyle oynaşıyor burnunu sürtüyor dili ile yalıyor. Memem açık olmasa videoya çekecegim büyüyünce izletecegim o kadar yani... beni benden alıyor.
Saglik ocagi direk tarihi soyluyo..su tarihte gel diye..hemsire kendi hesaplio cnm
Gecen ay 29 cektiği için 9 unda 30 günlük oldugu için 9 unda git zaten canım
Edit: cevaplanmış zaten ben okumadan atladım biraz :) K bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?