bizimki de 13 günlük geceleri zor uyaniyor uykuda da almiyor ne meme ne biberon gündüz de çok cebellesiyor zorla tutuyor memeyi aynı şekilde biz de az derecede sarilik var ondan acaba ac kalıyor mi diye endişe ediyorumCnm bizimkide uyandırmasam hiç uyanmıcak gibi sarılığı olduğu için saatte bir yada iki saatte bir alıp emziriorum uyanmıo uyurken alıo memeyi şükür. 13 günlük oldu bügün yavaş yavaş acıkınca uyanmaya başlıo kendiliğinden.
Bende aynini anneme sordumDeliksiz uyku nasi biseydi yaa :)) yil olmustur heralde deliksiz uyumayali..hamilelik zaten gece tuvalette gecti..hamileligin sonu sanciydi agriydi oyle gecti..kizlar ben unuttum uyku nasi biseydi
daha 13 gunluk kuzum cisini yapiyor evet ilk hafta sadece 80 gr almis bilmiyorum normal mi ben de altini aciyorum hic uyanmazsa ona bile kalkmıyor bazen umarım zamanla düzene girerKac gunluk canim bebegin,ilk gunler benimki de cok cok zor uyanirdi en son altini aciyodum islak mendil degince uyaniyordu,meme tutana kadar da terliyodum artik.Ama suan 43 gunluguz acikinca havada kapiyo.Sen 2 3 saatte bir muhakkak kalkmasa da uyandir.Kan sekeri dusersd ve sariligi artarsa da cok uyur.Cisini duzguncr yapiyor mu bezi agir oluyosa doyuyordur yada saglik ocaginda tarttir bi kilo alimi nasil diye
Canım emzirince geçiyor hıçkırık. Ben kendi geçmesini beklemiyorum.
Gaz deme ya bizi de uyutmuyor ne gazmis be kardesim Dogal gaz boru hatti mübarekGece hiç uyumadık hem de hiç...sabah ne uyuduysam o yani...dün gündüz de çok uyumadı ama niye böyle oldu anlamadım.gaz bu kadar etkilemiyordu.gittikçe artıyor ya
Sarılık geçtikçe düzene geçer uykuları bence sen inatla her saat al kucağına emzirmeye çalış vede su ver bebeğe arada cnm yoksa sarılık zor atlatıo.bizimki de 13 günlük geceleri zor uyaniyor uykuda da almiyor ne meme ne biberon gündüz de çok cebellesiyor zorla tutuyor memeyi aynı şekilde biz de az derecede sarilik var ondan acaba ac kalıyor mi diye endişe ediyorum
Sorma ya sürekli iki büklümGaz deme ya bizi de uyutmuyor ne gazmis be kardesim Dogal gaz boru hatti mübarek
Cnm belki denemissndr ama soyliyim yine.biraz rezene icirsen.yada zeytinyagiyla karnini sırtını ovalasanSorma ya sürekli iki büklümaynen öyle...ilacını içiyor.kaka da yapıyor.hadi rahatlar artık diyoruz.yok arkadaş yine başlıyor gaz.yavrum ne güzel uyurken uyandırıyor...
Mide bagesak normale donene kadar bogle olucak maalesef hicbisey ise yaramiycak normal bisey insallah duzelir de bebisler uyurSorma ya sürekli iki büklümaynen öyle...ilacını içiyor.kaka da yapıyor.hadi rahatlar artık diyoruz.yok arkadaş yine başlıyor gaz.yavrum ne güzel uyurken uyandırıyor...
Ben de emziriyirum . zaten çok sinirlenir ve gözümun sanki içine bakıyorCanım emzirince geçiyor hıçkırık. Ben kendi geçmesini beklemiyorum.
Canım duydum ama denemedim.bebe yağıyla ovdum genelde..Rezeneyi ben içtim hep.Cnm belki denemissndr ama soyliyim yine.biraz rezene icirsen.yada zeytinyagiyla karnini sırtını ovalasan
Canim bezini surekli takip et eger idrarini yaptiginda bezinde turunce ya da sari benek benek lekeler oluyorsa bebek doymuyor demektir. Ama 13 gunlukken bu kadar derin uyumasi sarilik acisindan riskli canim. Benimki de oyleydi sariligi cok yukseldi hastaneden yatti. Onun icin sen kiyamamazlik etme mutlaka uyandirip emzir. Ben saat kurup emzirme araliginj 2 saat tutuyordum. 2 saatte bir emzir canim biliyorum o donem cok zor ama emzirmezsen gecmiyor inan. Cunku kan sekeri dustukce cok derin uyuyor uyudukce sarilik yukseliyor kisir dongu yani.daha 13 gunluk kuzum cisini yapiyor evet ilk hafta sadece 80 gr almis bilmiyorum normal mi ben de altini aciyorum hic uyanmazsa ona bile kalkmıyor bazen umarım zamanla düzene girer
Her bebek uyanacak diye birşey yok acıkınca uyanır amaaaaa kritik seviyede sarılığı varsa illaki uyandırılmalıkizlar sizin bebekleriniz her 3 saatte bir emiyor mu benim oğlum ozellikle geceleri uyandirmasam sabaha kadar uyur uyandirmak bir saat aliyor memeyi tutmasi nerdeyse dakikalr aliyor ama gel gör ki emdigi 5-10dk gunduz bir nebze daha iyi ama acaba doymuyor mu diyorum bi de bu uyandirma işlemi cok zor sizinkiler de mi böyle cok zor emme saatlerimiz
Aynen yaa 2ile de oluyormuş:)Canm pek bi fark yok 2 numarayla annem kilosuna bakarak 2 numara alms bende 1 bitince deneyim dedm çok az büyük geldi sbi numara biraz kayiyodu zaten
İnş bizimde iyi olur:)Hayır canım. Doktor şöyle anlattı: hani türk filmlerinde burna koklatıp bayıltırlar onun gibi burnundan hafif narkoz verecegiz. Eli ayagı salınacak ama uyumayacak. Ondan sonra pipi kısmına anestezi yapılacak dedi. Öylece sünneti yaptı bildiğiniz usül iplik ile dikilecek. Lazer yok dedi.
Bizim böyleydi canım. Ama herkes farklı yapabiliyormuş.
Canım bendede oldu kolumu kıpırtadatamıyordum. Tam koktukaltım 2 beze oldu. Çocuğu doktora götürdüğümde doktora sordum. Süt bezeleri onlar geçöezse ameliyat yapıyorlar dedi. Annem eskiden kolonya ile masaj yaptıklarını söyedi ama ben yapmadım. Bebek kokudan tiksinmesin diye.. sagdım iyice boşalttım yine geçmedi. 1.2 gün sonra geçti. Tek çözüm bebek emzirmek. Birde arada hep masaj yaptım.
Sevindim canım doktorda 1 hafta sürer dedi. Önemli olan pipiyi yumuşak tutmak sanırım.
Bizim sorunsuz geçti canım inş seninde öyle geçer. Tek sıkıntı sünnet günü emzirememek oldu. Baştan emzik ile idare etti ama sünnet sonrası yarım saatlik sürede emzik almadı. Bende serçe parmagımı ters yumuşak kısmı yukarı bakacak verdim. (Onuda hastanede öğrendim) yarım saat emdi.
Neden premium care kullanıyorsunuz. Normal primada gayet güzel şimdiye kadar hiiç sızdırmadı. Hem bir tık daha uygun.
Premium care ler normal primalardan az daha büyük.
Ben normal primada 2 ye geçtim kg 4.5 oldu. Ama evde 1 numara bittiği 2 numara olduğu için geçtim.
Birde primaların aynı numarada farkkı modelleri var. Ucuz satılanları daha çok sızdırabilen modelleri oluyor. Bukadar kaliteli marka neden böyle yapıyor derseniz. Düşük maliyetli bez arayanlar için..
Bazı markalar (sadece bez için degil) böyle kalite farkı ile ucuz ,pahalı ürünler çıkarabiliyor.
Ay öyle yapınca deli oluyorumValla deniyorum Emzirmeyi
ama suratını eksitip diliyle itekliyor memeyi
Diyorum sen bilirsin oğlum ben sana yol gösteriyorum sen beğenmiyorsun
Valla kız anası daha iyi.Sabahtandr ugrasiyom yatmasi icin.hayir acliktan icim gecti
Zeynebim türküsünu actim Zeynep ime
Cadiya bak sen isminin turkusunde hemen uyuyuverdi mışil mışıl.tamamdr bundan sonra Zeynep imle yatip kalkicaz
Yalniz Zeynep i bu hafta ettiler gelin kısmında beni bi aglama tuttu.Allahim el bebek gül bebek buyuttgmz bu bebislrmz yuvadan ucacak gun gelecek.hele ki kizlar..
Kiz annesi olmak zor.simdiden o moda girdim.o zamani dusunemiyorum
160 mi masallahŞimdi denemek için bebek emmeden manuel pompayla sağdım iki göğsümüde 160 CC felan cıktı ama diyorum ya iki gündür azaldı tas gibi olmuyo die demekki o zaman 200 u gecerdi okadar kilo almasının sebebi de buydu ... Şimdi Yiyorum içiyorum artmıyo gibi takip edicem bakalım sinirlerim bozuldu sütüm git gide azalacak gibi geliyo
Gecmis olsun canim hic bilgim yok tecrübe eden hemen görüp yazar insallahMerhabalar herkese,nolur yardım edin,sol göğsüm mastit oldu,cayır cayır yanıyor,ateşim yükseldi,eklemlerim ağrıyor. Doktorumu aradım yurtdışındaymış,eşim şehir dışında,annemler döndü yalnızım hastaneye gidemiyorum.
Evde neler yapabilirim bir de yaşayıp doktora giden varsa hangi antibiyotiği alabilirim komşunun çocuğundan rica edicem alması için
Canm benmde sağ gogsum olmuştu önce git ılık bi dus al bi tane de parol iç ateşin düşsün ondan sonra o göğsünü bol bol emzr ve sağ benm öyle gectiMerhabalar herkese,nolur yardım edin,sol göğsüm mastit oldu,cayır cayır yanıyor,ateşim yükseldi,eklemlerim ağrıyor. Doktorumu aradım yurtdışındaymış,eşim şehir dışında,annemler döndü yalnızım hastaneye gidemiyorum.
Evde neler yapabilirim bir de yaşayıp doktora giden varsa hangi antibiyotiği alabilirim komşunun çocuğundan rica edicem alması için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?