2016 Şubat Anneleri

bizimki de 13 günlük geceleri zor uyaniyor uykuda da almiyor ne meme ne biberon gündüz de çok cebellesiyor zorla tutuyor memeyi aynı şekilde biz de az derecede sarilik var ondan acaba ac kalıyor mi diye endişe ediyorum

daha 13 gunluk kuzum cisini yapiyor evet ilk hafta sadece 80 gr almis bilmiyorum normal mi ben de altini aciyorum hic uyanmazsa ona bile kalkmıyor bazen umarım zamanla düzene girer

Gece hiç uyumadık hem de hiç...sabah ne uyuduysam o yani...dün gündüz de çok uyumadı ama niye böyle oldu anlamadım.gaz bu kadar etkilemiyordu.gittikçe artıyor ya

Canım emzirince geçiyor hıçkırık. Ben kendi geçmesini beklemiyorum.

Valla deniyorum Emzirmeyi
ama suratını eksitip diliyle itekliyor memeyi

Diyorum sen bilirsin oğlum ben sana yol gösteriyorum sen beğenmiyorsun

Gece hiç uyumadık hem de hiç...sabah ne uyuduysam o yani...dün gündüz de çok uyumadı ama niye böyle oldu anlamadım.gaz bu kadar etkilemiyordu.gittikçe artıyor ya
Gaz deme ya bizi de uyutmuyor ne gazmis be kardesim Dogal gaz boru hatti mübarek

bizimki de 13 günlük geceleri zor uyaniyor uykuda da almiyor ne meme ne biberon gündüz de çok cebellesiyor zorla tutuyor memeyi aynı şekilde biz de az derecede sarilik var ondan acaba ac kalıyor mi diye endişe ediyorum
Sarılık geçtikçe düzene geçer uykuları bence sen inatla her saat al kucağına emzirmeye çalış vede su ver bebeğe arada cnm yoksa sarılık zor atlatıo.

Gaz deme ya bizi de uyutmuyor ne gazmis be kardesim Dogal gaz boru hatti mübarek
Sorma ya sürekli iki büklüm aynen öyle...ilacını içiyor.kaka da yapıyor.hadi rahatlar artık diyoruz.yok arkadaş yine başlıyor gaz.yavrum ne güzel uyurken uyandırıyor...

Sabahtandr ugrasiyom yatmasi icin.hayir acliktan icim gecti
Zeynebim türküsünu actim Zeynep ime
Cadiya bak sen isminin turkusunde hemen uyuyuverdi mışil mışıl.tamamdr bundan sonra Zeynep imle yatip kalkicaz
Yalniz Zeynep i bu hafta ettiler gelin kısmında beni bi aglama tuttu.Allahim el bebek gül bebek buyuttgmz bu bebislrmz yuvadan ucacak gun gelecek.hele ki kizlar..
Kiz annesi olmak zor.simdiden o moda girdim.o zamani dusunemiyorum

Sorma ya sürekli iki büklüm aynen öyle...ilacını içiyor.kaka da yapıyor.hadi rahatlar artık diyoruz.yok arkadaş yine başlıyor gaz.yavrum ne güzel uyurken uyandırıyor...
Cnm belki denemissndr ama soyliyim yine.biraz rezene icirsen.yada zeytinyagiyla karnini sırtını ovalasan

Mide bagesak normale donene kadar bogle olucak maalesef hicbisey ise yaramiycak normal bisey insallah duzelir de bebisler uyur

daha 13 gunluk kuzum cisini yapiyor evet ilk hafta sadece 80 gr almis bilmiyorum normal mi ben de altini aciyorum hic uyanmazsa ona bile kalkmıyor bazen umarım zamanla düzene girer
Canim bezini surekli takip et eger idrarini yaptiginda bezinde turunce ya da sari benek benek lekeler oluyorsa bebek doymuyor demektir. Ama 13 gunlukken bu kadar derin uyumasi sarilik acisindan riskli canim. Benimki de oyleydi sariligi cok yukseldi hastaneden yatti. Onun icin sen kiyamamazlik etme mutlaka uyandirip emzir. Ben saat kurup emzirme araliginj 2 saat tutuyordum. 2 saatte bir emzir canim biliyorum o donem cok zor ama emzirmezsen gecmiyor inan. Cunku kan sekeri dustukce cok derin uyuyor uyudukce sarilik yukseliyor kisir dongu yani.

Her bebek uyanacak diye birşey yok acıkınca uyanır amaaaaa kritik seviyede sarılığı varsa illaki uyandırılmalı o zman uyanamıyorlarmış çinkü

Canm pek bi fark yok 2 numarayla annem kilosuna bakarak 2 numara alms bende 1 bitince deneyim dedm çok az büyük geldi sbi numara biraz kayiyodu zaten
Aynen yaa 2ile de oluyormuş:)

İnş bizimde iyi olur:)

Primanın care ini niye kullanıyorum? Herkes çok iyi dediği için
Eeehhh yeminle bu kadar sık bez değişeceğimi bilseydim bim den alırdım bezi
Evet pişiğiz ara ara nüksediyor sonra geçiyor ama bu ne bezden ne geç açılmadan. Neredeyse 1,5saatte bez değişiyorum kiii kaka yapması sırasında zaten hep altı açık oluyor :) bezi kakalı nadir duruyor
Hsonu 2numara almış eşim. Ama normal prima almış. Beyaz bir paket. Sabah ondan taktım, sızdırma büyük gelme gibi sorun olmadı. 1numara almam belki de

Valla deniyorum Emzirmeyi
ama suratını eksitip diliyle itekliyor memeyi

Diyorum sen bilirsin oğlum ben sana yol gösteriyorum sen beğenmiyorsun
Ay öyle yapınca deli oluyorum
Gece aaaa alıyorsan al diye çığırdım aldı o sırada. Sanki çok seçenneğin var, sağ memesol meme

Valla kız anası daha iyi.
Biz ne edelim, bak besle büyüt, elin kızının kumandasına girsin

Şimdi denemek için bebek emmeden manuel pompayla sağdım iki göğsümüde 160 CC felan cıktı ama diyorum ya iki gündür azaldı tas gibi olmuyo die demekki o zaman 200 u gecerdi okadar kilo almasının sebebi de buydu ... Şimdi Yiyorum içiyorum artmıyo gibi takip edicem bakalım sinirlerim bozuldu sütüm git gide azalacak gibi geliyo

Merhabalar herkese,nolur yardım edin,sol göğsüm mastit oldu,cayır cayır yanıyor,ateşim yükseldi,eklemlerim ağrıyor. Doktorumu aradım yurtdışındaymış,eşim şehir dışında,annemler döndü yalnızım hastaneye gidemiyorum.
Evde neler yapabilirim bir de yaşayıp doktora giden varsa hangi antibiyotiği alabilirim komşunun çocuğundan rica edicem alması için

160 mi masallah ben ikisinden 100 cikinca göbek atiyorum

Gecmis olsun canim hic bilgim yok tecrübe eden hemen görüp yazar insallah

Canm benmde sağ gogsum olmuştu önce git ılık bi dus al bi tane de parol iç ateşin düşsün ondan sonra o göğsünü bol bol emzr ve sağ benm öyle gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…