2016 Şubat Anneleri

Gece hiç uyumadık hem de hiç...sabah ne uyuduysam o yani...dün gündüz de çok uyumadı ama niye böyle oldu anlamadım.gaz bu kadar etkilemiyordu.gittikçe artıyor ya
2. Ayinda en ust seviyeye cikarmis koliklerde canim.. Benimki artik eskisine nazaran gazi daha rahat cikariyor ama yine de uyku yok.. Anlamadim bu cocuk hic mi uyumicak

Canm benmde sağ gogsum olmuştu önce git ılık bi dus al bi tane de parol iç ateşin düşsün ondan sonra o göğsünü bol bol emzr ve sağ benm öyle gecti
Onların hepsini dünden beri yapıyorum canım geçmiyor bir de aynı göğsüm ikinci kere oluyor ilaç lazım sanırım

Ne kadar kilo aldi ne kadar zamanda

Onların hepsini dünden beri yapıyorum canım geçmiyor bir de aynı göğsüm ikinci kere oluyor ilaç lazım sanırım
Canim iyi düsün muhakkak canin bisey cekmistir onu yemeden gecmez. Bende ilk oglumda oldu. Yanimmda dakikalarca bisey övduler bi yemek. Aksama sisti gögsum ne uyku ne bisey cocukta almiyo memeyi. Hastane saglik ocagi kostur dur yine ayni. Sonradan aklimiza geldi o yemegi yedirdiler dakikasinda indi gögsum rahatladim

Sorma ya sürekli iki büklüm aynen öyle...ilacını içiyor.kaka da yapıyor.hadi rahatlar artık diyoruz.yok arkadaş yine başlıyor gaz.yavrum ne güzel uyurken uyandırıyor...
Cnm ne ilacı veriosun sen kaç günlük bebeğin geçen hafta bizim Dr sancı ilacı yok dedi şuan 13 günlüğüz.

Canım duydum ama denemedim.bebe yağıyla ovdum genelde..Rezeneyi ben içtim hep.
Cnm işte gazi coksa ona da biraz icirebilirsn daha iyi etki eder.biraz da kimyon koyabilirsin.bebeyagi degil de zeytnyaginin daha iyi oldugunu biliyorum.karnina saat yönünün tersine yaparsin.bir de bunlari dene istersen.gazli bebek cok zor.Allah yardmcn olsun

Hahahh o da dogru.o zamanin gelinleri kimbilir ne fena olur
Sende şöyle dersin bizim buralarin bi lafi var;
Vay başima gelene.kaynanalarin zalim oldugu zamanda gelin olmişam gelinlerin zalim olduği zamanda kaynana olmişam
Şaka bi yana da evet kizi erkegi yok aslnda bu isin.Allah iyilerine denk getrsin.zor ya bu kadar buyut besle nazla ver ele

Kizlar ya bebegim gozunde bayaga capaklanma var sari akintisi cok oluyor bu gun artdi birden. Bogle bisey yasayan varmi

Selam kızlar nasılsınız? Biz doktor kontrolünden geldik çok şükür bebeğim olması gereken kg ulaşmış mama vermeyebilirsin artık dedi doktor böylelikle mama serüvenimiz bir haftada bitti süt kalitesi için galactago diye bi damla kullanıyorum bence etkisi oldu denemek isteyen annelere tavsiye ederim humana çay ve kuru incirle hurmayıda bolca yiyorum

canım evet anladığım kadarıyla yeni olan üst kısımda ipeksi yumuşaklık yazan. Emici kanallar vs. Dediğin gibi üretim tarihine de baktım. Nasıl sızdırır şaşkınım. Müşteri hizmetlerine biz neden kendimiz ulaşamıyoruz o da garip bi durum

Ben de mastit oldum , bi arkadaşım enfeksiyon hastalıkları doktoru Ona danıştım, Augmentin 1000 mg 2x1 ve parol 3x1 önerdi, tabi sizin allerji durumu vs yok ve Kendi ilaç kullanım özelliklerinize göre içersiniz, ılık duş ve bol bol emzir veya sağ, göğsünde süt durmasın fazla Sağarken sıcak havlu koy Daha hızlı rahatlar Çok geçmiş olsun

Kizlar ya bebegim gozunde bayaga capaklanma var sari akintisi cok oluyor bu gun artdi birden. Bogle bisey yasayan varmi
Benim kızımdada oluyor arada canım günde 6kez kadar sütünden sağıp damlatabilirsin dedi ebe gerçektende işe yarıyor iki sabah açamayacağı kadar çapaklanmıştı ılık pamuklu su yapıp sildim sonrada süt damlattım inşallah senin yavrununda en kısa zamanda geçer

firkan geçmiş olsun oğluşuna sünnet olmuş maşallah çabucak da iyileşmiş.
premium care i hamileyken almıştım. Başlarda preimum care kullanırım, sonra aktif bebek e geçerim diye düşünüyordum. Prima kalite farkı olan bezler üretiyorsa biz bunu nasıl anlıycaz. Yenilenmiş diye yeni paketinde satılıyor. İçerisinde hangi kalitedeki bez var bunu anlayamayız ki. Bez paketinin üstündeki müşteri hizmetleri numarasına ulaşamıyoruz. İnternette de araştırdım yok. Prima gözümden düştü gerçekten de. Elimdekiler bitsin molfix deniycem.

Canim o gecici tedavi yontemi diye okudum(

Canım parol iç bnm başıma geldi. Banyo yap. Ve sağ gögüsü nü yumuşayana kadar

firkan senin oglun da 8 şubatta doğmuştu değil mi? Şimdi bizimkiler kac gunluk oluyor? İlk doğdugu gün sayılıyor mu? Bizimki sabah 9 da doğdu ? kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…