Hatta bu hesapdaki bayan sorunlar varsa söyleyin firmaya ileteyim demiş
Ve sızdırma problemi orada da gözlenilmiş.
Bir dere çok memnunum yazanların %95i eski prima care den bahsediyor. Çünkü çoğu ben çocuğumu prima care ile büyüttüm çok memnunum , tavsiye ederim... yazmış. Ama yeni prima care İn nasıl olduğunu bilmiyrşar . ES-ER
Yani ders çalışıyorum uyumasını bekliyorum uyuyuncada özlüyorum hastahane çıkısı fotoları var Bi ayda değişti o halini özledim zaten can acısıyla doya doya sevenemiştim bugünleri de çok özleyeceğim duygusal Bi moddayım
Bizim doğduğumuz hastanede 3. Gün dr muayenesinde dr dedi ust katta işitme testini yaptırın die gittik kapıdan cocugu alıp abartısız 1 dk sonra geri verdiler tamam geçti die :/ göz icin niye gitmiştin canım?
Bugün bunu dusundum :) dedim bebeği çok mu uyutuyorum acaba sonra bir yazı okudum normalmis ben de oynamak istiyorum artık nasıl oynarim filan diye dusundum ona yeter miyim filan
Ay kuzum oynarken ustume filan kusucak daha, sonra agu gugu sesler cikaricak ayyyy Allahim hayirlisiyla gorelim o gunleriii.. Ah ah daha dun fasulyeydiler, ne cabuk buyuduler.. :)
mama bizde aldık 3-4 günde bir gece doymadığını hissedersem veriyorum 30 cc kadar
son 1 haftadır hiç vermedim vermekde istemiyorum
bende tombalak sevmiyorum ama ideal olanı alsa kafi canım :)
19 günde canım
canım benım 4 cm acıklığım ile hastahaneye gittim 4 saat sonra doğurdum
ama sende açılma süren ne kadar olur bilmiyorum
tetikte olmanda fayda var
inşAllah zamanında gelir
kizlar sizin bebekleriniz her 3 saatte bir emiyor mu benim oğlum ozellikle geceleri uyandirmasam sabaha kadar uyur uyandirmak bir saat aliyor memeyi tutmasi nerdeyse dakikalr aliyor ama gel gör ki emdigi 5-10dk gunduz bir nebze daha iyi ama acaba doymuyor mu diyorum bi de bu uyandirma işlemi cok zor sizinkiler de mi böyle cok zor emme saatlerimiz
Ay kuzum oynarken ustume filan kusucak daha, sonra agu gugu sesler cikaricak ayyyy Allahim hayirlisiyla gorelim o gunleriii.. Ah ah daha dun fasulyeydiler, ne cabuk buyuduler.. :)
Kizlar bu hafta calistim biliyorsunuz.. Eve esimle geldik, baktik bebek rahatsiz, kusuyor.. Banyosunu ettirdik azicik emzirdim uyuttum ama bende bayildim artik yorgunluktan, sagolsun esim bir tek acikinca bana getirdi bebegi.. O kadar guzel uyumusum ki 10 saat uyumusum gibi dincim suan.. Allah razi olsun gordu halimi dusuncesizlik etmedi.. Haftasonu basladi benim icin en sonunda :)) ha bu arada azar azar emzirince kusmuyor, belkide kv fazla sut verdigi icin kusmus olabilir :/.. Sirf bu yuzden emzige alistirabilirim..
Ayyy evettt ilk anne ve baba diyiside var... Ahhh cok zahmetliydi hamilelik sureci ama ayni zamanda guzeldide.. Minnaklar da tatli oluncaaa degmeyin keyfimize, ama suda var 0-2 yas en tatli donemleri..
kizlar sizin bebekleriniz her 3 saatte bir emiyor mu benim oğlum ozellikle geceleri uyandirmasam sabaha kadar uyur uyandirmak bir saat aliyor memeyi tutmasi nerdeyse dakikalr aliyor ama gel gör ki emdigi 5-10dk gunduz bir nebze daha iyi ama acaba doymuyor mu diyorum bi de bu uyandirma işlemi cok zor sizinkiler de mi böyle cok zor emme saatlerimiz
Kac gunluk canim bebegin,ilk gunler benimki de cok cok zor uyanirdi en son altini aciyodum islak mendil degince uyaniyordu,meme tutana kadar da terliyodum artik.Ama suan 43 gunluguz acikinca havada kapiyo.Sen 2 3 saatte bir muhakkak kalkmasa da uyandir.Kan sekeri dusersd ve sariligi artarsa da cok uyur.Cisini duzguncr yapiyor mu bezi agir oluyosa doyuyordur yada saglik ocaginda tarttir bi kilo alimi nasil diye
Ayyy evettt ilk anne ve baba diyiside var... Ahhh cok zahmetliydi hamilelik sureci ama ayni zamanda guzeldide.. Minnaklar da tatli oluncaaa degmeyin keyfimize, ama suda var 0-2 yas en tatli donemleri..
@cnstly ve misscaglayan
bende de aynı sıkıntı oldu sağ koltuk altımda ele gelen 3*1 cm boyutlarinda kitle doktora gittik ultrason çektirdik pazartesi günü aksesuar meme dediler meme dokusu koltuk altina kaymış yani yapacak birşey yok emzirme süresince özellikle süt biriktiginde oda ara ara sisip ağrıyacak emzirme bitince geçecek dediler
Benimde öyle süt biriktikçe ağrı yapıyordu. Kolumu kaldıramıyordum. Ne varsa koca karı ilaçlarında var eğer bulabilirseniz erik pestili sarıp koyun iki güne birşey kalmadı benim.
Cnm bizimkide uyandırmasam hiç uyanmıcak gibi sarılığı olduğu için saatte bir yada iki saatte bir alıp emziriorum uyanmıo uyurken alıo memeyi şükür. 13 günlük oldu bügün yavaş yavaş acıkınca uyanmaya başlıo kendiliğinden.
Yarına 200lük paketimiz bitmiş olacak. Eşim geçen 2numara(3-6kilo) prima almış. Boyut olarak minik bir fark var.
Geçen annem takmış, ama önü arkaya takmış, belki ondan belki büyük diye az miktar çiş çıkmıştı...
2numaraya geçmeyip 1numara küçük paket mi alsam
molfix ten memnun musun canım? sızdırma vs oldu mu hiç? premium care kullanıyorum az önce belirttiğim gibi ilk aldığım paketler çok güzeldi sonradan aldığım farklı ve sızdırdı. Kaliteyi mi düşürmüşler ne anlayamadım çok sinir oldum. Elimdekileri kullanıcam aynı sorun devam ederse değiştiricem onun için soruyorum canım
Canım primanin iki çeşidi var birinin dışı yeşil aktif bebek diye geciyo adi birinin beyaz premium care beyaz olan yenisi bnde molfix kullanyrm gayet iyi smdlk bi skntm yok