2016 Şubat Anneleri

Hatta bu hesapdaki bayan sorunlar varsa söyleyin firmaya ileteyim demiş
Ve sızdırma problemi orada da gözlenilmiş.
Bir dere çok memnunum yazanların %95i eski prima care den bahsediyor. Çünkü çoğu ben çocuğumu prima care ile büyüttüm çok memnunum , tavsiye ederim... yazmış. Ama yeni prima care İn nasıl olduğunu bilmiyrşar . ES-ER

Ay sorma korpecik bebek nasil buyuyecek, yazik, gunah diyorum uzuluyorum haline :)) Neyse biraz ayaklansinlar hele

Bizim doğduğumuz hastanede 3. Gün dr muayenesinde dr dedi ust katta işitme testini yaptırın die gittik kapıdan cocugu alıp abartısız 1 dk sonra geri verdiler tamam geçti die :/ göz icin niye gitmiştin canım?
Gorme testide istedi saglik ocagi.. :)

Bugün bunu dusundum :) dedim bebeği çok mu uyutuyorum acaba sonra bir yazı okudum normalmis ben de oynamak istiyorum artık nasıl oynarim filan diye dusundum ona yeter miyim filan
Ay kuzum oynarken ustume filan kusucak daha, sonra agu gugu sesler cikaricak ayyyy Allahim hayirlisiyla gorelim o gunleriii.. Ah ah daha dun fasulyeydiler, ne cabuk buyuduler.. :)

Sisko bebek cok zahmetli, benim arkadasimin bel fitigi baslamisti dusun.. Yok yok hic cekemem

kizlar sizin bebekleriniz her 3 saatte bir emiyor mu benim oğlum ozellikle geceleri uyandirmasam sabaha kadar uyur uyandirmak bir saat aliyor memeyi tutmasi nerdeyse dakikalr aliyor ama gel gör ki emdigi 5-10dk gunduz bir nebze daha iyi ama acaba doymuyor mu diyorum bi de bu uyandirma işlemi cok zor sizinkiler de mi böyle cok zor emme saatlerimiz

Ay kuzum oynarken ustume filan kusucak daha, sonra agu gugu sesler cikaricak ayyyy Allahim hayirlisiyla gorelim o gunleriii.. Ah ah daha dun fasulyeydiler, ne cabuk buyuduler.. :)
Ya sorma disi cikacak,emekleyecek (gerci senin bebis o isi halletmisti )
Siralayacak,yuruyecek,corbalar yogurtlar yapacagiz,annr baba demeler falan ohooo Allah saglikla gormeyi nasip etsin

Kizlar bu hafta calistim biliyorsunuz.. Eve esimle geldik, baktik bebek rahatsiz, kusuyor.. Banyosunu ettirdik azicik emzirdim uyuttum ama bende bayildim artik yorgunluktan, sagolsun esim bir tek acikinca bana getirdi bebegi.. O kadar guzel uyumusum ki 10 saat uyumusum gibi dincim suan.. Allah razi olsun gordu halimi dusuncesizlik etmedi.. Haftasonu basladi benim icin en sonunda :)) ha bu arada azar azar emzirince kusmuyor, belkide kv fazla sut verdigi icin kusmus olabilir :/.. Sirf bu yuzden emzige alistirabilirim..

Ya sorma disi cikacak,emekleyecek (gerci senin bebis o isi halletmisti )
Siralayacak,yuruyecek,corbalar yogurtlar yapacagiz,annr baba demeler falan ohooo Allah saglikla gormeyi nasip etsin
Ayyy evettt ilk anne ve baba diyiside var... Ahhh cok zahmetliydi hamilelik sureci ama ayni zamanda guzeldide.. Minnaklar da tatli oluncaaa degmeyin keyfimize, ama suda var 0-2 yas en tatli donemleri..

Kac gunluk canim bebegin,ilk gunler benimki de cok cok zor uyanirdi en son altini aciyodum islak mendil degince uyaniyordu,meme tutana kadar da terliyodum artik.Ama suan 43 gunluguz acikinca havada kapiyo.Sen 2 3 saatte bir muhakkak kalkmasa da uyandir.Kan sekeri dusersd ve sariligi artarsa da cok uyur.Cisini duzguncr yapiyor mu bezi agir oluyosa doyuyordur yada saglik ocaginda tarttir bi kilo alimi nasil diye

Kac haftalik bebegin?

Şimdi ustumuze çis yapıyorlar insallah canım gorurux o günleri :) sonra eve Gec gelmeler de olur değil mi sevgilileri filan

Ayyy evettt ilk anne ve baba diyiside var... Ahhh cok zahmetliydi hamilelik sureci ama ayni zamanda guzeldide.. Minnaklar da tatli oluncaaa degmeyin keyfimize, ama suda var 0-2 yas en tatli donemleri..
Kesinlikle oyle hele 9 10 aylik halleri insani bitiriyo doyamiyorsun.O yuzden doya doya yasamak lazim

Benimde öyle süt biriktikçe ağrı yapıyordu. Kolumu kaldıramıyordum. Ne varsa koca karı ilaçlarında var eğer bulabilirseniz erik pestili sarıp koyun iki güne birşey kalmadı benim.

Cnm bizimkide uyandırmasam hiç uyanmıcak gibi sarılığı olduğu için saatte bir yada iki saatte bir alıp emziriorum uyanmıo uyurken alıo memeyi şükür. 13 günlük oldu bügün yavaş yavaş acıkınca uyanmaya başlıo kendiliğinden.

Canm pek bi fark yok 2 numarayla annem kilosuna bakarak 2 numara alms bende 1 bitince deneyim dedm çok az büyük geldi sbi numara biraz kayiyodu zaten

Canım primanin iki çeşidi var birinin dışı yeşil aktif bebek diye geciyo adi birinin beyaz premium care beyaz olan yenisi bnde molfix kullanyrm gayet iyi smdlk bi skntm yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…