bebegim gece doymuyor uykusu da olunca memeyi alamiyor bazen yada sut azalinca huysuzlaniyor o yuzden kalami sagiyorum,ayrica sag gogsumu pek alamiyor onu sagiyorumki ates yapmasinCnm neden sağıyorsun sutunu.bircok arkadas sagmaktan bahsediyor ememiyor mu bebis?
Sagmak zor olsa gerek.en iyi sagici bebek.
Bende akşam yatarken veryrm emzrdkten sonra 30 cc oda güzel uyusun diye bende rahat uyuyum diye yoksa ayakta zor duruyorm
Benim yavrucağın dönemsel saatler var. Mesela 11civarı emmek istiyor ama ememiyor. Uyuyakalıyor. İşte o sürede sağıyorum. Bir de aynı böyle sabahı var. Sağdığımı başta kısmen buzluğa attım kalanı verdim.
Sütün azlığıyla alakalı olduğunu düşünme. Sütün var hemde bebeğine yetecek kadar
Haftasonu eşim gelince ben yokken tüm bu işleri kiö yapıyor diyor
Oh maşallah canım :)
2gün var aramızdaama senden önce doğurucam demiştim
Bende 8buçukta 4cm ile gittim. 11.35de bebeğim doğdudoğurmaya gitmemiştim ama doşurmak nasipmiş ayyy tekrar tekrar doğurasım geliyor:)
Kızlar çok.kötüyüm bunalıma girdim galiba korku var içimde sıkıntı var ağlamaklıyım hep. Yalnız hissediyorum kendimi. Oğlum uyanacak ağlıcak die ödüm kopuyor bakamıcam die korkuyorum galiba.
İşteeeee yeni sorularla karşınızdayım :)
Bez numarasında bir üst seviyeye geçen var mı?
Yarına 200lük paketimiz bitmiş olacak. Eşim geçen 2numara(3-6kilo) prima almış. Boyut olarak minik bir fark var.
Geçen annem takmış, ama önü arkaya takmış,belki ondan belki büyük diye az miktar çiş çıkmıştı...
2numaraya geçmeyip 1numara küçük paket mi alsam
Allahımmmm ne güzel dertler bunlar :)
Sisko bebek cok zahmetli, benim arkadasimin bel fitigi baslamisti dusun.. Yok yok hic cekemem
Hayır canım. Doktor şöyle anlattı: hani türk filmlerinde burna koklatıp bayıltırlar onun gibi burnundan hafif narkoz verecegiz. Eli ayagı salınacak ama uyumayacak. Ondan sonra pipi kısmına anestezi yapılacak dedi. Öylece sünneti yaptı bildiğiniz usül iplik ile dikilecek. Lazer yok dedi.geçmiş olsun cnm. Bende sünnet yaptırmayı düşünğyorum. Genel anestezi ile mi yaptılar? İyileşme süreci zor oluyor mu?
Canım bendede oldu kolumu kıpırtadatamıyordum. Tam koktukaltım 2 beze oldu. Çocuğu doktora götürdüğümde doktora sordum. Süt bezeleri onlar geçöezse ameliyat yapıyorlar dedi. Annem eskiden kolonya ile masaj yaptıklarını söyedi ama ben yapmadım. Bebek kokudan tiksinmesin diye.. sagdım iyice boşalttım yine geçmedi. 1.2 gün sonra geçti. Tek çözüm bebek emzirmek. Birde arada hep masaj yaptım.@cnstly ve @misscaglayan bende de aynı sıkıntı oldu sağ koltuk altımda ele gelen 3*1 cm boyutlarinda kitle doktora gittik ultrason çektirdik pazartesi günü aksesuar meme dediler meme dokusu koltuk altina kaymış yani yapacak birşey yok emzirme süresince özellikle süt biriktiginde oda ara ara sisip ağrıyacak emzirme bitince geçecek dediler
Sevindim canım doktorda 1 hafta sürer dedi. Önemli olan pipiyi yumuşak tutmak sanırım.memnun kalmana sevindim canım yok çok şükür kabuklanma falan olmadı sarı sumügümsu bi şeyde olmadı.enfeksiyon kapmamasi için 3 tane krem karıştırdı hem bezine yani Pipisinin geldiği yere sürüyordum bez yumuşasin incitmesin diye hem de sabah akşam pipiye sürdüm 1 hafta boyunca . cok sukur iyileşti canım dikiş yerlerindeki ipliklerde düştü son olarak
Bizim sorunsuz geçti canım inş seninde öyle geçer. Tek sıkıntı sünnet günü emzirememek oldu. Baştan emzik ile idare etti ama sünnet sonrası yarım saatlik sürede emzik almadı. Bende serçe parmagımı ters yumuşak kısmı yukarı bakacak verdim. (Onuda hastanede öğrendimfirkan haftasonundan sonra ist da olacağız inşallah. Sünneti ciddi ciddi düşünüyorum. Hazır emme işini de öğrenmişken yaptırırız. Kimseye söylemeden yaptırmak istiyorum hatta. Karşı çıkacaktırlar eminim :/
Hatta Yüzyıla gidrriz büyük ihtimalle
İşteeeee yeni sorularla karşınızdayım :)
Bez numarasında bir üst seviyeye geçen var mı?
Yarına 200lük paketimiz bitmiş olacak. Eşim geçen 2numara(3-6kilo) prima almış. Boyut olarak minik bir fark var.
Geçen annem takmış, ama önü arkaya takmış,belki ondan belki büyük diye az miktar çiş çıkmıştı...
2numaraya geçmeyip 1numara küçük paket mi alsam
Allahımmmm ne güzel dertler bunlar :)
Neden premium care kullanıyorsunuz. Normal primada gayet güzel şimdiye kadar hiiç sızdırmadı. Hem bir tık daha uygun.2 gün sonra 1 aylık olucaz 1 numara premium care kullanıyoruz. Ben de büyük paket bitince küçük bi paket aldım. Sonra 2 ye geçicem dediğin gibi boyut olarak çok farketmiyor. primadan bahsetmişken bişey sorucam canım. Hamileyken markafoniden 2 paket almıştım. Kullandım gayet güzel, sızdırma vs olmadı. Geçen gün e-bebek in kampanyasından 2 paket aldım. Farklı çıktı ve bugün kakayı sızdırdı kıyafeti de battıbaktım bezlerin dokusu farklı. Önceki kullandığım beyaz pamuk gibi. Bu hafif mavimsi. Paketin dışında da farklılık var sızdıran ve benim kalitesini düşük bulduğum paketin üzerinde ipeksi yumuşaklık yazıyor. Seninki nasıl?
Sen baya uzun vadeli dusundun
Benimki doğduğunu bilmiyo mama btyo ama dahada istyo sonrada kusuyo o yzden vermyrm 30 ccden fazlabizimkisi ortalama 30 40 cc arası mama yyiyip kendisi aağzından atiyo
Ama biraz bekleyip bir daha versem bi o kadar daha yer ben alismasin diye vermiyorum
hahahaha helal olsun bize
4 saate catir catir dogurmusuz
dusunuyorum bazen o anlari hemen
yasayip bitiyor sanki :)
canim benim.Rabbim yuregine ferahlik versin
sıkma canini hic birimiz bir omur bu dusunceden kurtulamayacagiz
ve gun gelip evlenecekler biz esleri ile mutlu mu ben bisey yapabilirmiyim
keske elimden gelse sunu yapsam diyecegiz
hayat bize omurluk bir endise verdi hamd Olsun
valla biz mofix kulaniyoruz
dun bitirdik 1ci paketi
evde kosede bekleyen 2 numara vardi
sabah 1 numara alacaktim o zamana kadar odare edeyim dedim ama oldu
bu yuzden 2 nunaraya devam simdilik
eninde sonunda hep kg alip buyiyecekler
tabi sisko olmadan
aynen öyle gozlerm kapandı kapncak zor emziriyorumUyumayan bebik yapmisizzzzzzz
Ay cok kotuyum yatirdim yataga ama insallah uyanmaz sincap. Kipir kipir elleri hic durmazaynen öyle gozlerm kapandı kapncak zor emziriyorum
Kundak yapsaydin bizimninde durmuyo uyandryo kendiniAy cok kotuyum yatirdim yataga ama insallah uyanmaz sincap. Kipir kipir elleri hic durmaz
Kundaktada ellerii ckarcak diye cok ugrasiyor oyle dalamiyor uykuya. En iyisi serbest stil ☺ ne kadarlik senin bebis?Kundak yapsaydin bizimninde durmuyo uyandryo kendini
37 günlük canım seninkiKundaktada ellerii ckarcak diye cok ugrasiyor oyle dalamiyor uykuya. En iyisi serbest stil ☺ ne kadarlik senin bebis?
37 günlük canım seninki
Maşallah kız mi erkek mi :)Benimki 17 gunluk ☺
daha yeni 2haftalik olcaz inşallahKac haftalik bebegin?
Cnm bizimkide uyandırmasam hiç uyanmıcak gibi sarılığı olduğu için saatte bir yada iki saatte bir alıp emziriorum uyanmıo uyurken alıo memeyi şükür. 13 günlük oldu bügün yavaş yavaş acıkınca uyanmaya başlıo kendiliğinden.
Canım emzirince geçiyor hıçkırık. Ben kendi geçmesini beklemiyorum.Amaaaaaaa yaaa
ben o kadar emzireyim
gazını çıkarayım
altını degistireyim
güzelce uğraşıp uyutayım
hoppp hıçkırıkkkkk
oğlum sinirlenip uyandi
5 dk hickirigi beklicez
o sürede sinirlenip sıkacak mizirdanip duracak
sonra ben 20 dk tepesinde uyumasini beklicem
32.haftada bıraktım coraspini sezeryan ile doğum yaptım 1 gün önce ye kadar clexane a devam ettimKızlar aranızda clexan ve coraspin kullanan varmiydi. kaçıncı haftada coraspin bitaktiniz. ve doğum şekli niz neydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?