2016 Şubat Anneleri

Cnm neden sağıyorsun sutunu.bircok arkadas sagmaktan bahsediyor ememiyor mu bebis?
Sagmak zor olsa gerek.en iyi sagici bebek.
bebegim gece doymuyor uykusu da olunca memeyi alamiyor bazen yada sut azalinca huysuzlaniyor o yuzden kalami sagiyorum,ayrica sag gogsumu pek alamiyor onu sagiyorumki ates yapmasin

Bende akşam yatarken veryrm emzrdkten sonra 30 cc oda güzel uyusun diye bende rahat uyuyum diye yoksa ayakta zor duruyorm

bizimkisi ortalama 30 40 cc arası mama yyiyip kendisi aağzından atiyo
Ama biraz bekleyip bir daha versem bi o kadar daha yer ben alismasin diye vermiyorum

hahahaha helal olsun bize
4 saate catir catir dogurmusuz
dusunuyorum bazen o anlari hemen
yasayip bitiyor sanki :)

Kızlar çok.kötüyüm bunalıma girdim galiba korku var içimde sıkıntı var ağlamaklıyım hep. Yalnız hissediyorum kendimi. Oğlum uyanacak ağlıcak die ödüm kopuyor bakamıcam die korkuyorum galiba.

canim benim.Rabbim yuregine ferahlik versin
sıkma canini hic birimiz bir omur bu dusunceden kurtulamayacagiz
ve gun gelip evlenecekler biz esleri ile mutlu mu ben bisey yapabilirmiyim
keske elimden gelse sunu yapsam diyecegiz
hayat bize omurluk bir endise verdi hamd Olsun

valla biz mofix kulaniyoruz
dun bitirdik 1ci paketi
evde kosede bekleyen 2 numara vardi
sabah 1 numara alacaktim o zamana kadar odare edeyim dedim ama oldu
bu yuzden 2 nunaraya devam simdilik

Sisko bebek cok zahmetli, benim arkadasimin bel fitigi baslamisti dusun.. Yok yok hic cekemem

eninde sonunda hep kg alip buyiyecekler
tabi sisko olmadan

geçmiş olsun cnm. Bende sünnet yaptırmayı düşünğyorum. Genel anestezi ile mi yaptılar? İyileşme süreci zor oluyor mu?
Hayır canım. Doktor şöyle anlattı: hani türk filmlerinde burna koklatıp bayıltırlar onun gibi burnundan hafif narkoz verecegiz. Eli ayagı salınacak ama uyumayacak. Ondan sonra pipi kısmına anestezi yapılacak dedi. Öylece sünneti yaptı bildiğiniz usül iplik ile dikilecek. Lazer yok dedi.
Bizim böyleydi canım. Ama herkes farklı yapabiliyormuş.
Canım bendede oldu kolumu kıpırtadatamıyordum. Tam koktukaltım 2 beze oldu. Çocuğu doktora götürdüğümde doktora sordum. Süt bezeleri onlar geçöezse ameliyat yapıyorlar dedi. Annem eskiden kolonya ile masaj yaptıklarını söyedi ama ben yapmadım. Bebek kokudan tiksinmesin diye.. sagdım iyice boşalttım yine geçmedi. 1.2 gün sonra geçti. Tek çözüm bebek emzirmek. Birde arada hep masaj yaptım.
Sevindim canım doktorda 1 hafta sürer dedi. Önemli olan pipiyi yumuşak tutmak sanırım.
Bizim sorunsuz geçti canım inş seninde öyle geçer. Tek sıkıntı sünnet günü emzirememek oldu. Baştan emzik ile idare etti ama sünnet sonrası yarım saatlik sürede emzik almadı. Bende serçe parmagımı ters yumuşak kısmı yukarı bakacak verdim. (Onuda hastanede öğrendim ) yarım saat emdi.

Neden premium care kullanıyorsunuz. Normal primada gayet güzel şimdiye kadar hiiç sızdırmadı. Hem bir tık daha uygun.
Premium care ler normal primalardan az daha büyük.
Ben normal primada 2 ye geçtim kg 4.5 oldu. Ama evde 1 numara bittiği 2 numara olduğu için geçtim.
Birde primaların aynı numarada farkkı modelleri var. Ucuz satılanları daha çok sızdırabilen modelleri oluyor. Bukadar kaliteli marka neden böyle yapıyor derseniz. Düşük maliyetli bez arayanlar için..
Bazı markalar (sadece bez için degil) böyle kalite farkı ile ucuz ,pahalı ürünler çıkarabiliyor.

Olan oldu azıcık kansızlığa yetmiyormuş gibi ablamizdan nezle bulaştı.. Abla kolay ilaç alıyor şurup sumkuruyor derdini anlatıyor.. Ama oğlum zor uyumak istiyor uyuyamiyor otri bebe ile alıyoruz sumukleri serum fizyolojik bir de..

Offffff..

Benimki doğduğunu bilmiyo mama btyo ama dahada istyo sonrada kusuyo o yzden vermyrm 30 ccden fazla

Amaaaaaaa yaaa
ben o kadar emzireyim
gazını çıkarayım
altını degistireyim
güzelce uğraşıp uyutayım
hoppp hıçkırıkkkkk
oğlum sinirlenip uyandi
5 dk hickirigi beklicez
o sürede sinirlenip sıkacak mizirdanip duracak
sonra ben 20 dk tepesinde uyumasini beklicem

Canım emzirince geçiyor hıçkırık. Ben kendi geçmesini beklemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…