Canim bbiz de maflor kullaniyoruz gaz cikartiyor ama bize yetmedi nurse harvey aldik ikisini caprazlama kullaniyorum bi kizimda gaz sorunu yok digerinde cok fazla var uyuyamiyor ememiyor ilaclar da yetmiyor bazen ancak masajla cikariyorbu arada gaz icin zinco aldigim icin henuz almadim ama bi arkadas maflor diye bisey onerdi eczanelerde varmis zinco bitince alcam... onlarinda 3 aylik bebegi onla cozum bulmuslar... denemek isteyen olursa...
keryneia cnm bence de o kadar saat cok. bi de isin garibi onca emzirmeme ragmen sutum cook az. bide emmese hic gelmicekmis demek ki
ins su soothie emzige alisirda rahat ederim. geel kargoom geel...
Bn kullanıyorum cnm ilkten çok fayda etmiyo diyordum ama düzenli kullanınca faydası oldu.Merhaba güzel anneler...aranızda biogaıa kullanan varmı?benim oğlanın bagırsakları emerken resmen ötuyo,uyurken on dakıkada uyandrıyo gaz.akşam ıkı saat baağırıyo susturamıyoruz...faydası olurmuki biogaıa nın?
Valla cnm bizim mevlitler tavuklu pilavlı olur kalabalık çünkü oyle beş on kişi değil :) bnde haftaya yapcam tavuklu pilav tulumba tatlısı ayran . hediyelik olarak da kolonya vercez ama herkese yetmucek sanırım onu nasıl halletcem bilmiyorumKızlar 40 çıksın mevlüt okutacagim.. acaba ne yapsam geleceklere fikir alsam biraz kalabalık olacagindan pasta börek çok ugrastirir ... Sizler ne yapacaksiniz....
Evet canım hepsi aynı bende o zaman memeyi bıraktırıyorum bırakmak istemiyor asılıyor o zaman parnagım ile hafifçe agzını aralıyorum. Bıraktırıyorum. Yoksa yara yapar bebiş gazı varken kimse emmesine izin vermesinBazen oğlum da memeyle kavga ediyor. Ağzında alıyor asiliyor memeyi filan. Bu durumda hemen omzuma alıp masaj yapıyorum. Gazi olduğunda genellikle böyle yapiyir
Sivilce gibi değil . Direk kırmızı eti gözüküyor
Canım özel mesajı nasıl açıcam bulamadım cadı kudurdu da reçeteden bakıyım mı ilaçları sana bizim de kırmızı eti görünüyoduÖzel mj atamıyrm sana
Ya alerjidir. Ya da sütün yağlıdır.
Bebeklerde karaciğer fonsiyonu gelişmemiş oluyor. Zamanla düselir. Benmkisinin de vardı sivilce ama aonrada (2.haftadan sonra) düzeldi
Benimkinde de vardi doktor hormonal bir durum ilik suyla yika dedi, 10 gunde duzeldi. Sorun degil yani geciyor
Ben de yasiyorum ayni durumu. Bebeklerin ter bezleri zamanla olusurmus ve olustugunda o sivilcelerde gecermis. Normal bir durum yani.
Benim oglumdada var kafasinda yanaklarinda. Sutun yagli oldugu icin birde emzirirken ve sonrasinda yuzunde sut kalmamasina dikkat et canim oda yapiyor.
Canım,başka bir doktora gittik.dediği şu : 3.-4. Aya kadar çekeceksiniz.verilen hiçbirşey tam olarak işe yaramayacak.Kızlar gaz sancisi için yapmadigimiz kalmadı once Aguline kullandik işe yaramadi zinco aldirdi doktor. O da pek farketmedi . Arkadaşlar Biogaia tavsiye etti doktora sordum ikindide onu ver sabah akşam zinco ver dedi. Böyle deneyen var mı işe yarar mı acaba inancim kalmadı ilaçlara
Evet canım hepsi aynı bende o zaman memeyi bıraktırıyorum bırakmak istemiyor asılıyor o zaman parnagım ile hafifçe agzını aralıyorum. Bıraktırıyorum. Yoksa yara yapar bebiş gazı varken kimse emmesine izin vermesinfena çekiştiriyorlar
Canim sudokrem hepsinden iyi etkisini hemen gösteriyor . bepantl Mustela falan hep hikaye kalıyor yaninda. bence ondan al kullan eczacılarin dediklerine bakmaAa o kdr alıntı yaptım hiç biri yokteşekkür ederim arkadaşalr çok şükür tahlillerinde sıkıntı yokmuş. yuksek düşük değerler vardı ama çok minik farklar vardı o da olurmuş yenidoğanlarda...
@askiminaskiyim canım başta soğanlıkta bir çocuk hasstanesi var deyip götürdü eşim. Meğer devlet hastanesiymiş. Ateşli bebekler, isalli çocuklar kapıdan içeri girmek bile bizi piskolojik hasta etti. Eşim arabayı park edip gelene kadar kapıda bekledim, görünce şok olduk.
Yüzyıla gittik hülya hanım nöbetçiymiş.
Gaz sorunumuz var ama çok şükür gazı çıkartıyor. Bizim gaz problemi aslında şöyle bezi açınca çok güzel gaz çıkartıyor. Hatta gaz ile kaka. Ama kapalıyken çok nadir gaz çıkarıyor. Sadece kıvranıyor. Kime dediysek inanmıyor, siz alıştırdınız diyor, halbuki kıvrandıktan sonra bir iki pırt yapıp sulu kaka yapınca değişmek için açıyordum. Hoppp o sırada kaka yapıyyordu ve ıkınma derdi olmadan
Ay enteresan işte. Erken wc eğitimine başlıcam
Gaz için ilaç vermiyrum. Kendim anne çayı içiyorum faydası vardır inşallah
Pişik için ise, pişik uokken kremlemşyordum. ara ara her bezde olmasa da her gün kremlerdim. Tabi kızarıklık görürsen de kremliyordum. Ama bu boyuta geleceğini düşünmemiştim
Bir haftadır mustela kullanıyoruz, hafifliyor, hatta başlangıç hale geliyor sonra tekrar coşuyor. Bu arada benmde dönem dönem pişiğim artıyoryediklerim mi yapıyor acaba diyorum... Hee tabi bir çok faktör var, pırt yaptığında illa sarı su da yapıyor, primanın yeşil paket bezine geçtik vs vs vs çok faktör var yaniii..
Dün eczaneden sudokrem Hametan falan aldırmaya gönderdim, eczacı onların hepsi aynı türev ilaç, oluşumunu önler ama iyileştirmez demiş, travazol vermiş. Geçmezse mutlaka dr a gidin demiş.
Dünki acildeki doktor pişiğe bakmadı bile :/ şimdi travazozlu mustela ile karıştırıp sürüyüroum, hatta altı açık suanda.
@ilknurrr22 sarışınımsı galiba. Ay yok yok bildiğin keltoş
Başa kimlere cevap yazacaktım unuttum, benim sıpa uyanmakta. Bir yandan da ev yerleştiriyorum. Millet ist döndüğümü duymadan yerleşmeliyim :)
Öpüyorum silzeri.
Kızlar bebişeriniz hergün kaka yapıyo mu? Kabız demek için kaç gün yapmaması gerekiyor??
Biz de ilk mustela ile basladik ve unibaby yenidogan ile siliyorduk. Pisik oldu. Doktor sudocrem kullanin dedi ve kesinlikle islak mendil yok. Ya islak pamukla siliyoruz ya da yikiyoruz popoyu. Pisigi hafifledi.Canim sudokrem hepsinden iyi etkisini hemen gösteriyor . bepantl Mustela falan hep hikaye kalıyor yaninda. bence ondan al kullan eczacılarin dediklerine bakma
Bizimki de 2 gündür yapmıyo genelde yapardı hergün kabız olmasından korkuyorum yavalla canım yeri gelio 2 -3 gün yapmyor
yeri geliyor 2 saate 4 kez yapıyor
doktora göre her ikisi de normal
Şükür uzun uyuyor uyudugında bende uyandırmıyorum:)Oh ne güzel olmuş bende şöyle aralıksız bi 4 saat uyusam daha ne isterm ki
Zinco ikinci gün bayiltti sonra etki etmedi ben de artik ilaclara inanmiyorum. 3.ayinda gecicek insallahKızlar gaz sancisi için yapmadigimiz kalmadı once Aguline kullandik işe yaramadi zinco aldirdi doktor. O da pek farketmedi . Arkadaşlar Biogaia tavsiye etti doktora sordum ikindide onu ver sabah akşam zinco ver dedi. Böyle deneyen var mı işe yarar mı acaba inancim kalmadı ilaçlara
Bizde bundan kullaniyoruz canim bu emzikler bebeklerde dis yapisini etkilemiyor agiz yapisina goreymisEmzik kullanan arkadaşlar..
Herkes avent soothie demiş ama ben de yine avent kullanıyorum ekteki resimdeki..tutuyor emziği emiyor ama arada atiyorda istemiyor midesi bulunuyormuş gibi oluyor..
2 si arasında ne fark var ben onu anlamadım..
Sonuçta her ikisi de avent..
Canım bende ikisi de var ikisini de tutuyor.. Emme refleksi cok kuvvetli.. Hatta soothienin oyuncaklisi wubbanub var onu da tutuyor.. Gerçi canı istemediginde ativeriyor:)Emzik kullanan arkadaşlar..
Herkes avent soothie demiş ama ben de yine avent kullanıyorum ekteki resimdeki..tutuyor emziği emiyor ama arada atiyorda istemiyor midesi bulunuyormuş gibi oluyor..
2 si arasında ne fark var ben onu anlamadım..
Sonuçta her ikisi de avent..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?