2016 Şubat Anneleri

bu arada gaz icin zinco aldigim icin henuz almadim ama bi arkadas maflor diye bisey onerdi eczanelerde varmis zinco bitince alcam... onlarinda 3 aylik bebegi onla cozum bulmuslar... denemek isteyen olursa...
Canim bbiz de maflor kullaniyoruz gaz cikartiyor ama bize yetmedi nurse harvey aldik ikisini caprazlama kullaniyorum bi kizimda gaz sorunu yok digerinde cok fazla var uyuyamiyor ememiyor ilaclar da yetmiyor bazen ancak masajla cikariyor

Kızlar gaz sancisi için yapmadigimiz kalmadı once Aguline kullandik işe yaramadi zinco aldirdi doktor. O da pek farketmedi . Arkadaşlar Biogaia tavsiye etti doktora sordum ikindide onu ver sabah akşam zinco ver dedi. Böyle deneyen var mı işe yarar mı acaba inancim kalmadı ilaçlara

keryneia cnm bence de o kadar saat cok. bi de isin garibi onca emzirmeme ragmen sutum cook az. bide emmese hic gelmicekmis demek ki

ins su soothie emzige alisirda rahat ederim. geel kargoom geel...

Cnm denemeler ne alemde emziği tuttu mu ona gore alcam bnde olmuyo böyle sürekli meme de
Bn kullanıyorum cnm ilkten çok fayda etmiyo diyordum ama düzenli kullanınca faydası oldu.

Kızlar 40 çıksın mevlüt okutacagim.. acaba ne yapsam geleceklere fikir alsam biraz kalabalık olacagindan pasta börek çok ugrastirir ... Sizler ne yapacaksiniz....
Valla cnm bizim mevlitler tavuklu pilavlı olur kalabalık çünkü oyle beş on kişi değil :) bnde haftaya yapcam tavuklu pilav tulumba tatlısı ayran . hediyelik olarak da kolonya vercez ama herkese yetmucek sanırım onu nasıl halletcem bilmiyorum

Bazen oğlum da memeyle kavga ediyor. Ağzında alıyor asiliyor memeyi filan. Bu durumda hemen omzuma alıp masaj yapıyorum. Gazi olduğunda genellikle böyle yapiyir
Evet canım hepsi aynı bende o zaman memeyi bıraktırıyorum bırakmak istemiyor asılıyor o zaman parnagım ile hafifçe agzını aralıyorum. Bıraktırıyorum. Yoksa yara yapar bebiş gazı varken kimse emmesine izin vermesin fena çekiştiriyorlar

Ya alerjidir. Ya da sütün yağlıdır.
Bebeklerde karaciğer fonsiyonu gelişmemiş oluyor. Zamanla düselir. Benmkisinin de vardı sivilce ama aonrada (2.haftadan sonra) düzeldi

Benimkinde de vardi doktor hormonal bir durum ilik suyla yika dedi, 10 gunde duzeldi. Sorun degil yani geciyor

Ben de yasiyorum ayni durumu. Bebeklerin ter bezleri zamanla olusurmus ve olustugunda o sivilcelerde gecermis. Normal bir durum yani.

Benim oglumdada var kafasinda yanaklarinda. Sutun yagli oldugu icin birde emzirirken ve sonrasinda yuzunde sut kalmamasina dikkat et canim oda yapiyor.

Hepinize teşekkürler kızlar. Minicik bebeği bile çirkinleştiriyor bu pis sivilceler 5 yaşındaki kardeşim bebeğin yanakları çürümüş diyor

Arkadaşlar hep aklımdasınız ama 1 an olsun fırsat bulamıyorum. Gündüz ev işi akşam 7-12 arası bebeğimin durmayışından telefonu dahi elime alamıyorum. 18 günlük olduk bugünleride gördüm çok şükür. Sünnetimizi olduk erkekliğe adım attık bugün :) herşey güzel çok şükür gündüz çok keyifli emiyor uyuyor ama akşam 7 oldugu zaman veya 7 den sonra herhangi bir saatte gözü açılıyor daha kapanmak bilmiyor.. Ağlamıyor ama kıvranıyor ya pış pış kucakta dolanacak ya emzikle oyalanacak ya da emzirilecek. Çok emzirildi mi de kusuyor uyumuyorda öyle enteresan hallerdeyiz.. Mama 3 günde 1 felan veriyorum doymadığını düşünüp. Bugun sünnet olduğundan rahat uzun ememedi beni. Gözleri yine açıldı az önce emzirdim ama aranınca 40cc lik mama yaptm uyuyo mışıl mışıl.. Sütümün durumu değişip duruyo sanırım. Doktora göre kolik fakat ben bundan emin değilim.. carpol verdi kullananız var mı ? İşe yarıyor mu anlamıyorumda. Bir an önce büyüse istiyorum bazen dilinden anlamamak üzüyor beni. Sizler nasılsınız, yavrularınızla iyisinizdir inşallah.

Canım,başka bir doktora gittik.dediği şu : 3.-4. Aya kadar çekeceksiniz.verilen hiçbirşey tam olarak işe yaramayacak.
Bebişlerinle bağırsakları ancak uyum sağlıyor.şöyle diyim iki elinin parmaklarımı içiçe sok,bizim bağırsaklarımız öyle.parmakların Arasında boşluk bırak,bebeklerin de öyle...boşluklar var arada.sürekli hareket halinde.zaten kucakta farketmişsşndir,sürekli gurul gurul.ben de zinco veriyorum.önce biogaia denedim olmadı.ama ikisini bir arada gün içinde hiç vermedim.

Evet. Çok aciyor. :) bu arada o parmak olayını da senden öğrendim ben de öyle yapıyorum :))

Canim sudokrem hepsinden iyi etkisini hemen gösteriyor . bepantl Mustela falan hep hikaye kalıyor yaninda. bence ondan al kullan eczacılarin dediklerine bakma

Kızlar bebişeriniz hergün kaka yapıyo mu? Kabız demek için kaç gün yapmaması gerekiyor??

Kızlar bebişeriniz hergün kaka yapıyo mu? Kabız demek için kaç gün yapmaması gerekiyor??

valla canım yeri gelio 2 -3 gün yapmyor
yeri geliyor 2 saate 4 kez yapıyor
doktora göre her ikisi de normal

Canim sudokrem hepsinden iyi etkisini hemen gösteriyor . bepantl Mustela falan hep hikaye kalıyor yaninda. bence ondan al kullan eczacılarin dediklerine bakma
Biz de ilk mustela ile basladik ve unibaby yenidogan ile siliyorduk. Pisik oldu. Doktor sudocrem kullanin dedi ve kesinlikle islak mendil yok. Ya islak pamukla siliyoruz ya da yikiyoruz popoyu. Pisigi hafifledi.

Zinco ikinci gün bayiltti sonra etki etmedi ben de artik ilaclara inanmiyorum. 3.ayinda gecicek insallah

Bizde bundan kullaniyoruz canim bu emzikler bebeklerde dis yapisini etkilemiyor agiz yapisina goreymis

Canım bende ikisi de var ikisini de tutuyor.. Emme refleksi cok kuvvetli.. Hatta soothienin oyuncaklisi wubbanub var onu da tutuyor.. Gerçi canı istemediginde ativeriyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…