2016 Şubat Anneleri

Haha benim oglabda öyle nefes nefese kaliyo ih ih bi sinirleniyo bi cekstryo memeyi

Almadığım şey kalmadı şimdi gidip göğüs kalkanı da alıcam:) lansinoh var zaten sürüyorum Çocuk 6 haftalık olcak hala emziremedim sütümde azalıyor çok üzülüyorum en son çare elektrikli pompa alıp sık sık sağıp vercem.. Teşekkür ederim.

Kızlar bebislerinizin gozleri ne renk bizimki renkli görünüyor ama degisebilir diyorlar siyah renkli gözler de renkli mi oluyor bebekken acaba. Benim gozler kara eşimin yeşil ben hep renkli olsun istedim belirginlesene kadar sabirsilaniyorum

Az önce dikişler kontrol ettim dış kısmı baya kaybolmuş ama vajina içine doğru Bi pütürlük var sivilce gibi şişmiş sanki bu normal mi böle olan var mı
Benimki de öyleydi canım şiş gibi olmuştu bi tarafı çok acıyor bi de dar şeyler giyme bol rahat şeyler giy bi de ağrı kesici al paracetamol falan çocuğa zararı olmayan bir kaç güne geçiyo bitiyo gidiyo

Kızlar bebeğinde hırıltı olan varmı gece özellikle çok fazla var kaç haftadır geçmedi kalıcı bişey gibi bugün burun damlası aldım ama ilk seferde pek değişiklik yok.. Ne yapmam lazım ama doktora mı götürsem.. Bir de yüzü boynu ensesi hep alerji kırmızı kırmızı yanakları pütür pütür özellikle o da kalıcı bi gider gibi oluyo birden iyiyce artıyo internette araştırdğm kadarıyla bazı bebeklerde oluyo geçici yazıyo ama bu birden çoğalıp azalması endişelendiriyo alerjisi mi var acaba diye :/

Evet canım bebek gözleri gri olur. Açık renk olacaksa şimdide oldukça açıktır rengi.

bebeklerde ilk aylar hırıltı olabiliyor, benim kızımda da hırıltı vardı otribebe burun aspiratörü aldık 3 gündür temizliyoruz ve hırıltısı geçti, burun geniz dolunca yine hırıltı oluyor. burnunu temiz tutmaya çalış geçer, geçmezse bir doktora götürürsün. evin ısısı çok yüksek olduğunda da burun tıkanıklığı ve hırıltı oluyor, ona da dikkat etmek lazım.
kırmızı kabarcıklar bizde de var bugün epey azalmıştı yanaklardakiler ama kafa derisinde saçın içinde çoğalmış şimdide, geçici durumlar ama işte yine de can sıkıyor.

Çok defa yazıldı ama gusül için kanama bitince mi abdest alınacak şimdi benim kanama bitti ama koyu sarı devam ediyor sali 40. Gün günbitiminde mi abdesr alıcam
bu ilk doğum bu arada 5 şubat ta doğum oldu suyum gece 00.15 gibi geldi biri yardım etsin

Kızlar 27 günlük bebeğim usuttu ve acayip gazi var nurse Harvest aldim kullanıyorum ama pek etkisi olmadi sizin onerecgniz ilac yada bitkisel bsey varmi olmadi doktora gdcem pazartesi günü

Sürüyorum firkan. Şimdi bir krem vermişti sürünce suyla yıkansa bile zor silinen bir krem. Çinkoluymuş. Pişik mantara dönmüş zaten. Sürekli geçip tekrarlaması ondanmış.
Kakada mukus olayını foto çekip acıbademde doktora sordurdum. (Kuzenim orada çalışıyor onun aracılığı ile) "kurutemiş çok yiyor olabilir, Sütten ne kdr uzak dursun desemde duramaz. " Demiş.

Bu arada bugün gene doktora grldik. De ki neden ayak baş parmaklarında tırnak batması oldu

merhaba ben bebegimi goguslerimin yarasi yuzunden emziremiyodum o kadar aciyodu ki agliyodum emzirirken lansinoh kullaniyodum surekli ama etki etmedi int okudum silikon gogus ucu diye hemen eczaneye gittim sabah bebedor un verdi eczaci hemde cok ucuz 6 tl ye icinde 2 tane cikiyo allah onu ywzandan razi olsun kizim kendi memem gibi aldi emdi ilk gun acidi fskat sonrs gecti 7 gun sonrada tamsmen iyilesti kopacak gibi yara olmustu cunku

Doktor da batma dedimi? benimkininde ayak tırnakları gömülü ama sonra düzeliyor bu durum. İlkindede öyleydi. Batma olduğu nasıl anlaşılır ki?
Süt içince mi kakada mukus oluyormuş. Öyleyse bende çok içiyorum. Hergün mutlaka içiyorum

Evin ısısı evet yüksek sanırım kaloriferi hiç kapatmıyoruz doğduğndan beri gece gündüz yanıyor ama sürekli havalandırmaya çalışıyorum evi en iyisi bi termometre almak sanırım. Zeytin yağı ve kaynatılmış şu ile silince biraz azalmıştı kızarıklar ama yine geliyo gerçekten çok can sıkıcı neyse madem normalmiş allah beterinden saklasın bebeklerimizi. Teşekkürler.

Ben onu da denedim hatta ilk 2 hafta sırf onunla emzirdim acısı bir türlü geçmedi.. Memeni direk ver o plastikle iyileşmez dediler bıraktım onu.. Lansinoh şimdi acısını hafifletti ama emzirmiyorum sadce krem sürüp iyileşmesini bekliyorum cesaretimi toplayabilirsem yeniden emzirmeyi deneyeceğim:/ teşekkür ederim.

Canım emzirmen bitince o kelebekleri gögsünde bırakarak kapatmayı denedinmi? Odamı iyileştirmedi?
Öyleyse kalkan al kalkanda iyileştiriyor. Ama kalkanın içine yarım ped sok. Yoksa kalkana akan süt dışarı akıyor.

Kıyamam yaa Nasıl olmus o doktor ne dedi

Allah yardimcin olsun canim senin o zaman. Karsinda cok zeki bi kadin var ablasilan oglunu yonetmesini cozmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…