2016 Şubat Anneleri

Uyandırma çocuğu sonra zorluk cekme tüm uyku düzeni bozulur bırak uyusun uyursa tabii öyle 5 6 saat..
benımkı henuz 24 gunluk kendı uyanıyor canım gece. Ben gece oldugunu anlasın dıye kendım uyandırmıyorum hafıf sarılıgı olmasına ragmen. Gunduz de kendı uyanıyor, sımdıye dek en fazla 4 saate gece kendı uyanmadıgı oldu, benımkı de buyudukce gece uyuma suresı artacak o zaman.

Sakin ol canim bebegin var stres yapma sutun etkilenir seni cok iyi anliyorum ama esinle sakin sakin konus bi yolunu bulursunuz

Bence cokta fazla degil sonra zaten duruyo kilo alimlari benim bebegimde 15 gunde 1 kg almisti ama masaallah guzel boyle devam demisti dr

Sakin ol canim bebegin var stres yapma sutun etkilenir seni cok iyi anliyorum ama esinle sakin sakin konus bi yolunu bulursunuz

Valla bilmiyorum ama bu iş hayırlı yerlere varacağa benzemiyor
Ben gelsin kalsın tedavi olsun yazıktır ama uzun vadeli olmaz dedim
Artık ne kadar gerekirse dedi
Anası da güvenilir değil

Canım ben de ağzında anne sütü kalması gerekir diye biliyorum o dilinin üzerinde koruyucu bir tabaka oluşturuyor ve pamukçuğu engelliyor diye okumuştum. Ama mamadan sonra verilebilir istenirse.
Ne guzel keske benimkide uyusa 2.5 saatte bir uyaniyor standart. Gunduz gece farketmiyor.

Canım ben bugun kızımı kontrole götürdüm gerinerek ıkınıyor ve rahatsız oldugunu hissettim doktor cok normal gazı vardır yada kakasını yapmakta zorlanıyordur dedi.. Bir damla verdi ıkındıgında rahatsız hissettiğinde ver dedi eve geldik verdim mışıl mışıl uyuyor hiç ıkınmadı gazınıda cok rahat cıkardı çok şükür. Kafana takma yani cok normalmiş :)

Canım ben de ağzında anne sütü kalması gerekir diye biliyorum o dilinin üzerinde koruyucu bir tabaka oluşturuyor ve pamukçuğu engelliyor diye okumuştum. Ama mamadan sonra verilebilir istenirse.
Bende nurse harweys kullaniorm canm. Sicak havluda koyuyorm ama genede ikinior. Sanirim aliskanlik etti. İnsaallah duzelr

Canım ben çok dedim ama seninki daha cokmus biz 7-8 bez değiştiriyoruz 1 günde nivea pisik kremi ve hametan krem dönüşümlü sürüyorum bazen de hiçbir şey sürmeden bezliyorum prima premium care kullanıyorum ve mama çok nadir veriyorum çok şükür hiç pisik sıkıntımiz olmadı anne sütü alan bebekler kolay pisik olmaz diyor annem hatta gece hiç altını açıp alıştırma diyor ama ben kiyamiyorum kuzuma değiştiriyorum çünkü hep kakali oluyor bezi

M Maşallah canım çok iyi kilo almış biz 3640 doğduk 8 şubatta 4500uz şu an siz harika lilo almışsınız.

Hangi damlayi vrrdi canm?

Valla bilmiyorum ama bu iş hayırlı yerlere varacağa benzemiyor
Ben gelsin kalsın tedavi olsun yazıktır ama uzun vadeli olmaz dedim
Artık ne kadar gerekirse dedi
Anası da güvenilir değil
Ben senin esini anlayamadm insan sorar once konusur esiyle sonra karar verir. Sana karsi hamileliginden beri bahsediorsun cok anlayissiz. Aranizda bir sevgi bagi varmi bilemedm.

Birebir aynu sayiliriz ilk gunden beri kizimla yalniziz dogumdan sonra bi de kalcada ilik icinde ödem olustu bende yuruyemiyorum da dogru duzgun. Aksamdan aksama esim de gelmese heoten kafayi yerim herhalde

Aynen canım ya bide benim kiz emmiyo doğru düzgün o yüzden sagip veriyorum. Kizim bazen gogsumu sagmaya bile fırsat vermiyor sagamadikca sutum azalacak diye korkuyorum. Esim gelince ilk isim sut sağmak oluyor

Ben kizimin poposuna hic pisik kremi surmuyorum,cok sukur ufak bi iki kizarik haric pisik olmadik.Arada suyla yikiyorum bi iki kerede bepanthen surmuslugum vardir.Oyle her actigimda kremlemiyorum

Birde bebekleriniz emerken tuhaf sesler cikariyor mu gecen hastanede emzirme odasinda 4 5 kadin emziriyoruz,onlardan cit cikmiyo benimki mubarek ih ih hik mik cok cok her sesi cikardi nefes nefese korkuyorum bazen cigerleri mi yetmiyo falan diye Sonra bide gark diye gegirdi herkes bize bakti kendimizi cok vahsi hissettik :))))

Ben senin esini anlayamadm insan sorar once konusur esiyle sonra karar verir. Sana karsi hamileliginden beri bahsediorsun cok anlayissiz. Aranizda bir sevgi bagi varmi bilemedm.

Esimle basbasayken cok iyiyiz
cok ilgili ve romantiktir
ama ne zaman anasi araya girse olay farklı boyuta geciyor
biraz ana kuzusu idi
30 yil despot yonetimden cikip benimle evlenmis bütün sulale kv den felaket korkuyor hem kendi tarafi hem koca ttarafi
2 senedir de birlikteyiz
eskisine gore yine toparladi ama
anas muhteşem duygu sömürüsü yapior
agliyor hastahanelere düşüp acindiriyor kendisini
eeee adam da anasi haliyle ici yaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…