benımkı henuz 24 gunluk kendı uyanıyor canım gece. Ben gece oldugunu anlasın dıye kendım uyandırmıyorum hafıf sarılıgı olmasına ragmen. Gunduz de kendı uyanıyor, sımdıye dek en fazla 4 saate gece kendı uyanmadıgı oldu, benımkı de buyudukce gece uyuma suresı artacak o zaman.Uyandırma çocuğu sonra zorluk cekme tüm uyku düzeni bozulur bırak uyusun uyursa tabii öyle 5 6 saat..
Sakin ol canim bebegin var stres yapma sutun etkilenir seni cok iyi anliyorum ama esinle sakin sakin konus bi yolunu bulursunuzSinirlerim tepemde kocamla aramiz açıldı ve ben resmen nefret ettim ondan
annesi evimi gormeye 2 sene sonra geldi eli bos
Hamilelik döneminde yardim etmedi ugramadi bile
lohusalik döneminde gelmedi
bebek oldu 1 zibin iki de penye ile geldi gördü gitti
ankara merkezde ev tuttuk ofis içn
sadece hafta sonlari kalacagiz yazdan sonra tamamen tasinacaktik
beyfendi tasinma isini iptal etti
annesinin elleri biraz yamulmus fizik tedavi olmasi lazim. Anasina demis koyde herseyi sat bizim eve (ofis) yerles tedavi ol. biz tasinmayiz ilcede kalırız diye
eeeee bana ufak faydasi olmamis
annem herseyi yapmis evimi.silmis supurmus, bi ton esya almış
ama o gelip hazira konacak
gelsin 1 ay kalsin o kadar dedim
kavga cikti bakalim ne olacak
Bence cokta fazla degil sonra zaten duruyo kilo alimlari benim bebegimde 15 gunde 1 kg almisti ama masaallah guzel boyle devam demisti dryok canım almıyo zaten o 10 dk emişle 2 saat uyuyo ama uykuda hep ıkınıyo işte
Dayanamadım doktora götürdüm. 5 günde 300 gr almış 20 günlük ve toplam 1 kilo almış zayıfta doğmadı ki 3800 doğmuştu doktor fazla buldu ve sık emmek istese de oyala 2 saatte bir emsin dedi genelde öyle emiyor ama bu ara 5 dk emip uyuyakalıp 10 dk uyuyup gene aranıyor birde bu ıkınma problemi bende hal derman kalmadı 20 dk bir emzirmekten doktor bebekler çabuk alışır zor vazgeçer alışkanlık edin ne kadar sık emzirirsen o kadar ıkınma isteği olacak dedi artık her aranıp agladıgında aç diye emzirmeyecegim sırf o yüzden sütüm varken gögüs acıma katlanamayıp bazen mama veriyordum. Nurse harweys verdi baktın cok gazı ver verirsin dedi. Kakasını yapamazsa derece ile makatına azıcık daire ciz yapar dedi. Birde karnına sıcak havlu koy dedi sizin de bilginiz olsun kızlar
Sakin ol canim bebegin var stres yapma sutun etkilenir seni cok iyi anliyorum ama esinle sakin sakin konus bi yolunu bulursunuz
Canım ben de ağzında anne sütü kalması gerekir diye biliyorum o dilinin üzerinde koruyucu bir tabaka oluşturuyor ve pamukçuğu engelliyor diye okumuştum. Ama mamadan sonra verilebilir istenirse.
Ne guzel keske benimkide uyusaMaqameT @ilknurrr22
Bu aralar gunduzleri kendisi2.5 saate bir uyaniyor
gece de değişiyor 9 dan sonra gece 2ye kadar uyumuyor sonra emzirip uyutuyorum 6 da ben kaldiriyorum
bugün doktor kontrolumuz vardi
800 gr almışız 1 ayda simdilik bir sıkıntı yok
eger uyanmazsa 6 saate kadar uyandirma dedi
dedim 15 20 dk tek emiyor bu yeter mi
6 saate kadar yeter, sütünü kaliteli olsun yeter
ama gece 50 cc mama verebilirsin dedi
Kızlar bebekleriniz günde kaç kez kaka yapıyor??
biz 21 günlük olduk. Dün sabah ve öğlen yaptı en son kakasını. Gece uyku aralarında hep ıkındı kızardı sıktı kendini doğru düzgün ememedi ağlamadı ama ıkınması da bitmedi. Ağladıkca da emzirdim. Zaten gece 3 4 kere emziriyorum değişmedi. O ıkındıkca mahvoldum kusmasıyla birleşince tıkanıyo yavrum. Her sabah rutin saatte kakasını yapar bu sabahta yapar diye bekledim yaptı çok şükür yani yapadabiliyor, günlerdir yapamayanlar oluyormuş. E peki sorun ne anlamadım ben kaka sayımız 3 e düştü internetten bakıyorum büyüdükçe azalır diyor. Gazdan mı ıkınmaları vardı o halde anlamıyorum. Gündüz gayet uzun emiyor gece emişleri 10dk sürmüyor bazen 5dk sonra küt gene uyuyor bu düzensizlikler ne zaman düzelecek(
Canım ben de ağzında anne sütü kalması gerekir diye biliyorum o dilinin üzerinde koruyucu bir tabaka oluşturuyor ve pamukçuğu engelliyor diye okumuştum. Ama mamadan sonra verilebilir istenirse.
Bende nurse harweys kullaniorm canm. Sicak havluda koyuyorm ama genede ikinior. Sanirim aliskanlik etti. İnsaallah duzelryok canım almıyo zaten o 10 dk emişle 2 saat uyuyo ama uykuda hep ıkınıyo işte
Dayanamadım doktora götürdüm. 5 günde 300 gr almış 20 günlük ve toplam 1 kilo almış zayıfta doğmadı ki 3800 doğmuştu doktor fazla buldu ve sık emmek istese de oyala 2 saatte bir emsin dedi genelde öyle emiyor ama bu ara 5 dk emip uyuyakalıp 10 dk uyuyup gene aranıyor birde bu ıkınma problemi bende hal derman kalmadı 20 dk bir emzirmekten doktor bebekler çabuk alışır zor vazgeçer alışkanlık edin ne kadar sık emzirirsen o kadar ıkınma isteği olacak dedi artık her aranıp agladıgında aç diye emzirmeyecegim sırf o yüzden sütüm varken gögüs acıma katlanamayıp bazen mama veriyordum. Nurse harweys verdi baktın cok gazı ver verirsin dedi. Kakasını yapamazsa derece ile makatına azıcık daire ciz yapar dedi. Birde karnına sıcak havlu koy dedi sizin de bilginiz olsun kızlar
Bizde 50 gunluk olduk cnm bazen 3 bazen 4 saatte bir acikiyor..
Bizimki bi gogsu 5 dk ancak emiyo digerini emmiyo bidaha vermeye kalkinca kendini geri atip bagiriyoBiz de 43 günlük olduk canım. Kaç dk. Emip o kadar uyuyor? Benimki 15 er dk. Emiyor iki göğsü de. İki saate hop açıkiyor yine
Canım ben çok dedim ama seninki daha cokmus biz 7-8 bez değiştiriyoruz 1 günde nivea pisik kremi ve hametan krem dönüşümlü sürüyorum bazen de hiçbir şey sürmeden bezliyorum prima premium care kullanıyorum ve mama çok nadir veriyorum çok şükür hiç pisik sıkıntımiz olmadı anne sütü alan bebekler kolay pisik olmaz diyor annem hatta gece hiç altını açıp alıştırma diyor ama ben kiyamiyorum kuzuma değiştiriyorum çünkü hep kakali oluyor beziÇok kaka yapıyor demişsin ya, ne kdr çok
Ben perşembe akşam 54lü bez paketini yeni açmıştım. Bugün hiç bez bağlamadım, ona rağmen şu üç günde yarım paketten az kalmış. Yani iki güne 30 tane denebilir:/ ve bunları hep kakadan sebep değiştim, çok çişli değişeyim demedim hiç...
Normal mi bu kadar kaka yapması
Pişik derdimiz olmasa umrumda değil çok kaka yapması...
Maşallah canım çok iyi kilo almış biz 3640 doğduk 8 şubatta 4500uz şu an siz harika lilo almışsınız.Kizlar ben mart abnesi topigindeydim..
Nasil olduysa buraya yazmisim :)
12 subat dogumluyuz ama :)
Saglicakla buyutun bebeklerinizi :)
Canim yutkunma sesi bizde de gelmiyor biz 2.500 ile hastaneden ciktik...
Sadece anne sutu alarak 4.500 lara geldik sukur :)
Benim oglumda sonlara dogru azalinca birakmaya calisiyor agliyor vs. Agladigni firsat bilip basiyom agzina memeyi bir iki firtta cekse kardir diyerek :)
Hangi damlayi vrrdi canm?Canım ben bugun kızımı kontrole götürdüm gerinerek ıkınıyor ve rahatsız oldugunu hissettim doktor cok normal gazı vardır yada kakasını yapmakta zorlanıyordur dedi.. Bir damla verdi ıkındıgında rahatsız hissettiğinde ver dedi eve geldik verdim mışıl mışıl uyuyor hiç ıkınmadı gazınıda cok rahat cıkardı çok şükür. Kafana takma yani cok normalmiş :)
Ben senin esini anlayamadm insan sorar once konusur esiyle sonra karar verir. Sana karsi hamileliginden beri bahsediorsun cok anlayissiz. Aranizda bir sevgi bagi varmi bilemedm.Valla bilmiyorum ama bu iş hayırlı yerlere varacağa benzemiyor
Ben gelsin kalsın tedavi olsun yazıktır ama uzun vadeli olmaz dedim
Artık ne kadar gerekirse dedi
Anası da güvenilir değil
Birebir aynu sayiliriz ilk gunden beri kizimla yalniziz dogumdan sonra bi de kalcada ilik icinde ödem olustu bende yuruyemiyorum da dogru duzgun. Aksamdan aksama esim de gelmese heoten kafayi yerim herhalde
Canim benim 1 ama hic olmadi daha olmuyor yo bebegimiz izin vermiyor sanirim korkuyor ikinci kardes olur diyeCanim.benim 2 gun once oldu ilk kirkimiz cikti,hemen hemen hic acimadi diyebilirim ama benim 2. Cocugum eski sıkılık yok
Canim o zararlimiki?Yesilse çok emmistir bide ilk gelen on sutu aldgndan oluyo ilk başta biraz sağ snra emzr duzelyo
Ben senin esini anlayamadm insan sorar once konusur esiyle sonra karar verir. Sana karsi hamileliginden beri bahsediorsun cok anlayissiz. Aranizda bir sevgi bagi varmi bilemedm.
Ee doyuyor mu canım 5 dkda doymaz ki. İkinci göğse geçmeyince bile durmuyor bizimki gunduzleriBizimki bi gogsu 5 dk ancak emiyo digerini emmiyo bidaha vermeye kalkinca kendini geri atip bagiriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?