Benimkide ayni dersin dogdu dogali hic emmemis gibi deli sesler cikariyor hele bir gaz atiyor ev sallanicak koca adam gibi. Masaallah subhanaallah ama genede gazli :)Birde bebekleriniz emerken tuhaf sesler cikariyor mu gecen hastanede emzirme odasinda 4 5 kadin emziriyoruz,onlardan cit cikmiyo benimki mubarek ih ih hik mik cok cok her sesi cikardi nefes nefese korkuyorum bazen cigerleri mi yetmiyo falan diyeSonra bide gark diye gegirdi herkes bize bakti kendimizi cok vahsi hissettik :))))
Ee doyuyor mu canım 5 dkda doymaz ki. İkinci göğse geçmeyince bile durmuyor bizimki gunduzleri
Kızlar bebislerinizin gozleri ne renk bizimki renkli görünüyor ama degisebilir diyorlar siyah renkli gözler de renkli mi oluyor bebekken acaba. Benim gozler kara eşimin yeşil ben hep renkli olsun istedim belirginlesene kadar sabirsilaniyorum
Ben onu da denedim hatta ilk 2 hafta sırf onunla emzirdim acısı bir türlü geçmedi.. Memeni direk ver o plastikle iyileşmez dediler bıraktım onu.. Lansinoh şimdi acısını hafifletti ama emzirmiyorum sadce krem sürüp iyileşmesini bekliyorum cesaretimi toplayabilirsem yeniden emzirmeyi deneyeceğim:/ teşekkür ederim.
Allah yardimcin olsun canim senin o zaman. Karsinda cok zeki bi kadin var ablasilan oglunu yonetmesini cozmus.
Sadece oğlunu değil karşımda sulalesini yöneten bi kadin var
ona hafif ses cikartani aforoz ediyor sulaleden
Batma dedi ne yazıkki. Batmayı anlarsın zaten. Bizim gömülüydü tırnaklar. Ama her gün bir gönülü tırnk çıkıyor kesiyordum. Ayak tırnakları hiç çıkmadı kesmedim ama.Doktor da batma dedimi? benimkininde ayak tırnakları gömülü ama sonra düzeliyor bu durum. İlkindede öyleydi. Batma olduğu nasıl anlaşılır ki?
Süt içince mi kakada mukus oluyormuş. Öyleyse bende çok içiyorum. Hergün mutlaka içiyorum
Valla en son emzirmeyi bırakıp pompa ile sağarken biberona oluk oluk kan boşaldı eşim şok geçirdi resmen iltihap ve şişlikte var hafif ben de dayanayım emzirdikçe geçer diyorlar ama gerçekten emzirdikçe daha beter yine de yılmadan her yolu deneyeceğimBizim de öyle :) dedemlerin dayımın teyzemin renkli :) herkes renkli olmasını bekliyor mavi yanı :) eşim ve ben kahverengi olacağına eminiz :) ama anneler hayal kuruyor. Mavi olsa çok güzel olur. İsmine yakışır :)
Benim de çok aciyor. İlk iki uç dk özellikle ama veriyorum. Hele bir gogus ucum yara resmen böyle süt dolunca sisiyor gibi. Ama veriyorum besmele çeke çeke aciyor ama ne yapayım
Valla en son emzirmeyi bırakıp pompa ile sağarken biberona oluk oluk kan boşaldı eşim şok geçirdi resmen iltihap ve şişlikte var hafif ben de dayanayım emzirdikçe geçer diyorlar ama gerçekten emzirdikçe daha beter yine de yılmadan her yolu deneyeceğim
Canm çok geçmiş olsn. Benmde göğsüm öyle yara oldu pompayla sağdıkça iltihap aktı. Ben eczaneden antibiyotik iğne aldm onun tozunu sürdm iltihaplı yerlere.. iki günde iltihapı geçti bende rahatladm bi dene istersen ama rmzirmeden önce yıka mutlakaValla en son emzirmeyi bırakıp pompa ile sağarken biberona oluk oluk kan boşaldı eşim şok geçirdi resmen iltihap ve şişlikte var hafif ben de dayanayım emzirdikçe geçer diyorlar ama gerçekten emzirdikçe daha beter yine de yılmadan her yolu deneyeceğim
Tabii sen de ses çıkardin :) o giderse sen de git ve onu rahat bırakma :)
Maalesef bu eşler ailelerin yanında kendilerini değiştiriyor. Ben de kp cekerim. Heee Allah iyi anlasiriz. Anlaşmasak bittimdilohusa halimle eşim onunla ilgilendi hep burda canı sıkılıyor diye evet çok sıkılıyor (40 cikana kadae yanimiza cagirdik. } ama napim...
Evet canım yatak yumuşak olmayacakmış bizim beşiğin içinde yatağıda vardı beşiğim derin diye battaniye koyduk üzerine birde çok fonksiyonlu yatak aldık biz terli yatağı özelliğide var ve eğimli biraz baş tarafı daha yüksek doktorumuzda eğimli olmalı yatak dediKızlar ben bebegımın besıgının ıcıne şu ıcı elyaf ya da pamuktan yapılan anakucaklarından koymustum ona yatırıyodum meger cok sakıncalıymıs,yattıgı yatak sert olmalıymıs ve uzerı yorgan vs ıle ortulmemelıymıs. Hemen kaldırdım besıgın ıcındekı yatagı ama ben hazır yatagın ustune bır de annemın yaptırdıgı yun yatagı koymustum. Yun yatak oyle cok yumusak degıl ama hazır yatak gıbı sert de degıl, sızce onuda mı kullanmıyayım dırek hazır yataga mı yatırayım. Yun yatagı annem kendı yaptı
ben sesi sessizca cıkarıyorum, o bişy dediğinde terslemem rest cekmem hatta cvp vermem
ama asla istediğini de yapmam kafamın dikine giderim o yüzden bana karşı biraz daha üsturuplu
yaptırmak istediği şeyi oğluna çaktırmadan empoze etmeye çalışıyor bende onu yıkmaya çalışıyorum
bi kere eşim resmen sinir krizi geçirdi , yeter ikinizin arasında kalmaktan sıkıldım ne haliniz varsa görün
diye ama 1 ay sürdü bu durum sonra yine eski hallerdeydik
Evet canım yatak yumuşak olmayacakmış bizim beşiğin içinde yatağıda vardı beşiğim derin diye battaniye koyduk üzerine birde çok fonksiyonlu yatak aldık biz terli yatağı özelliğide var ve eğimli biraz baş tarafı daha yüksek doktorumuzda eğimli olmalı yatak dedi
canım reflü yatağı özelliği var yazacaktım terli olmuş birde ben battaniye ile yatırıyorum kızımı iç zıbın uzun kollu üzerine pijama fe yelek var 2 kat ta alt pijama ve çorap giydiriyorum tek kat giyiniyordu sağlık ocağında ebe iki kat giydir dedi çok olmuyordur inşallahKızlar ben bebegımın besıgının ıcıne şu ıcı elyaf ya da pamuktan yapılan anakucaklarından koymustum ona yatırıyodum meger cok sakıncalıymıs,yattıgı yatak sert olmalıymıs ve uzerı yorgan vs ıle ortulmemelıymıs. Hemen kaldırdım besıgın ıcındekı yatagı ama ben hazır yatagın ustune bır de annemın yaptırdıgı yun yatagı koymustum. Yun yatak oyle cok yumusak degıl ama hazır yatak gıbı sert de degıl, sızce onuda mı kullanmıyayım dırek hazır yataga mı yatırayım. Yun yatagı annem kendı yaptı
Oyy canım kıyamam kuzuya ya.. inş hemen geçerEki Görüntüle 1794144
Batma dedi ne yazıkki. Batmayı anlarsın zaten. Bizim gömülüydü tırnaklar. Ama her gün bir gönülü tırnk çıkıyor kesiyordum. Ayak tırnakları hiç çıkmadı kesmedim ama.
Dün tüm gün çıplakken farkettimbaş parmak kıpkırmızı ve şişmiş.
Bugün diğeri de olunca sanki sarı iltihp var gibi de geldi. Doktor yolunu tuttuk.
Süt gaz yapar dedi bir de mukustan sebep süt ürünleri alerjisi olabilir diye düşündü:/
Bende ikişer kat giydiriyorum canım. Penye battaniyeyi yarım kundak yapıyorum. Gece de üzerine belden aşagı ince battaniye örtyorum kolları dışarı çıkarırsan tehlikeli olmaz canımcanım reflü yatağı özelliği var yazacaktım terli olmuş birde ben battaniye ile yatırıyorum kızımı iç zıbın uzun kollu üzerine pijama fe yelek var 2 kat ta alt pijama ve çorap giydiriyorum tek kat giyiniyordu sağlık ocağında ebe iki kat giydir dedi çok olmuyordur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?