2016 Şubat Anneleri

roka, dereotu, tahin, boza, hurma, yumurta, maydanoz, çekirdekli siyah kuru üzüm, yeşil mercimek var sütü artıran. bir de esas olarak öğün atlmamak, düzenli beslenmek, uykusuz kalmamak, dinlenmek ve stresten uzak durmak gerekiyor.

Oy kiyamam uyansa duyururdu sesini canım brnce. Hem çok değil canım ya 4 saat olabilir. Benimki aglamiyor ya bir triplerde anlamadım. En son uyudu artik. Saatlerdir uyuyor öyle böyle değil. Ac olsa uyumaz sarılık vs de yok 33 günlük olduk. Az önce bezini degistirdim biraz emdi uyudu uyanmadi. Ben de yatirdim. son süte ulasamıyoruz mu ki diyorum

maiii normalde çok yapardık bugün 2 kez yaptı bir kez de çok çok çok az yaptı. Seninki nasıl

Cnm bnmkide sacli dogdu ama yastiginda saclar oluyor anneme sordum yenilenir anne saclari dokulecek yerine gur sac cikacak dedi..

Oyy canım kıyamam kuzuya ya.. inş hemen geçer bizimkiler sadece gömük ama böyle kızarırsa battı demekmiş Allah yardımcın olsun canım
Acıbademdeki doktor ayaklı tulum giydirmesin demiş. Bizim tulumlar tam olmaya yeni başlamıştı sanırım o sıkıştırdı bu şekilde oldu neyseki antiseptik krem verdi sadece

Baharatli acili birsey yedinmi canim yada sogan sarimsak gibi kokulu seyler? Veya kendini yorucu bir is yaptiktan sonra mi verdin memeyi?

kızlar oğlumun adını kutay koymayı düşünüyorum sizce nasıl siz oğullarııza hangi ismi koydunuz

Baharatli acili birsey yedinmi canim yada sogan sarimsak gibi kokulu seyler? Veya kendini yorucu bir is yaptiktan sonra mi verdin memeyi?

Yedim sanırım ama önceden de yiyordum hatta ddaha fazla yemiatim. Acı olsa sütum hic emmez demi 5 dk filan emiyor

Pazartsi doktora gidicem karar verdim en iyi cozum o sanirim.. Tesekkur ederim

ahh yavrum yaa sütüm neden yetmiyor sana
emzirdim 2,5 saat sonra kendisi uyandı 35 dk emdi
ama 15 dk deli gibi ağladı mama yaptım 100 cc verdim
pofff nasıl içti ve hemen uyudu

anne çayı diye bi çay aldım bu akşam başladım bakalım ne olacak

Cnm gerildin herhalde bu kv nin gelme mevzusundan ondan azalmistr sütün
Takma ya senin cennet kokulun var birseyleri kafaya takip sinir oldukca o masum yavrucaklara da istemsiz zarar dokunuyor.
Kv dene gelince hani saglik soz konusu oldgu icin sik disini derim.sonucta annesi esinin.sen ne kadar anlasamasan da esin icin cok kiymetli anne yani.birak yapsin evlatligini.goruyorsun bir evlat kolay yetsmiyo annelik cok zor hakları odenmez.evet kv delerin cogu problem ama ne yapcan bizler icin oyle tabi ama ogullarinin anneleri sonucta.sabirli olmakta fayda var.oglusa odaklan dert etme.gececek elbet

Yedim sanırım ama önceden de yiyordum hatta ddaha fazla yemiatim. Acı olsa sütum hic emmez demi 5 dk filan emiyor
Emerde isteksiz.emer ac oldugu icin sonra birakir. Bence yememelisin tadi sutune gecior cunku. Aklima direk o geldi.

:) yok canım değil daha hamileyken koymuştum bu fotoyu ama aynı pozu kızıma verdirip çekicem çok tatlı duruyo hakkaten:)))
Evet bencede çok hoş farketmedim sanırım önceden bu fotoyu. yapabilirsen bu pozu verdir çok cici. ama nasıl öyle tuturacksin ki?

Emerde isteksiz.emer ac oldugu icin sonra birakir. Bence yememelisin tadi sutune gecior cunku. Aklima direk o geldi.

Az önce sukur emdi ve uyudu . Çok yemem de ben acı yiyen biriydi. Yemek acı olunca hiç aklıma gelmiyor ki sonra geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…