2016 Şubat Anneleri

Kızlar bebeğinizin en fazla kaç saat uyumasına izin veriyorsunuz dün gece 11.30da emzirdim mememde uyudugundan düzgün ememedi 70cc mama verdim 12.30 gibi uyudu her gece 2 saatte bir uyanırdı ve hep ses cıkarırdı uyku arası bu gece 5e kadar uyumuş. Doktor nurse harveys vermişti uyumadan önce içirmiştim çünkü gece hep uyurken ses cıkartıyordu gaz ıkınma sesi karışık onu da yapmamış babasının dediğine göre rahatlıktan mı uyudu acaba ? Emmeden bu kadar uyuması iyi mi rahat uyumasına sevindim ama aklıma takıldı sayesinde günlerdir uyuyamadığım için bende uyudum.

Birde ayakta hafif sallıyormusunuz? Bizimki hep emmek istediği için doktor oyala dediğinden her yolu deniyorum 2 saate tamamlamak için ayakta uyuyor bir tek diğer türlü kucakta gezdiriyorum vs cok az sakin kalıyor öyle. Yapmayacagım ne varsa yaptırıyor yavrum bana mama, ayakta sallama ne yapıcam bilmiyorum

Altını açken önceden değiştirebiliyordum çok rahat oluyor uyuyunca uyanmıyor felan ama şimdi mümkün değil kızarana kadar aglıyor aclıktan bende doyduktan sonra değiştirebiliyorum aynı durumla karşılaşıyorum bazen yine aranıyor hatta

normalde en fazla 3 saat arayla emzirmeye çalışıyorum ama iki gündür geceleri uyumuyor uzun süre bebişimde yoruluyor bende 4-5 saati buluyor

Ben önceden de değiştiremezdim birde gazçıkartmaya çalışırkenuyanıyor kısır döngü hep al en baştan

Keske kuzum yanimda evimde olsada uyumas aglasa.onu yogun bakima aldilar ben eve geldim..nekadar sakin olmaya calussamda cok zor..herhangi net bi sebepte yok .gribal enfekdiyon icin gittik..gungectikce halsizlesti ve emmedi..cigere sut kacmis olabilir dediler bildigim bu..nolur dua edin iyi seyler soyleyin icim rahatlasin..Rabbim tum bebisleri annelerine ve benim kuzumu bana bagislasin

Tel kafayı yedi iyice cemren senin mesajınna cvp yazıyorum olmuyor uykusuz olan benim tel daha çık etkileniyor

canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin umarım önemli birşey yoktur ve en kısa zamanda kavuşursun bebeğine dualarım sizinle Allah herkesin yavrusuna sağlık sıhhat versin

Kizlar bizim bebisin gecmek bilmeyen pşigi var. Bez degistirdim daha iyi simdi ama hala geçmiyor. Sebamed kullaniyordum pisik kremi onu da degistirdim bepantol aldim. Dr normal dedi cok sık altini kirlettigi içn. Cok sık da altını degistiriyoruz ama yok yani yara oldu

Canım Allah şifa versin inş en kısa zamanda çıkar

="karincam, post: 45588543, member: 334476"]Keske kuzum yanimda evimde olsada uyumas aglasa.onu yogun bakima aldilar ben eve geldim..nekadar sakin olmaya calussamda cok zor..herhangi net bi sebepte yok .gribal enfekdiyon icin gittik..gungectikce halsizlesti ve emmedi..cigere sut kacmis olabilir dediler bildigim bu..nolur dua edin iyi seyler soyleyin icim rahatlasin..Rabbim tum bebisleri annelerine ve benim kuzumu bana bagislasin[/QUOTE]
Geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin. En kısa zamanda çıkar inş.

Canım iyi olacak inşallah. Rabbim şifa versin. Geçmiş olsun.

Benim kizimda ogle canim ya kucaga alistirmayayim diyorum ama ne fayda ille kucak

Kanda da bakteri uredi .. 2. Antibiyotiğe başlandı .. Bugün damar yolunu acilmasi icin mafoldu oldum kaç yerden iğne yaptılar anlatamam
Ahh kuzular..seni cok iyi anliyorum..ben minnosu yogun bakim unitesine verdim..icerden cani yandikca aglamasi kulaklarimda.ayagi kolu delmislerdi..ahh kuzum iyilessin baska bisey istemiyorum Allahtan

Geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin. En kısa zamanda çıkar inş.[/QUOTE]
Cook geçmiş olsun canım benim ,bizde hastanedeyiz kac gundur yavrum enfeksiyon çıktı idrarda ve kanda tedavi oluyoruz. Senin yavrunda insallah en kısa zaman da toparlayacak evinize dönecek siniz. Dua et , sütünu sağ. Sakla. Moralini yüksek tutmaya calis birtanem sütun bol bol olsun

Çok çok geçmiş olsun.. İnsallah bir an önce hastaliginiz biter de evinize yuvaniza donersiniz..

Benimki 5.30 da uyandı hala uyumuyor. Karnımda çok aç artık uykumda yok. uyusada birrşeyler yesem diye bekliyorum.

Bizimkisi 8 de uyudu..9 15 de kalktı..ama beter haldeyim..
Birde bende uymayınca her dakka emmdiginde goguste sütte kalmıyor dolmiyor sınır oluyorum bende oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…