2016 Şubat Anneleri

Anaaammmm yapıyorum hemen bu pekmezle mayayi.

Valla hiçte emzirdkce gecmyo 45 günlük oldk daha geçecek denemedgm şey kalmadı oye emzryrm canım aciya aciya

Seni emdikten sonra 100cc emmiş olması çok değil mi yaa
Her çocuk bir olmaz tabi ama bizimki memeden 80-90 civarında rmiyor diye tahmin ediyorum.
İştahlı çocuk olacak sninki
Ayy ek gıdaya geçince sen onu yedi bunu yedi derken ben kaşıkla peşinden koşucam benxeeee

Emerde isteksiz.emer ac oldugu icin sonra birakir. Bence yememelisin tadi sutune gecior cunku. Aklima direk o geldi.
Bıgün doktor kurufasilye turşu acı falan bunlarj biliyorsundur söylemiyorum bile dedi.
Bende bildiğimi düşünüp hıhııı dedim ama bilmediğim başka neler var kimbilir
Mesela ben bol baharatlı acılı yemek severim. Geçen babanem sen yeme bu acı olmuş dedi ben şok tabi. Kim bilir neler var bilmediğim
Sonra diyorum ki emmedi tutmadı vs vs

Kuru inciri tek başına yiyosun canım söyleyen arkadaş öyle söyledi, pekmezi de kuru toz maya ile karıştırıp içeceksin demişlerdi onu henüz denemedim ama inciri yiyorum sanki işe yarıyor gibi geliyo

Kaç tane yemeli acaba kuru incirden??
4-5 tane yeter mi???

Evet dun gece 6 saat uyuyan kizim bu gece daha gozunu kirpmayarak anasini perisan etti suan saa t 5 ve en son care ayakta salliyorum el kadar bebeyi

Evet dun gece 6 saat uyuyan kizim bu gece daha gozunu kirpmayarak anasini perisan etti suan saa t 5 ve en son care ayakta salliyorum el kadar bebeyi

Ooo ben kaç kez salladim uyusun da diyorsun bir zaman sonra. Biz de beşikte sallaniyiruz. Altını alırken uykusu kaçtı ve hiç uyumaya niyeti yok

Biz de ikinciye oğlumuz olursa Kutay Göktürk koymayı düşünüyoruz. Şimdiden onu bile düşündük. Bence çok güzel. Kızımın ismi de Umay Açina.

Acina ne demekti?

Gokturkte çok guzel

Gundz akşama kadar hiç uyumadi gecede sabaha kadar dk başı uyanip durdu birazdan dusup bayilcam artk enerjim sıfır gözlerim kapandı kapanacak delrcem kucağıma aliyorm uyuyo emerken uyuyo ayağıma alyrm uyuyo yatirinca uyumuyo

Benim Dr oyle uyumuyor :+

Benim Dr oyle uyumuyor :+
Benimde...
Ayy altını açsan bir dert açmasan bir dert
Şuan ayağıma koydum orada duruyor. Bütün bebeklermi ayakta yatmayı sever ya

Bende sizlerdenim..6da Uyandık emzirdim altını değiştirdim şimdi gözler fildir fildir..en az 1 saatimiz var..

Sonra biz anneler uyur gezer.. firkan @ilknurr22 sessizyazar

Benim bebişte 7 de uyandı emzirdim uyudu altını değiştirdim ve uyandı her zamanki gibi şimdi bakınıyor ve hiç uyuyacak gibi değil önce altınu değiştirmek gerekiyor ama çok yalanıyordu elini emmeye başlamış zaten gece 3 e kadar uyanıktı acıkmış baya 4 saat geçti yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…