2016 Şubat Anneleri

aynen öyle canım bu iş öyle tuhaf bişiki başına gelen anlar sadece.
dediğim gibi 40 takla atsamda sütüm yok yok. mecburen mama verdik sarılık olacaktı. 10 yükseldi sonra düştü şükür. bebekte emdi ama gelmiyor emdikçe gelir sözü hikaye yani. gelmeyince sinirden yıkıyor ortalığı. hala devam ediyorum çalışmalara hala yeni şeyler bulup içiyorum ama yok. annemde artık takma diyor kilosu iyi gelişimi iyi. bende anne sütü alamamışım annemin sütü varmış ama ben emmemişim bu kezde. nasip olarak bak diyor. bende artık takmamaya çalışıyorum ne yapayım. stresten diyorlar neyin stresini yapıyorum onuda anlamış değilim. valla şaştım kaldım ben bu işe. millete ne meme varmış :) bir gmemeden 100 ml süt valla şaşıyorum. yediğimiz önümüzde çeşit çeşit millet yiyecek ekmek bulamıyor yinede sütü var. Allah arttırsın ama bu iş nasip işi sanırım canım. bizede bu düştü. kuvezde anneden ayrı yada çeşitli hastalığa sahip bebişler var. bende artık şükür bebeğim iyi mamalar kaliteli deyip durumu kabullendim. sağlık olsun canım sende takma. etraf hep konuşur konuşur...

deneyim canım ben komposto yapıyordum ama yemeyide deneyim. teşekkürler tavsiyen için

Benimkide bi gün o kadar aralıksız uyur mu acaba ben emmeyi bırakıp memeyle oynamaya başladığı zaman cekyrm ağzından yatyrm koltuğa oda bakiyo etrafa tabi benle kons diye gozumun icine bakiyo otrup konsyrm nasl hareketleniyo bide müzik açıp kucağıma alyrm öyle de hoşuna gidiyo

Canımm çok geçmiş olsun canını sıkma inşaallah önemli bişey değildir belki tedbir amaçlıdır.. Bak gözetim altında olması daha iyi bol bol dua et moralini yüksek tut..ya Şafi çek hep beraber dua edelim inşaallah

Insallah hemen kavusursunuz cnm...allah sifa versin tez zamanda

Tel kafayı yedi iyice cemren senin mesajınna cvp yazıyorum olmuyor uykusuz olan benim tel daha çık etkileniyor
:) olsun ben anladım okurken bana cevap verdiğini canım. Aynı benim oğlum gibi işte ama benimki tam doymadığında yapıyor onu yoksa gözler muhakkak gidiyor canım gaz cıkarırken acılıyor bazen cıkarmadan koyayım diye deniyorum ya uyanıyor ya da gazdan gözünğ açıyor çok sabır gerektiren bi durum bizimki hep agzım boş kalmasın istiyo çok obur

Canım benim iflahımı kurutuyo resmen dün gece ilk yaşadım bende daha oyle yaşayabileceğimi sanmıyorum inan :) ne yemek yiyebiliyorum sayesinde ne evle eşimle ilgilenebiliyorum alıştırma diyorlar ben meraklı değilim ki durmuyor işte.. 2 gündür ama karnının tok oldugunu anlayınca az eglendirip sallıyorum hafif malesef artık anca öyle uyuyo güzel bi de maşallah gaz ilacı işe yaradı hoş gazını ben çıkartıyorum yine ama artık agrısını mı aldı ne yaptıysa uyku sırasında sakin uyuyo ıkınmalarda kesildi sadece her sabah dolu dolu yapar o zaman ıkınıyo aynı saatte. Doktorun emzirme önerisi işe yaradı daha sakin artık. Seninkinin uyuyacagı yokmuş ama :)

Emzirme onersi ne canım bende gece emzrme aralıklarını açmak istyrm uzatmak istyrm ama olmyo

Emzirme onersi ne canım bende gece emzrme aralıklarını açmak istyrm uzatmak istyrm ama olmyo
Canım benimki devamlı emmek istiyodu bende her arandığında agladığında veriyodum ama süreleri değişik oluyodu tabi kısa kısa yani sonra o da ön süt son süt olayı var ilk sütü eme eme ıkınmaları arttı devamlı az emdiği için gaz olmasada ıı ıı sesleri çoğaldı. Kaka düzenide değişip bi gece uyurken ıkınmaktan bizi uyutmayınca doktora gittim zaten kilosu almış başını gitmiş doktor bana oyalayacaksın dedi bebekler az da emse hep bi gaz cıkarma isteğine girermiş ve 2 saatte bir emzirceksin dedi insanlar nasıl devamlı yer yer rahatsızlık hissederse bebeklerde öyle ki midesi ufak dedi. Bende dediğini yapmaya calıstım ilk 2 saatim yine 10 dk emmesiyle geçti 3üncü 2 saatte emme süresi arttı acıktıgından 40dk oldu dünden beri 2 saatte bir veriyorum doymadığını anlayınca gazı cıkartıp diğer gögüsümğ veriyorum ya kendi bırakıyo ya uyuya kalıyo tekrar uyanıyo uyansada bişe yapmıyorum oyalıyorum aranırsa emzik yada kucakta gezdiriyorum felan son 1 saatte tekrar uyutuyorum emzirme saati gelince kendi uyanıyo benim gece de yalnız 2saatte bi uyanırdı ilkkez dün o kadar çok uyudu onuda işte hem doğru emzirmeyle hemde gaz ilacına baglıyorum agrı kesici de vermiştim bi de ben doktorun verdiğini geceyi oyle ondan güzel uyudu demekki

Anladm Canm bende bazen oyaliyorm ama 2 saat oyalaması zor oluyo

Cok gecmis olsun canim allah sifa versin tez zamanda yavrunun eve donmesi dilegiyle.y

Hangi beze gectin? Benim bebekte de ayni sotun var. su an premium care kullaniyorum ama pisigi gecmiyor.

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin. Bizde dün çıktık hastaneden. Akciğerine süt kaçırdı ve hastaneye yattık. Antibiyotik ve ventolin verildi. Çok şükür şimdi ewdeyiz sdc antibiyotiğe devam ediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…