- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
- 78
evet cnm. bak @huzurunmeraklisi profil fotosunda bebisinin agzindaki emzik
ayy cnm nerden anlayacaktin ki enfeksiyon oldugunu. benimki de surekli agliyor. huzursuz.
ins tez zamanda toparlar kuzum.
cnm (-) (+) uyusmazliginda igne yapiliyor. o uyusmazligin sarilikla alakasi da yok
bu AB0 uyusmazligi. digerinden farkli ve ignesi malesef yok
ben dd ayniyim cnm
bir tek tomrisin emzirme kampi kaldi yapmadigim. onu da bu yogunlukta nasil yapicam bilmiyorum
bir de basina gelmeyen anlamazmis ya, herkesin basina gelmis gibi akil vermeleri delirtiyor beni.
aaaa neden emzirmiyorsun mama veriyorsun??? verme mama verme
bir damla bile varsa sutun, cogalir emzir emzir.
yaaaa cogalmiyor iste napayim. bende istemezmiyim gecenin bir yarisi yavrumu kendi sutumle besleyeyim. kostur kostur mama hazirla, biberon dezenfekte et. sonrasinda kabizlikla ugras.
cocugumu acliktan mahvetmemimi istiyorlar anlamiyorum
diyorum ya basina gelmeyen anlayamaz
moralini bozmayayim cnm ama benimki daha beter oldu
cnm benm gittigim hastanede KBB den yonlendiriliyordu. ordan giis yaptirdim.
gidecegin hastaneyi arayip sor bence. ona gore randevu alirsin
deneyim canım ben komposto yapıyordum ama yemeyide deneyim. teşekkürler tavsiyen içinBana da burdan bir bayan söyledi ama hatırlayamadım nikini. Aynı durumdaydım 2 gün önceye kadar. Her gün rezene ve malt içecek içtim yine artmadı. İncir kurusunu tavsiye etmişti. Dün yedim. Sabaha karşı dörtte ilk kez göğüs sancısıyla uyanıp sağdım. Şükürler olsun ilk kez 110 cc çıktı. Bebeği emzirdikten sonra kalanı sağdım 40 cc çıktı ki ben görüşlerim doluyken 30 cc çıkıyordu. Mutlaka incir kurusunu ye, inşallah faydasını görürsün. Bunu tavsiye eden bayandan da Allah razı olsun. Beni ihya etti.
Benimkide bi gün o kadar aralıksız uyur mu acaba ben emmeyi bırakıp memeyle oynamaya başladığı zaman cekyrm ağzından yatyrm koltuğa oda bakiyo etrafa tabi benle kons diye gozumun icine bakiyo otrup konsyrm nasl hareketleniyoKızlar bebeğinizin en fazla kaç saat uyumasına izin veriyorsunuzdün gece 11.30da emzirdim mememde uyudugundan düzgün ememedi 70cc mama verdim 12.30 gibi uyudu her gece 2 saatte bir uyanırdı ve hep ses cıkarırdı uyku arası bu gece 5e kadar uyumuş. Doktor nurse harveys vermişti uyumadan önce içirmiştim çünkü gece hep uyurken ses cıkartıyordu gaz ıkınma sesi karışık onu da yapmamış babasının dediğine göre rahatlıktan mı uyudu acaba ? Emmeden bu kadar uyuması iyi mi rahat uyumasına sevindim ama aklıma takıldı sayesinde günlerdir uyuyamadığım için bende uyudum.
Birde ayakta hafif sallıyormusunuz? Bizimki hep emmek istediği için doktor oyala dediğinden her yolu deniyorum 2 saate tamamlamak için ayakta uyuyor bir tek diğer türlü kucakta gezdiriyorum vs cok az sakin kalıyor öyle. Yapmayacagım ne varsa yaptırıyor yavrum bana mama, ayakta sallama ne yapıcam bilmiyorum
Ayakta uyucaz bu gidişle bide dinlenin uyuyun süt yapar diyolar nasl olcaksa oBende sizlerdenim..6da Uyandık emzirdim altını değiştirdim şimdi gözler fildir fildir..en az 1 saatimiz var..
Sonra biz anneler uyur gezer.. @firkan @ilknurr22sessizyazar
Canımm çok geçmiş olsun canını sıkma inşaallah önemli bişey değildir belki tedbir amaçlıdır.. Bak gözetim altında olması daha iyi bol bol dua et moralini yüksek tut..ya Şafi çek hep beraber dua edelim inşaallahKeske kuzum yanimda evimde olsada uyumas aglasa.onu yogun bakima aldilar ben eve geldim..nekadar sakin olmaya calussamda cok zor..herhangi net bi sebepte yok .gribal enfekdiyon icin gittik..gungectikce halsizlesti ve emmedi..cigere sut kacmis olabilir dediler bildigim bu..nolur dua edin iyi seyler soyleyin icim rahatlasin..Rabbim tum bebisleri annelerine ve benim kuzumu bana bagislasin
İlk 3 ay yaptklarimiz alışkanlık haline gelmiyoms internette öyle yaziyo ama ne kadar doğru bilemicemBenim kizimda ogle canim ya kucaga alistirmayayim diyorum ama ne fayda ille kucak
Kanda da bakteri uredi .. 2. Antibiyotiğe başlandı .. Bugün damar yolunu acilmasi icin mafoldu oldumkaç yerden iğne yaptılar anlatamam
Can'ım Allah şifa versin inş tez zamanda kdpsini atlatırKanda da bakteri uredi .. 2. Antibiyotiğe başlandı .. Bugün damar yolunu acilmasi icin mafoldu oldumkaç yerden iğne yaptılar anlatamam
Insallah hemen kavusursunuz cnm...allah sifa versin tez zamandaKeske kuzum yanimda evimde olsada uyumas aglasa.onu yogun bakima aldilar ben eve geldim..nekadar sakin olmaya calussamda cok zor..herhangi net bi sebepte yok .gribal enfekdiyon icin gittik..gungectikce halsizlesti ve emmedi..cigere sut kacmis olabilir dediler bildigim bu..nolur dua edin iyi seyler soyleyin icim rahatlasin..Rabbim tum bebisleri annelerine ve benim kuzumu bana bagislasin
:) olsun ben anladım okurken bana cevap verdiğini canım. Aynı benim oğlum gibi işte ama benimki tam doymadığında yapıyor onu yoksa gözler muhakkak gidiyor canım gaz cıkarırken acılıyor bazen cıkarmadan koyayım diye deniyorum ya uyanıyor ya da gazdan gözünğ açıyor çok sabır gerektiren bi durum bizimki hep agzım boş kalmasın istiyo çok oburTel kafayı yedi iyice cemren senin mesajınna cvp yazıyorum olmuyor uykusuz olan benim tel daha çık etkileniyor
Canım benim iflahımı kurutuyo resmen dün gece ilk yaşadım bende daha oyle yaşayabileceğimi sanmıyorum inan :) ne yemek yiyebiliyorum sayesinde ne evle eşimle ilgilenebiliyorum alıştırma diyorlar ben meraklı değilim ki durmuyor işte.. 2 gündür ama karnının tok oldugunu anlayınca az eglendirip sallıyorum hafif malesefBenimkide bi gün o kadar aralıksız uyur mu acaba ben emmeyi bırakıp memeyle oynamaya başladığı zaman cekyrm ağzından yatyrm koltuğa oda bakiyo etrafa tabi benle kons diye gozumun icine bakiyo otrup konsyrm nasl hareketleniyobide müzik açıp kucağıma alyrm öyle de hoşuna gidiyo
Emzirme onersi ne canım bende gece emzrme aralıklarını açmak istyrm uzatmak istyrm ama olmyo:) olsun ben anladım okurken bana cevap verdiğini canım. Aynı benim oğlum gibi işte ama benimki tam doymadığında yapıyor onu yoksa gözler muhakkak gidiyor canım gaz cıkarırken acılıyor bazen cıkarmadan koyayım diye deniyorum ya uyanıyor ya da gazdan gözünğ açıyor çok sabır gerektiren bi durum bizimki hep agzım boş kalmasın istiyo çok obur
Canım benim iflahımı kurutuyo resmen dün gece ilk yaşadım bende daha oyle yaşayabileceğimi sanmıyorum inan :) ne yemek yiyebiliyorum sayesinde ne evle eşimle ilgilenebiliyorum alıştırma diyorlar ben meraklı değilim ki durmuyor işte.. 2 gündür ama karnının tok oldugunu anlayınca az eglendirip sallıyorum hafif malesefartık anca öyle uyuyo güzel bi de maşallah gaz ilacı işe yaradı hoş gazını ben çıkartıyorum yine ama artık agrısını mı aldı ne yaptıysa uyku sırasında sakin uyuyo ıkınmalarda kesildi sadece her sabah dolu dolu yapar o zaman ıkınıyo aynı saatte. Doktorun emzirme önerisi işe yaradı daha sakin artık. Seninkinin uyuyacagı yokmuş ama :)
Canım benimki devamlı emmek istiyodu bende her arandığında agladığında veriyodum ama süreleri değişik oluyodu tabi kısa kısa yani sonra o da ön süt son süt olayı var ilk sütü eme eme ıkınmaları arttı devamlı az emdiği için gaz olmasada ıı ıı sesleri çoğaldı. Kaka düzenide değişip bi gece uyurken ıkınmaktan bizi uyutmayınca doktora gittim zaten kilosu almış başını gitmiş doktor bana oyalayacaksın dedi bebekler az da emse hep bi gaz cıkarma isteğine girermiş ve 2 saatte bir emzirceksin dedi insanlar nasıl devamlı yer yer rahatsızlık hissederse bebeklerde öyle ki midesi ufak dedi. Bende dediğini yapmaya calıstım ilk 2 saatim yine 10 dk emmesiyle geçti 3üncü 2 saatte emme süresi arttı acıktıgından 40dk oldu dünden beri 2 saatte bir veriyorum doymadığını anlayınca gazı cıkartıp diğer gögüsümğ veriyorum ya kendi bırakıyo ya uyuya kalıyo tekrar uyanıyo uyansada bişe yapmıyorum oyalıyorum aranırsa emzik yada kucakta gezdiriyorum felan son 1 saatte tekrar uyutuyorum emzirme saati gelince kendi uyanıyo benim gece de yalnız 2saatte bi uyanırdı ilkkez dün o kadar çok uyudu onuda işte hem doğru emzirmeyle hemde gaz ilacına baglıyorum agrı kesici de vermiştim bi de ben doktorun verdiğini geceyi oyle ondan güzel uyudu demekkiEmzirme onersi ne canım bende gece emzrme aralıklarını açmak istyrm uzatmak istyrm ama olmyo
Anladm Canm bende bazen oyaliyorm ama 2 saat oyalaması zor oluyoCanım benimki devamlı emmek istiyodu bende her arandığında agladığında veriyodum ama süreleri değişik oluyodu tabi kısa kısa yani sonra o da ön süt son süt olayı var ilk sütü eme eme ıkınmaları arttı devamlı az emdiği için gaz olmasada ıı ıı sesleri çoğaldı. Kaka düzenide değişip bi gece uyurken ıkınmaktan bizi uyutmayınca doktora gittim zaten kilosu almış başını gitmiş doktor bana oyalayacaksın dedi bebekler az da emse hep bi gaz cıkarma isteğine girermiş ve 2 saatte bir emzirceksin dedi insanlar nasıl devamlı yer yer rahatsızlık hissederse bebeklerde öyle ki midesi ufak dedi. Bende dediğini yapmaya calıstım ilk 2 saatim yine 10 dk emmesiyle geçti 3üncü 2 saatte emme süresi arttı acıktıgından 40dk oldu dünden beri 2 saatte bir veriyorum doymadığını anlayınca gazı cıkartıp diğer gögüsümğ veriyorum ya kendi bırakıyo ya uyuya kalıyo tekrar uyanıyo uyansada bişe yapmıyorum oyalıyorum aranırsa emzik yada kucakta gezdiriyorum felan son 1 saatte tekrar uyutuyorum emzirme saati gelince kendi uyanıyo benim gece de yalnız 2saatte bi uyanırdı ilkkez dün o kadar çok uyudu onuda işte hem doğru emzirmeyle hemde gaz ilacına baglıyorum agrı kesici de vermiştim bi de ben doktorun verdiğini geceyi oyle ondan güzel uyudu demekki
Emzik kullanıyormusun canım o da oyalıyo güzelAnladm Canm bende bazen oyaliyorm ama 2 saat oyalaması zor oluyo
Cok gecmis olsun canim allah sifa versin tez zamanda yavrunun eve donmesi dilegiyle.yKeske kuzum yanimda evimde olsada uyumas aglasa.onu yogun bakima aldilar ben eve geldim..nekadar sakin olmaya calussamda cok zor..herhangi net bi sebepte yok .gribal enfekdiyon icin gittik..gungectikce halsizlesti ve emmedi..cigere sut kacmis olabilir dediler bildigim bu..nolur dua edin iyi seyler soyleyin icim rahatlasin..Rabbim tum bebisleri annelerine ve benim kuzumu bana bagislasin
Kullanyrm Canm ama bazen kabl etmyo memede durmak istyoEmzik kullanıyormusun canım o da oyalıyo güzel
İşte alıştırma canım doktor bana sana da yazık çok çabuk alışır zor vazgeçerler dedi ayakta hafif salla belki seninki de severKullanyrm Canm ama bazen kabl etmyo memede durmak istyo
Hangi beze gectin? Benim bebekte de ayni sotun var. su an premium care kullaniyorum ama pisigi gecmiyor.Kizlar bizim bebisin gecmek bilmeyen pşigi var. Bez degistirdim daha iyi simdi ama hala geçmiyor. Sebamed kullaniyordum pisik kremi onu da degistirdim bepantol aldim. Dr normal dedi cok sık altini kirlettigi içn. Cok sık da altını degistiriyoruz ama yok yani yara oldu
kızlar oğlumun adını kutay koymayı düşünüyorum sizce nasıl siz oğullarııza hangi ismi koydunuz
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin. Bizde dün çıktık hastaneden. Akciğerine süt kaçırdı ve hastaneye yattık. Antibiyotik ve ventolin verildi. Çok şükür şimdi ewdeyiz sdc antibiyotiğe devam ediyoruz.Keske kuzum yanimda evimde olsada uyumas aglasa.onu yogun bakima aldilar ben eve geldim..nekadar sakin olmaya calussamda cok zor..herhangi net bi sebepte yok .gribal enfekdiyon icin gittik..gungectikce halsizlesti ve emmedi..cigere sut kacmis olabilir dediler bildigim bu..nolur dua edin iyi seyler soyleyin icim rahatlasin..Rabbim tum bebisleri annelerine ve benim kuzumu bana bagislasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?