Hay Allahım ne garip insanlar var ya insan torununa çirkin dermi?Benim de kv geldi Sağolsun iyidir ama bebeğe çirkin diyip duruyor ve çok sevmedi gibi diğer kız torunu çok güzel ,bunu diyip duruyor
Yani ben çok bozuluyorum Sağolsun maddi desteği çok oldu iyidir de ama ben onun annesiyim ister istemez üzülüyorum. Sonuçta dışardan Bi insan değil diyen Bi de dışa yansıtmasa daha güzel olur Kp de çok sevdi sürekli ilgileniyor çocukta anlıyor kim daha ilgili Kp de susan çocuk kv de ağlıyor
Çirkin bebek yoktur, boşver insanlar nasıl konusacaklarini bilmiyorlar.. Ayy bak çok sinirlendimBenim de kv geldi Sağolsun iyidir ama bebeğe çirkin diyip duruyor ve çok sevmedi gibi diğer kız torunu çok güzel ,bunu diyip duruyor
Yani ben çok bozuluyorum Sağolsun maddi desteği çok oldu iyidir de ama ben onun annesiyim ister istemez üzülüyorum. Sonuçta dışardan Bi insan değil diyen Bi de dışa yansıtmasa daha güzel olur Kp de çok sevdi sürekli ilgileniyor çocukta anlıyor kim daha ilgili Kp de susan çocuk kv de ağlıyor
Alala sevdiginden cirkin diyordur ya, ayrica 40 gunluk bebegin ne guzelligi olacak Allah askina, yuzu gozu daha oturmamis.. minik minnak insan o daha, biraz daha buyusun hele..Benim de kv geldi Sağolsun iyidir ama bebeğe çirkin diyip duruyor ve çok sevmedi gibi diğer kız torunu çok güzel ,bunu diyip duruyor
Canim ben cok SIK degistiriyorum.. suan cok kucuk diye cok hassasim bu konuda.. arti pisik icin bariyer kremler satiliyor ondan kullaniyorum.. mustelaninkini tavsiye ederim, ama diger markalari kullanan arkadaslarda memnun kalmislar..Pişige kesin çözüm bulan var mi gecmek bilmedi bebisimin poposu
Hay Allahım ne garip insanlar var ya insan torununa çirkin dermi?
Hem bebeklerin çirkini yoktur. Sıkma canını boşver canım.
Çirkin bebek yoktur, boşver insanlar nasıl konusacaklarini bilmiyorlar.. Ayy bak çok sinirlendim
Hani Bi kere iki kere der anlarsın hep diyorAlala sevdiginden cirkin diyordur ya, ayrica 40 gunluk bebegin ne guzelligi olacak Allah askina, yuzu gozu daha oturmamis.. minik minnak insan o daha, biraz daha buyusun hele..
Bende cok degıstırıyorum sanırım. 25 gunde 180 tane bez kullanmısım. Sımdılık pısık olmadı ıns olmaz ama dılınde bıraz pamukcuk varCanim ben cok SIK degistiriyorum.. suan cok kucuk diye cok hassasim bu konuda.. arti pisik icin bariyer kremler satiliyor ondan kullaniyorum.. mustelaninkini tavsiye ederim, ama diger markalari kullanan arkadaslarda memnun kalmislar..
Tamam canim denicemCumartesi kontrolumuz vardi
capaklanma bitmisti ama yinede sordum
bana goz kanallarina masaji gosterdi
hatta epeyde bastırdı korkma bisey olmaz dedi
kasinin altindaortadan bastirip kanalin ucuna kadar 3 4 kez bastirip cekti
silip temizledikten sonra Kanal masaji dene istersen
terbıyesız kadın ya cok sıonırlendım, cırkın ne demek o onun torunu. Daha mınnacık bebek hem dıyelımkı gercekten cırkın olsun ınsana cırkın gelmezkı, sınır oluyorum boyle agzı torba olmayanlaraHani Bi kere iki kere der anlarsın hep diyor
Çirkin diye sevenlerde var Bebek oğluma benzese güzel olurdu diyor
İlk torunun güzelliğinden bu çirkin geliyor aman neyde oğlan çirkin olsada bişi olmaz diyor..ne bileyim içten sevmedi gibi geliyor
Evet iste onu diyorum cok agrili biseymis dedikleri kadariyla insallah kizima yaptirmak mecburiyyetinde kamayiz kiyamam ona(Canım ben bayagı bir araştırmştım ilaçlara ragmen iyileşmiyorsa kanal tıkanmış olabilirmiş.masaj yapıyormusun göz kanallarına? Onuda küçük bir operasyonla açıyorlarmış. Üzülme canım. İnş açılır kanallar.
Ben bebeğinin çirkin olduğunu hic sanmıyorum canım.. Güzel çirkin diye sevecekse hiç sevmesin zaten deli midir nedir..Hani Bi kere iki kere der anlarsın hep diyor
İlk torunun güzelliğinden bu çirkin geliyor aman neyde oğlan çirkin olsada bişi olmaz diyor..ne bileyim içten sevmedi gibi geliyor
Hani Bi kere iki kere der anlarsın hep diyor
Ay bu pamukcuk illeti nasil birseydir cok tirsiyorumBende cok degıstırıyorum sanırım. 25 gunde 180 tane bez kullanmısım. Sımdılık pısık olmadı ıns olmaz ama dılınde bıraz pamukcuk var
Bebek arabasıyla mı kız?? :) hangi şehirdeydin kaç derece hava orda :) ay ben de istiyorum yaa nasıl giydirdin battaniyeye sardın mı??umudum ol ilknurrr22 oo kızlar ben kaç kere çıktım arabayla 15 .20 dakikalık yola hemde yalnız. Hiçbişey olmuyor arabada uyanıkta olsa sagasola bakıyor
Benim de kv geldi Sağolsun iyidir ama bebeğe çirkin diyip duruyor ve çok sevmedi gibi diğer kız torunu çok güzel ,bunu diyip duruyor
sonradan kolik olur mu bi bebek
bizimkisi oldu galiba
artık uyumuyor, dalamıyor, sürekli ıkınıp inliyor
karnı tok, altı temiz, gazda cıkarıyor ama hep bacaklarını karnına cekip ıkınıyor
bu yüzden de uyuyamıyor
Ne degisik insanlar var ya.....tovbe tovbe..gercekten problemli sanirim..Bosver sen hastalikli o kafadan rahatsiz swni sevmeyen cocugunu sever mi her yerdeler boyle tipler...Benim de kv geldi Sağolsun iyidir ama bebeğe çirkin diyip duruyor ve çok sevmedi gibi diğer kız torunu çok güzel ,bunu diyip duruyor
Onu sen anlarsın canım.evet çirkin diye sevilir de ne niyetle söylendiğini sadece sen anlarsın.oğluna benzese güzel mi olurmuş...o nasıl laf ya...sinir bozucu...ne gerek var böyle şeylere anlamam..Hani Bi kere iki kere der anlarsın hep diyor
Kızlar rezene,anason,kimyon tohumu,Isırgan otunu karıştırıp demleyin için...ben biraz nefes aldım bu karışım sayesinde...Bizim oralarda bebekleri hep çirkin diye severler nazar değmesin diyeymis. Ben öyle sevmiyorum tabii ki oglumu. Belki o düşüncededir.
Bizimki de öylebir ayı geçtik.uyurken çığlık atıp uyanmalar vs. Uyku suresi kısaldı. Resmen ayağımda salliyorum öyle uyuyor ki yerine koyunca uyurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?