2016 Şubat Anneleri

Hay Allahım ne garip insanlar var ya insan torununa çirkin dermi?
Hem bebeklerin çirkini yoktur. Sıkma canını boşver canım.

Çirkin bebek yoktur, boşver insanlar nasıl konusacaklarini bilmiyorlar.. Ayy bak çok sinirlendim

Alala sevdiginden cirkin diyordur ya, ayrica 40 gunluk bebegin ne guzelligi olacak Allah askina, yuzu gozu daha oturmamis.. minik minnak insan o daha, biraz daha buyusun hele..

Pişige kesin çözüm bulan var mi gecmek bilmedi bebisimin poposu
Canim ben cok SIK degistiriyorum.. suan cok kucuk diye cok hassasim bu konuda.. arti pisik icin bariyer kremler satiliyor ondan kullaniyorum.. mustelaninkini tavsiye ederim, ama diger markalari kullanan arkadaslarda memnun kalmislar..

Hay Allahım ne garip insanlar var ya insan torununa çirkin dermi?
Hem bebeklerin çirkini yoktur. Sıkma canını boşver canım.

Çirkin bebek yoktur, boşver insanlar nasıl konusacaklarini bilmiyorlar.. Ayy bak çok sinirlendim

Alala sevdiginden cirkin diyordur ya, ayrica 40 gunluk bebegin ne guzelligi olacak Allah askina, yuzu gozu daha oturmamis.. minik minnak insan o daha, biraz daha buyusun hele..
Hani Bi kere iki kere der anlarsın hep diyor
Çirkin diye sevenlerde var Bebek oğluma benzese güzel olurdu diyor
İlk torunun güzelliğinden bu çirkin geliyor aman neyde oğlan çirkin olsada bişi olmaz diyor..ne bileyim içten sevmedi gibi geliyor

Canim ben cok SIK degistiriyorum.. suan cok kucuk diye cok hassasim bu konuda.. arti pisik icin bariyer kremler satiliyor ondan kullaniyorum.. mustelaninkini tavsiye ederim, ama diger markalari kullanan arkadaslarda memnun kalmislar..
Bende cok degıstırıyorum sanırım. 25 gunde 180 tane bez kullanmısım. Sımdılık pısık olmadı ıns olmaz ama dılınde bıraz pamukcuk var

Tamam canim denicem

terbıyesız kadın ya cok sıonırlendım, cırkın ne demek o onun torunu. Daha mınnacık bebek hem dıyelımkı gercekten cırkın olsun ınsana cırkın gelmezkı, sınır oluyorum boyle agzı torba olmayanlara

Evet iste onu diyorum cok agrili biseymis dedikleri kadariyla insallah kizima yaptirmak mecburiyyetinde kamayiz kiyamam ona(

sonradan kolik olur mu bi bebek
bizimkisi oldu galiba
artık uyumuyor, dalamıyor, sürekli ıkınıp inliyor
karnı tok, altı temiz, gazda cıkarıyor ama hep bacaklarını karnına cekip ıkınıyor
bu yüzden de uyuyamıyor

Ben bebeğinin çirkin olduğunu hic sanmıyorum canım.. Güzel çirkin diye sevecekse hiç sevmesin zaten deli midir nedir..

Haaa ogluna benzemiyor diye cirkin baaaaak sen :))) .. aaaay salla anacim, salla.. ona birsey begendiremezsin zaten

Bende cok degıstırıyorum sanırım. 25 gunde 180 tane bez kullanmısım. Sımdılık pısık olmadı ıns olmaz ama dılınde bıraz pamukcuk var
Ay bu pamukcuk illeti nasil birseydir cok tirsiyorum .. ben oyle silme vs ugrasmiyorumda bebegim gece gece uykusundan uyanmasin diye.. insallah olmaz. Arada bir komple agizi siliyorum o kadar.

Bebeğin 40i çıkınca uykusu düzene girer derlerdi bide 40nin çıktığı günden beri uyumuyo öncesinde daha iyiydi valla ne gundz ne gece uyuyo kaç gundr canım çıktı resmen emzir gaz çıkar ayagnda salla omzunda uyusun memede uyusun yatajtaa uyumasın ustumu değiştirmeye fırsat bulamadım sabahtan beri

Bizim oralarda bebekleri hep çirkin diye severler nazar değmesin diyeymis. Ben öyle sevmiyorum tabii ki oglumu. Belki o düşüncededir.

Bizimki de öyle bir ayı geçtik.uyurken çığlık atıp uyanmalar vs. Uyku suresi kısaldı. Resmen ayağımda salliyorum öyle uyuyor ki yerine koyunca uyurdu

Ne degisik insanlar var ya.....tovbe tovbe..gercekten problemli sanirim..Bosver sen hastalikli o kafadan rahatsiz swni sevmeyen cocugunu sever mi her yerdeler boyle tipler...

Onu sen anlarsın canım.evet çirkin diye sevilir de ne niyetle söylendiğini sadece sen anlarsın.oğluna benzese güzel mi olurmuş...o nasıl laf ya...sinir bozucu...ne gerek var böyle şeylere anlamam..

Kızlar rezene,anason,kimyon tohumu,Isırgan otunu karıştırıp demleyin için...ben biraz nefes aldım bu karışım sayesinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…