2016 Şubat Anneleri

Ben de kahvaltıyı 12:30 da ettim.o da yarısında durmadı.aldım kucağıma hem onu hem kendimi besledim :)

Bizimki de öyle bir ayı geçtik.uyurken çığlık atıp uyanmalar vs. Uyku suresi kısaldı. Resmen ayağımda salliyorum öyle uyuyor ki yerine koyunca uyurdu

Kızlar rezene,anason,kimyon tohumu,Isırgan otunu karıştırıp demleyin için...ben biraz nefes aldım bu karışım sayesinde...

zaman ilerledikce huy değiştiriyorlar
önceleri uyurdu sesden etkilenmezdi şimdi en ufak çıtta ağlıyor gözler hep aralıklı
saat başı uyanıyor emzirecek süt kalmadı

valla o karışımı içmeye başladım ama fayda göremedim daha
inşAllah etki eder

Aminn Rabb'im hepimizin minnaklarını bize bağışlasın. :) Ben çok fazla ilaç kullanamıyorum doğumdan iki hafta sonra bıraktım onu da.
amin ya Rabbi. Dr bana 3 ay boyunca kullan dedi canım belki unutkanlgin ondandir diye düşündüm sonuçta bayagi kan kaybettik ve bebislerle paylaştık canım sonradan dr gittin mi? ilaç kullanmamanin özel sebebi var mı canım bende hiç denecek kadar az kullanırım fakat demir ilacını ihmal etmedim açıkçası

Bende cok degıstırıyorum sanırım. 25 gunde 180 tane bez kullanmısım. Sımdılık pısık olmadı ıns olmaz ama dılınde bıraz pamukcuk var

Canım sanırım bizde de var meme istiyor ama cıkarıyor gazdan diye düşünüyordum ama dilinde beyazlıklar var cok hafif ne yapmalı??

Ay Kıyamam ya allah yasatmasın kimseye bebek büyütmek çok zor ya allahim bize bağışlasin yavrulamızi amin

Zararı vs var mi ki zinconun. Zira su ara öyle az uyuyor ki
kullanmadigim icin bilemicem ama, biraz uyusa fena olmaz yani :)
Bu arada cuma benim ufaktlikta huysuzlandi, kahveyi kestim duzeldi :) Cuma biraz kacirmistim dozaji sanirim

Drun soylemesi..ki cigere sut sivi vs kacsa bebis oksurur morarir cnm
canım benımkıde oksuruyor emerken sut kacınca ama sırtına vuruyorum duzelıyor morarma olmuyor, doktoramı gıtmem lazım bu durumda

Canım sanırım bizde de var meme istiyor ama cıkarıyor gazdan diye düşünüyordum ama dilinde beyazlıklar var cok hafif ne yapmalı??
valla ben karbonatlı suyla anneme sıldırıyorum ama gecer gıbı oluyor ertesı gun yıne aynı. Persembe kontrolumuz var ılac yazar sanırım doktor

Ay bu pamukcuk illeti nasil birseydir cok tirsiyorum .. ben oyle silme vs ugrasmiyorumda bebegim gece gece uykusundan uyanmasin diye.. insallah olmaz. Arada bir komple agizi siliyorum o kadar.
dılınde ve damagında beyaz beyaz kısımlar oluyo canım

Kızlar rezene,anason,kimyon tohumu,Isırgan otunu karıştırıp demleyin için...ben biraz nefes aldım bu karışım sayesinde...

Rezene veriyorum canım arada. Şimdi verdim banyo yaptık uyuyor. Uyansa bile Bakmiyorum

kullanmadigim icin bilemicem ama, biraz uyusa fena olmaz yani :)
Bu arada cuma benim ufaktlikta huysuzlandi, kahveyi kestim duzeldi :) Cuma biraz kacirmistim dozaji sanirim

Ya ben de çay iciyorum ama uykusuzluk tan başka turlu baş edemem ki gündüz ha deyince uyuyamam ben gece de oyle ;( iki kez uyandırdı gece 3. Uyanış sabah 7-8 de olurdum dün her saat başı kalkıp çok az emip emerken uyudu utanmıyor da doymayinca da zirt pirt gazla uyandı sanırım şimdi uyuttum. Uyansa da Bakmiyorum. Ağlarsa bakacağım.

dılınde ve damagında beyaz beyaz kısımlar oluyo canım

Ya nasıl oluyor ki beyazlık var dilinde ama hep vardı. Sütten diye dusunmustum. Nasıl temizliyorsunuz. Karbonatlı suyu nasıl hazırlıyorsunuz

Ben ilk oglumda cok kullandm hic faydasini gormedjm cunku bebegim kolikti

Benimki değil canım sukur sanırım. Sadece çok ikiniyor. Ha deyince çıkmıyor gazı ;( yoksa sukur ...öyle çok ağlamaz da oğlum. Ama işte gaz olunca ne adam akıllı emiyor ne de uyuyor tek derdim bilinen zararı var mi. Çünkü hep başka isimler söyleniyor gaz için.

1/3 cay bardagı kadar ılık suya 1 cay kasıgı karbonat karıstırıyoruz, annem parmagına gazlı bez dolayıp dılınde gezdırıyor ama fazla ılerıye gıdemıyor kusmasın dıye, kısmen temızlendı ama yıne var. Artarsa bebek emmıyormus o yuzden doktordan ılac ıstıycem kı zaten kendısı yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…